Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']Heloł heloł!

Clockwork Fajna fryzurka- też taką chciałam ale cuś nie wyszło...

polecam moją fryzjerke.... przetestowałam dziesiątki fachowców a tylko ona zajarzyła o co sie mie rozchodzi ;)

[quote name='dealer']tu bylam.......

znaczy.... żalisz sie :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:a ja się cieszę że znam Was :loveu:i że mam obok siebie Moją 1/3...a druga 1/3 jest choć zbyt daleko ale jest... ...bo można mieć wszystko za kase:cool3:...ale jest coś :loveu:czego za kasę się nie dostanie :shake:...
a ja to MAM:multi:...;)

KWM:loveu::loveu:

oj taaaa.... coraz częściej zdaję sobie sprawę z tego że jednak jestem szczęśliwcem ... Kasa rzecz potrzebna, ale w ludziach którzy jej nie mają zachowały się jeszcze NORMALNE ludzkie odruchy typu bezinteresowna pomoc, przyjaźń i rozmowy o pierdołach a nie o nowinkach rynku, satysfakcja z zakupu dupsika za grosze... nawet używanego ;)
ludziskom opływającym w kase nie zazdroszcze, ja im współczuje... bo cóż nasze problemy co jutro na obiad przy ich... "chcę dom w górach", auto rocznik 2007, jacht.... to są problemy ..... ehhhhhh... biedne ludziska :shake:
a ja sie ciesze że mam wynajęty dach nad głową, psa który nie ma rodowodu,ale jest najwierniejszym przyjacielem, pełnoletnią furę, sypiące sie meble, no i oczywiście Pawcia, rodzinę i bliskich mi ludzi, żyjących skromnie ale jakże wartościowych (o kim mowa?? wiadomo :cool3: KWM :loveu:) na których mogę liczyć bez płacenia im haraczu :razz:

alem sie otwarła :diabloti:

[quote name='paula_z']Alu :loveu:

Wpadłam se jeszcze raz powspominać :grins: http://images26.fotosik.pl/49/d5a89ef984650292.jpg Maksiu, Maksiu, czemu masz takie wielkie źrenice :evil_lol:
no właśnie... dlaczego MAXIU ma takie wielkie łocy.... :crazyeye:
[quote name='basia2202']heeloooooł Klockowi:)
się witamy i znikamy :evil_lol:
heloł Zuzolki

[quote name='Werka']Hejo Klocusie! :hand:
Heja Vektorki

[quote name='dealer']halooooo..nie spac....wyklety powstan ludu zieeemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:

powstałam niczym fenix ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:loveu: byłam

[quote name='Agunia-Pańciunia)']jestem:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i bede:cool1:

i bądź :loveu:

Posted

[quote name='BeaC']wpadłam.do Cię
http://images28.fotosik.pl/50/b8564b7d2465f888.jpg

super masz tam tego łonego jednego...................:p
że też się Cię nie bał:shake::shake::shake:

no ja ni mam takowego ani takowej.... :placz::placz: chociażbym chciała :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'];)to nie łon jeno łona:p...

Witaj z raneczka Moja 1/3:loveu:

witanko MŁA przyjaciólko podróży... dzieląca łóżko z mła....:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']polecam moją fryzjerke.... przetestowałam dziesiątki fachowców a tylko ona zajarzyła o co sie mie rozchodzi ;)

:razz:to może i ja ją w końcu przetestuję...;)

oj taaaa.... coraz częściej zdaję sobie sprawę z tego że jednak jestem szczęśliwcem ... Kasa rzecz potrzebna, ale w ludziach którzy jej nie mają zachowały się jeszcze NORMALNE ludzkie odruchy typu bezinteresowna pomoc, przyjaźń i rozmowy o pierdołach a nie o nowinkach rynku, satysfakcja z zakupu dupsika za grosze... nawet używanego ;)
ludziskom opływającym w kase nie zazdroszcze, ja im współczuje... bo cóż nasze problemy co jutro na obiad przy ich... "chcę dom w górach", auto rocznik 2007, jacht.... to są problemy ..... ehhhhhh... biedne ludziska :shake:
a ja sie ciesze że mam wynajęty dach nad głową, psa który nie ma rodowodu,ale jest najwierniejszym przyjacielem, pełnoletnią furę, sypiące sie meble, no i oczywiście Pawcia, rodzinę i bliskich mi ludzi, żyjących skromnie ale jakże wartościowych (o kim mowa?? wiadomo :cool3: KWM :loveu:) na których mogę liczyć bez płacenia im haraczu :razz:

