agbar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 AVE:diabloti: witam sie i zegnam sie...jade pracowac.... Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ty aby ni przesadzasz :roll:moja droga Madzialeno z tym ruchem u mła....:cool1::shake::shake: [quote name='Wilejkaros']A ja chciałam powiedzieć, że domeczek dla rudego koteczka jest! Tylko transport potrzebny. I to do przyszłej środy! Kto może się udaje w podróż Katowice-W-wa? :nono::nono: ja sie nie wybieram :roll: [quote name='Rybka_39']Witam co tam u "groźnego" psiura?:evil_lol: groźny psiuro... kiedy to pisałaś spał... kiedy inni pisali- tez spał... kiedy ja to pisze.. zapewne też śpi :cool1: mamuniu.... klocuś sie starzeje :placz::placz: [quote name='Wilejkaros']Ślunsk? Żadne takie! Ja już kotecka przyobiecałam ;) o masz.... zapraszamy - odbiór osobisty :p [quote name='Alicjarydzewska']no i dlatego szukamy przewoźnika;) :pfotaski będą ....chyba nawet dziś ;) [quote name='Rybka_39']A Ty jestes wspolzałozycielka galeri czy co?:evil_lol::cool3: [quote name='evaxon']to ty nie wiesz ze one sa trzy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: nieszczęścia chodzą trójkami :evil_lol::evil_lol: [quote name='Rybka_39']łO matko jakas zacofana jestem w rozwoju:evil_lol: Niewiedziałam 1 galeria a trzy babeczki:evil_lol: jak mogłaś nie wiedzieć... cała Polska o tym huczy :eviltong: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']zostaw Lesia tyyy tyy ty tyy bestio tyy:placz: załatw kaczora!! załatw!!!:diabloti::diabloti::diabloti: czasem żałuje że nie uczyliśmy go komendy"ZAGRYŹ" :diabloti: [quote name='Wilejkaros']UUUUUUjjjjj, widzę tam jakieś pluszowe flaczki... flaczki z kaczki... :diabloti: [quote name='paula_z']Dobrze Klocuś, bierz kaczkę, rozszarp :evil_lol: http://images26.fotosik.pl/64/adf8de7f548e426f.jpg :loveu: nic z tego- nie reaguje :placz: [quote name='dealer']Chlorus:loveu: normalnie jo cie kochom:loveu: jedz kaczusie jedz malenki:diabloti: buuhahahha... klon-kaczusie :razz::razz: [quote name='dreamer']:loveu: http://images28.fotosik.pl/64/06782435a64f1979.jpg ^fajne szpony, biedna maskotka ;) cześć! pazury nie starte... bo on TYLKO śpi :eviltong: jaka ona tam biedna... miała 10 minutową kadencje :p [quote name='Rybka_39']Toz Klocus to prawidziwy agresor, patrzcie jak sie pastwo nad ta kaczusia, a może mysli że to nasz prezydent RP:evil_lol: A na tym jednym jak fajnie duma:loveu: Mizianko pewnie tak...:hmmmm: choć jak wozimy mu doope w RZĄDOWEJ- uwialbia... tyle pożytku mamy z naszego rządu- auto które po nich przejeliśmy :cool1: [quote name='dealer']AVE:diabloti: witam sie i zegnam sie...jade pracowac.... no co ty :crazyeye::crazyeye: we wtorek??? :evil_lol: WITALEC dla wszystkich.... :hand::hand: i dziękówa:Rose: dla Alicyji za fotecki :loveu: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']załatw kaczora!! załatw!!!:diabloti::diabloti::diabloti: czasem żałuje że nie uczyliśmy go komendy"ZAGRYŹ" :diabloti: a Lesia czy Jarusia wolisz??:diabloti::diabloti::diabloti::lol: Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 przyszłam se............. wisziałam Klocka maltretującego jakąś............KACZKĘ (bardzo politycznie:diabloti::diabloti::diabloti:) nie uczyłaś klocka zagryść???:-o..............ja nauczyłam Lejkę..............DAJESZ.......ale tylko za obcymi Kocurami , które molestują moje.................kociczki...............wysterylizowane....:diabloti::diabloti::diabloti: podrówka:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :multi::multi::multi:WITANKO Mla 1/3 z Naszym Chlorkiem ...w Naszym Blogasku ... pędzę sprzątać dalej .....u Pauli napisałam jak mi nasyfili :diabloti::diabloti::diabloti:mus się uporać z robotą ....kliknij ;) Quote
Kiłi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://images27.fotosik.pl/65/5c881e27ac803ad5.jpg Zagryzł i zasnął:evil_lol: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']a Lesia czy Jarusia wolisz??:diabloti::diabloti::diabloti::lol: ale wole.. że wole.. czy wole zagryzionego?? zreszta jeden pierun... jakby stanął którykolwiek z nich i podpisaliby prezydent- uwierzyłabym.... ciekawe czy czasem sie nie wymieniają stanowiskami i korytem :hmmmm: [quote name='BeaC']przyszłam se............. wisziałam Klocka maltretującego jakąś............KACZKĘ (bardzo politycznie:diabloti::diabloti::diabloti:) nie uczyłaś klocka zagryść???:-o..............ja nauczyłam Lejkę..............DAJESZ.......ale tylko za obcymi Kocurami , które molestują moje.................kociczki...............wysterylizowane....:diabloti::diabloti::diabloti: podrówka:loveu::loveu::loveu: to podeśle Ci Klocka- potem zrobimy polowanie na kaczki :evil_lol::evil_lol: i reszte darmozjadów :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:WITANKO Mla 1/3 z Naszym Chlorkiem ...w Naszym Blogasku ... pędzę sprzątać dalej .....u Pauli napisałam jak mi nasyfili :diabloti::diabloti::diabloti:mus się uporać z robotą ....kliknij ;) klik klik... łoporządź ten chlyw i puć nazad, ku mie :cool1: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Kiłi']http://images27.fotosik.pl/65/5c881e27ac803ad5.jpg Zagryzł i zasnął:evil_lol: przytulił go na pożegnanie... do młodej jędrnej piersi :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']ale wole.. że wole.. czy wole zagryzionego?? zreszta jeden pierun... jakby stanął którykolwiek z nich i podpisaliby prezydent- uwierzyłabym.... wolisz ze wolisz zagryzionego :p Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork'] klik klik... łoporządź ten chlyw i puć nazad, ku mie :cool1:;)klik klik.... łoporządzom...i prziszła żech ;)...nazad ku Cia :p Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 evaxon napisał(a):a Lesia czy Jarusia wolisz??:diabloti::diabloti::diabloti::lol: On woli tego co nie ma żony a ma kota:diabloti: Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ..myślą, że parę kocurów się by jeszcze znalazło w jako takim stanie, coby klocus mógł sobie potrenować.................a potem na kaczki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)klik klik.... łoporządzom...i prziszła żech ;)...nazad ku Cia :p Klik klik nie kaman o co chodzi:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Rybka_39']Klik klik nie kaman o co chodzi:evil_lol::eviltong:bo to nie do cia a Mojej Klocusiowej ;) Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No tak kazde plemie ma swoj jezyk:evil_lol: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']wolisz ze wolisz zagryzionego :p aaa... wole wole :diabloti: jak kaczki to tylko z pieca z cytrynka w doopie :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];)klik klik.... łoporządzom...i prziszła żech ;)...nazad ku Cia :p Alicja!!! ??? :crazyeye::crazyeye: nie spodziewałam sie tu ciebie :cool1: [quote name='Rybka_39']On woli tego co nie ma żony a ma kota:diabloti: ON tak.... :diabloti: [quote name='BeaC']..myślą, że parę kocurów się by jeszcze znalazło w jako takim stanie, coby klocus mógł sobie potrenować.................a potem na kaczki:diabloti::diabloti::diabloti: klocuś nie poluje nawet na koty :placz::placz: osz qrde!!! a mówią że morderca :placz::placz: mam zepsutego psa!!!!!! :placz::placz: [quote name='Rybka_39']Klik klik nie kaman o co chodzi:evil_lol: klik klik... :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:bo to nie do cia a Mojej Klocusiowej ;) do mła?? :oops::oops: ehhhhhhhhhhhh :Rose: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 kto chce zdjęcia klocuszka?? kto, kto?? :cool3::cool3::cool3: palec pod budke, bo za minutke........... :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: zmobilizujta mnie bo musze zrzucić z aparata i przerobić :mdleje: nienawidze tego Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']kto chce zdjęcia klocuszka?? kto, kto?? :cool3::cool3::cool3: palec pod budke, bo za minutke........... :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: zmobilizujta mnie bo musze zrzucić z aparata i przerobić :mdleje: nienawidze tego :multi::multi::multi::multi::multi:no ja popjoszę .....:pfotaski Naszego ;)Klocuszka :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']aaa... wole wole :diabloti: jak kaczki to tylko z pieca z cytrynka w doopie :diabloti: oo cytrynki z dupy ni ejadłam jeszcze ...:razz: ale jabłuszka z brzuszka owszem :loveu: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Uwaga dziewczynki... dobijcie mnie ... właśnie spadłam z krzesła i nie wiem czy sie podniose :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamy obok mego sklepu zakład krawiecki. a w nim -o dziwo- krawcowe .... właśnie jedna młoda wyszła.. stanęła przy mnie i mówi że chce sie doradzić.. bo od 1 września ma urlop i nie wie gdzie jechać... do Kołobrzegu czy na Słowacje... mówie że ja bym na słowacje... a ona że nie ma paszportu, a Słowacja nie jest w unii i nie można na dowód a ja- że może .. bo jest w ***ni europejskiej a ona.. że w takim razie jednak na słowacje bo tam taniej, i ........ czystsze morze :mdleje::grab: mówie że słowacy nie mają morza ... mają bo jej szwagier jeździ tirami do słowacji i kąpie sie w morzu :flaming: a tera mnie dobijcie Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']Uwaga dziewczynki... dobijcie mnie ... właśnie spadłam z krzesła i nie wiem czy sie podniose :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamy obok mego sklepu zakład krawiecki. a w nim -o dziwo- krawcowe .... właśnie jedna młoda wyszła.. stanęła przy mnie i mówi że chce sie doradzić.. bo od 1 września ma urlop i nie wie gdzie jechać... do Kołobrzegu czy na Słowacje... mówie że ja bym na słowacje... a ona że nie ma paszportu, a Słowacja nie jest w unii i nie można na dowód a ja- że może .. bo jest w ***ni europejskiej a ona.. że w takim razie jednak na słowacje bo tam taniej, i ........ czystsze morze :mdleje::grab: mówie że słowacy nie mają morza ... mają bo jej szwagier jeździ tirami do słowacji i kąpie sie w morzu :flaming: a tera mnie dobijcie:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:no i umarłam .... Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='clockwork']Uwaga dziewczynki... dobijcie mnie ... właśnie spadłam z krzesła i nie wiem czy sie podniose :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamy obok mego sklepu zakład krawiecki. a w nim -o dziwo- krawcowe .... właśnie jedna młoda wyszła.. stanęła przy mnie i mówi że chce sie doradzić.. bo od 1 września ma urlop i nie wie gdzie jechać... do Kołobrzegu czy na Słowacje... mówie że ja bym na słowacje... a ona że nie ma paszportu, a Słowacja nie jest w unii i nie można na dowód a ja- że może .. bo jest w ***ni europejskiej a ona.. że w takim razie jednak na słowacje bo tam taniej, i ........ czystsze morze :mdleje::grab: mówie że słowacy nie mają morza ... mają bo jej szwagier jeździ tirami do słowacji i kąpie sie w morzu :flaming: a tera mnie dobijcie buahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :hmmmm: tak sobie pomyślałam ,że może pojechałabyś w przyszłym roku na wczasy nad słowackie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:morze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 koniec kawałów... czas na chwile grozy... pies mordulec.... tylko Ala była chętna na fotaski ?? :razz::razz: przykro... za kare wszyscy bedziecie ogladać :diabloti: okiem psa :kociak: [SIZE=2] Quote
Recommended Posts