Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']Piffko macie? I nie daliście?

Ała- zakwasy mam- jak ja jutro bynde jeździć?!

chciałam cie poczęstować ale Ty masz zakwasy... a jutro masz jeździć.....:diabloti::eviltong:

gdzie , na czym, zkim??? :hmmmm:

Posted

[quote name='Gonitwa']W Zastawnie( wioska taka nieopodal Elbląga- 20 km normalnie, 15 km obwodnicą...) konno;) Z psiapsiółą;)

ale że co..normalnie.... na jednym koniu? wy obie?? :razz::razz: :diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Głupi ten świat... To może na pocieszenie Klockowa albo Alicja nam obiecają, że jutro wkleją jakieś super extra pocieszające zdjęcia psiej gromadki?ja dałam dziś ..jutro Klockowa ...a moja gromadka w Naszym drugim blogasie:p

[quote name='clockwork']
ja wkleję :p:p bo wczoraj byłam pierwszy raz u mojej nowej siostry-odzyskanej po latach.... sesja zdjęciowa zrobiona :evil_lol::evil_lol:
o jak się chwali ...poczekam aż dasz...:eviltong:

[quote name='clockwork']przemyślałam... posiedze jeszcze jakies pół piwa :evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ty i piffo ......bosh ...ktoś cię naprawił:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie... Biedny kuń nie dałby rady;) Każda z osobna... Ale fajnie jest- nie jeździłam już jakieś 3 lata i teraz mnie wszystko boli...

jak boli to znaczy że jest :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Wilejkaros']Obwodnicę tam macie? W stolycy ni ma!

aaaa tam obwodnica- przyszpanowała.... objazd od kościoła do kościoła :diabloti::diabloti::diabloti: też takie mamy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jakaś jest- łatwo się zgubić można bo kształt ślimaka ma i jest kilka dróg wpadających i wypadających- zamiast w Elblągu możesz się np w Braniewie znaleźć;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ja dałam dziś ..jutro Klockowa ...a moja gromadka w Naszym drugim blogasie:p

o jak się chwali ...poczekam aż dasz...:eviltong:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ty i piffo ......bosh ...ktoś cię naprawił:multi::multi::multi:
ALA!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dopuścił CIE???

męcze pół piffa... nie dobre to dziadostwo :shake::shake::shake:

Posted

To jak Toruńska in Warsaw ;)
Dzięki, Klockusiowa, za pozwolenie uczestniczenia w życiu Twojego zwierzyńca (co jedzą legwany, że to tyle kosztuje? Jakoś sobie ubzdurałam, że muchy...)

Posted

[quote name='Gonitwa']Jakaś jest- łatwo się zgubić można bo kształt ślimaka ma i jest kilka dróg wpadających i wypadających- zamiast w Elblągu możesz się np w Braniewie znaleźć;)
ja sie gubie nawet jak jest prosta droga i 2 pasy ... nie ALA?? :cool3::cool3::cool3:

[quote name='Gonitwa']Nic mi o kościele nie mów bo zwariuję....
osz ty bezbożnico.... :mad::mad::mad: chodź cie nawróce :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']musze sie pożalić.... byłam w schronie.....

większości psów które były kiedy byłam ostatnim razem JUŻ NIE MA :angryy:
"właśnie znalazły dom" zajebiaszczo- nasze schronisko powinno otrzymac nagrode za liczbe adopcji :diabloti:
nie było wyżła, nie było mojego wystraszonego sznaucera.... :placz:
za to z tych co rzuciły mi sie w oczy był staford- piękny, milusiński, doberman- płakał jak odeszłam od klatki :placz:

to że nie ma tych co były ostatnio nie znaczy że psów jest mniej :-(
psy nadal sie drapią.... niektóre mają łyse placki na skórze- świerzb, grzyb... a może uczulenie na pchły.... :roll:

są maleńkie szczeniaki, ze 4-5 tyg. siedzą z chyba 10 innymi psami w jednej klacie- z tymi drapiacymi sie - sztuk?? :roll::roll: nie wiadomo
jest sunia z cyckami do ziemi-prawie- raczej po szczeniakach- właśnie pokrywały ją psy z tego samego boxu :cool1:
no i znów mi smutno :-(:-(

PSItulcie mnie
:placz:
:shake: :placz: Oć :glaszcze:
Co tu zrobić, co robić :wallbash:

[quote name='clockwork']to i ja wklejam
pomoc pilnie potrzebna- maluszek walczy z parwo :placz::placz::placz:

http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post6533378
http://img227.imageshack.us/img227/2545/dsc01674zh7.jpg
Trzymam :kciuki: za małą z całych sił. Walcz Malinko :modla: Finansowo raczej nie dam rady, jakoś jeszcze można Aśce pomóc?

[quote name='clockwork']
ja wkleję :p:p bo wczoraj byłam pierwszy raz u mojej nowej siostry-odzyskanej po latach.... sesja zdjęciowa zrobiona :evil_lol::evil_lol:

:multi: Choć jedna dobra wiadomość dzisiaj :lol:

Posted

Mnie to legwan chodzi po głowie już chyba 5 lat, ale też cały czas przybywa stadka mojego, a legwanka jak nie było, tak nie ma. Jak ostatnio przyniosłam mojego wyciora do domu (typowy środkowoeuropejski koci buras), mamusia zapytała czy nie mogłabym znaleźć rudego persa, bo Jej się marzy. Hmmmm, nikt nie wyrzuca rudych persów? I legwanów też nie?

Posted

[quote name='paula_z']:shake: :placz: Oć :glaszcze:
Co tu zrobić, co robić :wallbash:

walnąć baranka w ściane :wallbash:

Trzymam :kciuki: za małą z całych sił. Walcz Malinko :modla: Finansowo raczej nie dam rady, jakoś jeszcze można Aśce pomóc?

nie wiem... musisz spytać Asi... na pewno wsparcie psychiczne i duchowe- tego tez potrzebuje ;)

:multi: Choć jedna dobra wiadomość dzisiaj :lol:

dobra to bedzie jutro :eviltong::eviltong:
MAM NOWĄ SIOSTRE ... tyle na dziś

aaaaa... z dobrych wiadomości- Pawcio ma zainstalowane giegie na telefonie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Mnie to legwan chodzi po głowie już chyba 5 lat, ale też cały czas przybywa stadka mojego, a legwanka jak nie było, tak nie ma. Jak ostatnio przyniosłam mojego wyciora do domu (typowy środkowoeuropejski koci buras), mamusia zapytała czy nie mogłabym znaleźć rudego persa, bo Jej się marzy. Hmmmm, nikt nie wyrzuca rudych persów? I legwanów też nie?

no co ty.. legwan łazi ci po głowie?? :crazyeye::crazyeye: znaczy DOMINUJE CIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ... podobno bywają przypadki że legwany uciekiniery lataja poo miastach... miej oczy szeroko otwarte :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o tak :crazyeye::crazyeye: kotów, ani persów... nie znam :cool1:
[quote name='Gonitwa']Nawróć, nawróć;)

prrrrrrrrrrrrrr.. nazad :eviltong::eviltong:

osz qrna... ale leje... jak ja wróce do domu :placz::placz::placz: dobrze że jestem chuda - przelece między kroplami :p

Posted

[quote name='Gonitwa']Przelecisz wszystkie krople? Oż Ty....:diabloti:

Antychrystem byłam, jestem i będę;) I nazad nie pomogło.....:evil_lol:

aaa ti ti antychytrusie.... aaa ti ti...

już cie lubiam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: