Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']ooo Klockowa z fotami szaleje:evil_lol::loveu:

e tam szaleje... rutyna... codzień wrzucam po 20 fotek :roll: tylko zupełnie nie rozumiem czemu ich nie widać :roll::roll:

[quote name='Wilejkaros']Taaa, Opole, studiowałam tam 3 lata i chyba 3 razy spuściłam wp... takim bachorom. Wiem, że nie wyglądam na agresywną, ale na Naszym roku były jeszcze bardziej nawiedzone niż ja i razem to jakoś szło. Pozdrawiam serdecznie Uniwersytet Opolski i Instytut Filologii Angielskiej ;)

:oops::oops::oops: nie kumam o co biega z tym Opolem..... :hmmmm::hmmmm:albo nie jestem w temacie, albo znów nie widze jakiś postów
ale jak spuściłaś im wpierdziel to oki :evil_lol:
[quote name='Wilejkaros']Tak, tak, dzieci powinny być wychowywane bezstresowo...
oj taaakkkk :roll:

[quote name='Gonitwa']Dzieci... nie lubiem dzieci- małe trolle, gnomy.. bleeeee
:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:..dzieci są takie jak je wychowamy , na ile pokażemy im świat , na ile pozwolimy im sobą manipulować ......jeśli mozna wychować zwierzę to można i dziecko .....a teraz mnie moze ktoś ukrzyżować za te słowa......:diabloti:

[quote name='paula_z']Fajna relacja z odwiedzin u Żanetki :loveu: Super, że ma taką rodzinkę :multi:

http://images24.fotosik.pl/61/f416ff5655535107.jpg Ave Szatanku :ylsuper:

http://images30.fotosik.pl/61/c10d7e2d3e34f7fa.jpg :smhair2: Jaki groźny mordulec :loveu:

Malinko

AVE!!!!!!!
nie mogę przestać myśleć o Malince... :-( tak króciutko żyła i zdążyła poznać tylko cierpienie.... no i dzięki Asi- miłośc

[quote name='madzia i medor']Dzięki Ci o wspaniałomyślna, dobroduszna, cudowna, rozumiejąca, wspierająca, uczuciowa, kochająca tyszanko:modla::diabloti:

Wszystko, wszystko widziałam:multi:
tak... taka właśnie jestem :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Doberek Mła Magdaleno ......
przybywaj odkurzać Naszego Blogaska....znaczy Chlorkowego :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

:cool1:...czyli to JA......wiedziałam , ze nie wypada mi tak mówić :placz::placz::placz:...pani pedagog z boshej łaski :diabloti:

AVE!!!!!!!
nie mogę przestać myśleć o Malince... :-( tak króciutko żyła i zdążyła poznać tylko cierpienie.... no i dzięki Asi- miłośc

:-(...tak ...i wielki dzięki Asi za to że była z Malinką do końca ...:glaszcze:

o jak ślicznie posprzątałaś...:p

Posted

A bo na Chlorkowym blogasku zawitała koleżanka z Opola z opowieścią o bachorze rozjeżdżającym rowerek kotka... Gdzie ta emotikonka z krzyżem, przyda się jeszcze raz za te mądrości o wychowaniu. Hehehehe
Nie lubię dzieci. Nie to że wszystkich. Takie 18-latki już są ok. No i Pańcio Deniska też jest ok, ale to wyjątek po Mamie z biglem ;)

Posted

[quote name='Wilejkaros']A bo na Chlorkowym blogasku zawitała koleżanka z Opola z opowieścią o bachorze rozjeżdżającym rowerek kotka... Gdzie ta emotikonka z krzyżem, przyda się jeszcze raz za te mądrości o wychowaniu. Hehehehe
Nie lubię dzieci. Nie to że wszystkich. Takie 18-latki już są ok. No i Pańcio Deniska też jest ok, ale to wyjątek po Mamie z biglem ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam 18-latka....;)...
a z dziećmi to tak jak z dorosłymi ...sa dzieci i bachory :roll:....są ludzie i sqr......:diabloti:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Alicja, kiedy Ty zdążyłaś 18-latka się dochować? No chyba że mówisz o Clocku? hehehehe
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam mojego prywatnego syna ........:p
bo jak to mówi Pawcio ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jestem panią z Desy ;)

Posted

[quote name='Wilejkaros']Pani z Desy... Hmmm... A Desa to nie taka sieć "dawnych" sklepów z porcelaną itp?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to ...nadszarpnięte zębem czasu ;)

Posted

[quote name='clockwork']e tam szaleje... rutyna... codzień wrzucam po 20 fotek :roll: tylko zupełnie nie rozumiem czemu ich nie widać :roll::roll:

to ci dopiero checa.....

