Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Doberek Mła Magdaleno ......;) przybywaj odkurzać Naszego Blogaska....znaczy Chlorkowego :loveu: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 _____________________________________ CIoteczki Pomóżmy Amorce:-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229 __________________ Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='evaxon']ooo Klockowa z fotami szaleje:evil_lol::loveu: e tam szaleje... rutyna... codzień wrzucam po 20 fotek :roll: tylko zupełnie nie rozumiem czemu ich nie widać :roll::roll: [quote name='Wilejkaros']Taaa, Opole, studiowałam tam 3 lata i chyba 3 razy spuściłam wp... takim bachorom. Wiem, że nie wyglądam na agresywną, ale na Naszym roku były jeszcze bardziej nawiedzone niż ja i razem to jakoś szło. Pozdrawiam serdecznie Uniwersytet Opolski i Instytut Filologii Angielskiej ;) :oops::oops::oops: nie kumam o co biega z tym Opolem..... :hmmmm::hmmmm:albo nie jestem w temacie, albo znów nie widze jakiś postów ale jak spuściłaś im wpierdziel to oki :evil_lol: [quote name='Wilejkaros']Tak, tak, dzieci powinny być wychowywane bezstresowo... oj taaakkkk :roll: [quote name='Gonitwa']Dzieci... nie lubiem dzieci- małe trolle, gnomy.. bleeeee :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:..dzieci są takie jak je wychowamy , na ile pokażemy im świat , na ile pozwolimy im sobą manipulować ......jeśli mozna wychować zwierzę to można i dziecko .....a teraz mnie moze ktoś ukrzyżować za te słowa......:diabloti: [quote name='paula_z']Fajna relacja z odwiedzin u Żanetki :loveu: Super, że ma taką rodzinkę :multi: http://images24.fotosik.pl/61/f416ff5655535107.jpg Ave Szatanku :ylsuper: http://images30.fotosik.pl/61/c10d7e2d3e34f7fa.jpg :smhair2: Jaki groźny mordulec :loveu: Malinko AVE!!!!!!! nie mogę przestać myśleć o Malince... :-( tak króciutko żyła i zdążyła poznać tylko cierpienie.... no i dzięki Asi- miłośc [quote name='madzia i medor']Dzięki Ci o wspaniałomyślna, dobroduszna, cudowna, rozumiejąca, wspierająca, uczuciowa, kochająca tyszanko:modla::diabloti: Wszystko, wszystko widziałam:multi: tak... taka właśnie jestem :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Doberek Mła Magdaleno ...... przybywaj odkurzać Naszego Blogaska....znaczy Chlorkowego :loveu: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='clockwork'] :cool1:...czyli to JA......wiedziałam , ze nie wypada mi tak mówić :placz::placz::placz:...pani pedagog z boshej łaski :diabloti: AVE!!!!!!! nie mogę przestać myśleć o Malince... :-( tak króciutko żyła i zdążyła poznać tylko cierpienie.... no i dzięki Asi- miłośc :-(...tak ...i wielki dzięki Asi za to że była z Malinką do końca ...:glaszcze: o jak ślicznie posprzątałaś...:p Quote
Wilejkaros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A bo na Chlorkowym blogasku zawitała koleżanka z Opola z opowieścią o bachorze rozjeżdżającym rowerek kotka... Gdzie ta emotikonka z krzyżem, przyda się jeszcze raz za te mądrości o wychowaniu. Hehehehe Nie lubię dzieci. Nie to że wszystkich. Takie 18-latki już są ok. No i Pańcio Deniska też jest ok, ale to wyjątek po Mamie z biglem ;) Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']A bo na Chlorkowym blogasku zawitała koleżanka z Opola z opowieścią o bachorze rozjeżdżającym rowerek kotka... Gdzie ta emotikonka z krzyżem, przyda się jeszcze raz za te mądrości o wychowaniu. Hehehehe Nie lubię dzieci. Nie to że wszystkich. Takie 18-latki już są ok. No i Pańcio Deniska też jest ok, ale to wyjątek po Mamie z biglem ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam 18-latka....;)... a z dziećmi to tak jak z dorosłymi ...sa dzieci i bachory :roll:....są ludzie i sqr......:diabloti: Quote
Wilejkaros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Alicja, kiedy Ty zdążyłaś 18-latka się dochować? No chyba że mówisz o Clocku? hehehehe Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']Alicja, kiedy Ty zdążyłaś 18-latka się dochować? No chyba że mówisz o Clocku? hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam mojego prywatnego syna ........:p bo jak to mówi Pawcio ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jestem panią z Desy ;) Quote
Wilejkaros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Pani z Desy... Hmmm... A Desa to nie taka sieć "dawnych" sklepów z porcelaną itp? Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']Pani z Desy... Hmmm... A Desa to nie taka sieć "dawnych" sklepów z porcelaną itp?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to ...nadszarpnięte zębem czasu ;) Quote
