Medorowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pamięta mnie tu kto jeszcze;) Cześć słońce arizony;):loveu::loveu: Quote
ice_t Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a): o masakra... nie gadaj że dałaś rade wsjo poczytac :crazyeye::crazyeye: SZACUN!!!!! zapraszamy znowu :multi: czasem było śmieszno czasem było "straszno" :eviltong: :eviltong: ale udało mi sie wszystko przeczytać. wasze dialogi czasem zmuszały mój móżg do podwójnego wysiłku (czytanie ze zrozumieniem być trudną sztuką :evil_lol: ) ale warto było a jak już się zmeczyłam czytaniem to zajmowałam sie oglądaniem zdjęć Clocka i legwana i waszej 3/3. Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):to ja zapytnę niańkę kotecków...:razz:...a wiek ...no takie że juz nie ciagna chyba mamusi:oops:;) popytaj bo może 1 domek sie znajdzie :cool3: madzia i medor napisał(a):Pamięta mnie tu kto jeszcze;) Cześć słońce arizony;):loveu::loveu: pamiętam pamiętam... owszem że naturliś.... kimkolwiek jasteś :eviltong::eviltong: ice_t napisał(a):czasem było śmieszno czasem było "straszno" :eviltong: :eviltong: ale udało mi sie wszystko przeczytać. wasze dialogi czasem zmuszały mój móżg do podwójnego wysiłku (czytanie ze zrozumieniem być trudną sztuką :evil_lol: ) ale warto było a jak już się zmeczyłam czytaniem to zajmowałam sie oglądaniem zdjęć Clocka i legwana i waszej 3/3. to ONE tak gadają... nie mam na to wpływu :diabloti: straszno u mnie?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no co Ty :roll::roll: zapraszam znowu :evil_lol: Quote
agbar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 przybywszy do strasznie strasznej galerii strasznego psa i jeszcze straszniejszej wlascicielki:diabloti: :loveu: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 a ja za 11 minutek do domciu... ŁIKEND!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool: zrobie zakupki, obiadek, odgruzuje chałpe,zrobie pranko, wyleze ze psem, kolacje, śniadanie, dalsze odgruzowywanie, znów pranko, obiad, pranko, resztki odgruzowywania.... kolacje... może coś jeszcze w międzyczasie iiiiiiii.... w poniedziałek znów wróce do WAS!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 dealer napisał(a):przybywszy do strasznie strasznej galerii strasznego psa i jeszcze straszniejszej wlascicielki:diabloti: :loveu: AMEN :diabloti: no to Cie witam i żegnam zarazem :eviltong::eviltong::eviltong: STRASZNIE naturliś ;) Quote
agbar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):AMEN :diabloti: no to Cie witam i żegnam zarazem :eviltong::eviltong::eviltong: STRASZNIE naturliś ;) yooooooo moja mila:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 http://images30.fotosik.pl/49/dc62fa1052b578b6.jpg aaaaaaaa i tu BIG BEN :mdleje: :loveu: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):a ja za 11 minutek do domciu... ŁIKEND!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool: zrobie zakupki, obiadek, odgruzuje chałpe,zrobie pranko, wyleze ze psem, kolacje, śniadanie, dalsze odgruzowywanie, znów pranko, obiad, pranko, resztki odgruzowywania.... kolacje... może coś jeszcze w międzyczasie iiiiiiii.... w poniedziałek znów wróce do WAS!!!!!! :loveu::loveu::loveu::razz:oj wracaj , wracaj w poniedziałeczek....a ja przez Weekend będę pilnować blogaska Naszego :p..... a co to jest to COŚ W MIĘDZYCZASIE...:hmmmm: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 malawaszka napisał(a):http://images30.fotosik.pl/49/dc62fa1052b578b6.jpg aaaaaaaa i tu BIG BEN :mdleje: :loveu::grins: TYS BEN Waszeczko;) Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 dealer napisał(a):yooooooo moja mila:diabloti: yo..... yo.... ma-g-dafaka... yo... ;) malawaszka napisał(a):http://images30.fotosik.pl/49/dc62fa1052b578b6.jpg aaaaaaaa i tu BIG BEN :mdleje: :loveu: tysz... nasz był pierwszy potem angole zgapili.... :mad::mad: a że piwo u nich drogie to musieli boroczki budować z innych tańszych materiałów ;) P.S. Camden Town, lub Camden Street :cool3::cool3::cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oj wracaj , wracaj w poniedziałeczek....a ja przez Weekend będę pilnować blogaska Naszego :p..... a co to jest to COŚ W MIĘDZYCZASIE...:hmmmm: COŚ :diabloti: np... sprzątanie, gotowanie, sprzatanie... pranie :eviltong::eviltong::eviltong: pilnuj NASZEGO blogasa... bo jak nie... Klockiem poszczuje :diabloti: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a): COŚ :diabloti: np... sprzątanie, gotowanie, sprzatanie... pranie :eviltong::eviltong::eviltong: pilnuj NASZEGO blogasa... bo jak nie... Klockiem poszczuje :diabloti: :razz:......no dobra , dobra ....to ja dziennie cholera mam to COŚ...... BLOGASA strzegę jak skarbu ....bo NASZ CI ON :loveu:...a Klocusia nie bojam .../mam na myśli czworonoga:eviltong:/bo Klocuś mnię koffa...:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:......no dobra , dobra ....to ja dziennie cholera mam to COŚ...... BLOGASA strzegę jak skarbu ....bo NASZ CI ON :loveu:...a Klocusia nie bojam .../mam na myśli czworonoga:eviltong:/bo Klocuś mnię koffa...:loveu::loveu::loveu: pudło! on zdobywa Twoje zaufanie... a potem CIE ZEZRE!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):pudło! on zdobywa Twoje zaufanie... a potem CIE ZEZRE!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:..jak Ciebie jeszcze nie zeżarł ....to ze mna długo mu to potrwa :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:..jak Ciebie jeszcze nie zeżarł ....to ze mna długo mu to potrwa :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie nie... bo za każdym razem przy próbie ataku podstawiam mu pod ryjok tabletki na odrobaczanie... a że je UWIELBIA :diabloti: odchodzi mu apetyt na kości zwane klockową... :evil_lol: tabletki na robale to jedyna skuteczna broń na mordulca klocka :cool1: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):mnie nie... bo za każdym razem przy próbie ataku podstawiam mu pod ryjok tabletki na odrobaczanie... a że je UWIELBIA :diabloti: odchodzi mu apetyt na kości zwane klockową... :evil_lol: tabletki na robale to jedyna skuteczna broń na mordulca klocka :cool1: :mad:trujesz mi chłopaka......o niedźwięczna....:diabloti: zaczynam sie odchudzać , bo jak chłopak nie lubia kości i ciebie nie rusza to faktycznie mnie może pozreć .....:razz: Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):Camden Town, lub Camden Street :cool3::cool3::cool3: odnotowano :cool3: boszzz nie moge za wami nadazyc :placz: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:trujesz mi chłopaka......o niedźwięczna....:diabloti: zaczynam sie odchudzać , bo jak chłopak nie lubia kości i ciebie nie rusza to faktycznie mnie może pozreć .....:razz: pamiętaj... tajna broń... tabletki na robale :p:p:p Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 malawaszka napisał(a):odnotowano :cool3: boszzz nie moge za wami nadazyc :placz: dilerka... podaj pani krakerspida :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):pamiętaj... tajna broń... tabletki na robale :p:p:p:p..już pamiętam ...będę jadła tabletki na robale :razz:...wtedy mnie Klocek nie zje....:eviltong: Pa Nasza1/3 :loveu::loveu::loveu:miłego Weekenda...i wracaj do NAS w poniedziałek . Pozostajemy na straży.;) Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):dilerka... podaj pani krakerspida :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NOOO DAWA DAWA :diabloti: Quote
basia2202 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Eloł Bandogi :multi: pozdrawiamy z niesłonecznej Łodzi :roll: p.s. coś tam mi mignęło o jakimś zeżarciu... że ktoś kogoś czy coś...:cool3: ale nie doczytała, co co chodziło :evil_lol: buziaczki!! :loveu: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam wsiech w NASZYM Blogasku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mła 1/3 ma weekenda :p...wróci do Nas w poniedziałek ;) Quote
Recommended Posts