Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']ano zbudowałam tylko ktoś juz wypił z niego soki i to pewnie ŁONA :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

a teraz jest miła bo kce drugiego TysBena albo TysElffa :diabloti:
Jelołłł Miła Dominiko
Witam Cia serdecznie u Madzialeny:diabloti: :diabloti: :diabloti:
To Ty budujesz TysBeny to ja tesz kce jednego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anka12']Jelołłł Miła Dominiko
To Ty budujesz TysBeny to ja tesz kce jednego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aloha Miła Anno
odwituje Cię serdecznie u Magduleczki :diabloti: :diabloti: :diabloti:
ano buduje TysBeny jako drugi fach czyli pręże buły wale muły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: więc nie ma sprawy
ale musisz go wypiś na raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Anka12']Jelołłł Miła Dominiko
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='dbsst']Aloha Miła Anno
odwituje Cię serdecznie u Magduleczki :diabloti: :diabloti: :diabloti:
ano buduje TysBeny jako drugi fach czyli pręże buły wale muły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: więc nie ma sprawy
ale musisz go wypiś na raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kochana ta Dominisia... taka życzliwa :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kochana ta Dominisia... taka życzliwa :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:...bo Dominisia to mła bliźniaczka;)

Posted

[quote name='dbsst']alez Magdulinko i Alinko jaka ja tam miła :diabloti:

Ja tam twierdze że my wszystkie som miłe i Kiep ten kto twierdzi inaczej:2gunfire:

Posted

[quote name='Anka12']Ja tam twierdze że my wszystkie som miłe i Kiep ten kto twierdzi inaczej:2gunfire:

hahhaha no prosze jaka Pani Miła Droga Pani i ten Pani pokojowy argumment :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hahhaha no prosze jaka Pani Miła Droga Pani i ten Pani pokojowy argumment :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja zawsze tylko pokojowe argumenta mam u użyciu:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: To chyba rodzinne po mamie i jej siostrze bliźniaczce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Anka12']Ja zawsze tylko pokojowe argumenta mam u użyciu:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: To chyba rodzinne po mamie i jej siostrze bliźniaczce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahhahahaha tak sama słodycz bije łot tych argumentów i łaniołki w koło latają :evil_lol:

Posted

[quote name='Anka12']Ja tam twierdze że my wszystkie som miłe i Kiep ten kto twierdzi inaczej:2gunfire:

a jakżeby inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: my wszystkie miłe delikatne ... zero agresji ;)

:2gunfire:

Posted

[quote name='clockwork']a jakżeby inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: my wszystkie miłe delikatne ... zero agresji ;)

:2gunfire:

Niormalnie Janielice jesteśma a nie kobiety młode średnia 16 roków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Anka12']Niormalnie Janielice jesteśma a nie kobiety młode średnia 16 roków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chyba 16 ręków do roboty czynienie dobra to nie na dwie ręce ;) :roll:

eeeeeeeeeee narzostan się włączył upssssssssss zaraz będe bredzić to zbnaczy, że mój NARZECZONY jest tuż tuż :multi:

Posted

[quote name='clockwork']Kocham Was krawaciary :loveu::loveu:
My też Cię KCM :loveu: Dzięki, dzięki, dzięki :loveu: Super było :multi:

http://images30.fotosik.pl/49/41d4d43acdeef8ca.jpg :grin: a ten kibel ciągle tam stoi :-o

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak ksieżniczkę Popielniczkę ......ino krzywa wieża została u debe:evil_lol:
[quote name='dbsst']alez Magdulinko i Alinko jaka ja tam miła :diabloti:

:roflt:

Posted

:multi::multi::multi:a ja się cieszę że znam Was :loveu:i że mam obok siebie Moją 1/3...a druga 1/3 jest choć zbyt daleko ale jest... ...bo można mieć wszystko za kase:cool3:...ale jest coś :loveu:czego za kasę się nie dostanie :shake:...
a ja to MAM:multi::multi::multi:...;)

KWM:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:a ja się cieszę że znam Was :loveu:i że mam obok siebie Moją 1/3...a druga 1/3 jest choć zbyt daleko ale jest... ...bo można mieć wszystko za kase:cool3:...ale jest coś :loveu:czego za kasę się nie dostanie :shake:...
a ja to MAM:multi::multi::multi:...;)

KWM:loveu::loveu::loveu:

KCM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: