BoJa2 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Do zobaczenia w poniedZiałek;) :multi: Klockowa Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :Rose: powitam dawno nie widzianych tak ładnie dziś :p Witanko w Naszym Blogasku :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ja tu wczoraj byłam:hmmmm: Nieważne, cześć kamuflująca:loveu::loveu: Ja jestem, a cia nima:niewiem: Quote
Gosia>>> Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Czyj to wkońcu blogasek bo juz się zagubiłam troszku:razz: A mniejsza o to:) Dzieńdoberek Quote
Gosia>>> Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Czyj to wkońcu blogasek bo juz się zagubiłam troszku:razz: A mniejsza o to:) Dzieńdoberek Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja tu wczoraj byłam:hmmmm: Nieważne, cześć kamuflująca:loveu::loveu: Ja jestem, a cia nima:niewiem: Kamuflująca wypoczywa , ale może sie jeszcze dziś tu pojawi:razz: narazie musisz sie zadowolić moim powitaniem:p Gosia>>>;6508440 napisał(a):Czyj to wkońcu blogasek bo juz się zagubiłam troszku:razz: A mniejsza o to:) Dzieńdoberek:razz: Gosia>>>;6508442 napisał(a):Czyj to wkońcu blogasek bo juz się zagubiłam troszku:razz: A mniejsza o to:) Dzieńdoberekoj widzę ,ześ bardzo zagubiona ....odpowiem Ci Dzień doberek ....wstawię foteczkę własciciela NASZEGO blogaska :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 To ja tak się podczepię i tutaj .......... mam nadzieję że Klocus nie ma nic przeciwko temu.... Szukamy domku dla kotecka rudo-białego ....wiek ok.4 tygodnie. Mieszka na hali produkcyjnej w zakł.pracy mojego TZta.przesypiając dniówki w mini biurze kontrolerów :cool1: Maly jest bardzo ufny.....Domeczek potrzebny. Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :roll:...to ja SOBIE SAMA wyciągnę Chlorkowego:loveu:..NASZEGO Blogaska ;) Quote
Paula Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://images21.fotosik.pl/288/bce5b38a0d44c247.jpg smutasek :loveu: Cześć Magda :lol: Quote
Paula Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://images29.fotosik.pl/56/dde7011e2b95a318.jpg Ząbeczki :loveu: Dobranoc Klocuszku :calus: Quote
clockwork Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 basia2202 napisał(a):Eloł Bandogi :multi: pozdrawiamy z niesłonecznej Łodzi p.s. coś tam mi mignęło o jakimś zeżarciu... że ktoś kogoś czy coś...:cool3: ale nie doczytała, co co chodziło :evil_lol: buziaczki!! ja tez nie wiem o co chodzi.:evil_lol::evil_lol:... ale czy to ważne :razz: paula_z napisał(a):Cześć łikendująca się Magdo :multi: i poooo łikendzie :shake: dbsst napisał(a):czesc moja ukochana młoda damo :loveu: MŁODA :crazyeye: DAMA :crazyeye: :mdleje: pomyliłas blogaski :diabloti: Hugo-Kochaś napisał(a):Do zobaczenia w poniedZiałek :multi: Klockowa poniedziałek :cool3: DULKOWA :loveu: evaxon napisał(a):witam w waszej galerii miło witamy w NASZEJ galerii ;) Alicjarydzewska napisał(a)::Rose: powitam dawno nie widzianych tak ładnie dziś :p Witanko w Naszym Blogasku :multi: aaa... witojcie witojcie :eviltong: madzia i medor napisał(a):Ja tu wczoraj byłam:hmmmm: Nieważne, cześć kamuflująca Ja jestem, a cia nima:niewiem: ni ma mnie w dni wolne od arbajtu.... ja biedny żuczek dorobiłam sie tylko jednego kompecka... do pracy :placz: Gosia>>>;6508440 napisał(a):Czyj to wkońcu blogasek bo juz się zagubiłam troszku:razz: A mniejsza o to Dzieńdoberek dober!! NASZ... NASZ blogasek :roll: paula_z napisał(a):http://images21.fotosik.pl/288/bce5b38a0d44c247.jpg smutasek :loveu: Cześć Magda :lol: pewnie zagłodzony i temu taki smutas :diabloti: WITANKO POŁIKENDOWE :multi: 7 emotek CIACH Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Przywitam się ładnie :pbo wrócili gospodarze blogaska.... dzień doberek :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Czesc Madzik.... jak samopoczucie w poniedziałeczek??? mam nadzieje ze jest cudne....i takiego Tobie zycze.... Masz cudownego opiekuna blogaskowatego.....Ala to złota kobieta:loveu: Quote
BeaC Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 clockwork napisał(a):eeeeeeeee.... dziołchy....... od jakiegoś czasu koło naszego lokalu wyleguje sie taki oto ON/A i co???? co ja mam z nim zrobić... jest młodziutki, NIE dziki.. próbuje do niego podchodzić- ucieka, ale nie boi sie panicznie, bardziej sie droczy ze mną :mad:... miliony :roll: ludzi przechodzi obok niego a on sobie leży... nie reaguje... myślę że był domowym kociakiem .... przeca nie moge patrzeć jak on tu leży.... nie moge go wziąć na chate bo mój pies morderca :diabloti: ... kłaczek mógłby mu stanąć w gardle.... :diabloti: :hmmmm: Witaj Magda!!!! wiesz ten kotecek wcale nie musi być niczyj.....one tak maja.............że jak jest ciepło to całymi dniami potrafią być poza domem.............co innego jak sie zrobi zimno i nadal tam będzie.........:shake: wiem bo mam dwie kotki i wiosna i latem trudno je zastać w domu............przyłażą wieczorami zjeść albo i nie no i jak jest zimno i pada to wtedy je widuję:shake::shake::shake: clockwork napisał(a):a ja za 11 minutek do domciu... ŁIKEND!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool: zrobie zakupki, obiadek, odgruzuje chałpe,zrobie pranko, wyleze ze psem, kolacje, śniadanie, dalsze odgruzowywanie, znów pranko, obiad, pranko, resztki odgruzowywania.... kolacje... może coś jeszcze w międzyczasie iiiiiiii.... w poniedziałek znów wróce do WAS!!!!!! :loveu::loveu::loveu: eeeeeee to miałaś tak samo WOLNY weekend jak ja:diabloti::diabloti::diabloti: pozdrowienia.................. (wiesz dla kogo też:diabloti:) Quote
Gonitwa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jestem wróciłam i nadrobiłam zaległości;) Quote
agbar Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 przyszlam cie witnac choc cie ni ma...to cie zegnam bo cie ni ma:cool1: Quote
Medorowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 clockwork napisał(a): ni ma mnie w dni wolne od arbajtu.... ja biedny żuczek dorobiłam sie tylko jednego kompecka... do pracy :placz: Przedłużacza nie masz:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj, popłakałam się przy Waszym komiksie:shake: Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :loveu:Witam odwiedzających...... a ja jeszcze dziś poprzeglądam blogaska gdzie brakuje foteczek ......któś zakosił buuu.... Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 szukamy domku dla kotecka rudo-białego ....wiek ok.4 tygodnie. Mieszka na hali produkcyjnej w zakł.pracy mojego TZta.przesypiając dniówki w mini biurze kontrolerów :cool1: Maly jest bardzo ufny.....Domeczek potrzebny. Quote
chalimala Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 przepraszam clockową, że takie cuś tu wrzucam, ale sprawa jest dość pilna... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6516700#post6516700 może ktoś ma znajomych z okolicy, którzy przygarnęliby bide... Quote
Paula Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Cześć Magda :multi: A czemu tu dziś Cię tak mało było :hmmmm: Quote
Recommended Posts