agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Cezary już chciał motylka naprawić....:razz: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! nie ruszac motylka!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! nie ruszac motylka!!!:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to nie motilek jest spsuty jeno jakieś dzwonko:p Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to nie motilek jest spsuty jeno jakieś dzwonko:p tys je gupio Ala...widzialas kiedy motyli dzwonek??:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']tys je gupio Ala...widzialas kiedy motyli dzwonek??:diabloti::oops::oops::oops:.....nie ....bo nie miałam lupki ....:razz: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:.....nie ....bo nie miałam lupki ....:razz: to na drugi raz wez lupke i zakrzyj mu w.......:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']to na drugi raz wez lupke i zakrzyj mu w.......:diabloti::oops:...bendem pamiętać..... Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']ponieważ temat zrzuty na transport Deniska do Warszawy stał się tematem nr.1 na dogo, a osoby nam "życzliwe" strasznie boli że przy okazji transportu psa- (gdzie nie jechałyśmy na ochotnika)- odwiedziłyśmy nasze dogociółki które zagwarantowały nam nocleg i zwiedzanie stolycy...deklaruję się wspomóc jakąś bide kwotą którą będę mogła wygospodarować... nie należę do elity jeżeli chodzi o finanse i jest mi przykro że temat finansowania drogi jest tematem drwin dogoelity. niejednokrotnie zrzucałam się na pomoc psiakom, także na transporty i NIGDY, ale to nigdy nie dociekałam czy osoby przewożące psiaka nie zahaczą czasem w odwiedziny do kogoś z dogoznajomych ... tyle.... na pohybel "życzliwym" :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pryma aprylis a dziewczyny odrazu wsiadły w pociąg i odjechały u nas nie były lalalallalaala to fotomontare :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :angryy: a tak na serio to płakać się chce, no ale cóż jak ktoś lubi wsadzac nos w nieswoje sprawy to niech tylko pamieta, że kiedyś nosek może byc ciachnięty a to bedzie bolała oj będzie.....................i szkoda. :angryy: :diabloti: a do Ciebie Klocuszku to i tak wiemy, że wspomagasz pieski. znając życie ci co mają lub wydaje się im ze mają to nie dają tylko gadają. Jak kogoś boli,że wsiadłaś do pociągu z Ala i piecholem to trudno masz plusik gdzieś tam i wielką odwagę JA BYM Z OBCYM PSEM W POCIĄGU SIE NIE WŁADOWAŁA!!!!!!!!!!!! ja tej odwagi nie mam. I bardzo się ciesze, że mogłam Was poczęstować herbatką. Bo pewnie nie wiele z tych miłych i wszechwiedzących wie ŻE DZIEWCZYNY BYŁY GODZINE SPÓŹNIONE. jechały godzinę dłużej godzina dłużej z obcym pssem = 6,5 godziny "męczarni" z pieskiem, który sie niecierpliwi i stresuje, którego trzeba zająć..................SORRY HALO PRZEPRASZAM CZY KTOŚ Z "MIŁOSCIWYCH" kiedys miał taki gest, że teraz zawiera głos...................bo ja sobie nie przypominam :angryy: :angryy: :angryy: a teraz uszy w góre bo ludzie to pedały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to kiedy Klocuszki wpadacie :loveu: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :loveu::loveu::loveu:Debe....kocham Cię............................. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pryma aprylis a dziewczyny odrazu wsiadły w pociąg i odjechały u nas nie były lalalallalaala to fotomontare :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :angryy: a tak na serio to płakać się chce, no ale cóż jak ktoś lubi wsadzac nos w nieswoje sprawy to niech tylko pamieta, że kiedyś nosek może byc ciachnięty a to bedzie bolała oj będzie.....................i szkoda. :angryy: :diabloti: a do Ciebie Klocuszku to i tak wiemy, że wspomagasz pieski. znając życie ci co mają lub wydaje się im ze mają to nie dają tylko gadają. Jak kogoś boli,że wsiadłaś do pociągu z Ala i piecholem to trudno masz plusik gdzieś tam i wielką odwagę JA BYM Z OBCYM PSEM W POCIĄGU SIE NIE WŁADOWAŁA!!!!!!!!!!!! ja tej odwagi nie mam. I bardzo się ciesze, że mogłam Was poczęstować herbatką. Bo pewnie nie wiele z tych miłych i wszechwiedzących wie ŻE DZIEWCZYNY BYŁY GODZINE SPÓŹNIONE. jechały godzinę dłużej godzina dłużej z obcym pssem = 6,5 godziny "męczarni" z pieskiem, który sie niecierpliwi i stresuje, którego trzeba zająć..................SORRY HALO PRZEPRASZAM CZY KTOŚ Z "MIŁOSCIWYCH" kiedys miał taki gest, że teraz zawiera głos...................bo ja sobie nie przypominam :angryy: :angryy: :angryy: a teraz uszy w góre bo ludzie to pedały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to kiedy Klocuszki wpadacie :loveu: no widzicie kobitki...widzicie moje kochane...... i nie tylko ja tak uwazam...wiecej jest ludzi a nie parapetów...:diabloti: Dominiko...moja krew:diabloti: ..... bardzo dziekuje.......to samo pisalam...... i howk....:loveu: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:Debe....kocham Cię............................. ciekawe co na to mój NARZECZONY :eviltong: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no widzicie kobitki...widzicie moje kochane...... i nie tylko ja tak uwazam...wiecej jest ludzi a nie parapetów...:diabloti: Dominiko...moja krew:diabloti: ..... bardzo dziekuje.......to samo pisalam...... i howk....:loveu: hahahhahaha jak Twoja krew to znaczy, że Mama mnie okłamywała, że Jej jestem czy to znaczy, że właściwie co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']ciekawe co na to mój NARZECZONY :eviltong: :evil_lol: Ty sie tu narzeczonym nie zasłaniaj.....!!!!!!!!!!!!:loveu: hahahhahaha jak Twoja krew to znaczy, że Mama mnie okłamywała, że Jej jestem czy to znaczy, że właściwie co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to Ty nic nie wiesz????:diabloti: no moja droga...to popytaj w domu....... Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to Ty nic nie wiesz????:diabloti: no moja droga...to popytaj w domu....... zasłaniam się zasłaniam sie bo on wielki i mnie zdominował.................własnie zdominowana rozwiesiłam pranie............i sprzatnełam w kuchni o kurde co to bedzie po ślubie :shake: :evil_lol: eeeeeeeee MAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kim jest dla mnie Agunia-Pańciunia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']zasłaniam się zasłaniam sie bo on wielki i mnie zdominował.................własnie zdominowana rozwiesiłam pranie............i sprzatnełam w kuchni o kurde co to bedzie po ślubie :shake: :evil_lol: eeeeeeeee MAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kim jest dla mnie Agunia-Pańciunia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zostałaś zdominowana....:crazyeye: Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dzieńdybry przyszliśmy się przywitać:cool3: Pozdrawiamy;) :diabloti: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zostałaś zdomonowana....:crazyeye: nop dobra byłam od początku zdominowana i taka nieszcześliwa zupełnie jak Maksiu na zdjęciach jak go Szpila dorrrwała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']nop dobra byłam od początku zdominowana i taka nieszcześliwa zupełnie jak Maksiu na zdjęciach jak go Szpila dorrrwała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak to Szpilka podpatrzyła dominację od Roberta;) Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tak to Szpilka podpatrzyła dominację od Roberta;) wiesz uczy się od swojego samca alfa tylko czy ja będe szczesliwie zdominowana czy raczej nie :roll: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']wiesz uczy się od swojego samca alfa tylko czy ja będe szczesliwie zdominowana czy raczej nie :roll: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:...bosh...samiec alfa ...całe stado dogociółek zdominował;)to i tobie dobrze z nim będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...bosh...samiec alfa ...całe stado dogociółek zdominował;)to i tobie dobrze z nim będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha ha ha wiedziałam, że dogociółka się wyliczanki spodobają :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']ha ha ha wiedziałam, że dogociółka się wyliczanki spodobają :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak trafnie wyliczał....:razz: ;) Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Kiłi']Dzieńdybry przyszliśmy się przywitać:cool3: Pozdrawiamy;) :diabloti: no hejka... nooo to trafiłaś na moment :shake::shake::shake: zapraszam- zaglądaj... czasem jest u mnie miło i sympatycznie, i foty bywają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Wam kochanieńkie DZIĘKOWAĆ!!!! wiecie za co!!!!!!:loveu: a tera wazelina aż do zeżygania!!! KOCHAM WAS MISIE!!!! :loveu::loveu::loveu: niebiesko-czerwono-niebiesko-czerwono-niebiesko-czerwono....... :diabloti: Quote
Paula Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']na pohybel "życzliwym" Amen [quote name='clockwork']a tera wazelina aż do zeżygania!!! KOCHAM WAS MISIE!!!! :loveu::loveu::loveu: niebiesko-czerwono-niebiesko-czerwono-niebiesko-czerwono....... :diabloti: :roflt: :grin: KCM :loveu: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']no hejka... nooo to trafiłaś na moment :shake::shake::shake: zapraszam- zaglądaj... czasem jest u mnie miło i sympatycznie, i foty bywają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Wam kochanieńkie DZIĘKOWAĆ!!!! wiecie za co!!!!!!:loveu: a tera wazelina aż do zeżygania!!! KOCHAM WAS MISIE!!!! :loveu::loveu::loveu: niebiesko-czerwono-niebiesko-czerwono-niebiesko-czerwono....... :diabloti: :multi::multi::multi:teraz to tu już MUSI być miło i sympatycznie i KOLOROWO tak jak lubimy..... bo to NASZE Blogaski:loveu: Madzialeno ...wiesz za co CI DZIĘKUJĘ i JA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 przestańcie od tej wazeliny włosy mi sie lepią :diabloti: Quote
Recommended Posts