Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ty aby ni przesadzasz :roll:moja droga Madzialeno z tym ruchem u mła....:cool1::shake::shake:

[quote name='Wilejkaros']A ja chciałam powiedzieć, że domeczek dla rudego koteczka jest! Tylko transport potrzebny. I to do przyszłej środy! Kto może się udaje w podróż Katowice-W-wa?
:nono::nono: ja sie nie wybieram :roll:

[quote name='Rybka_39']Witam co tam u "groźnego" psiura?:evil_lol:

groźny psiuro... kiedy to pisałaś spał... kiedy inni pisali- tez spał... kiedy ja to pisze.. zapewne też śpi :cool1:
mamuniu.... klocuś sie starzeje :placz::placz:

[quote name='Wilejkaros']Ślunsk? Żadne takie! Ja już kotecka przyobiecałam ;)

o masz.... zapraszamy - odbiór osobisty :p

[quote name='Alicjarydzewska']no i dlatego szukamy przewoźnika;)

:pfotaski będą ....chyba nawet dziś ;)

[quote name='Rybka_39']A Ty jestes wspolzałozycielka galeri czy co?:evil_lol::cool3:

[quote name='evaxon']to ty nie wiesz ze one sa trzy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
:evil_lol::evil_lol: nieszczęścia chodzą trójkami :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Rybka_39']łO matko jakas zacofana jestem w rozwoju:evil_lol:
Niewiedziałam 1 galeria a trzy babeczki:evil_lol:
jak mogłaś nie wiedzieć... cała Polska o tym huczy :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']zostaw Lesia tyyy tyy ty tyy bestio tyy:placz:
załatw kaczora!! załatw!!!:diabloti::diabloti::diabloti:
czasem żałuje że nie uczyliśmy go komendy"ZAGRYŹ" :diabloti:

[quote name='Wilejkaros']UUUUUUjjjjj, widzę tam jakieś pluszowe flaczki...
flaczki z kaczki... :diabloti:

[quote name='paula_z']

Dobrze Klocuś, bierz kaczkę, rozszarp :evil_lol:

http://images26.fotosik.pl/64/adf8de7f548e426f.jpg :loveu:
nic z tego- nie reaguje :placz:

[quote name='dealer']Chlorus:loveu: normalnie jo cie kochom:loveu: jedz kaczusie jedz malenki:diabloti:
buuhahahha... klon-kaczusie :razz::razz:

[quote name='dreamer']
:loveu: http://images28.fotosik.pl/64/06782435a64f1979.jpg
^fajne szpony, biedna maskotka ;)

cześć!

pazury nie starte... bo on TYLKO śpi :eviltong: jaka ona tam biedna... miała 10 minutową kadencje :p

[quote name='Rybka_39']Toz Klocus to prawidziwy agresor, patrzcie jak sie pastwo nad ta kaczusia, a może mysli że to nasz prezydent RP:evil_lol:
A na tym jednym jak fajnie duma:loveu:
Mizianko
pewnie tak...:hmmmm: choć jak wozimy mu doope w RZĄDOWEJ- uwialbia... tyle pożytku mamy z naszego rządu- auto które po nich przejeliśmy :cool1:

[quote name='dealer']AVE:diabloti: witam sie i zegnam sie...jade pracowac....
no co ty :crazyeye::crazyeye: we wtorek??? :evil_lol:

WITALEC dla wszystkich.... :hand::hand:
i dziękówa
:Rose: dla Alicyji za fotecki :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']załatw kaczora!! załatw!!!:diabloti::diabloti::diabloti:
czasem żałuje że nie uczyliśmy go komendy"ZAGRYŹ" :diabloti:

a Lesia czy Jarusia wolisz??:diabloti::diabloti::diabloti::lol:

Posted

przyszłam se.............
wisziałam Klocka maltretującego jakąś............KACZKĘ (bardzo politycznie:diabloti::diabloti::diabloti:)

nie uczyłaś klocka zagryść???:-o..............ja nauczyłam Lejkę..............DAJESZ.......ale tylko za obcymi Kocurami , które molestują moje.................kociczki...............wysterylizowane....:diabloti::diabloti::diabloti:

podrówka:loveu::loveu::loveu:

Posted

:multi::multi::multi:WITANKO Mla 1/3 z Naszym Chlorkiem ...w Naszym Blogasku ...
pędzę sprzątać dalej .....u Pauli napisałam jak mi nasyfili :diabloti::diabloti::diabloti:mus się uporać z robotą ....kliknij ;)

Posted

[quote name='evaxon']a Lesia czy Jarusia wolisz??:diabloti::diabloti::diabloti::lol:

ale wole.. że wole.. czy wole zagryzionego??
zreszta jeden pierun... jakby stanął którykolwiek z nich i podpisaliby prezydent- uwierzyłabym....

ciekawe czy czasem sie nie wymieniają stanowiskami i korytem :hmmmm:

[quote name='BeaC']przyszłam se.............
wisziałam Klocka maltretującego jakąś............KACZKĘ (bardzo politycznie:diabloti::diabloti::diabloti:)

nie uczyłaś klocka zagryść???:-o..............ja nauczyłam Lejkę..............DAJESZ.......ale tylko za obcymi Kocurami , które molestują moje.................kociczki...............wysterylizowane....:diabloti::diabloti::diabloti:

podrówka:loveu::loveu::loveu:

to podeśle Ci Klocka- potem zrobimy polowanie na kaczki :evil_lol::evil_lol: i reszte darmozjadów :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:WITANKO Mla 1/3 z Naszym Chlorkiem ...w Naszym Blogasku ...
pędzę sprzątać dalej .....u Pauli napisałam jak mi nasyfili :diabloti::diabloti::diabloti:mus się uporać z robotą ....kliknij ;)

klik klik...
łoporządź ten chlyw i puć nazad, ku mie :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']ale wole.. że wole.. czy wole zagryzionego??
zreszta jeden pierun... jakby stanął którykolwiek z nich i podpisaliby prezydent- uwierzyłabym....

wolisz ze wolisz zagryzionego :p

Posted

..myślą, że parę kocurów się by jeszcze znalazło w jako takim stanie, coby klocus mógł sobie potrenować.................a potem na kaczki:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']wolisz ze wolisz zagryzionego :p
aaa... wole wole :diabloti: jak kaczki to tylko z pieca z cytrynka w doopie :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)klik klik....
łoporządzom...i prziszła żech ;)...nazad ku Cia :p

Alicja!!! ??? :crazyeye::crazyeye: nie spodziewałam sie tu ciebie :cool1:

[quote name='Rybka_39']On woli tego co nie ma żony a ma kota:diabloti:
ON tak.... :diabloti:

[quote name='BeaC']..myślą, że parę kocurów się by jeszcze znalazło w jako takim stanie, coby klocus mógł sobie potrenować.................a potem na kaczki:diabloti::diabloti::diabloti:

klocuś nie poluje nawet na koty :placz::placz: osz qrde!!! a mówią że morderca :placz::placz: mam zepsutego psa!!!!!! :placz::placz:

[quote name='Rybka_39']Klik klik nie kaman o co chodzi:evil_lol:
klik klik... :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:bo to nie do cia a Mojej Klocusiowej ;)
do mła?? :oops::oops: ehhhhhhhhhhhh :Rose:

Posted

kto chce zdjęcia klocuszka?? kto, kto?? :cool3::cool3::cool3:

palec pod budke, bo za minutke........... :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

zmobilizujta mnie bo musze zrzucić z aparata i przerobić :mdleje: nienawidze tego

Posted

[quote name='clockwork']kto chce zdjęcia klocuszka?? kto, kto?? :cool3::cool3::cool3:

palec pod budke, bo za minutke........... :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

zmobilizujta mnie bo musze zrzucić z aparata i przerobić :mdleje: nienawidze tego

:multi::multi::multi::multi::multi:no ja popjoszę .....:pfotaski Naszego ;)Klocuszka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']aaa... wole wole :diabloti: jak kaczki to tylko z pieca z cytrynka w doopie :diabloti:

oo cytrynki z dupy ni ejadłam jeszcze ...:razz: ale jabłuszka z brzuszka owszem :loveu:

Posted

Uwaga dziewczynki... dobijcie mnie ... właśnie spadłam z krzesła i nie wiem czy sie podniose :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mamy obok mego sklepu zakład krawiecki. a w nim -o dziwo- krawcowe ....
właśnie jedna młoda wyszła.. stanęła przy mnie i mówi że chce sie doradzić.. bo od 1 września ma urlop i nie wie gdzie jechać...

• do Kołobrzegu czy na Słowacje...
  • mówie że ja bym na słowacje...
  • a ona że nie ma paszportu, a Słowacja nie jest w unii i nie można na dowód
  • a ja- że może .. bo jest w ***ni europejskiej
  • a ona.. że w takim razie jednak na słowacje bo tam taniej, i ........ czystsze morze
  • :mdleje::grab:
  • mówie że słowacy nie mają morza
  • ... mają bo jej szwagier jeździ tirami do słowacji i kąpie sie w morzu :flaming: a tera mnie dobijcie

Posted

[quote name='clockwork']Uwaga dziewczynki... dobijcie mnie ... właśnie spadłam z krzesła i nie wiem czy sie podniose :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

właśnie jedna młoda wyszła.. stanęła przy mnie i mówi że chce sie doradzić.. bo od 1 września ma urlop i nie wie gdzie jechać...

• a ona.. że w takim razie jednak na słowacje bo tam taniej, i ........ czystsze morze
  • ... mają bo jej szwagier jeździ tirami do słowacji i kąpie sie w morzu :flaming: a tera mnie dobijcie
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:no i umarłam ....

Posted

[quote name='clockwork']Uwaga dziewczynki... dobijcie mnie ... właśnie spadłam z krzesła i nie wiem czy sie podniose :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

:hmmmm: tak sobie pomyślałam ,że może pojechałabyś w przyszłym roku na wczasy nad słowackie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:morze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

koniec kawałów...

czas na chwile grozy...
pies mordulec....

tylko Ala była chętna na fotaski ?? :razz::razz: przykro... za kare wszyscy bedziecie ogladać :diabloti:

okiem psa :kociak:
[SIZE=2]