emdziolek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :-( I Jestem załamana:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229 roześlijcie gdzie mozecie!:placz: plisssssss szczeniak bez siersci i skóry.... wygląda okropnie..:placz: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :razz:to ja wyciągnę Naszego Blogaska ...wieczorową porą ;) PAMIĘTAJCIE O MALINCE...:-(...PLISSS http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6534920#post6534920 Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ehhh nasze schronisko jest identyczne- psy z sukami w boksie, wątkowe znikają zawsze dzień przed adopcją- "adoptowane przecież".... dla przykładu suczka taka podobna minimalnie do goldena siedziała w boksie z biszkoptowym kudłatym psem przez 5 lat- 2x do roku były szczeniaki sprzedawane jako goldenki... Sprzedawane- tak u nas psy się sprzedaje a nie adoptuje.... Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 to i ja wklejam pomoc pilnie potrzebna- maluszek walczy z parwo :placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post6533378 [quote name='Gonitwa']Ehhh nasze schronisko jest identyczne- psy z sukami w boksie, wątkowe znikają zawsze dzień przed adopcją- "adoptowane przecież".... dla przykładu suczka taka podobna minimalnie do goldena siedziała w boksie z biszkoptowym kudłatym psem przez 5 lat- 2x do roku były szczeniaki sprzedawane jako goldenki... Sprzedawane- tak u nas psy się sprzedaje a nie adoptuje....:-(brak mi słów... Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No niestety... I wszyscy są w zmowie z dyrektorką schronu- nawet urząd miasta i toz.... Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa']No niestety... I wszyscy są w zmowie z dyrektorką schronu- nawet urząd miasta i toz....:razz:...powiem tak że zdziwiłabym się gdyby nie byli ...przecież ktoś musi trzymać to koryto z tymi ryjami:diabloti: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Wilejkaros']Co za porypany kraj!:razz:..jeszcze Cię cos dziwi ...bo ja juz przywykłam ...ale zawsze durna mam nadzieję ze to się jeszcze zmieni:diabloti: Quote
Wilejkaros Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bo ja co wieczór oglądam SPCA na Animalu i zawsze sobie tłumaczę, że i my w tym kraju coś takiego stworzymy... Naiwna... Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 melduje sie ... TADAM... ale ręce mi opadli jak zobaczyłam tego psiaka obdartego ze skóry.... wiecie co??? im więcej oglądam tych bid, im więcej siedze na dogo na PWP tym bardziej mi wstyd że jestem człowiekiem :flaming: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No niestety- ale są też ludzie godni tej nazwy... Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Wilejkaros']Bo ja co wieczór oglądam SPCA na Animalu i zawsze sobie tłumaczę, że i my w tym kraju coś takiego stworzymy... Naiwna...tak...też oglądam i mam to w sferze marzeń ....chyba nie w naszym kraju :-( [quote name='clockwork']melduje sie ... TADAM... ale ręce mi opadli jak zobaczyłam tego psiaka obdartego ze skóry.... wiecie co??? im więcej oglądam tych bid, im więcej siedze na dogo na PWP tym bardziej mi wstyd że jestem człowiekiem :flaming::-(no niestety ...masakra... Tylko jednego nie rozumiem ...dlaczego my się mamy wstydzić za te ścierwa :diabloti:co nie są godne słowa CZŁOWIEK :shake: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa']No niestety- ale są też ludzie godni tej nazwy... ile??? :hmmmm: mnie prosze nazywać warchlakiem ... są bardziej yntelygentne :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']tak...też oglądam i mam to w sferze marzeń ....chyba nie w naszym kraju :-( :-(no niestety ...masakra... Tylko jednego nie rozumiem ...dlaczego my się mamy wstydzić za te ścierwa :diabloti:co nie są godne słowa CZŁOWIEK :shake: bo ogół to ogół.. człowiek to człowiek :shake::shake: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork'] bo ogół to ogół.. człowiek to człowiek :shake::shake: :cool1:niby tak ...ale ciężko jest utożsamiać sie z jakimś trudnym do określenia stworzeniem pozbawionym uczuć wyższych .....:shake: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Są ludzie i taborety... Nigdy tego nie zrozumiem... Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa']Są ludzie i taborety... Nigdy tego nie zrozumiem... w takim razie ja chce być taboretem..:diabloti:.. bo ludzie robią okrutne rzeczy zwierzom :placz: Quote
Wilejkaros Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Głupi ten świat... To może na pocieszenie Klockowa albo Alicja nam obiecają, że jutro wkleją jakieś super extra pocieszające zdjęcia psiej gromadki? Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Klockowa spraw sobie jakiegoś bida w domu- weselej bedzie;) Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Gonitwa']Klockowa spraw sobie jakiegoś bida w domu- weselej bedzie;) miałam... dzięki znajdzie trafiłam na dogo :p:loveu: niestety- z naszymi wyjazdami i brakiem własnego "M" nie ma szans..... gdybym miała warunki- pewnie już dawno bym była Violą Villas :diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja gdybym miała normalnego psa i normalną rodzinę to pewnie też. Ale nie mam ani jednego ani drugiego... Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Wilejkaros']Głupi ten świat... To może na pocieszenie Klockowa albo Alicja nam obiecają, że jutro wkleją jakieś super extra pocieszające zdjęcia psiej gromadki? ja wkleję :p:p bo wczoraj byłam pierwszy raz u mojej nowej siostry-odzyskanej po latach.... sesja zdjęciowa zrobiona :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 a tera se spadam do domu... klocek dostaje sracz*** bo jesteśmy u kolesia co ma kota i Klocek ciągle biega na balkon bo w oknie balkonowym spoglądaja na niego KOCIE ŁOCY :evil_lol::evil_lol: a na koty- niegotowane ma alergie :diabloti::diabloti: buuhahha.. gupecek mój :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts