Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pałą :mad:z miłości :evil_lol:
pała tez:evil_lol:

[quote name='clockwork']hihi.... a ja myślałam że ino do mnie :oops::oops::oops:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
do ciebie to juz wogle pałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']skąd ten post?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie było go tu :shake::shake:

ruchu?? :crazyeye::crazyeye: a byłaś u Alicji Ozzulkowej?? HA!!!! tam to jest ruch....
:razz:czy ty aby ni przesadzasz :roll:moja droga Madzialeno z tym ruchem u mła....:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']o jezu... zapomniało sie mamie... noooooo.....

ale mega obciach.... zapomnieć o dziecku- wot co praca czyni z człowieka :shake::shake:

aaa... mi ?? no luzik- w sobotke koncercik Pawcia- miejsca leżące macie zarezerwowane z panem C. ;)
sobótka już zarezerwowana na koncercik Pawciowy :multi:
;)cieszkam na leżące ...na stojąco chyba bym nie zasnęła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie te lata:diabloti:
[quote name='Wilejkaros']A ja chciałam powiedzieć, że domeczek dla rudego koteczka jest! Tylko transport potrzebny. I to do przyszłej środy! Kto może się udaje w podróż Katowice-W-wa?...cieszkam niezmiernie:multi:...
jest jeszcze opcja , że jeśli nie bedzie transportu , czy Wandul nie znajdzie jakiegoś domku na Śląsku...

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ślunsk? Żadne takie! Ja już kotecka przyobiecałam ;)no i dlatego szukamy przewoźnika;)

[quote name='Rybka_39']Moja też ciagle śpi...co widać w galeri..ni ma fotki na ktorej by nie spała:evil_lol:
a własnie poprosze o jakieś nowe fotecki :loveu::pfotaski będą ....chyba nawet dziś ;)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
A Ty jestes wspolzałozycielka galeri czy co?:evil_lol::cool3:

to ty nie wiesz ze one sa trzy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Rybka_39']A Ty jestes wspolzałozycielka galeri czy co?:evil_lol::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to spółka 3 razy 1/3:p

[quote name='evaxon']to ty nie wiesz ze one sa trzy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:otóż to Ewuniu :p

[quote name='Rybka_39']łO matko jakas zacofana jestem w rozwoju:evil_lol:
Niewiedziałam 1 galeria a trzy babeczki:evil_lol:...no ale teraz już wiesz .....MY 3 to Magda Klocusiowa....Aga Dilerowa i ja Alicja Ozzulkowa :p

była sobie KACZKA

Posted

[quote name='evaxon']zostaw Lesia tyyy tyy ty tyy bestio tyy:placz::placz::placz::placz::placz:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz ...po czym poznałaś ze to Lesio :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz ...po czym poznałaś ze to Lesio :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

po wyrazie dzioba:diabloti: i tych władczych oczach :diabloti::evil_lol:

Posted

Toz Klocus to prawidziwy agresor, patrzcie jak sie pastwo nad ta kaczusia:evil_lol:, a może mysli że to nasz prezydent RP:evil_lol:
A na tym jednym jak fajnie duma:loveu:
Mizianko