Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']powrocilam...ale wiem czy zas mnie nie gdzie nie poniesie:diabloti:
Widzialam fotki NASZEGO Chlorka:loveu: :loveu:o masz i los....jedna 1/3 poszła do domeczku ...a druga 1/3 ledwo przyszła znów gdzieś się wybiera.:razz:
A Chloreczka za Ciebie zanim dojedziesz wymiziam i wycałuję :loveu::loveu::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

hej Larwo :diabloti:

pani krawcowa 1:0 dla niej ;)

coś TZ mi brzdąkał że chyba będzie jechał na jeden dzien do Jastrzębia i jak będzie możliwość to bym sie z nim zabrała :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']hej Larwo :diabloti:

pani krawcowa 1:0 dla niej ;)

coś TZ mi brzdąkał że chyba będzie jechał na jeden dzien do Jastrzębia i jak będzie możliwość to bym sie z nim zabrała :cool1::multi::multi::multi::multi:wow ..........co ja tu czytam ......:loveu:

Posted

ale jeszcze nic nie wiadomo
1. w pracy sami nie wiedzą czy będzie to R jechał czy ktoś inny
2. muszę mieć z kim psa zostawic na cały dzień
3. szef musi mi dac wolne

Posted

Po przeczytaniu pewnej :razz:lektury ... naszło mnie dziś na pewna refleksje....
my tutaj pochylamy się nad każdą istotką ...bez znaczenia czy to psinka czy kocik :roll:...a są ludzie co mają w doopalonie egzystencje własnych dzieci...
otóż pewni bardzo młodzi , nieodpowiedzialni ludzie , nie szanujący tego co dostali od życia , nie umiejący poradzić sobie z PEWNYCH:razz: względów finansowo ...kredyty na zbytki i fiu bździu ...dla poprawienia sobie nastroju stara się o kolejne dziecko ......mając już 1 i nie do końca dając sobie rade z utrzymaniem i wychowaniem go ...
czyli co ...miłość do siebie i własnych zachcianek:razz: ...czy taka ogromna miłość do dzieci:razz:....bo po mojemu nie wiem czy dzieciątka będą szczęśliwe mieszkając pod przysłowiowym mostem

I tutaj wychodzi moja teoria ...dziecko powinno być przywilejem tak jak powinno dotyczyć to posiadania zwierząt...

Posted

[quote name='dbsst']ale jeszcze nic nie wiadomo
1. w pracy sami nie wiedzą czy będzie to R jechał czy ktoś inny
2. muszę mieć z kim psa zostawic na cały dzień
3. szef musi mi dac wolne
1.niech R. jedzie
2. pies z wami
3. szef nie ma wyjścia

Posted

Alicjo niestety świat za przeproszeniem schodzi na psy....

Na szczęście ta mała menda(Tośka) siedzi pod moim łóżkiem i zaciekle mnie przed wszystkim broni... Rok i miesiąc w schronisku- a terasz szukamy domu stałego- Dla Chlorka i Ozzulka nie polecam- młoda strasznie jest zaborcza;)

Posted

jak będziemy jechac pociągiem jest szansa wziąść psa ale mała
jak będziemy jechac z kims autem raczej zero szans
a naszym szpilowozem nacho libre to raczej nie pojedziemy bo to delegacja i cos tam cos tam
a R nie wiadomo czy pojedzie bo we wrzesniu jedzie do norwegii czy gdziś wiec się na ta impreze nie pcha ;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Alicjo niestety świat za przeproszeniem schodzi na psy....
nie ubliżając psom :razz:bo takim ludziom bym psa nie dała pod opiekę :shake:

Na szczęście ta mała menda(Tośka) siedzi pod moim łóżkiem i zaciekle mnie przed wszystkim broni... Rok i miesiąc w schronisku- a terasz szukamy domu stałego- Dla Chlorka i Ozzulka nie polecam- młoda strasznie jest zaborcza;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałas Chloreczkowi bądź Ozzulkowi siostrzyczkę wcisnąć ...nie no my chyba bardziej odpowiedzialni od tych dwojga ....ale na 2 psiaka zadne z nas niestety :shake:nie ma warunków...a szkoda...:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Po przeczytaniu pewnej :razz:lektury ... naszło mnie dziś na pewna refleksje....
my tutaj pochylamy się nad każdą istotką ...bez znaczenia czy to psinka czy kocik :roll:...a są ludzie co mają w doopalonie egzystencje własnych dzieci...
otóż pewni bardzo młodzi , nieodpowiedzialni ludzie , nie szanujący tego co dostali od życia , nie umiejący poradzić sobie z PEWNYCH:razz: względów finansowo ...kredyty na zbytki i fiu bździu ...dla poprawienia sobie nastroju stara się o kolejne dziecko ......mając już 1 i nie do końca dając sobie rade z utrzymaniem i wychowaniem go ...
czyli co ...miłość do siebie i własnych zachcianek:razz: ...czy taka ogromna miłość do dzieci:razz:....bo po mojemu nie wiem czy dzieciątka będą szczęśliwe mieszkając pod przysłowiowym mostem

I tutaj wychodzi moja teoria ...dziecko powinno być przywilejem tak jak powinno dotyczyć to posiadania zwierząt...

zdaje sie ze znam te osobe ze slyszenia....i nie mam za wysokiego mniemania o niej....uzalanie sie nad soba jaka to biedna nie jest,pozyczanie kasy i co gorsza nie oddawanie,a jednoczesnie kupowanie rzeczy calkowicie zbednych komus kto placze ze nie ma co do garnka wlozyc....a teraz z tym kolejnym dzieckiem to juz po prostu porazka..jaka przyszlosc czeka to dziecko....

i Alu przyznaje ci racje , dziecko powinno byc przywilejem.....

Posted

[quote name='clockwork']więcej więcej... ice T... od razu widać żeś kobita.... wiecznie mało ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:angryy::angryy::angryy: dieta czeka pana psa, bo nie moge na niego patrzeć :angryy::angryy:
przejżałaś mnie na wylot ale co ja zrobię że kocham wszelkie czworonogi a Klocuś jest taaaaaaaaki sliczny :grins: . choć nie wiem czy tak mogę mówić co by sie moja czworonożna bestia nie obraziła:evil_lol: (łypie ślicznie z avatarka )

Posted

[quote name='dealer']zdaje sie ze znam te osobe ze slyszenia....i nie mam za wysokiego mniemania o niej....uzalanie sie nad soba jaka to biedna nie jest,pozyczanie kasy i co gorsza nie oddawanie,a jednoczesnie kupowanie rzeczy calkowicie zbednych komus kto placze ze nie ma co do garnka wlozyc....a teraz z tym kolejnym dzieckiem to juz po prostu porazka..jaka przyszlosc czeka to dziecko....

i Alu przyznaje ci racje , dziecko powinno byc przywilejem.....no nie pomyliłaś sie ...dobrze kojarzysz....jestem zdruzgotana ...:shake:postawą ...
i moja teoria pwinna stać sie pewnikiem ...a jest tak że ludzie którzy oddali by dziecku wszystko i zapewnili spokojne życie z różnych względów dziecka nie mają ...a pieprzenie że odezwał sie instynkt mnie nie przekonuje...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no nie pomyliłaś sie ...dobrze kojarzysz....jestem zdruzgotana ...:shake:postawą ...
i moja teoria pwinna stać sie pewnikiem ...a jest tak że ludzie którzy oddali by dziecku wszystko i zapewnili spokojne życie z różnych względów dziecka nie mają ...a pieprzenie że odezwał sie instynkt mnie nie przekonuje...

nie chcialabym obrazic mlodych ludzi ktorzy maja dzieci i sa wspanialymi rodzicami ale w tym przypadku to jest tak ze dzieci maja dzieci....i jakos nie potrafia wydoroslec....masakra:shake:

Posted

No dobra...
Przeznam się....
Przez moment wpadłam w panike gdzie ja jestem :evil_lol:
Potem mi się przypomniało, że to całkowicie normalne uczucie na tym forum :diabloti:
Powracam...
Powolutku....
I z humorem :diabloti:
Macie przesrane :evil_lol:

Posted

http://images24.fotosik.pl/66/4fb58fa6c5683762.jpg :D Sturliwuje się :loveu:

[quote name='clockwork']Uwaga dziewczynki... dobijcie mnie ... właśnie spadłam z krzesła i nie wiem czy sie podniose :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mamy obok mego sklepu zakład krawiecki. a w nim -o dziwo- krawcowe ....
właśnie jedna młoda wyszła.. stanęła przy mnie i mówi że chce sie doradzić.. bo od 1 września ma urlop i nie wie gdzie jechać...

• do Kołobrzegu czy na Słowacje...
  • mówie że ja bym na słowacje...
  • a ona że nie ma paszportu, a Słowacja nie jest w unii i nie można na dowód
  • a ja- że może .. bo jest w ***ni europejskiej
  • a ona.. że w takim razie jednak na słowacje bo tam taniej, i ........ czystsze morze
  • :mdleje::grab:
  • mówie że słowacy nie mają morza
  • ... mają bo jej szwagier jeździ tirami do słowacji i kąpie sie w morzu :flaming: a tera mnie dobijcie

Buhahahahaha :roflt: Masiakra :mldeje: :grin:

[quote name='clockwork']widzialyście???????:angryy::angryy::angryy::angryy:
http://interwencja.interia.pl/news?inf=963608

:angryy:
To to schronisko, o którym pisała Emdziolek. Tragedia, ale może coś się poprawi po tym programie :cool1:

[quote name='dbsst']2. muszę mieć z kim psa zostawic na cały dzień

Możemy z Maksiem zaopiekować się Szpilką :razz:

Posted

[quote name='dealer']nie chcialabym obrazic mlodych ludzi ktorzy maja dzieci i sa wspanialymi rodzicami ale w tym przypadku to jest tak ze dzieci maja dzieci....i jakos nie potrafia wydoroslec....masakra:shake::cool3:ano masakra.....

Posted

[quote name='Pysia']No dobra...
Przeznam się....
Przez moment wpadłam w panike gdzie ja jestem :evil_lol:
Potem mi się przypomniało, że to całkowicie normalne uczucie na tym forum :diabloti:
Powracam...
Powolutku....
I z humorem :diabloti:
Macie przesrane :evil_lol:;)...czyli wszystko wraca do normy .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jAMENt :diabloti:

WITANKO:multi::multi::multi: w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu:
jestem wyspana , nasprzątana ...tylko mi to głupie okno zostało :diabloti:

Posted

........posikałam sie czytając o ...............słowackim morzu...............
a może o ja niedouczona jestem....jak o nim nic nie wiem:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj upominalska:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)...czyli wszystko wraca do normy .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jAMENt :diabloti:

WITANKO:multi::multi::multi: w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu:
jestem wyspana , nasprzątana ...tylko mi to głupie okno zostało :diabloti:

Wraca :diabloti:
Witam dwie/trzy mamyje :evil_lol:
Kobieto....To ja mam dla Ciebie propozycje ;) Żebyś z wprawy nie wyszła cho do mnie ;) 235 m2 czeka na sprzątanie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Wraca :diabloti:
Witam dwie/trzy mamyje :evil_lol:
Kobieto....To ja mam dla Ciebie propozycje ;) Żebyś z wprawy nie wyszła cho do mnie ;) 235 m2 czeka na sprzątanie :diabloti::grins: nie sce mi sie ...zresztą za chwilkę pomykam do pracy :diabloti: