Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Taaaaa, bez dominacji mi tutaj, proszę!
Po stolycy czasami w nocy tchórzofretki biegają... O legwanach nic nie wiem, przynajmniej tych zagubionych...
Glany to jakby podstawa stroju Klockowej. Przynajmniej mam takie wrażenie. Hehehehe

Posted

[quote name='Gonitwa']:klacz:

Coś miałam napisać lecz nie pamiętam.. Skleroza mnie łapie na starość...

[quote name='Wilejkaros']Taaaaa, bez dominacji mi tutaj, proszę!
Po stolycy czasami w nocy tchórzofretki biegają... O legwanach nic nie wiem, przynajmniej tych zagubionych...
Glany to jakby podstawa stroju Klockowej. Przynajmniej mam takie wrażenie. Hehehehe

a teraz ide do domu- krokiem taneczno-boxerskim... a Klocek to juz na czworaka pomyka :roll::roll::roll:

papapappa... do juterka :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']ja sie gubie nawet jak jest prosta droga i 2 pasy ... nie ALA?? :cool3::cool3::cool3:
tak....a potem pyta ....które prosto ....lewo prosto czy prosto prosto...:roll:

[quote name='Wilejkaros']Mnie to legwan chodzi po głowie już chyba 5 lat, ale też cały czas przybywa stadka mojego, a legwanka jak nie było, tak nie ma. Jak ostatnio przyniosłam mojego wyciora do domu (typowy środkowoeuropejski koci buras), mamusia zapytała czy nie mogłabym znaleźć rudego persa, bo Jej się marzy. Hmmmm, nikt nie wyrzuca rudych persów? I legwanów też nie?:razz:...a nie chciałaby mama rudego koteczka ....dachowca....ślicznosci.....szukam domeczku dla chłopaczka :loveu::loveu::loveu:mieszka na hali produkcyjnej ze swoją mamusią ......

Mła Magdaleno....ja tu jestem ...:hand:
czekam na fotaski :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tak....a potem pyta ....które prosto ....lewo prosto czy prosto prosto...:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak było... :diabloti:

[quote name='Gonitwa']Biedna Malinka....:(
ano.... w takich sytuacjach zawsze pociesza mnie fakt że KONIEC CIERPIEŃ, niepewnej przyszłości, walki z brutalnością wokół...:-( i że odeszła kochana nie w rowie przy ulicy czy w schronie zapomniana przez wszystkich

[quote name='madzia i medor']Cześć Klocusiowa:loveu:
Jeszcze trochę i wrócę do świata żywych:evil_lol::evil_lol:;)

jak troche to daje ci szanse- ostatnią :p

Posted

[quote name='Wilejkaros']Dla Malinki ['] ['] [']
Ryczę sobie przed kompem.
Zapytam o koteczka. Nie dla Mamy, bo ma jeszcze Wilusię swoją 14-letnią, ale może ktoś u Niej w pracy...

wilejka.... ja dziś sie rozpłakałam niczym po swoim :placz: tak mi sie zrobiło smutno, przykro... pocieszam się tylko tym co napisałam powyżej .... ale pustka w serduchu moim nieczułym jest..

tylko kto go zawiezie.. BO JA NIE :diabloti:

Posted

przyszłam do cię:loveu:
...ja nie chodzę po schroniskach, nie oglądam psio-kocich bid....bo musiałąbym je wszystkie przygarnąć...............:placz::placz::placz:
świata tak szybko nie zmienisz......

]jak podejscie wielu ludzi jest.takie do psów.....................(nie mowiąc o kotach)......................że włosy stają na głowie..................
pies ma szczekac i wyć po to sie go karmi
jak będzie miał dłuzszy łąńcuch to nie będzie wył:angryy::angryy::angryy:...itp

kiedyś jakiś małolat w Opolu najeżdzał na kotka rowerem......poszłam i opieprzyłam...a wiesz co mamuśka jego na to???
nie wiedziałam że to Pani kotek...
nie mój!
więc o co chodzi??? nie może się dziecko....koteczkiem pobawić
itp..........................:angryy::mad::angryy:

więc pozdrawiam Cie ciepło.....
acha nie spijaj tak klocka, ze potem bidoczek na czterech chodzi...................bo podam do TOZu:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']przyszłam do cię:loveu:
...ja nie chodzę po schroniskach, nie oglądam psio-kocich bid....bo musiałąbym je wszystkie przygarnąć...............:placz::placz::placz:
świata tak szybko nie zmienisz......

]jak podejscie wielu ludzi jest.takie do psów.....................(nie mowiąc o kotach)......................że włosy stają na głowie..................
pies ma szczekac i wyć po to sie go karmi
jak będzie miał dłuzszy łąńcuch to nie będzie wył:angryy::angryy::angryy:...itp

kiedyś jakiś małolat w Opolu najeżdzał na kotka rowerem......poszłam i opieprzyłam...a wiesz co mamuśka jego na to???
nie wiedziałam że to Pani kotek...
nie mój!
więc o co chodzi??? nie może się dziecko....koteczkiem pobawić
itp..........................:angryy::mad::angryy:

więc pozdrawiam Cie ciepło.....
acha nie spijaj tak klocka, ze potem bidoczek na czterech chodzi...................bo podam do TOZu:diabloti::diabloti::diabloti:

no... mi też sie jeży włos na głowie :diabloti::diabloti:

Posted

obiecałam fotki dziś... nie mam nastroju, ale obiecałam....ze środowej, pierwszej wizyty w NOWYM domku mojej NOWEJ siostry :loveu::loveu:

najpierw ludziowe :evil_lol::evil_lol:

po lewej Żanetka, po prawej NOWA mama Żani.

siostrzyczka Żani- Emilka z tatą

MÓJ :roll::roll: Bartek , Emi, tata

Bartek, Emi :loveu::loveu::loveu:

Posted

chwilę tu człowieka nie ma a już praktycznie cała epopeja 13 tomowa do nadrobienia:mad: :mad:.
[*] - to dla Malinki
Fotki nowe klocusiowe suuuuuuper, inne psiaki śliczne jak nie wiem cio.
dobrze że mam malutkie mieszkanko bo miała bym w domu cały zwierzyniec:evil_lol: :evil_lol: i mąż by musiał sobie balkon dobudować:eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='ice_t']chwilę tu człowieka nie ma a już praktycznie cała epopeja 13 tomowa do nadrobienia:mad: :mad:.

• - to dla Malinki
    Fotki nowe klocusiowe suuuuuuper, inne psiaki śliczne jak nie wiem cio.
    dobrze że mam malutkie mieszkanko bo miała bym w domu cały zwierzyniec:evil_lol: :evil_lol: i mąż by musiał sobie balkon dobudować:eviltong: :eviltong:

• no... ja też sie ciesze że nie mam swojego M... to mnie hamuje przed przygarnianiem psów... byłabym już W.Villas 2 :diabloti::diabloti:

Posted

coby nie było że Klocuś może już na grillu skończył. :eviltong::eviltong:
    w łikend odwiedziliśmy DARECKICH. prosze dowód :diabloti:

adin...

dwa....

tri....

czityrie...

piat....