Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale rewelka:turn-l::turn-l::loveu:
http://images23.fotosik.pl/44/792798088682c2ba.jpg

Witam Was wszystkie 3/3, bo nie zdołam już wytrzymać kolejnych paru(nastu) minut, nim otworzy sie następny blogasek:grins:
Pamiętam o Was cały czas i idę wypić za Wasze zdrowie:diabloti::loveu::loveu::loveu:MY też Cię Witamy w Naszym Blogasku...
jutro na posterunku aż do niedzielki zostaje Nasza Agunia:loveu::loveu::loveu:Nasza 1/3...ale myślami będzie z Nami...

[quote name='clockwork']no.... jutro kierunek STOLYCA :multi::multi: witaj lepszy DENISKOWY świecie:multi::multi: :multi::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37977&page=29

:multi::multi::multi:Tak jutro Wielka Podróż Deniska...i nasza.....:razz:....
Domeczek pełen Miłości czeka na tego psiaczka:loveu::loveu::loveu:

Posted

ojojoj.. nie zaglądałam tu.. a tu się tyle foteczków Klocusiowych pojawiło :multi:
i widziałam łapeczkę.. widziaaałaaam!! :bigcool: oo.. jaka słodziachna. cmok cmok :loveu:

witamy się i pozdrawiamy :lol:

P.S. Klocuś ma fajną sąsiadeczkę ;) czy oni coś tam teges... jakąś miętę do siebie czują? :p czy to tylko taka koleżeńska znajomość?:)

Posted

[quote name='clockwork']Paweł przylecial do domu i mówi..."łolaboga!! :crazyeye: ide z psem a tu nie wiadomo skąd wylatuje szczur i chce zagryźć Klokłorka :smhair2: zrobiłem fote- zobacz" :diabloti:

Posted

witamy sie w NASZYM blogasku po męczącym :razz: łikendzie wewstolycy :p
Misja spełniona- psiaczek zwany Deniskiem w końcu w swoim własnym prywatnym domciu i mam nadzieje że to jego ostatni domek :loveu:
korzystając z okazji- dałyśmy się namówić na spędzenie dłuższego czasu w stolicy... i warto było... Swietnie spędzony łikend w towarzystwie: Debe+SZPILKA+narzeRobert, Paula+MAX, Karola+AXA i miliony szczurków (są wszędzie;)), Pika+INTI, Anka12, Ala+JA :evil_lol::evil_lol:

Dziewczynom z PwP -elainfo, Wilejkaros, Fusica, eloise dziękuję za domek dla DENISKA u Marcina i jego mamy z biglem ;) :loveu::loveu:

tyle... ;)

Posted

:multi::multi::multi:Witanko witanko ...
bosz co za nudna noc była:razz::diabloti:...nikt nie zabierał mi kołderki :diabloti:...nie kopał:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
Witaj Wrócona znow 1/3 :loveu:w Naszym Blogasku

Posted

[quote name='Werka']witanko! niemożliwe że tu mnie jeszcze nie było :mysli: no, ale już jestem:) piesiunio cudny :loveu:
no .. niemożliwe, niemożliwe... ale witam Cię i ciesze sie że JUŻ jesteś ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Witanko witanko ...
bosz co za nudna noc była:razz::diabloti:...nikt nie zabierał mi kołderki :diabloti:...nie kopał:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
Witaj Wrócona znow 1/3 :loveu:w Naszym Blogasku

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co Ty tu robisz??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: miałaś być po południu :cool3:
witka KOCHANIE :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='dealer']moje muski wrocone kochane witajcie w NASZYM blogasku:loveu: :loveu:
dilerowa.. KCM!!! jestemy Ci dozgonnie wdzięczne- pies kazał przekazać :razz:

Posted

.......................wpadłam na chwilke przywitać sie...............relacje z "adoptowania" Deniska ...................tez widziałam
bravo!!!!

Posted

[quote name='BeaC'].......................wpadłam na chwilke przywitać sie...............relacje z "adoptowania" Deniska ...................tez widziałam
bravo!!!!

to sie minęłysmy- bo ja w tym czasie byłam u Ciebie... nie chciałaś mi otworzyć, ale wlazłam se bez Twojego pozwoleństwa :razz: wycałowałam Luche i zostawiłam Ci wiadomość na stole :cool1:
Denisek :loveu::loveu::loveu: zakochałam sie w nim :loveu::loveu:

Posted

Madzik ...
i nadal..twierdze ze jestes niesamowita istota i takiej wersji zeznan sie bede trzymac kurczowow..:diabloti: ....to jest niesamowite..co wyczyniasz, a Alicja Cie pomaga:diabloti: .
Foteczki Deniskowe obejrzałam:loveu: ....oczy ma to psie niesamowite....i cudnie sie widac bawil w podrozy:loveu: ..... i dziewczyny niech sie Wam wiedzie jak najlepiej za Wasze dobre serduszko....:p

Posted

[quote name='dealer']moje muski wrocone kochane witajcie w NASZYM blogasku:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:KCA...witam się z Tobą i zMoim Kochaniem:evil_lol:...w Naszym Blogasku

[quote name='clockwork']
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co Ty tu robisz??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: miałaś być po południu :cool3:
witka KOCHANIE :eviltong::eviltong::eviltong:
no ,Kochanie kompeczek stał momencik samotny więc go przytulkałam

dilerowa.. KCM!!! jestemy Ci dozgonnie wdzięczne- pies kazał przekazać :razz::loveu:nie tylko Denisek

Kochanie moje gdzie zniknęłaś :razz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Madzik ...
i nadal..twierdze ze jestes niesamowita istota i takiej wersji zeznan sie bede trzymac kurczowow..:diabloti: ....to jest niesamowite..co wyczyniasz, a Alicja Cie pomaga:diabloti: .
Foteczki Deniskowe obejrzałam:loveu: ....oczy ma to psie niesamowite....i cudnie sie widac bawil w podrozy:loveu: ..... i dziewczyny niech sie Wam wiedzie jak najlepiej za Wasze dobre serduszko....:p

oj taaammm :oops::oops::oops:

[quote name='malawaszka']:klacz: GRATKI i cieszę sieże Mission Completed :loveu: duuuużo szczęścia dla psiuleczka :loveu:

mam nadzieję że warszawski domek bedzie ostatnim deniskowym domkiem... na dłuuuugie lata....:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:KCA...witam się z Tobą i zMoim Kochaniem:evil_lol:...w Naszym Blogasku

:loveu:nie tylko Denisek

Kochanie moje gdzie zniknęłaś :razz:

jestem- przerabiam wawskie fotecki :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']jestem- przerabiam wawskie fotecki :cool1::razz:uffff a ja już siem zlinkłam ,że Ci porwał wczoraj ten przystojny mężczyzna na dworcu...ulgło mi;)

Posted

Madziu:diabloti:

1. maupa jestes ze mnie zostawiłaś w tej stolycy samą
2. maupa jesteś, że mieszkasz z górki ;)
3. maupa jesteś, że bigbena nam buchnełaś :diabloti: :evil_lol:
4. mam nadzieje, że wyrzuty sumienia cie zjadają, iz mnie zostawiłaś sama na pastwe losu :mad: i do wyliczanki zostałam jedna :evil_lol:
5. toche odmaupowywuje Cię fakt, ze powoli powracasz do nałogu
6. no i jeszcze moje koce czuja się bazpieczniej i kołdra też :evil_lol:
8. WRÓĆ