e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pałą :mad:z miłości :evil_lol: pała tez:evil_lol: [quote name='clockwork']hihi.... a ja myślałam że ino do mnie :oops::oops::oops: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: do ciebie to juz wogle pałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='clockwork']skąd ten post?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie było go tu :shake::shake: ruchu?? :crazyeye::crazyeye: a byłaś u Alicji Ozzulkowej?? HA!!!! tam to jest ruch.... :razz:czy ty aby ni przesadzasz :roll:moja droga Madzialeno z tym ruchem u mła....:cool1: Quote
Wilejkaros Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A ja chciałam powiedzieć, że domeczek dla rudego koteczka jest! Tylko transport potrzebny. I to do przyszłej środy! Kto może się udaje w podróż Katowice-W-wa? Quote
Rybka_39 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witam co tam u "groźnego" psiura?:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='clockwork']o jezu... zapomniało sie mamie... noooooo..... ale mega obciach.... zapomnieć o dziecku- wot co praca czyni z człowieka :shake::shake: aaa... mi ?? no luzik- w sobotke koncercik Pawcia- miejsca leżące macie zarezerwowane z panem C. ;)sobótka już zarezerwowana na koncercik Pawciowy :multi: ;)cieszkam na leżące ...na stojąco chyba bym nie zasnęła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie te lata:diabloti: [quote name='Wilejkaros']A ja chciałam powiedzieć, że domeczek dla rudego koteczka jest! Tylko transport potrzebny. I to do przyszłej środy! Kto może się udaje w podróż Katowice-W-wa?...cieszkam niezmiernie:multi:... jest jeszcze opcja , że jeśli nie bedzie transportu , czy Wandul nie znajdzie jakiegoś domku na Śląsku... Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Rybka_39']Witam co tam u "groźnego" psiura?:evil_lol::podpowiem ja....groźny :loveu::loveu::loveu:psiur w domecku śpi jak niemowlaczek Quote
Wilejkaros Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ślunsk? Żadne takie! Ja już kotecka przyobiecałam ;) Quote
Rybka_39 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Moja też ciagle śpi...co widać w galeri..ni ma fotki na ktorej by nie spała:evil_lol: a własnie poprosze o jakieś nowe fotecki :loveu: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ślunsk? Żadne takie! Ja już kotecka przyobiecałam ;)no i dlatego szukamy przewoźnika;) [quote name='Rybka_39']Moja też ciagle śpi...co widać w galeri..ni ma fotki na ktorej by nie spała:evil_lol: a własnie poprosze o jakieś nowe fotecki :loveu::pfotaski będą ....chyba nawet dziś ;) Quote
Rybka_39 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no i dlatego szukamy przewoźnika;) :pfotaski będą ....chyba nawet dziś ;) A Ty jestes wspolzałozycielka galeri czy co?:evil_lol::cool3: Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Rybka_39 napisał(a):A Ty jestes wspolzałozycielka galeri czy co?:evil_lol::cool3: to ty nie wiesz ze one sa trzy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rybka_39 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 łO matko jakas zacofana jestem w rozwoju:evil_lol: Niewiedziałam 1 galeria a trzy babeczki:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Rybka_39']A Ty jestes wspolzałozycielka galeri czy co?:evil_lol::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to spółka 3 razy 1/3:p [quote name='evaxon']to ty nie wiesz ze one sa trzy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:otóż to Ewuniu :p [quote name='Rybka_39']łO matko jakas zacofana jestem w rozwoju:evil_lol: Niewiedziałam 1 galeria a trzy babeczki:evil_lol:...no ale teraz już wiesz .....MY 3 to Magda Klocusiowa....Aga Dilerowa i ja Alicja Ozzulkowa :p była sobie KACZKA Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 zostaw Lesia tyyy tyy ty tyy bestio tyy:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='evaxon']zostaw Lesia tyyy tyy ty tyy bestio tyy:placz::placz::placz::placz::placz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz ...po czym poznałaś ze to Lesio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 UUUUUUjjjjj, widzę tam jakieś pluszowe flaczki... Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz ...po czym poznałaś ze to Lesio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: po wyrazie dzioba:diabloti: i tych władczych oczach :diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']był sobie pies polujący na kaczki ;) http://images29.fotosik.pl/65/71ce1797fe8d6205.jpg Dobrze Klocuś, bierz kaczkę, rozszarp :evil_lol: http://images26.fotosik.pl/64/adf8de7f548e426f.jpg :loveu: Quote
agbar Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Chlorus:loveu: normalnie jo cie kochom:loveu: jedz kaczusie jedz malenki:diabloti: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='evaxon']po wyrazie dzioba:diabloti: i tych władczych oczach :diabloti::evil_lol:[/quote]:razz:no tak ....jednak się różnią ;) Quote
dreamer Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :loveu: http://images28.fotosik.pl/64/06782435a64f1979.jpg :loveu: ^fajne szpony, biedna maskotka ;) cześć! Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Toz Klocus to prawidziwy agresor, patrzcie jak sie pastwo nad ta kaczusia:evil_lol:, a może mysli że to nasz prezydent RP:evil_lol: A na tym jednym jak fajnie duma:loveu: Mizianko Quote
Recommended Posts