Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']ahaaaaa....

No Twa twa- ja nie śmiem przeczyć;);).....

[quote name='paula_z']:D Cfaniara :eviltong: ;)ffcale nie.....zachęcam tylko ....do 11 września mają datę ważności ;)

Posted

[quote name='paula_z']:D Serki czy kotecek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....toś mi bobu zadała...:hmmmm:...pomyślę ...po tej urodzinowej imprezce Ozzulka to mam mętlik:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....toś mi bobu zadała...:hmmmm:...pomyślę ...po tej urodzinowej imprezce Ozzulka to mam mętlik:evil_lol:
:grin: :roflt:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ja nie znam.. a kto to taki...?
:hmmmm::hmmmm: taka ONA jedna

[quote name='dreamer']

Wpadłam się przywitać.. dobry wieczór! :hand:

wow.... szczurkowa mamcia !!!! :multi::multi: witaj w moich czarnych rogach :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
:multi:
Witanko w NASZYM BLOGASKU....

dzięki ci Chloreczku:loveu: za milutki weekendzik w ;)
mam też fotaski ale muszę je zrzucić na kompka :razz:

przekaże chlorkowi :roll:

[quote name='paula_z']:sabber: Nie kuś, bo jeszcze przyjadę ;) I będziecie żałować :evil_lol:

:hmmmm: ciekawe któż to :evil_lol:

kusze, kusze.......

[quote name='Gonitwa']Doberek;) Madzialeno załóż sobie własnego prywatnego necika...;)
mam swojego prywatnego tylko w pracy.... :eviltong:

[quote name='paula_z']Już żałuję :roll:

Włóczykij jeden no ;)
porwano mnie do Rybolka wczoraj :razz:

[quote name='Alicjarydzewska'].....

ffcale nie.....zachęcam tylko ....do 11 września mają datę ważności ;)

[quote name='paula_z']:D Serki czy kotecek :evil_lol:

kotek tyle nie wytrzyma... już powoli pleśnieje :diabloti: DOM PILNIE POTRZEBNY- kotkowi, nie serkowi :diabloti:

a mi tu dziś klika jakiś rusek na ICQ... z kapeli.... tak se grają
:bigcool::bigcool:

http://www.myspace.com/mddska

:cunao:

Posted

[quote name='dealer']dobry den:diabloti: prosze mi nie zezrec wszystkich serkow:evil_lol:
nie dygaj maleńka.. zawsze można skoczyć na czechy dokupić... wczoraj wykupiłyśmy z Ala wszystkie :oops::oops:

witam zwróconą :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']nie dygaj maleńka.. zawsze można skoczyć na czechy dokupić... wczoraj wykupiłyśmy z Ala wszystkie :oops::oops:

witam zwróconą :loveu::loveu::loveu:

nie dygam i nie jestem malenka:obrazic::diabloti:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Taaa, Opole, studiowałam tam 3 lata i chyba 3 razy spuściłam wp... takim bachorom. Wiem, że nie wyglądam na agresywną, ale na Naszym roku były jeszcze bardziej nawiedzone niż ja i razem to jakoś szło. Pozdrawiam serdecznie Uniwersytet Opolski i Instytut Filologii Angielskiej ;)

też studiowałam na UO....i na WSP jeszcze też:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:..dzieci są takie jak je wychowamy , na ile pokażemy im świat , na ile pozwolimy im sobą manipulować ......jeśli mozna wychować zwierzę to można i dziecko .....a teraz mnie moze ktoś ukrzyżować za te słowa......:diabloti:

ja Cie nie ukrzyżyje bo JA cię rozumiem.........ja kocham dzieci........oczywiście własne i parę cudzych tez by się znalazło....:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Wilejkaros']A bo na Chlorkowym blogasku zawitała koleżanka z Opola z opowieścią o bachorze rozjeżdżającym rowerek kotka... Gdzie ta emotikonka z krzyżem, przyda się jeszcze raz za te mądrości o wychowaniu. Hehehehe
Nie lubię dzieci. Nie to że wszystkich. Takie 18-latki już są ok. No i Pańcio Deniska też jest ok, ale to wyjątek po Mamie z biglem ;)

znaczy sie to Było o mojej opowieści...takie 16 letnie to dopiero kłopot..........nie mówiąc o dorastających "kotkach"

witaj madziu.....pozdro dla Pawcia i ślicznościowego kloceczka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dealer']nie dygam i nie jestem malenka:obrazic::diabloti:

łobrażalska... łobrażalska....:diabloti::diabloti::diabloti:

wróć... utulkam cie :loveu::loveu::loveu: wielka niedygająca babo :evil_lol::evil_lol:

[quote name='BeaC']
witaj madziu.....pozdro dla Pawcia i ślicznościowego kloceczka :loveu::loveu::loveu:

cześć Bea... a ja jeszcze nie doszłam do Ciebie i do wielu innych... tyyyyyyyle mam roboty... powolutku nadrabiam i niebawem bede u cia. A za pozdrówka chopaki dziękują... ja Was pozdrowie u Was ;)

Posted

[quote name='evaxon']aaaaaaaaaaaaaaaa
jeszcze tu wroceeeee.......

witaneczko:multi:

hejka... skończył sie mi domestos... przereklamowane :p

skoro nie podziałał na Ciebie to zapraszam znowu- bede milejsza... bez psik psika ;)

Posted

[quote name='clockwork']hejka... skończył sie mi domestos... przereklamowane :p

skoro nie podziałał na Ciebie to zapraszam znowu- bede milejsza... bez psik psika ;)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:...no weź ...10-11 góra ..ty nie wiesz jakie teraz 13 latki są spasione :razz:

NO WŁAŚNIE !
A Gonitwa mi ciągle mówi, że ja bzdury opowiadam, bo mówię, że jestem gruba! :eviltong:

A tak w ogóle to świetna galeria, zazdroszczę przedewszystkim ruchu, bo u mnie pustki, tylko kilka osóbek wchodzi i na dodatek nic się nie dzieje!

Posted

[quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

matko :crazyeye::crazyeye: ileż w Tobie miłości :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i to do mnie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

aż sie zawstydziłam :oops::oops::oops:

Posted

:multi::multi::multi:jestem wrócona i mega wqr.........:diabloti:....jak już rodzice o dzieckach zapominają to jaki ma być ten nasz świat :angryy:

a i teraz napiszę;) .....dziękuję za miły weekendzik :pCI :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']matko :crazyeye::crazyeye: ileż w Tobie miłości :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i to do mnie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

aż sie zawstydziłam :oops::oops::oops:

taaakkk ja pałam miloscia do kazdego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jestem wrócona i mega wqr.........:diabloti:....jak już rodzice o dzieckach zapominają to jaki ma być ten nasz świat :angryy:

a i teraz napiszę;) .....dziękuję za miły weekendzik :pCI :loveu:

o jezu... zapomniało sie mamie... noooooo.....

ale mega obciach.... zapomnieć o dziecku- wot co praca czyni z człowieka :shake::shake:

aaa... mi ?? no luzik- w sobotke koncercik Pawcia- miejsca leżące macie zarezerwowane z panem C. ;)

Posted

[quote name='evaxon']taaakkk ja pałam miloscia do kazdego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pałą :mad:z miłości :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']taaakkk ja pałam miloscia do kazdego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

hihi.... a ja myślałam że ino do mnie :oops::oops::oops:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Rybc!a']NO WŁAŚNIE !
A Gonitwa mi ciągle mówi, że ja bzdury opowiadam, bo mówię, że jestem gruba! :eviltong:

A tak w ogóle to świetna galeria, zazdroszczę przedewszystkim ruchu, bo u mnie pustki, tylko kilka osóbek wchodzi i na dodatek nic się nie dzieje!

skąd ten post?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie było go tu :shake::shake:

ruchu?? :crazyeye::crazyeye: a byłaś u Alicji Ozzulkowej?? HA!!!! tam to jest ruch....