Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na razie fotki psie... większosc ma Ala w NASZYM aparacie... ja mam tylko kilka... u Ali są same lizane :oops:

haszczak Fusicy... musiałam go sfocić bo mnie zabił :evil_lol::evil_lol::loveu:

i reszta znanych WAM piesów :loveu::loveu::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:uffff a ja już siem zlinkłam ,że Ci porwał wczoraj ten przystojny mężczyzna na dworcu...ulgło mi;)

przystojny mecizna dowiózł mnie do samego domciu... przez las- już chciałam dzwonić do Pawcia że moge być później... ale... nic z tego :cool3::cool3: a ja jeszcze zaprosiłam przystojniaka na kawe... ale mówiłam to przed lasem ... potem nie było jak sie wycofać z zaproszonka :diabloti:

[quote name='dbsst']Madziu:diabloti:

1. maupa jestes ze mnie zostawiłaś w tej stolycy samą
2. maupa jesteś, że mieszkasz z górki ;)
3. maupa jesteś, że bigbena nam buchnełaś :diabloti: :evil_lol:
4. mam nadzieje, że wyrzuty sumienia cie zjadają, iz mnie zostawiłaś sama na pastwe losu :mad: i do wyliczanki zostałam jedna :evil_lol:
5. toche odmaupowywuje Cię fakt, ze powoli powracasz do nałogu
6. no i jeszcze moje koce czuja się bazpieczniej i kołdra też :evil_lol:
8. WRÓĆ
to nie ja :diabloti: to ONA :eviltong:
[quote name='PIKA']na co? Na makulaturę? :diabloti:
tja... poszły do śmieci- do kontenera z napisem PAPIER :evil_lol:

c.d.wawskich fotecek

Posted

a tero foty zwiedzające :multi::multi:
pierwszy raz w życiu zwiedziłam Wawe :loveu::loveu::loveu:
Kocham Was krawaciary :loveu::loveu:

dokumentacja wyjazdowa ;)

:errrr::errrr::errrr:

to musiałam zrobić... bo ciągle sie zastanawiam... po co ten kibelek tam- w razie jakby sie zachciało pani z plakatu?? :roll:

Posted

[quote name='dbsst']hahah jaka ładna ta stolyca zazdroszcze Wam :cool1: :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: złożyłam podanie o przeniesienie stolycy i jej mieszkańców na slunsk ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i mam problem ze zwieraczem....
http://images29.fotosik.pl/49/47f966327ecb1f83.jpg

trzy okrutne baby znęcają się nad biednym malunim piesiuniem :angryy::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:oj ten Big Ben...:razz:
http://images25.fotosik.pl/49/10fbeff9585bb04a.jpg

od dzis stawiam takiego w pokoju- tylko nie wiem nadal czy to z pełnych puszeg czy z pustych :razz:

[quote name='PIKA']

Buhaha, dwie baby nie moga utrzymac malego szczeniaczka :diabloti:

a najbardziej zaciętą minę ma Rydzewska :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny mały dozio :placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i mam problem ze zwieraczem....
http://images29.fotosik.pl/49/47f966327ecb1f83.jpg

j anie będe tego komentowac ale panie koleżanki chciał skrzywdzić Młodego ehhhhhhhh rozbujnice

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: złożyłam podanie o przeniesienie stolycy i jej mieszkańców na slunsk ;)

hahahah mówisz to za ile dni przenoszą ;)

Posted

ładnie
zazdraszczam Wam....światowe kobity jesteście................stolice pojechały zobaczyć:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a mnie wiejską babę................mogły ze sobą wsiąść................tez by se stolice zobaczyła
a jak:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']ładnie
zazdraszczam Wam....światowe kobity jesteście................stolice pojechały zobaczyć:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a mnie wiejską babę................mogły ze sobą wsiąść................tez by se stolice zobaczyła
a jak:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:

aaaa... tero to wszystkie chcą jechać... a jak my trzęsły gaciami o podróż zepsem którego nie znamy to nie było chętnych.

Następnym razem ZAPRASZAM WSZYSTKICH do stolycy :diabloti:

[quote name='Werka']http://images25.fotosik.pl/49/10fbeff9585bb04a.jpg

Buhahahahahaha!

A fotki Klocka super;) Choćcie do nas, mamy nowe fotki;)
jak mi starczy czasu- obiecuję że wlece do CIA ;)

[quote name='Anka12']MAGDALENO!!!!!!!!
Tego że zamieściła te fotehttp://images29.fotosik.pl/49/47f966327ecb1f83.jpg nie daruje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Bardzo siem ciesze że Cia poznałam zparaszam do Stolycy częściej i na dłużej BUZIOKI :p :p :p
że co z ta fotką jest nie teges... ANIU?? :razz: rozumiem że obciach nie radzić sobie z maciupkim szczeniorkiem ... ale nie przesadzaj :cool3::cool3:
też baaaaaaardzo mi miło że Ci było miło mnie poznać :evil_lol:

[quote name='dealer']tak sie tylko chcialam wtracic....dzien dobry moja mila:loveu: ...plytki dla was sie wyslaly wczoraj...:p
dzień doberek MŁA 1/3. dziękujemy Ci bałdzo za płytke.... cokolwiek na niej jest :roll:

ukradli mie wczoraj dogo... a ja mam w zanadrzu jeszcze klocki... zara wrzuce ;)