alem sie otwarła :diabloti:
i własnie o to mi chodziło ....mieć TO COŚ mieć KOGOŚ...:loveu:na kogo można liczyć zawsze , mieć w sobie radość z tych najdrobniejszych rzeczy, z takich których inni nie zauważą nawet:razz:....zresztą kto zna taki stan to wie o co mi chodzi...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)to nie łon jeno łona:p...

Witaj z raneczka Moja 1/3:loveu:

pod ogona nie zagladałam:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']
witanko MŁA przyjaciólko podróży... dzieląca łóżko z mła....:evil_lol::evil_lol::razz:i kolderkę :eviltong:

[quote name='BeaC']pod ogona nie zagladałam:eviltong::eviltong::eviltong:a było spojrzeć;)

Posted

mamusiu- dlaczego on ma takie wielkie oczy...
żEBY CIE WIDZIEC!

mamusiu- dlaczego on ma takie małe uszy??
żEBY NIE SłYSZEC BłAGANIA O LITOść!

mamusiu- dlaczego on sie tak zbliża??
żEBY CIE ZJEŚĆ!

Posted

[quote name='Werka']
Mamusiu, dlaczego on tak się zbliża?- żeby cie ucałować :loveu:

chciałabym żeby tak było... ale niestety MORDERCA:roll: zaatakował mnie bez uprzedzenia- dobrze że jestem PAKERO i dzielnie walczyłam :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że avatara zostawiłaś:eviltong:

komenty supcio:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

avatara nie miałaś- wczoraj ukradłam :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']czesc AMgdziuleńku Kloczuszkowa :loveu:

że ja leńiek?? ciężko pracuje całymi dniami kochanieńka... aż mnie opuszki bolą od tej pracy :cool3:

[quote name='Werka']clockwork, mam pytanie... czy ten pies morderca to pies pauli_z??

jak pytasz o tego co to rzucał mi sie do aorty, z którym musiałam walczyć to... morderca od Pauli_z.... z warsiafy ;)

Posted

[quote name='dbsst']aż u mnie słysze jak Ci stawy międzypaliczkowe trzeczszcza i strzelaja od tej roboty :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

współczuj.. bo to ciężka praca :mdleje:

na szczęście dzis pojadę się wyluzować do AlicjiR. :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']

i bądź :loveu:

ooootoz to.....
normalnie jestes nadal niesamowita....Ty wieszz o tym:loveu:
i normalnie mowiac jestes nienormalnie normalna:loveu:

a bede a przeciez ze tak.....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']współczuj.. bo to ciężka praca :mdleje:

na szczęście dzis pojadę się wyluzować do AlicjiR. :multi::multi:

Alicje prosze wycałowac za lewych uchem od Aniesi:loveu: ...i bez mnie tu zadnych takich ...ze nie bo cos tam....
całowac....prosze:evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alicje prosze wycałowac za lewych uchem od Aniesi:loveu: ...i bez mnie tu zadnych takich ...ze nie bo cos tam....
całowac....prosze:evil_lol::razz:mówisz masz...tylko.......żeby potem zaś nie było że cos tam ;).....a za uchem :hmmmm: no nie wiem:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='goldenka245']To Wy nie świętujecie a tu strona 666:diabloti:

Edit.... Spóźniłam się xD:diabloti::diabloti::diabloti:była 666 stronka:eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ooootoz to.....
normalnie jestes nadal niesamowita....Ty wieszz o tym:loveu:
i normalnie mowiac jestes nienormalnie normalna:loveu:

a bede a przeciez ze tak.....:diabloti:

:oops::oops: przez skromność nie zaprzeczam
bądź... pewnie ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alicje prosze wycałowac za lewych uchem od Aniesi:loveu: ...i bez mnie tu zadnych takich ...ze nie bo cos tam....
całowac....prosze:evil_lol:

jasne ... nie wywinie sie