agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']tylko nie szalej i nie pisz ze masz blekitna krew!!!!!!!! za wczasu doczytaj od czego oni mieli te blekitna krew a potem rzucaj w eter slicznotko:diabloti: :p nie jestem szalona wiec nie bede szalec......:diabloti: podpisano: krolewna Aga:diabloti: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 witam AGUSIE! sztuk 2 ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc dziewczynki .... jak samopoczucie ??? w wawie pochmurno, deszczowo i parno:cool3: nie wiem jak jest na zewnętrznym bo nie widze... okna mam wysoko i za plecami, ale sądząc po ubiorach ludzi- GORĄCO :evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']strzele se focha :obrazic: albo dwa :obrazic: :obrazic: bo sie czuje ignorowana.... osz w morde......... Cie zignorowałam... NIEŚWIADOMIE :placz::placz::placz: tero Cie przywitam z buziorem w czółko :loveu::loveu: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork']witam AGUSIE! sztuk 2 ;) nie wiem jak jest na zewnętrznym bo nie widze... okna mam wysoko i za plecami, ale sądząc po ubiorach ludzi- GORĄCO :evil_lol::evil_lol: osz w morde......... Cie zignorowałam... NIEŚWIADOMIE :placz::placz::placz: tero Cie przywitam z buziorem w czółko :loveu::loveu: strasznie mokry ten buzior... do oka mi nie pluj....:diabloti: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 zapomnialam...czy Alunia ci przekazala co Bartili mowil? Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']strasznie mokry ten buzior... do oka mi nie pluj....:diabloti: ha.... taki soczysty ten buzior :loveu::loveu: [quote name='dealer']zapomnialam...czy Alunia ci przekazala co Bartili mowil? co nie co... poczekam aż pojawi sie na-gie ;) noooooo... a motto dnia dzisiejszego już czytała?? u Ali :cool1: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork']ha.... taki soczysty ten buzior :loveu::loveu: co nie co... poczekam aż pojawi sie na-gie ;) noooooo... a motto dnia dzisiejszego już czytała?? u Ali :cool1: czytala kurde jeno zadnej rzadowej nie mam pod reka:diabloti: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork'] parapety WON ! ;) :mad:śmnierć parapetom:diabloti: ehhhh.... ciężkie życie gwiazdy :shake::shake::shake: trzeci raz mnie witasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no... hej po raz pierwszy hej po raz drugi hej po raz trzeci SPRZEDANE! :eviltong: :diabloti:bosh....nie pisz że sprzedane ....bo pomyślą żeśmy ciałem chciały na Center PKP Warsaw City handlować:angryy: Witam Cie po raz kolejny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BUUUHAHAHA... ale byłby prawdziwy powód do obrabiania pośladków ... a tak... czego sie nie wie to sie zmyśla :diabloti: przepis: kostka rosołowa bądź mięsko włoszczyzna PINDORNIKI sól, pieprz do smaku WODA :diabloti:zagotować.... podawać z ryżem lub makaronem SMAKÓWA! :p:cool1:wow....zrobiłas mi obiada... naśelniczki też już gotowe i skonsumowane:p [quote name='dealer']zapomnialam...czy Alunia ci przekazala co Bartili mowil?Alunia przekaże...na FO nie napisze ...bo siem styda:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Alunia przekaże...na FO nie napisze ...bo siem styda:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eeee czy ja czegos nie uslyszalam?? mowiliscie szyfrem?:diabloti: Quote
chalimala Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 brydzieńdo :) tak wpadłam sie przywitać bo się w pracy trochę nudzę... lenia złapałam :D chętnie się go pozbedę :D komu?" komu? bo o 15:30 idę do domuuu :D Quote
PIKA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork'] BUUUHAHAHA... ale byłby prawdziwy powód do obrabiania pośladków ... a tak... czego sie nie wie to sie zmyśla :diabloti: daj linak to se wieczorową porą poczytam bajki :cool1: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']eeee czy ja czegos nie uslyszalam?? mowiliscie szyfrem?:diabloti::shake:....ale nie napisze JAK mamy polerować :oops: [quote name='chalimala']brydzieńdo :) tak wpadłam sie przywitać bo się w pracy trochę nudzę... lenia złapałam :D chętnie się go pozbedę :D komu?" komu? bo o 15:30 idę do domuuu :D...a co się będziesz męczyć .....JA pozwalam Ci iść już teraz;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='PIKA'] daj linak to se wieczorową porą poczytam bajki :cool1: to ja tez poprosze:diabloti: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: teraz lece smażyć naleśniczki na obiadek , bo zupkę pindornikową zrobiwszy wczoraj :evil_lol: :sabber: naleśniki mniaaaaaaaaaaaaami [quote name='BeaC']..............jak maso.....to tak.a jak sado to raczej nie hłe hłe czy jest jakiś psychotest pt: czy jesteś sado czy maso :cool3: [quote name='clockwork'] przepis: kostka rosołowa bądź mięsko włoszczyzna PINDORNIKI sól, pieprz do smaku WODA :diabloti:zagotować.... podawać z ryżem lub makaronem SMAKÓWA! :p buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahahahha mam wszystko prócz pindorków :roll: musze wyskoczyć do sklepu hahahhaha heja kolejna Zła Kobieto :diabloti: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='chalimala']brydzieńdo :) tak wpadłam sie przywitać bo się w pracy trochę nudzę... lenia złapałam :D chętnie się go pozbedę :D komu?" komu? bo o 15:30 idę do domuuu :D jak moż na nudzić sie w pracy?? :crazyeye::crazyeye: matko... chalimala... zmień robote... :evil_lol: [quote name='PIKA'] daj linak to se wieczorową porą poczytam bajki :cool1: ni ma linka.... :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:....ale nie napisze JAK mamy polerować :oops: ...a co się będziesz męczyć .....JA pozwalam Ci iść już teraz;) wypolerujemy rządową, wypolerujemy.... ale dilerowa przyśle film instuktażowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']to ja tez poprosze:diabloti: ni ma... doniesiono mi naustnie :cool3: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork'] wypolerujemy rządową, wypolerujemy.... ale dilerowa przyśle film instuktażowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie przysle....same se nakrecicie:diabloti: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 taka ŁONA mnie dzisio nawiedzila :loveu: to znaczy ... jej pan był u mnie na zakupkach a ja jak ja ... wyleciałam sie focic z psiną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i zaś ślimtane;) http://images25.fotosik.pl/53/cdb6fc8704d32b5d.jpg Quote
PIKA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork'] ni ma linka.... :cool1: ni ma... doniesiono mi naustnie :cool3: A już myślałam,ze jaka sensacja i afera będzie :placz: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 hmmm ale się Twój pies morderca zmienił i wyjaśniał jakoś :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i zaś ślimtane;) http://images25.fotosik.pl/53/cdb6fc8704d32b5d.jpg no.. zaś :oops::oops::oops: [quote name='PIKA']A już myślałam,ze jaka sensacja i afera będzie :placz: haha... rządna sensacji PIKO.:multi::multi:... wsjo co było gadane napisałam :cool3: znaczy gadane było więcej.. ale jak o mnie to to zlewam... niech gadaja jak mają nudne własne życie ... ale jak sie ktoś czepia psiura którego wiozłam do NOWEGO domciu :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [quote name='dbsst']hmmm ale się Twój pies morderca zmienił i wyjaśniał jakoś :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: wciepałam go do chloru :diabloti: [quote name='Werka'] jaki powalający uśmiech :D dziękuje :loveu: ha... udało mi sie... rzadko sie tak miło i sympatycznie uśmiecham :diabloti: a oto i Clockwork przed wybielaniem :loveu::loveu: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://images29.fotosik.pl/53/fae05a8d7f52251b.jpg aaaaaa i ten niedomkniety dziub :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: szkoda w sumie, że go wybieliłaś wciepałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']sie wtrace:) aaa... miło miło sie wtrąciłas :loveu::loveu: [quote name='dbsst']http://images29.fotosik.pl/53/fae05a8d7f52251b.jpg aaaaaa i ten niedomkniety dziub :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: szkoda w sumie, że go wybieliłaś wciepałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:wciepałam :eviltong::eviltong: trójkącik mój... i te ząbki na wierzchu.... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts