clockwork Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 no.... jutro kierunek STOLYCA :multi::multi: witaj lepszy DENISKOWY świecie:multi::multi: :multi::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37977&page=29 Quote
agbar Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 dwie godziny mi sie otwieralo:angryy: dziewczyny trzymam kciuki za szczesliwa i spokojna podroz z Deniskiem:loveu: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale rewelka:turn-l::turn-l::loveu: http://images23.fotosik.pl/44/792798088682c2ba.jpg Witam Was wszystkie 3/3, bo nie zdołam już wytrzymać kolejnych paru(nastu) minut, nim otworzy sie następny blogasek:grins: Pamiętam o Was cały czas i idę wypić za Wasze zdrowie:diabloti::loveu::loveu::loveu:MY też Cię Witamy w Naszym Blogasku... jutro na posterunku aż do niedzielki zostaje Nasza Agunia:loveu::loveu::loveu:Nasza 1/3...ale myślami będzie z Nami... [quote name='clockwork']no.... jutro kierunek STOLYCA :multi::multi: witaj lepszy DENISKOWY świecie:multi::multi: :multi::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37977&page=29 :multi::multi::multi:Tak jutro Wielka Podróż Deniska...i nasza.....:razz:.... Domeczek pełen Miłości czeka na tego psiaczka:loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ojojoj.. nie zaglądałam tu.. a tu się tyle foteczków Klocusiowych pojawiło :multi: i widziałam łapeczkę.. widziaaałaaam!! :bigcool: oo.. jaka słodziachna. cmok cmok :loveu: witamy się i pozdrawiamy :lol: P.S. Klocuś ma fajną sąsiadeczkę ;) czy oni coś tam teges... jakąś miętę do siebie czują? :p czy to tylko taka koleżeńska znajomość?:) Quote
BeaC Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='clockwork']Paweł przylecial do domu i mówi..."łolaboga!! :crazyeye: ide z psem a tu nie wiadomo skąd wylatuje szczur i chce zagryźć Klokłorka :smhair2: zrobiłem fote- zobacz" :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witam Dijejową na posterunku i resztę 2/3;);) Quote
dbsst Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 POZDRO ze stolycy :diabloti: Klockowa i Alicja :eviltong: Quote
Alicja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wyciągam NASZEGO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Blogaska ... wrócone jesteśmy :loveu::loveu::loveu:do domecku:multi:....choć nie powiem ,że nie było Nam żal że trzeba wyjeżdżać... Melduję posłusznie Mój Przyjacielu Podróży ,że zadanie częściowo wykonane;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6473631#post6473631 Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 witamy sie w NASZYM blogasku po męczącym :razz: łikendzie wewstolycy :p Misja spełniona- psiaczek zwany Deniskiem w końcu w swoim własnym prywatnym domciu i mam nadzieje że to jego ostatni domek :loveu: korzystając z okazji- dałyśmy się namówić na spędzenie dłuższego czasu w stolicy... i warto było... Swietnie spędzony łikend w towarzystwie: Debe+SZPILKA+narzeRobert, Paula+MAX, Karola+AXA i miliony szczurków (są wszędzie;)), Pika+INTI, Anka12, Ala+JA :evil_lol::evil_lol: Dziewczynom z PwP -elainfo, Wilejkaros, Fusica, eloise dziękuję za domek dla DENISKA u Marcina i jego mamy z biglem ;) :loveu::loveu: tyle... ;) Quote
Akadna Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 witanko! niemożliwe że tu mnie jeszcze nie było :mysli: no, ale już jestem:) piesiunio cudny :loveu: Quote
Alicja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 :multi::multi::multi:Witanko witanko ... bosz co za nudna noc była:razz::diabloti:...nikt nie zabierał mi kołderki :diabloti:...nie kopał:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Witaj Wrócona znow 1/3 :loveu:w Naszym Blogasku Quote
agbar Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 moje muski wrocone kochane witajcie w NASZYM blogasku:loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Werka']witanko! niemożliwe że tu mnie jeszcze nie było :mysli: no, ale już jestem:) piesiunio cudny :loveu: no .. niemożliwe, niemożliwe... ale witam Cię i ciesze sie że JUŻ jesteś ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Witanko witanko ... bosz co za nudna noc była:razz::diabloti:...nikt nie zabierał mi kołderki :diabloti:...nie kopał:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Witaj Wrócona znow 1/3 :loveu:w Naszym Blogasku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co Ty tu robisz??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: miałaś być po południu :cool3: witka KOCHANIE :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='dealer']moje muski wrocone kochane witajcie w NASZYM blogasku:loveu: :loveu: dilerowa.. KCM!!! jestemy Ci dozgonnie wdzięczne- pies kazał przekazać :razz: Quote
BeaC Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 .......................wpadłam na chwilke przywitać sie...............relacje z "adoptowania" Deniska ...................tez widziałam bravo!!!! Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='BeaC'].......................wpadłam na chwilke przywitać sie...............relacje z "adoptowania" Deniska ...................tez widziałam bravo!!!! to sie minęłysmy- bo ja w tym czasie byłam u Ciebie... nie chciałaś mi otworzyć, ale wlazłam se bez Twojego pozwoleństwa :razz: wycałowałam Luche i zostawiłam Ci wiadomość na stole :cool1: Denisek :loveu::loveu::loveu: zakochałam sie w nim :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 dziewczynki.... na naszej stronce zrobiliśmy dział- POMÓZMY JE RATOWAĆ. jak macie jakieś stronki ukazujące okrucieństwo bestii zwanych ludziami, w stosunku do zwierzy- poproszę... będziemy dorzucać :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Madzik ... i nadal..twierdze ze jestes niesamowita istota i takiej wersji zeznan sie bede trzymac kurczowow..:diabloti: ....to jest niesamowite..co wyczyniasz, a Alicja Cie pomaga:diabloti: . Foteczki Deniskowe obejrzałam:loveu: ....oczy ma to psie niesamowite....i cudnie sie widac bawil w podrozy:loveu: ..... i dziewczyny niech sie Wam wiedzie jak najlepiej za Wasze dobre serduszko....:p Quote
malawaszka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 :klacz: GRATKI i cieszę sieże Mission Completed :loveu: duuuużo szczęścia dla psiuleczka :loveu: Quote
Alicja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='dealer']moje muski wrocone kochane witajcie w NASZYM blogasku:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:KCA...witam się z Tobą i zMoim Kochaniem:evil_lol:...w Naszym Blogasku [quote name='clockwork'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co Ty tu robisz??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: miałaś być po południu :cool3: witka KOCHANIE :eviltong::eviltong::eviltong: no ,Kochanie kompeczek stał momencik samotny więc go przytulkałam dilerowa.. KCM!!! jestemy Ci dozgonnie wdzięczne- pies kazał przekazać :razz::loveu:nie tylko Denisek Kochanie moje gdzie zniknęłaś :razz: Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madzik ... i nadal..twierdze ze jestes niesamowita istota i takiej wersji zeznan sie bede trzymac kurczowow..:diabloti: ....to jest niesamowite..co wyczyniasz, a Alicja Cie pomaga:diabloti: . Foteczki Deniskowe obejrzałam:loveu: ....oczy ma to psie niesamowite....i cudnie sie widac bawil w podrozy:loveu: ..... i dziewczyny niech sie Wam wiedzie jak najlepiej za Wasze dobre serduszko....:p oj taaammm :oops::oops::oops: [quote name='malawaszka']:klacz: GRATKI i cieszę sieże Mission Completed :loveu: duuuużo szczęścia dla psiuleczka :loveu: mam nadzieję że warszawski domek bedzie ostatnim deniskowym domkiem... na dłuuuugie lata....:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:KCA...witam się z Tobą i zMoim Kochaniem:evil_lol:...w Naszym Blogasku :loveu:nie tylko Denisek Kochanie moje gdzie zniknęłaś :razz: jestem- przerabiam wawskie fotecki :cool1: Quote
Alicja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='clockwork']jestem- przerabiam wawskie fotecki :cool1::razz:uffff a ja już siem zlinkłam ,że Ci porwał wczoraj ten przystojny mężczyzna na dworcu...ulgło mi;) Quote
dbsst Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Madziu:diabloti: 1. maupa jestes ze mnie zostawiłaś w tej stolycy samą 2. maupa jesteś, że mieszkasz z górki ;) 3. maupa jesteś, że bigbena nam buchnełaś :diabloti: :evil_lol: 4. mam nadzieje, że wyrzuty sumienia cie zjadają, iz mnie zostawiłaś sama na pastwe losu :mad: i do wyliczanki zostałam jedna :evil_lol: 5. toche odmaupowywuje Cię fakt, ze powoli powracasz do nałogu 6. no i jeszcze moje koce czuja się bazpieczniej i kołdra też :evil_lol: 8. WRÓĆ Quote
PIKA Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='clockwork']jestem- przerabiam wawskie fotecki :cool1: na co? Na makulaturę? :diabloti: Quote
Recommended Posts