Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:witaj w Naszym Blogasku....
i Klocunio na dzień doberek ...jak miło....:p

miał być wczoraj na dowidzenia, ale dogo mnie nie chciało we swojich progach :angryy:
witanko.. MOJA TY! :loveu:

Gosia>>>;6476660 napisał(a):
Czesc,
Jaki fajny czarnuszek:loveu:

P.S. boski avatarek:evil_lol:

dzięki w imieniu czarnuszka i boskiego avatarka ;)

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

dziń dybryyy:p
my tu z Zuzkową ostatnio nie zaglądały:cool3:
no i co... i zaglądamy.. i co widzimy??:) fotaski wypadowe siakieś do stolycy :diabloti: faaajneeeee:cool3: mordulce słodko wyszły no fotach:) ich pańcie też nie zgorzej :diabloti:
hmm.. i też bym chciała takiego Big Bena Tyskiego :roll: ja jak ja,... ale moje Kochanie to ze 3 by takie chciał pewnie :evil_lol:

muszę przyznać, że zgrana z Was ekipa:) psiunek - dog - ten wielki taki:) słodkieeee miny robił:) nie wiem, czyj on, ale uroczy :loveu:

noo.... i duuuużo zdjęcioszków Klocusia się pojawiło:) huurraaaa!!
hmnm. czyżby Klocuś troszkę kloszardził? :evil_lol:
pozdrowionka i mizianko w uszka od Zuzkowej:)

Posted

[quote name='basia2202']dziń dybryyy:p
my tu z Zuzkową ostatnio nie zaglądały:cool3:
no i co... i zaglądamy.. i co widzimy??:) fotaski wypadowe siakieś do stolycy :diabloti: faaajneeeee:cool3: mordulce słodko wyszły no fotach:) ich pańcie też nie zgorzej :diabloti:
hmm.. i też bym chciała takiego Big Bena Tyskiego :roll: ja jak ja,... ale moje Kochanie to ze 3 by takie chciał pewnie :evil_lol:

muszę przyznać, że zgrana z Was ekipa:) psiunek - dog - ten wielki taki:) słodkieeee miny robił:) nie wiem, czyj on, ale uroczy :loveu:

noo.... i duuuużo zdjęcioszków Klocusia się pojawiło:) huurraaaa!!
hmnm. czyżby Klocuś troszkę kloszardził? :evil_lol:
pozdrowionka i mizianko w uszka od Zuzkowej:)

hejka...
doziu jest NASZ... :diabloti:
klocek nie kloszardzi- nigdy nie wygrzebuje ze śmietnika, ani nie żre padliny i resztek na spacerach ... i za to mu chwała!!!! zaglądał do kosza na śmieci... proforma.. żeby zaglądnąc :loveu::loveu:
ekipa z nas zajefajna... i co się okazuje- ludziska spoza mojego miasta są bardziej przychylnie nastawieni niż te buraki z Jastrzębia, które tylko zaglądają mi w portfel.
Nie wszycy bo i tu mam przyjaciół... ale,......

KWM!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

basia2202 napisał(a):
psiunek - dog - ten wielki taki:) słodkieeee miny robił:) nie wiem, czyj on, ale uroczy :loveu:

ten dog jest moj :p
I jaki on wielki ? :crazyeye: Toż to maluni pólroczny szczeniaczek :loveu:
:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']ten dog jest moj :p
I jaki on wielki ? :crazyeye: Toż to maluni pólroczny szczeniaczek :loveu:
:evil_lol: :evil_lol:

a jaki on tam TWÓJ.... bijesz sie? :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='clockwork']a jaki on tam TWÓJ.... bijesz sie? :cool3::cool3::cool3:
a po co mam się zaraz bic? :cool1:
Przyjdź i se go weź :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a po co mam się zaraz bic? :cool1:
Przyjdź i se go weź :evil_lol: :evil_lol:

jade.... chyba nie bedzie problemu z przewiezieniem pociągiem szczeniaczka?? :roll:

Posted

no w każdym razie.. czyj by ten doziu nie był... - w końcu "wszystkie dzieci nasze są" ;) - to słodziachem i faflunem jest cudownym :p cmokale dla niego ogromne - strasznie nam się spodobał (bo ja siem nieskromnie przyznam, że mam słabość do beżowych psiulków z krótką sierścią :oops: :evil_lol: )

a on naprawdę pół roku ma, czy sobie jaja robicie? :lol:

a jak Wy się tak zapoznajecie z miłośnikami słodkich faflunów z innych miast too.... tooo.. tooo... :oops: mamy taką skromną nadzieję, że i my się z Wami kiedyś poznamy :p byłoby very nice:) och... uściskać tak wszystkie takie fafluny.. chyba bym się zlała ze szcześcia :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']jade.... chyba nie bedzie problemu z przewiezieniem pociągiem szczeniaczka?? :roll:
przejazd pociagiem to nie problem, tylko najpierw musialabyś go do tego pociągu doprowadzić :evil_lol:

[quote name='basia2202']

a jak Wy się tak zapoznajecie z miłośnikami słodkich faflunów z innych miast too.... tooo.. tooo... :oops: mamy taką skromną nadzieję, że i my się z Wami kiedyś poznamy :p byłoby very nice:) och... uściskać tak wszystkie takie fafluny.. chyba bym się zlała ze szcześcia :multi: :evil_lol:
ad 1. naprawdę ma pól roku, dokladnie 6,5 miesiąca :cool1:
ad 2. zanim Ty do Wawy dojedziesz to my wczesniej wylądujemy na Doziej Klubówce w Lodzie :eviltong:

Posted

[quote name='basia2202']no w każdym razie.. czyj by ten doziu nie był... - w końcu "wszystkie dzieci nasze są" ;) - to słodziachem i faflunem jest cudownym :p cmokale dla niego ogromne - strasznie nam się spodobał (bo ja siem nieskromnie przyznam, że mam słabość do beżowych psiulków z krótką sierścią :oops: :evil_lol: )

buuhahhaha.. wiesz że jak to pisałam że doziu nasz to ... nuciłam sobie "wszystkie dzieci nasze są" :oops::oops:
doziu INTI ma pół roku- jeszcze jest malutki :multi::multi::multi:

poznajemy sie TU! spotykamy sie to TU to TAM.... i mam nadzieje że i Ty wymiziasz mojego klocka :roll: a ja wymiziam twojego :hmmmm: :oops: byłoby VERY NICE-go sobie :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']przejazd pociagiem to nie problem, tylko najpierw musialabyś go do tego pociągu doprowadzić :evil_lol:

oki- podaruję Ci go- jest TWÓJ :loveu:
ad 1. naprawdę ma pól roku, dokladnie 6,5 miesiąca :cool1:
ad 2. zanim Ty do Wawy dojedziesz to my wczesniej wylądujemy na Doziej Klubówce w Lodzie :eviltong:
noooo.. jak w Lodzie to oki :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']ups... ukradłam nawet z avatarkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zabrałas NASZ avatarek:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zabrałas NASZ avatarek:eviltong:
przykleił sie :roll::roll::roll:

matko... teraz mnie przeraziła moja pazerność :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']jesooo... a jak one by mnie zjedli??? jak popiela króla??? :razz:jak ksieżniczkę Popielniczkę ......ino krzywa wieża została u debe:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:coś dla Ciebie...:loveu:

Klockowa coś Ci na plecach wyrosło nie wiem czy masz tego świadomość ;)

heloł

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak ksieżniczkę Popielniczkę ......ino krzywa wieża została u debe:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kórewna popielniczka :oops:

[quote name='dbsst']Klockowa coś Ci na plecach wyrosło nie wiem czy masz tego świadomość ;)

heloł

wiem wiem... i proszę o litość i współczucie :placz::placz:

hejka kochanieńka debeściarko ze szpiluchną fafluchna z kleszcyckami :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kórewna popielniczka :oops:

wiem wiem... i proszę o litość i współczucie :placz::placz:

hejka kochanieńka debeściarko ze szpiluchną fafluchna z kleszcyckami :loveu::loveu:

litości Ci dać nie mogę bo takiej nie posiadam ale za to moge Ci współczuc aczkolwiek podobuje mi sie Twoja narośl ;) :diabloti:

:crazyeye: normalnie wszedzie mnie witasz zachowujesz sie tak jakbyś chciała, żebym Ci zbudowała osobistego TysBena :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']litości Ci dać nie mogę bo takiej nie posiadam ale za to moge Ci współczuc aczkolwiek podobuje mi sie Twoja narośl ;) :diabloti:

:crazyeye: normalnie wszedzie mnie witasz zachowujesz sie tak jakbyś chciała, żebym Ci zbudowała osobistego TysBena :eviltong: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a to nie zbudowałaś go specjalnie na NASZE przybycie....:razz:

Posted

ano zbudowałam tylko ktoś juz wypił z niego soki i to pewnie ŁONA :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

a teraz jest miła bo kce drugiego TysBena albo TysElffa :diabloti: