Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Ehhh nasze schronisko jest identyczne- psy z sukami w boksie, wątkowe znikają zawsze dzień przed adopcją- "adoptowane przecież".... dla przykładu suczka taka podobna minimalnie do goldena siedziała w boksie z biszkoptowym kudłatym psem przez 5 lat- 2x do roku były szczeniaki sprzedawane jako goldenki...
Sprzedawane- tak u nas psy się sprzedaje a nie adoptuje....

Posted

to i ja wklejam

pomoc pilnie potrzebna- maluszek walczy z parwo :placz::placz::placz:

http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post6533378

[quote name='Gonitwa']Ehhh nasze schronisko jest identyczne- psy z sukami w boksie, wątkowe znikają zawsze dzień przed adopcją- "adoptowane przecież".... dla przykładu suczka taka podobna minimalnie do goldena siedziała w boksie z biszkoptowym kudłatym psem przez 5 lat- 2x do roku były szczeniaki sprzedawane jako goldenki...
Sprzedawane- tak u nas psy się sprzedaje a nie adoptuje....:-(brak mi słów...

Posted

[quote name='Gonitwa']No niestety...
I wszyscy są w zmowie z dyrektorką schronu- nawet urząd miasta i toz....:razz:...powiem tak że zdziwiłabym się gdyby nie byli ...przecież ktoś musi trzymać to koryto z tymi ryjami:diabloti:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Co za porypany kraj!:razz:..jeszcze Cię cos dziwi ...bo ja juz przywykłam ...ale zawsze durna mam nadzieję ze to się jeszcze zmieni:diabloti:

Posted

melduje sie ... TADAM... ale ręce mi opadli jak zobaczyłam tego psiaka obdartego ze skóry....

wiecie co??? im więcej oglądam tych bid, im więcej siedze na dogo na PWP tym bardziej mi wstyd że jestem człowiekiem :flaming:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Bo ja co wieczór oglądam SPCA na Animalu i zawsze sobie tłumaczę, że i my w tym kraju coś takiego stworzymy... Naiwna...tak...też oglądam i mam to w sferze marzeń ....chyba nie w naszym kraju :-(

[quote name='clockwork']melduje sie ... TADAM... ale ręce mi opadli jak zobaczyłam tego psiaka obdartego ze skóry....

wiecie co??? im więcej oglądam tych bid, im więcej siedze na dogo na PWP tym bardziej mi wstyd że jestem człowiekiem :flaming:
:-(no niestety ...masakra...
Tylko jednego nie rozumiem ...dlaczego my się mamy wstydzić za te ścierwa :diabloti:co nie są godne słowa CZŁOWIEK :shake:

Posted

[quote name='Gonitwa']No niestety- ale są też ludzie godni tej nazwy...

ile??? :hmmmm: mnie prosze nazywać warchlakiem ... są bardziej yntelygentne :eviltong:
[quote name='Alicjarydzewska']tak...też oglądam i mam to w sferze marzeń ....chyba nie w naszym kraju :-(

:-(no niestety ...masakra...
Tylko jednego nie rozumiem ...dlaczego my się mamy wstydzić za te ścierwa :diabloti:co nie są godne słowa CZŁOWIEK :shake:

bo ogół to ogół.. człowiek to człowiek :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']
bo ogół to ogół.. człowiek to człowiek :shake::shake:

:cool1:niby tak ...ale ciężko jest utożsamiać sie z jakimś trudnym do określenia stworzeniem pozbawionym uczuć wyższych .....:shake:

Posted

[quote name='Gonitwa']Klockowa spraw sobie jakiegoś bida w domu- weselej bedzie;)
miałam... dzięki znajdzie trafiłam na dogo :p:loveu:

niestety- z naszymi wyjazdami i brakiem własnego "M" nie ma szans..... gdybym miała warunki- pewnie już dawno bym była Violą Villas :diabloti:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Głupi ten świat... To może na pocieszenie Klockowa albo Alicja nam obiecają, że jutro wkleją jakieś super extra pocieszające zdjęcia psiej gromadki?

ja wkleję :p:p bo wczoraj byłam pierwszy raz u mojej nowej siostry-odzyskanej po latach.... sesja zdjęciowa zrobiona :evil_lol::evil_lol:

Posted

a tera se spadam do domu...
klocek dostaje sracz*** bo jesteśmy u kolesia co ma kota i Klocek ciągle biega na balkon bo w oknie balkonowym spoglądaja na niego KOCIE ŁOCY :evil_lol::evil_lol: a na koty- niegotowane ma alergie :diabloti::diabloti:
buuhahha.. gupecek mój :loveu::loveu: