clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Gonitwa napisał(a):Trafił swój na swego? Nie mów jeszcze że w glanach pomykasz... Czasem chociaż.... :grins::grins: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :klacz: Coś miałam napisać lecz nie pamiętam.. Skleroza mnie łapie na starość... Quote
Wilejkaros Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Taaaaa, bez dominacji mi tutaj, proszę! Po stolycy czasami w nocy tchórzofretki biegają... O legwanach nic nie wiem, przynajmniej tych zagubionych... Glany to jakby podstawa stroju Klockowej. Przynajmniej mam takie wrażenie. Hehehehe Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No i prawidłowo;) Nareszcie ktoś normalny;) Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa']:klacz: Coś miałam napisać lecz nie pamiętam.. Skleroza mnie łapie na starość... [quote name='Wilejkaros']Taaaaa, bez dominacji mi tutaj, proszę! Po stolycy czasami w nocy tchórzofretki biegają... O legwanach nic nie wiem, przynajmniej tych zagubionych... Glany to jakby podstawa stroju Klockowej. Przynajmniej mam takie wrażenie. Hehehehe a teraz ide do domu- krokiem taneczno-boxerskim... a Klocek to juz na czworaka pomyka :roll::roll::roll: papapappa... do juterka :loveu: Quote
Akadna Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witaj Klocusiowa i... GRATULUJĘ 700 STRONY! :multi: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Malinka odeszła ................................................:-(:-(:-( Malinko :-( [[SIZE=6]*] Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :glaszcze:...jestem tu ...:-( Malinka zabrała ze sobą kawalek serducha.....[ * ] Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='clockwork']ja sie gubie nawet jak jest prosta droga i 2 pasy ... nie ALA?? :cool3::cool3::cool3: tak....a potem pyta ....które prosto ....lewo prosto czy prosto prosto...:roll: [quote name='Wilejkaros']Mnie to legwan chodzi po głowie już chyba 5 lat, ale też cały czas przybywa stadka mojego, a legwanka jak nie było, tak nie ma. Jak ostatnio przyniosłam mojego wyciora do domu (typowy środkowoeuropejski koci buras), mamusia zapytała czy nie mogłabym znaleźć rudego persa, bo Jej się marzy. Hmmmm, nikt nie wyrzuca rudych persów? I legwanów też nie?:razz:...a nie chciałaby mama rudego koteczka ....dachowca....ślicznosci.....szukam domeczku dla chłopaczka :loveu::loveu::loveu:mieszka na hali produkcyjnej ze swoją mamusią ...... Mła Magdaleno....ja tu jestem ...:hand: czekam na fotaski :razz: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cześć Klocusiowa:loveu: Jeszcze trochę i wrócę do świata żywych:evil_lol::evil_lol:;) Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']tak....a potem pyta ....które prosto ....lewo prosto czy prosto prosto...:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak było... :diabloti: [quote name='Gonitwa']Biedna Malinka....:( ano.... w takich sytuacjach zawsze pociesza mnie fakt że KONIEC CIERPIEŃ, niepewnej przyszłości, walki z brutalnością wokół...:-( i że odeszła kochana nie w rowie przy ulicy czy w schronie zapomniana przez wszystkich [quote name='madzia i medor']Cześć Klocusiowa:loveu: Jeszcze trochę i wrócę do świata żywych:evil_lol::evil_lol:;) jak troche to daje ci szanse- ostatnią :p Quote
Wilejkaros Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dla Malinki ['] ['] ['] Ryczę sobie przed kompem. Zapytam o koteczka. Nie dla Mamy, bo ma jeszcze Wilusię swoją 14-letnią, ale może ktoś u Niej w pracy... Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Wilejkaros']Dla Malinki ['] ['] ['] Ryczę sobie przed kompem. Zapytam o koteczka. Nie dla Mamy, bo ma jeszcze Wilusię swoją 14-letnią, ale może ktoś u Niej w pracy... wilejka.... ja dziś sie rozpłakałam niczym po swoim :placz: tak mi sie zrobiło smutno, przykro... pocieszam się tylko tym co napisałam powyżej .... ale pustka w serduchu moim nieczułym jest.. tylko kto go zawiezie.. BO JA NIE :diabloti: Quote
BeaC Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 przyszłam do cię:loveu: ...ja nie chodzę po schroniskach, nie oglądam psio-kocich bid....bo musiałąbym je wszystkie przygarnąć...............:placz::placz::placz: świata tak szybko nie zmienisz...... ]jak podejscie wielu ludzi jest.takie do psów.....................(nie mowiąc o kotach)......................że włosy stają na głowie.................. pies ma szczekac i wyć po to sie go karmi jak będzie miał dłuzszy łąńcuch to nie będzie wył:angryy::angryy::angryy:...itp kiedyś jakiś małolat w Opolu najeżdzał na kotka rowerem......poszłam i opieprzyłam...a wiesz co mamuśka jego na to??? nie wiedziałam że to Pani kotek... nie mój! więc o co chodzi??? nie może się dziecko....koteczkiem pobawić itp..........................:angryy::mad::angryy: więc pozdrawiam Cie ciepło..... acha nie spijaj tak klocka, ze potem bidoczek na czterech chodzi...................bo podam do TOZu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='BeaC']przyszłam do cię:loveu: ...ja nie chodzę po schroniskach, nie oglądam psio-kocich bid....bo musiałąbym je wszystkie przygarnąć...............:placz::placz::placz: świata tak szybko nie zmienisz...... ]jak podejscie wielu ludzi jest.takie do psów.....................(nie mowiąc o kotach)......................że włosy stają na głowie.................. pies ma szczekac i wyć po to sie go karmi jak będzie miał dłuzszy łąńcuch to nie będzie wył:angryy::angryy::angryy:...itp kiedyś jakiś małolat w Opolu najeżdzał na kotka rowerem......poszłam i opieprzyłam...a wiesz co mamuśka jego na to??? nie wiedziałam że to Pani kotek... nie mój! więc o co chodzi??? nie może się dziecko....koteczkiem pobawić itp..........................:angryy::mad::angryy: więc pozdrawiam Cie ciepło..... acha nie spijaj tak klocka, ze potem bidoczek na czterech chodzi...................bo podam do TOZu:diabloti::diabloti::diabloti: no... mi też sie jeży włos na głowie :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 obiecałam fotki dziś... nie mam nastroju, ale obiecałam....ze środowej, pierwszej wizyty w NOWYM domku mojej NOWEJ siostry :loveu::loveu: najpierw ludziowe :evil_lol::evil_lol: po lewej Żanetka, po prawej NOWA mama Żani. siostrzyczka Żani- Emilka z tatą MÓJ :roll::roll: Bartek , Emi, tata Bartek, Emi :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 i oczywiście psiowe, których nie mogło zabraknąć....:p:p CZARNY TERRIER RADZIECKI :razz: jakoś na "D" sie nazywa :roll::roll: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 owczarki poniemieckie - niestety na czas naszej wizyty w kojcach bo jeszcze młode i gupiutkie :razz: pundel... 15to letni... już ślepiutki i dziki lokator :cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :loveu::loveu::loveu:no super Żaneta ma teraz Rodziców i Całą resztę Rodzinki :multi::multi::multi: no i ma PSY ;) :multi::multi::multi: Quote
ice_t Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 chwilę tu człowieka nie ma a już praktycznie cała epopeja 13 tomowa do nadrobienia:mad: :mad:. [*] - to dla Malinki Fotki nowe klocusiowe suuuuuuper, inne psiaki śliczne jak nie wiem cio. dobrze że mam malutkie mieszkanko bo miała bym w domu cały zwierzyniec:evil_lol: :evil_lol: i mąż by musiał sobie balkon dobudować:eviltong: :eviltong: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='ice_t']chwilę tu człowieka nie ma a już praktycznie cała epopeja 13 tomowa do nadrobienia:mad: :mad:. - to dla Malinki Fotki nowe klocusiowe suuuuuuper, inne psiaki śliczne jak nie wiem cio. dobrze że mam malutkie mieszkanko bo miała bym w domu cały zwierzyniec:evil_lol: :evil_lol: i mąż by musiał sobie balkon dobudować:eviltong: :eviltong: no... ja też sie ciesze że nie mam swojego M... to mnie hamuje przed przygarnianiem psów... byłabym już W.Villas 2 :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 coby nie było że Klocuś może już na grillu skończył. :eviltong::eviltong: w łikend odwiedziliśmy DARECKICH. prosze dowód :diabloti: adin... dwa.... tri.... czityrie... piat.... Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Rafałku... a jak piesek robi języczkiem ?? :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts