Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='clockwork']kto nie zarabia ten nie je :diabloti::cool1: właśnie mnie dożywia koleżanka zwana Zieleńcem- paluszkami- chwała jej :cool1: no masz.....znów rozpusta i obzarstwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze że wam się lodów ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie zachciało :razz: Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no masz.....znów rozpusta i obzarstwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze że wam się lodów ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie zachciało :razz: buuhahhahaha.... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='clockwork']buuhahhahaha.... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no już zamilkłam......;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 TEORIA KLOCKUSIA prawda, oj, jaka prawda. Człowiek musi w coś wierzyć, to sobie ułatwia wymyślając... Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']TEORIA KLOCKUSIA prawda, oj, jaka prawda. Człowiek musi w coś wierzyć, to sobie ułatwia wymyślając......mialam kiedyś taki opisik w temacie.....To nie bóg stworzył człowieka ...to człowiek WYMYŚLIŁ sobie boga......i dla mnie to jest PRAWDA Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']TEORIA KLOCKUSIA prawda, oj, jaka prawda. Człowiek musi w coś wierzyć, to sobie ułatwia wymyślając... :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']...mialam kiedyś taki opisik w temacie.....To nie bóg stworzył człowieka ...to człowiek WYMYŚLIŁ sobie boga......i dla mnie to jest PRAWDA oj taaaak... KCM :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']TEORIA KLOCKUSIA prawda, oj, jaka prawda. Człowiek musi w coś wierzyć, to sobie ułatwia wymyślając...i żyje w świecie złudzeń .....:diabloti: [quote name='clockwork'] oj taaaak... KCM :loveu::loveu::loveu:oj tak .....bo taka jest MOJA prawda choć wielu to zapewne zaneguje..... i z wzajemnością :loveu: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 jeszcze i tutaj....... CIoteczki Pomóżmy Amorce:-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229 __________________ Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']jeszcze i tutaj....... CIoteczki Pomóżmy Amorce:-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229 __________________ podlinkowałam!!! PILNE!!!!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 a tera dziewczynki bujam sie na hałs.. łikend!!! :placz::placz::placz: :eviltong: Ala czekam na cia... zapraszam Cie do Czech ;) Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='clockwork']a tera dziewczynki bujam sie na hałs.. łikend!!! :placz::placz::placz: :eviltong: Ala czekam na cia... zapraszam Cie do Czech ;);)....to ja sie pomaluśku pakuję :p....i będę za 2 gadzinki u Cia :p Quote
e.v.a Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 witaj Klockowa:diabloti:.... .......... bede pierwsza bakteria ktora zawładnie tym terenem ...muhahahahahahahahhahhahahahahhahaha Quote
emdziolek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witaj Klocusiowa:diabloti: Odziwedz was ..EmdziOlek ....... EmdzioLEk EMDZIOLEK ............Emdziolek Inwazja Emdziolków!!:eek: Quote
Paula Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witaj łikendowiczko :multi: Przyślij mi serek z Czech ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='evaxon']witaj Klockowa:diabloti:.... .......... bede pierwsza bakteria ktora zawładnie tym terenem ...muhahahahahahahahhahhahahahahhahaha domestos RAZ!! psik, psik :diabloti: witanko Tigrowa :multi: [quote name='Gonitwa']Kocham te Waszą teorię;):):) tysz cie kochom :cool1: ja teoretyk... :roll::eviltong: [quote name='emdziolek']Witaj Klocusiowa:diabloti: Odziwedz was ..EmdziOlek ....... EmdzioLEk EMDZIOLEK ............Emdziolek Inwazja Emdziolków!!:eek: odziwedz :hmmmm: co kolwiek to znaczy to jo cie tysz :diabloti::diabloti::eviltong: [quote name='paula_z']Witaj łikendowiczko :multi: Przyślij mi serek z Czech ;) :evil_lol: zakupiliśmy z Alą sztuk 22 :oops::oops::oops: przybywaj- starczy i dla Ciebie :loveu::loveu::loveu: [quote name='madzia i medor']Witam Chlorkową 18nastke:loveu::loveu: 18 po raz pierwszy, 18 po raz drugi, 18 po raz trzeci :roll::roll: :eviltong: WITAM gościnnie z komputra MOJEJ kuliżanki.... nie wiem czy JĄ znacie :p Quote
dreamer Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Wpadłam się przywitać.. dobry wieczór! :hand: Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :multi::multi::multi: Witanko w NASZYM BLOGASKU.... dzięki ci Chloreczku:loveu::loveu::loveu: za milutki weekendzik w ;) mam też fotaski ale muszę je zrzucić na kompka :razz: Quote
Paula Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zakupiliśmy z Alą sztuk 22 :oops::oops::oops: przybywaj- starczy i dla Ciebie :loveu::loveu::loveu: WITAM gościnnie z komputra MOJEJ kuliżanki.... nie wiem czy JĄ znacie :p :sabber: Nie kuś, bo jeszcze przyjadę ;) I będziecie żałować :evil_lol: :hmmmm: ciekawe któż to :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='paula_z']:sabber: Nie kuś, bo jeszcze przyjadę ;) I będziecie żałować :evil_lol: :hmmmm: ciekawe któż to :evil_lol:;)to ty będziesz żałować jak nie dojedziesz.... no patrz ja też nie wiem gdzie ta Mla Madzialena była dziś :hmmmm: :eviltong: Quote
Gonitwa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Doberek;) Madzialeno załóż sobie własnego prywatnego necika...;) Quote
Paula Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)to ty będziesz żałować jak nie dojedziesz.... no patrz ja też nie wiem gdzie ta Mla Madzialena była dziś :hmmmm: :eviltong: Już żałuję :roll: Włóczykij jeden no ;) Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Gonitwa']Doberek;) Madzialeno załóż sobie własnego prywatnego necika...;)Madzialena :pjest MŁA :razz:....a necika tysz ma ;) rymnęło mi sie :eviltong: [quote name='paula_z']Już żałuję :roll: Włóczykij jeden no ;)to wsiadaj a przy okazji weźmiesz kotecka ;) Quote
Recommended Posts