nathaniel Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ludzie na dogo coraz częściej przesadzają :roll::roll: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :-(Madzialeno mła.....jedziemy na tym samym ,,wózku ''...wiesz,że forever razem... :glaszcze: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wyszlam z siebie....teraz jest mnie dwie..nie wiem czy to przezyjecie jak przyjade:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']ponieważ temat zrzuty na transport Deniska do Warszawy stał się tematem nr.1 na dogo, a osoby nam "życzliwe" strasznie boli że przy okazji transportu psa- (gdzie nie jechałyśmy na ochotnika)- odwiedziłyśmy nasze dogociółki które zagwarantowały nam nocleg i zwiedzanie stolycy...deklaruję się wspomóc jakąś bide kwotą którą będę mogła wygospodarować... nie należę do elity jeżeli chodzi o finanse i jest mi przykro że temat finansowania drogi jest tematem drwin dogoelity. niejednokrotnie zrzucałam się na pomoc psiakom, także na transporty i NIGDY, ale to nigdy nie dociekałam czy osoby przewożące psiaka nie zahaczą czasem w odwiedziny do kogoś z dogoznajomych ... tyle.... na pohybel "życzliwym" przeraza mnie to......:-o :angryy: jeny kto znow nie umie sie zajac wslanym zyciem i za przeproszeniem dooopskiem i kogo znow mierzi , ze ktos jest lubiany i ma sie gdzie przespac w stolicy????:mad: to chyba lepiej ze jest jak jest a nie ze tulacie sie po dworcu bo odwiozlyscie psiaczka i nie ma gdzie sie nawet w milej atmosferze napic kawy...... ludzie zajmijcie sie wlasnymi sprawami i miejcie odwage zajrzec w swoje zycie i sprawy a nie mataczyc i wsadzac glowe tam gdzie nie trzeba.... Madzik, Alu...nie przejmujcie...tylko mało dowartosciowani i nie umiejacy sobie radzic z wlasnym zyciem tudziez problemami małostkowi ludzie tak pisza..... Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']wyszlam z siebie....teraz jest mnie dwie..nie wiem czy to przezyjecie jak przyjade:cool1:u mnie spanko 2 osobowe a u Magdy też damy radę sie wyspać.....;) Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']u mnie spanko 2 osobowe a u Magdy też damy radę sie wyspać.....;) kurde..a jak ona ta druga ja bedzie sie rozpychac:cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']kurde..a jak ona ta druga ja bedzie sie rozpychac:cool3: :diabloti::cool1:to poślemy do sypialni ....spanko Klocka wolne on i tak w łóżku śpi;) Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 ok... ochłonęłam... a osoby "życzliwe" prosimy o wyrzucenie mego bloga z subskrypcji... po co sie i mnie macie oszukiwać :diabloti: witam wszystkich tu obecnych! i dzięki za miłe słówka ... dla Was jestem zawsze i wszędzie :loveu: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']ok... ochłonęłam... a osoby "życzliwe" prosimy o wyrzucenie mego bloga z subskrypcji... po co sie i mnie macie oszukiwać :diabloti: witam wszystkich tu obecnych! i dzięki za miłe słówka ... dla Was jestem zawsze i wszędzie :loveu: wyrzucilam:diabloti: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:to poślemy do sypialni ....spanko Klocka wolne on i tak w łóżku śpi;) ależ Alicjo!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: skąd żesz to przyszło Ci do głowicy??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']wyrzucilam:diabloti: ty nie.... jesteś skazana na nas do ostatnich swych dni :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']wyrzucilam:diabloti: :razz:masz na myśli TE ŻYCZLIWE.....:eviltong:...wyrzuciłaś ...JE....:diabloti: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']ty nie.... jesteś skazana na nas do ostatnich swych dni :diabloti::diabloti::diabloti: ale za co? co ja wam zrobilam?:placz: :diabloti: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']ale za co? co ja wam zrobilam?:placz: :diabloti: zapierdasiłaś 1/3 :diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']zapierdasiłaś 1/3 :diabloti::diabloti: nie zapierdasilam...oni mi dali..sami mi dali:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']nie zapierdasilam...oni mi dali..sami mi dali:diabloti::cool3:nooo fajnie dzielili .......3 razy po 1/3......:roll: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']nie zapierdasilam...oni mi dali..sami mi dali:diabloti: udowodnij :mad::mad::mad: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork']udowodnij :mad::mad::mad: yyyyyyyy...to ja juz musze isc:cool1: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']yyyyyyyy...to ja juz musze isc:cool1::razz:tylko pamiętaj spuść wodę ....znaczy się ...przyduś motylka :eviltong: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:tylko pamiętaj spuść wodę ....znaczy się ...przyduś motylka :eviltong: prosze mnie mojego przyjaciela wiernego motylka zostawic w spokoju:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']prosze mnie mojego przyjaciela wiernego motylka zostawic w spokoju:diabloti:ooo moja droga motylek na urodzinkach Magdy był duszony ...że ho ho:razz: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ooo moja droga motylek na urodzinkach Magdy był duszony ...że ho ho:razz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']:placz: :placz: :placz: :placz::razz:no nie rycz .....dobrze mu było....;) Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no nie rycz .....dobrze mu było....;) przyjade to sobie z nim pogadam..zawor w zawor:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']przyjade to sobie z nim pogadam..zawor w zawor:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Cezary już chciał motylka naprawić....:razz: Quote
Recommended Posts