:diabloti:

witam cie :p

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ojjjj,
mogłaś przecież wcześnie "zacząć" żyć ;):oops:...kurde o tym nie pomyślałam ...no cóż teraz już za późno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale płakać z tego powodu nie będę ....;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']A bo na Chlorkowym blogasku zawitała koleżanka z Opola z opowieścią o bachorze rozjeżdżającym rowerek kotka... Gdzie ta emotikonka z krzyżem, przyda się jeszcze raz za te mądrości o wychowaniu. Hehehehe
Nie lubię dzieci. Nie to że wszystkich. Takie 18-latki już są ok. No i Pańcio Deniska też jest ok, ale to wyjątek po Mamie z biglem ;)

aaa... no fakt- było o kotku i rowerku :oops:
tu jest ta emotka...

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam 18-latka....;)...
a z dziećmi to tak jak z dorosłymi ...sa dzieci i bachory :roll:....są ludzie i sqr......:diabloti:

z przewaga tych gorszych :razz:

[quote name='Wilejkaros']Alicja, kiedy Ty zdążyłaś 18-latka się dochować? No chyba że mówisz o Clocku? hehehehe

taaakkk.. ja mam 18cie, ale Ala to nie moja mama... ale potwierdzam- ma syna- mojego rówieśnika :roll::roll:

Posted

[quote name='clockwork']

no emota jest zaje2bista :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
z przewaga tych gorszych :razz:
no tak ...na całe nieszczęście :shake:

taaakkk.. ja mam 18cie, ale Ala to nie moja mama... ale potwierdzam- ma syna- mojego rówieśnika :roll::roll:noooo to musiałabym serio wcześnie zacząć żebyś była moją corcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Klocusiowa, Ty nie żartuj, że masz 18!!!! Co prawda, odkąd wiem, ile lat ma dsst, to jestem w szoku i przestałam wierzyć w swoją umiejętność zgadywania wieku ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i to mi sie naj podoba.........Klocusiowa ma nieustające 18 ście :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']noooo to musiałabym serio wcześnie zacząć żebyś była moją corcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll::roll::roll:

[quote name='Wilejkaros']Klocusiowa, Ty nie żartuj, że masz 18!!!! Co prawda, odkąd wiem, ile lat ma dsst, to jestem w szoku i przestałam wierzyć w swoją umiejętność zgadywania wieku ;)

pewnie... NIECAŁE 18cie :roll::roll::roll: od kilku tak już....

kilkunastu...

kilkudziesięciu.......:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i to mi sie naj podoba.........Klocusiowa ma nieustające 18 ście :eviltong:

młoda i piękna..... FOREVER :diabloti:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Hehehehehe,
wagowo to Jej 13 daję :)
Niech to będzie komplement!:shake:...no weź ...10-11 góra ....ty nie wiesz jakie teraz 13 latki są spasione :razz:

Posted

wilejkaros... moja teoria... Hitler uwielbiał sprawiać ból, cierpienie... zabijać, dręczyć... itd..... jest znienawidzony przez cały świat... ON robi to samo- o ile istnieje... ale JEGO wszyscy czczą..... że o co w tym chodzi................ nie wiem... nie rozumiem... ktoś sobie wymyslił KOGOŚ bo tak mu łatwiej żyć.... a tłumaczenie "bo tak miało być, bo ON tak chcial" do mnie nie przemawia.......

Posted

[quote name='Wilejkaros']Hehehehehe,
wagowo to Jej 13 daję :)
Niech to będzie komplement!

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:...no weź ...10-11 góra ....ty nie wiesz jakie teraz 13 latki są spasione :razz:

kto nie zarabia ten nie je :diabloti::cool1:
właśnie mnie dożywia koleżanka zwana Zieleńcem- paluszkami- chwała jej :cool1: