Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):

o masakra... nie gadaj że dałaś rade wsjo poczytac :crazyeye::crazyeye: SZACUN!!!!!
zapraszamy znowu :multi:

czasem było śmieszno czasem było "straszno" :eviltong: :eviltong: ale udało mi sie wszystko przeczytać. wasze dialogi czasem zmuszały mój móżg do podwójnego wysiłku (czytanie ze zrozumieniem być trudną sztuką :evil_lol: ) ale warto było a jak już się zmeczyłam czytaniem to zajmowałam sie oglądaniem zdjęć Clocka i legwana i waszej 3/3.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
to ja zapytnę niańkę kotecków...:razz:...a wiek ...no takie że juz nie ciagna chyba mamusi:oops:;)

popytaj bo może 1 domek sie znajdzie :cool3:

madzia i medor napisał(a):
Pamięta mnie tu kto jeszcze;)
Cześć słońce arizony;):loveu::loveu:

pamiętam pamiętam... owszem że naturliś.... kimkolwiek jasteś :eviltong::eviltong:

ice_t napisał(a):
czasem było śmieszno czasem było "straszno" :eviltong: :eviltong: ale udało mi sie wszystko przeczytać. wasze dialogi czasem zmuszały mój móżg do podwójnego wysiłku (czytanie ze zrozumieniem być trudną sztuką :evil_lol: ) ale warto było a jak już się zmeczyłam czytaniem to zajmowałam sie oglądaniem zdjęć Clocka i legwana i waszej 3/3.

to ONE tak gadają... nie mam na to wpływu :diabloti:

straszno u mnie?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no co Ty :roll::roll:
zapraszam znowu :evil_lol:

Posted

a ja za 11 minutek do domciu... ŁIKEND!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool:
zrobie zakupki, obiadek, odgruzuje chałpe,zrobie pranko, wyleze ze psem, kolacje, śniadanie, dalsze odgruzowywanie, znów pranko, obiad, pranko, resztki odgruzowywania.... kolacje... może coś jeszcze w międzyczasie iiiiiiii.... w poniedziałek znów wróce do WAS!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

dealer napisał(a):
przybywszy do strasznie strasznej galerii strasznego psa i jeszcze straszniejszej wlascicielki:diabloti: :loveu:

AMEN :diabloti:

no to Cie witam i żegnam zarazem :eviltong::eviltong::eviltong: STRASZNIE naturliś ;)

Posted

clockwork napisał(a):
AMEN :diabloti:

no to Cie witam i żegnam zarazem :eviltong::eviltong::eviltong: STRASZNIE naturliś ;)

yooooooo moja mila:diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
a ja za 11 minutek do domciu... ŁIKEND!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool:
zrobie zakupki, obiadek, odgruzuje chałpe,zrobie pranko, wyleze ze psem, kolacje, śniadanie, dalsze odgruzowywanie, znów pranko, obiad, pranko, resztki odgruzowywania.... kolacje... może coś jeszcze w międzyczasie iiiiiiii.... w poniedziałek znów wróce do WAS!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
:razz:oj wracaj , wracaj w poniedziałeczek....a ja przez Weekend będę pilnować blogaska Naszego :p.....
a co to jest to COŚ W MIĘDZYCZASIE...:hmmmm:

Posted

dealer napisał(a):
yooooooo moja mila:diabloti:

yo..... yo.... ma-g-dafaka... yo... ;)

malawaszka napisał(a):
http://images30.fotosik.pl/49/dc62fa1052b578b6.jpg

aaaaaaaa i tu BIG BEN :mdleje: :loveu:

tysz... nasz był pierwszy potem angole zgapili.... :mad::mad: a że piwo u nich drogie to musieli boroczki budować z innych tańszych materiałów ;)

P.S.
Camden Town, lub Camden Street :cool3::cool3::cool3:

:razz:oj wracaj , wracaj w poniedziałeczek....a ja przez Weekend będę pilnować blogaska Naszego :p.....
a co to jest to COŚ W MIĘDZYCZASIE...:hmmmm:

COŚ :diabloti: np... sprzątanie, gotowanie, sprzatanie... pranie :eviltong::eviltong::eviltong:
pilnuj NASZEGO blogasa... bo jak nie... Klockiem poszczuje :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):

COŚ :diabloti: np... sprzątanie, gotowanie, sprzatanie... pranie :eviltong::eviltong::eviltong:
pilnuj NASZEGO blogasa... bo jak nie... Klockiem poszczuje :diabloti:
:razz:......no dobra , dobra ....to ja dziennie cholera mam to COŚ......
BLOGASA strzegę jak skarbu ....bo NASZ CI ON :loveu:...a Klocusia nie bojam .../mam na myśli czworonoga:eviltong:/bo Klocuś mnię koffa...:loveu::loveu::loveu:

Posted

:razz:......no dobra , dobra ....to ja dziennie cholera mam to COŚ......
BLOGASA strzegę jak skarbu ....bo NASZ CI ON :loveu:...a Klocusia nie bojam .../mam na myśli czworonoga:eviltong:/bo Klocuś mnię koffa...:loveu::loveu::loveu:

pudło! on zdobywa Twoje zaufanie... a potem CIE ZEZRE!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
pudło! on zdobywa Twoje zaufanie... a potem CIE ZEZRE!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong:
:diabloti:..jak Ciebie jeszcze nie zeżarł ....to ze mna długo mu to potrwa :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:diabloti:..jak Ciebie jeszcze nie zeżarł ....to ze mna długo mu to potrwa :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mnie nie... bo za każdym razem przy próbie ataku podstawiam mu pod ryjok tabletki na odrobaczanie... a że je UWIELBIA :diabloti: odchodzi mu apetyt na kości zwane klockową... :evil_lol:

tabletki na robale to jedyna skuteczna broń na mordulca klocka :cool1:

Posted

clockwork napisał(a):
mnie nie... bo za każdym razem przy próbie ataku podstawiam mu pod ryjok tabletki na odrobaczanie... a że je UWIELBIA :diabloti: odchodzi mu apetyt na kości zwane klockową... :evil_lol:

tabletki na robale to jedyna skuteczna broń na mordulca klocka :cool1:
:mad:trujesz mi chłopaka......o niedźwięczna....:diabloti:
zaczynam sie odchudzać , bo jak chłopak nie lubia kości i ciebie nie rusza to faktycznie mnie może pozreć .....:razz:

Posted

:mad:trujesz mi chłopaka......o niedźwięczna....:diabloti:
zaczynam sie odchudzać , bo jak chłopak nie lubia kości i ciebie nie rusza to faktycznie mnie może pozreć .....:razz:

pamiętaj... tajna broń... tabletki na robale :p:p:p

Posted

clockwork napisał(a):
pamiętaj... tajna broń... tabletki na robale :p:p:p
:p..już pamiętam ...będę jadła tabletki na robale :razz:...wtedy mnie Klocek nie zje....:eviltong:

Pa Nasza1/3 :loveu::loveu::loveu:miłego Weekenda...i wracaj do NAS w poniedziałek .
Pozostajemy na straży.;)

Posted

Eloł Bandogi :multi:
pozdrawiamy z niesłonecznej Łodzi :roll:
p.s. coś tam mi mignęło o jakimś zeżarciu... że ktoś kogoś czy coś...:cool3: ale nie doczytała, co co chodziło :evil_lol:
buziaczki!! :loveu: