agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ale tu pusto.....ECHOOOOOO.....ECHOOO.....ECHOO....chooooo.....choooo Kolockowa no choooooo tu:diabloti: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 oooooooooooooooo nie ma cie................i nie było:shake::shake::shake: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 MASIAKRA!!!!!!!!!!!!! nie widziałam wczoraj tych postów..:hmmmm:.. potem poszłam do domu i sie popłakałam że nikt do nas nie wchodzi :placz::placz::placz: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']Przywitam się ładnie :pbo wrócili gospodarze blogaska.... dzień doberek :loveu: berek [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Madzik.... jak samopoczucie w poniedziałeczek??? mam nadzieje ze jest cudne....i takiego Tobie zycze.... Masz cudownego opiekuna blogaskowatego.....Ala to złota kobieta:loveu: poniedziałeczek minął... wtorek niczego sobie- czekam na ALE kawa zrobiona- OOOO JEST :multi::multi: a i owszem... Ala to gold dziołcha :p [quote name='BeaC']Witaj Magda!!!! wiesz ten kotecek wcale nie musi być niczyj.....one tak maja.............że jak jest ciepło to całymi dniami potrafią być poza domem.............co innego jak sie zrobi zimno i nadal tam będzie.........:shake: wiem bo mam dwie kotki i wiosna i latem trudno je zastać w domu............przyłażą wieczorami zjeść albo i nie no i jak jest zimno i pada to wtedy je widuję:shake: eeeeeee to miałaś tak samo WOLNY weekend jak ja:diabloti: pozdrowienia.................. (wiesz dla kogo też:diabloti:) kotecek sie wystraszył że go porwe i juz go niewidza... łikend miałam prawie wolny... tylko część planów udało mi sie zrealizować :roll: [quote name='Kiłi']Witamy się:loveu: i całusy ślemy:razz: dzięx i vice versa [quote name='Gonitwa']Jestem wróciłam i nadrobiłam zaległości;) buuhahaha... zaległości :roll: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='dealer']przyszlam cie witnac choc cie ni ma...to cie zegnam bo cie ni ma:cool1: jezdem :multi: [quote name='madzia i medor']Przedłużacza nie masz:diabloti: Witaj, popłakałam się przy Waszym komiksie:shake: nosz qrde- nie pomyślałam o przedłużaczu... dziś pociągne kabla do domciu :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Witam odwiedzających...... a ja jeszcze dziś poprzeglądam blogaska gdzie brakuje foteczek ......któś zakosił buuu.... kto smiał zakosić foty :mad: część pouzupełniane... Ala sprawdza gdzie jeszcze nie ma :p [quote name='chalimala']przepraszam clockową, że takie cuś tu wrzucam, ale sprawa jest dość pilna... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6516700#post6516700 może ktoś ma znajomych z okolicy, którzy przygarnęliby bide... osz qrde... masakra... moi znajomi- wielbiciele psów zapsieni, niewielbiciele psów... nie chcą psa :shake::shake: trzymam kciuki za spanielka, oby było wsjo oki. [quote name='paula_z']Cześć Magda :multi: A czemu tu dziś Cię tak mało było :hmmmm: bom nie widziała postów :oops: [quote name='dealer']ale tu pusto.....ECHOOOOOO.....ECHOOO.....ECHOO....chooooo.....choooo Kolockowa no choooooo tu:diabloti: jestem jestem... estemm... estem.... tem, tem... :diabloti: [quote name='BeaC']oooooooooooooooo nie ma cie................i nie było:shake: byłam, jestem będe :multi::multi: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='dealer']guten dzien wy dwie maupy:loveu: maupy Ci powie :mad: guten guten :loveu: Quote
agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork']maupy Ci powie :mad: guten guten :loveu: schizofrenii przez WASdostane wy goopie moje:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork']maupy Ci powie :mad: guten guten :loveu: i czule i kolorowo i ogolnie jest wesoło...:cool3: . Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='dealer']schizofrenii przez WASdostane wy goopie moje:loveu: też Cie kochamY [quote name='Agunia-Pańciunia)']i czule i kolorowo i ogolnie jest wesoło...:cool3: . wiadomo... u NAS zawsze miło wesoło sympatycznie :cool1: Quote
agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 kochane moje...muszem was opuscic...obowiazki pracowe mnie wzywaja:placz: Quote
goldenka245 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dzień dobry:diabloti: Powiedz mi ile Clock ma cm w klębie?:diabloti: Tak sie toi chyba mówi jakoś:eviltong: Quote
Paula Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork']bom nie widziała postów :oops: Kto śmiał zap*******ć posty :mad: Witaj Magda :multi: Quote
Wilejkaros Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Przez Was mój TZ chce i legwana i bandog Mu się podoba... Tak żeście nabroiły ;) Quote
Gonitwa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ja też niektórych postów nie widziałam... Witam;) Quote
Alicja Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Wilejkaros']Przez Was mój TZ chce i legwana i bandog Mu się podoba... Tak żeście nabroiły ;);)fajnego masz TZta ...już go lubię :p Witanko bardzo nocne w NASZYM Blogasku :multi::multi::multi: dopadlam kompeczka....Qba się poszedł kąpać :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 :loveu:Witanko ....w Naszym Blogasku mam foty Naszego Klocusia :loveu::loveu::loveu:...psa milczącego ;) Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Witanko ....w Naszym Blogasku mam foty Naszego Klocusia :loveu::loveu::loveu:...psa milczącego ;) psa milczaco plujacego:evil_lol: Magdaleno czekam na relacje....:razz: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='dealer']psa milczaco plujacego:evil_lol: Magdaleno czekam na relacje....:razz: ;)no ja też czekam .....ale jeszcze troszkę czasu:razz:...wieczorkiem myślę że dostanę info :pod Mojej Magdaleny ;) :loveu: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Tymczasem korzystając że moi mężczyźni konsumują obiadek ...wrzucam fotaski Chlorka ........psa białego inaczej :razz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: smacznego:p Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='chalimala']leżąca bestia boskaaaaaaa :D:loveu::loveu::loveu:Bystyjka:loveu: jest koffana nie tylko na leżąco ;) Quote
Recommended Posts