Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='dealer']powrocilam...ale wiem czy zas mnie nie gdzie nie poniesie:diabloti: Widzialam fotki NASZEGO Chlorka:loveu: :loveu:o masz i los....jedna 1/3 poszła do domeczku ...a druga 1/3 ledwo przyszła znów gdzieś się wybiera.:razz: A Chloreczka za Ciebie zanim dojedziesz wymiziam i wycałuję :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 hej Larwo :diabloti: pani krawcowa 1:0 dla niej ;) coś TZ mi brzdąkał że chyba będzie jechał na jeden dzien do Jastrzębia i jak będzie możliwość to bym sie z nim zabrała :cool1: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='dbsst']hej Larwo :diabloti: pani krawcowa 1:0 dla niej ;) coś TZ mi brzdąkał że chyba będzie jechał na jeden dzien do Jastrzębia i jak będzie możliwość to bym sie z nim zabrała :cool1::multi::multi::multi::multi:wow ..........co ja tu czytam ......:loveu: Quote
dbsst Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ale jeszcze nic nie wiadomo 1. w pracy sami nie wiedzą czy będzie to R jechał czy ktoś inny 2. muszę mieć z kim psa zostawic na cały dzień 3. szef musi mi dac wolne Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Po przeczytaniu pewnej :razz:lektury ... naszło mnie dziś na pewna refleksje.... my tutaj pochylamy się nad każdą istotką ...bez znaczenia czy to psinka czy kocik :roll:...a są ludzie co mają w doopalonie egzystencje własnych dzieci... otóż pewni bardzo młodzi , nieodpowiedzialni ludzie , nie szanujący tego co dostali od życia , nie umiejący poradzić sobie z PEWNYCH:razz: względów finansowo ...kredyty na zbytki i fiu bździu ...dla poprawienia sobie nastroju stara się o kolejne dziecko ......mając już 1 i nie do końca dając sobie rade z utrzymaniem i wychowaniem go ... czyli co ...miłość do siebie i własnych zachcianek:razz: ...czy taka ogromna miłość do dzieci:razz:....bo po mojemu nie wiem czy dzieciątka będą szczęśliwe mieszkając pod przysłowiowym mostem I tutaj wychodzi moja teoria ...dziecko powinno być przywilejem tak jak powinno dotyczyć to posiadania zwierząt... Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='dbsst']ale jeszcze nic nie wiadomo 1. w pracy sami nie wiedzą czy będzie to R jechał czy ktoś inny 2. muszę mieć z kim psa zostawic na cały dzień 3. szef musi mi dac wolne 1.niech R. jedzie 2. pies z wami 3. szef nie ma wyjścia Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Alicjo niestety świat za przeproszeniem schodzi na psy.... Na szczęście ta mała menda(Tośka) siedzi pod moim łóżkiem i zaciekle mnie przed wszystkim broni... Rok i miesiąc w schronisku- a terasz szukamy domu stałego- Dla Chlorka i Ozzulka nie polecam- młoda strasznie jest zaborcza;) Quote
dbsst Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 jak będziemy jechac pociągiem jest szansa wziąść psa ale mała jak będziemy jechac z kims autem raczej zero szans a naszym szpilowozem nacho libre to raczej nie pojedziemy bo to delegacja i cos tam cos tam a R nie wiadomo czy pojedzie bo we wrzesniu jedzie do norwegii czy gdziś wiec się na ta impreze nie pcha ;) Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Gonitwa']Alicjo niestety świat za przeproszeniem schodzi na psy.... nie ubliżając psom :razz:bo takim ludziom bym psa nie dała pod opiekę :shake: Na szczęście ta mała menda(Tośka) siedzi pod moim łóżkiem i zaciekle mnie przed wszystkim broni... Rok i miesiąc w schronisku- a terasz szukamy domu stałego- Dla Chlorka i Ozzulka nie polecam- młoda strasznie jest zaborcza;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałas Chloreczkowi bądź Ozzulkowi siostrzyczkę wcisnąć ...nie no my chyba bardziej odpowiedzialni od tych dwojga ....ale na 2 psiaka zadne z nas niestety :shake:nie ma warunków...a szkoda...:-( Quote
agbar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Po przeczytaniu pewnej :razz:lektury ... naszło mnie dziś na pewna refleksje.... my tutaj pochylamy się nad każdą istotką ...bez znaczenia czy to psinka czy kocik :roll:...a są ludzie co mają w doopalonie egzystencje własnych dzieci... otóż pewni bardzo młodzi , nieodpowiedzialni ludzie , nie szanujący tego co dostali od życia , nie umiejący poradzić sobie z PEWNYCH:razz: względów finansowo ...kredyty na zbytki i fiu bździu ...dla poprawienia sobie nastroju stara się o kolejne dziecko ......mając już 1 i nie do końca dając sobie rade z utrzymaniem i wychowaniem go ... czyli co ...miłość do siebie i własnych zachcianek:razz: ...czy taka ogromna miłość do dzieci:razz:....bo po mojemu nie wiem czy dzieciątka będą szczęśliwe mieszkając pod przysłowiowym mostem I tutaj wychodzi moja teoria ...dziecko powinno być przywilejem tak jak powinno dotyczyć to posiadania zwierząt... zdaje sie ze znam te osobe ze slyszenia....i nie mam za wysokiego mniemania o niej....uzalanie sie nad soba jaka to biedna nie jest,pozyczanie kasy i co gorsza nie oddawanie,a jednoczesnie kupowanie rzeczy calkowicie zbednych komus kto placze ze nie ma co do garnka wlozyc....a teraz z tym kolejnym dzieckiem to juz po prostu porazka..jaka przyszlosc czeka to dziecko.... i Alu przyznaje ci racje , dziecko powinno byc przywilejem..... Quote
ice_t Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']więcej więcej... ice T... od razu widać żeś kobita.... wiecznie mało ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :angryy::angryy::angryy: dieta czeka pana psa, bo nie moge na niego patrzeć :angryy::angryy: przejżałaś mnie na wylot ale co ja zrobię że kocham wszelkie czworonogi a Klocuś jest taaaaaaaaki sliczny :grins: . choć nie wiem czy tak mogę mówić co by sie moja czworonożna bestia nie obraziła:evil_lol: (łypie ślicznie z avatarka ) Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='dealer']zdaje sie ze znam te osobe ze slyszenia....i nie mam za wysokiego mniemania o niej....uzalanie sie nad soba jaka to biedna nie jest,pozyczanie kasy i co gorsza nie oddawanie,a jednoczesnie kupowanie rzeczy calkowicie zbednych komus kto placze ze nie ma co do garnka wlozyc....a teraz z tym kolejnym dzieckiem to juz po prostu porazka..jaka przyszlosc czeka to dziecko.... i Alu przyznaje ci racje , dziecko powinno byc przywilejem.....no nie pomyliłaś sie ...dobrze kojarzysz....jestem zdruzgotana ...:shake:postawą ... i moja teoria pwinna stać sie pewnikiem ...a jest tak że ludzie którzy oddali by dziecku wszystko i zapewnili spokojne życie z różnych względów dziecka nie mają ...a pieprzenie że odezwał sie instynkt mnie nie przekonuje... Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Nie chciałam wcisnąć- tylko zaproponowałam;) Z resztą same zobaczcie co to za smyk- http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77401&page=6 Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Gonitwa']Nie chciałam wcisnąć- tylko zaproponowałam;) Z resztą same zobaczcie co to za smyk- http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77401&page=6;)sympatyczna dominantka :p...wiem wiem ,że nie wciskałaś....;) Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Fajna jest- w końcu mam w domu psa który czasem szczeka! Quote
agbar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no nie pomyliłaś sie ...dobrze kojarzysz....jestem zdruzgotana ...:shake:postawą ... i moja teoria pwinna stać sie pewnikiem ...a jest tak że ludzie którzy oddali by dziecku wszystko i zapewnili spokojne życie z różnych względów dziecka nie mają ...a pieprzenie że odezwał sie instynkt mnie nie przekonuje... nie chcialabym obrazic mlodych ludzi ktorzy maja dzieci i sa wspanialymi rodzicami ale w tym przypadku to jest tak ze dzieci maja dzieci....i jakos nie potrafia wydoroslec....masakra:shake: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No dobra... Przeznam się.... Przez moment wpadłam w panike gdzie ja jestem :evil_lol: Potem mi się przypomniało, że to całkowicie normalne uczucie na tym forum :diabloti: Powracam... Powolutku.... I z humorem :diabloti: Macie przesrane :evil_lol: Quote
Paula Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://images24.fotosik.pl/66/4fb58fa6c5683762.jpg :D Sturliwuje się :loveu: [quote name='clockwork']Uwaga dziewczynki... dobijcie mnie ... właśnie spadłam z krzesła i nie wiem czy sie podniose :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamy obok mego sklepu zakład krawiecki. a w nim -o dziwo- krawcowe .... właśnie jedna młoda wyszła.. stanęła przy mnie i mówi że chce sie doradzić.. bo od 1 września ma urlop i nie wie gdzie jechać... do Kołobrzegu czy na Słowacje... mówie że ja bym na słowacje... a ona że nie ma paszportu, a Słowacja nie jest w unii i nie można na dowód a ja- że może .. bo jest w ***ni europejskiej a ona.. że w takim razie jednak na słowacje bo tam taniej, i ........ czystsze morze :mdleje::grab: mówie że słowacy nie mają morza ... mają bo jej szwagier jeździ tirami do słowacji i kąpie sie w morzu :flaming: a tera mnie dobijcie Buhahahahaha :roflt: Masiakra :mldeje: :grin: [quote name='clockwork']widzialyście???????:angryy::angryy::angryy::angryy: http://interwencja.interia.pl/news?inf=963608 :angryy: To to schronisko, o którym pisała Emdziolek. Tragedia, ale może coś się poprawi po tym programie :cool1: [quote name='dbsst']2. muszę mieć z kim psa zostawic na cały dzień Możemy z Maksiem zaopiekować się Szpilką :razz: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='dealer']nie chcialabym obrazic mlodych ludzi ktorzy maja dzieci i sa wspanialymi rodzicami ale w tym przypadku to jest tak ze dzieci maja dzieci....i jakos nie potrafia wydoroslec....masakra:shake::cool3:ano masakra..... Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Pysia']No dobra... Przeznam się.... Przez moment wpadłam w panike gdzie ja jestem :evil_lol: Potem mi się przypomniało, że to całkowicie normalne uczucie na tym forum :diabloti: Powracam... Powolutku.... I z humorem :diabloti: Macie przesrane :evil_lol:;)...czyli wszystko wraca do normy .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jAMENt :diabloti: WITANKO:multi::multi::multi: w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu: jestem wyspana , nasprzątana ...tylko mi to głupie okno zostało :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 witanko w waszym blogasku:multi::multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ........posikałam sie czytając o ...............słowackim morzu............... a może o ja niedouczona jestem....jak o nim nic nie wiem:diabloti::diabloti::diabloti: witaj upominalska:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...czyli wszystko wraca do normy .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jAMENt :diabloti: WITANKO:multi::multi::multi: w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu: jestem wyspana , nasprzątana ...tylko mi to głupie okno zostało :diabloti: Wraca :diabloti: Witam dwie/trzy mamyje :evil_lol: Kobieto....To ja mam dla Ciebie propozycje ;) Żebyś z wprawy nie wyszła cho do mnie ;) 235 m2 czeka na sprzątanie :diabloti: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Pysia']Wraca :diabloti: Witam dwie/trzy mamyje :evil_lol: Kobieto....To ja mam dla Ciebie propozycje ;) Żebyś z wprawy nie wyszła cho do mnie ;) 235 m2 czeka na sprzątanie :diabloti::grins: nie sce mi sie ...zresztą za chwilkę pomykam do pracy :diabloti: Quote
Recommended Posts