e.v.a Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='clockwork']e tam szaleje... rutyna... codzień wrzucam po 20 fotek :roll: tylko zupełnie nie rozumiem czemu ich nie widać :roll::roll: to ci dopiero checa..... :diabloti: witam cie :p Quote
Wilejkaros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to ...nadszarpnięte zębem czasu ;) Buhahahahaha! Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']Buhahahahaha! :razz:taaa i się śmieje ... pesela nie podam :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ojjjj, mogłaś przecież wcześnie "zacząć" żyć ;) Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ojjjj, mogłaś przecież wcześnie "zacząć" żyć ;):oops:...kurde o tym nie pomyślałam ...no cóż teraz już za późno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale płakać z tego powodu nie będę ....;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']A bo na Chlorkowym blogasku zawitała koleżanka z Opola z opowieścią o bachorze rozjeżdżającym rowerek kotka... Gdzie ta emotikonka z krzyżem, przyda się jeszcze raz za te mądrości o wychowaniu. Hehehehe Nie lubię dzieci. Nie to że wszystkich. Takie 18-latki już są ok. No i Pańcio Deniska też jest ok, ale to wyjątek po Mamie z biglem ;) aaa... no fakt- było o kotku i rowerku :oops: tu jest ta emotka... [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam 18-latka....;)... a z dziećmi to tak jak z dorosłymi ...sa dzieci i bachory :roll:....są ludzie i sqr......:diabloti: z przewaga tych gorszych :razz: [quote name='Wilejkaros']Alicja, kiedy Ty zdążyłaś 18-latka się dochować? No chyba że mówisz o Clocku? hehehehe taaakkk.. ja mam 18cie, ale Ala to nie moja mama... ale potwierdzam- ma syna- mojego rówieśnika :roll::roll: Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='evaxon']to ci dopiero checa..... :diabloti: witam cie :p heca :diabloti: witanko :multi::multi: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='clockwork'] no emota jest zaje2bista :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z przewaga tych gorszych :razz: no tak ...na całe nieszczęście :shake: taaakkk.. ja mam 18cie, ale Ala to nie moja mama... ale potwierdzam- ma syna- mojego rówieśnika :roll::roll:noooo to musiałabym serio wcześnie zacząć żebyś była moją corcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Klocusiowa, Ty nie żartuj, że masz 18!!!! Co prawda, odkąd wiem, ile lat ma dsst, to jestem w szoku i przestałam wierzyć w swoją umiejętność zgadywania wieku ;) Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']Klocusiowa, Ty nie żartuj, że masz 18!!!! Co prawda, odkąd wiem, ile lat ma dsst, to jestem w szoku i przestałam wierzyć w swoją umiejętność zgadywania wieku ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i to mi sie naj podoba.........Klocusiowa ma nieustające 18 ście :eviltong: Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']noooo to musiałabym serio wcześnie zacząć żebyś była moją corcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll::roll::roll: [quote name='Wilejkaros']Klocusiowa, Ty nie żartuj, że masz 18!!!! Co prawda, odkąd wiem, ile lat ma dsst, to jestem w szoku i przestałam wierzyć w swoją umiejętność zgadywania wieku ;) pewnie... NIECAŁE 18cie :roll::roll::roll: od kilku tak już.... kilkunastu... kilkudziesięciu.......:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i to mi sie naj podoba.........Klocusiowa ma nieustające 18 ście :eviltong: młoda i piękna..... FOREVER :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Hehehehehe, wagowo to Jej 13 daję :) Niech to będzie komplement! Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']Hehehehehe, wagowo to Jej 13 daję :) Niech to będzie komplement!:shake:...no weź ...10-11 góra ....ty nie wiesz jakie teraz 13 latki są spasione :razz: Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 wilejkaros... moja teoria... Hitler uwielbiał sprawiać ból, cierpienie... zabijać, dręczyć... itd..... jest znienawidzony przez cały świat... ON robi to samo- o ile istnieje... ale JEGO wszyscy czczą..... że o co w tym chodzi................ nie wiem... nie rozumiem... ktoś sobie wymyslił KOGOŚ bo tak mu łatwiej żyć.... a tłumaczenie "bo tak miało być, bo ON tak chcial" do mnie nie przemawia....... Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Wilejkaros']Hehehehehe, wagowo to Jej 13 daję :) Niech to będzie komplement! [quote name='Alicjarydzewska']:shake:...no weź ...10-11 góra ....ty nie wiesz jakie teraz 13 latki są spasione :razz: kto nie zarabia ten nie je :diabloti::cool1: właśnie mnie dożywia koleżanka zwana Zieleńcem- paluszkami- chwała jej :cool1: Quote
Recommended Posts