Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
Żartujesz???
Kto jest tak zdesperowany, że o 23 myje okna???:crazyeye:
:diabloti:nooo ....ciekawe kto.....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
Żartujesz???
Kto jest tak zdesperowany, że o 23 myje okna???:crazyeye:

Agga jak chcesz to Dzisiaj ja Ci mogę umyć te okna,a nawet w całym twoim bloku - a co mi tam:p

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Cześć Klockowa.

Taki mam dzisiaj humor:grab:
:crazyeye:ty też.....

clockwork napisał(a):
:siara::siara::siara:

Alu... czy ja moge powiedzieć :cool3::ices_bla:
...jak musisz ....:diabloti:

clockwork napisał(a):
:calus:Ty tez??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to witaj w klubie :glaszcze:
czyli w klubie robi nam sie tłok:razz:

Hugo-Kochaś napisał(a):
Agga jak chcesz to Dzisiaj ja Ci mogę umyć te okna,a nawet w całym twoim bloku - a co mi tam:p
:razz:..oć do mnie .................

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):

jesus maryja... a czy i ja po drodze też mogłabym na Ciebie liczyć????:roll:

Dulkowa!!! rozchmurz sie... mnie tez dzisiaj wszystko dobija!!!! ale damy radę! co nas nie zabije to nas wzmocni :loveu::loveu::loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

musze.. ALA myje okna z nudów o 23 ciej :diabloti:
ja rezerwuje miejsca leżące

patrz... Dulkowa sie otworzyła że ma doła a już wszystkie ją wykorzystać przy tych oknach chcą.... zero współczucia w tej młodzieży... NIC... ZERO!!!!! żadnych uczuć :shake::shake:

Posted

Pysia napisał(a):
No tak...Teraz tu są same PMSy :evil_lol:

bo to galeria zmęczonych życiem bab:loveu: ... life is piękne ino full zasadzkas :evil_lol:

witamy Pysiu- miło że sie przyłączyłas
:loveu:

Posted

Agga jak chcesz to Dzisiaj ja Ci mogę umyć te okna,a nawet w całym twoim bloku - a co mi tam

Cholercia ale mnie zatkało:crazyeye: W całym??? Wystarczy w moim pokoiku:cool3: A co cię tak wzięło???DZIĘKUJE:lol:

[QUOTE]Alu... czy ja moge powiedzieć

Ale jaja Alicja:crazyeye: Alicja czy ty kobito nie znasz przyjemniejszych rzeczy do robienia o 23????:shake: :eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):

Cytat:
Napisał Alicjarydzewska
musze.. ALA myje okna z nudów o 23 ciej :diabloti:
ja rezerwuje miejsca leżące

nooo jak już napisałaś że to ja ....to pisam ....myję z nudów jak TZ jest w pracy na noc ...słucham AntyRadia ...a Klocusiowej nie ma na GG i śpi więc mi nie wysyła SMSów;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

patrz... Dulkowa sie otworzyła że ma doła a już wszystkie ją wykorzystać przy tych oknach chcą.... zero współczucia w tej młodzieży... NIC... ZERO!!!!! żadnych uczuć :shake::shake:
jak 0 współczucia.....odreaguje dziewczyna ...bedzie jej lepiej:loveu:

Posted

kobity...co was tak zlamalo????:crazyeye: occie..bede tulkac..ino sie nie pchac..dla kazdego sie znajdzie miejsce w mych pudzianowych ramionach:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
kobity...co was tak zlamalo????:crazyeye: occie..bede tulkac..ino sie nie pchac..dla kazdego sie znajdzie miejsce w mych pudzianowych ramionach:diabloti:
:loveu:to ja już pędzę w Pudzianowe ramionka:loveu::loveu::loveu:....miejsca jeszcze zostawię ...nie będę taka;)

Posted

[quote name='Agga']Cholercia ale mnie zatkało:crazyeye: W całym??? Wystarczy w moim pokoiku:cool3: A co cię tak wzięło???DZIĘKUJE:lol:
[QUOTE]

- w pokoiku to Ci umyję przy kawusi;),nie musisz dziękować;)

- Powaliła mnie dzisiaj Pazerność pewnego człeka:angryy:

Posted

dealer napisał(a):

Dealerkowa - a portfel tysz masz na sterydach:lol: -jak tak, to ja lecę już do Cia

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):

- w pokoiku to Ci umyję przy kawusi;),nie musisz dziękować;)

- Powaliła mnie dzisiaj Pazerność pewnego człeka:angryy:

Dulkowa... głowica do góry... kasa rządzi światem i nie mamy na to wpływu- żadnego... jak w gre wchodzi kasa to kończą sie sentymenty.. Nas też wycyckano, ale podnieśliśmy sie i brniemy do przodu!!! ciężko ale brniemy, i nie poddamy sie. Luzik Dulkowa- musi być jakieś rozwiązanie :loveu::loveu:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Dealerkowa - a portfel tysz masz na sterydach:lol: -jak tak, to ja lecę już do Cia

zapodam mu steryda i wszyscy bedziem czerpac ...:diabloti:

a tak na powaznie....................kur.wa nie umiem byc powazna:cool1: jak moge pomoc....to jestem....

Posted

dealer napisał(a):
masakra.....nie chcialam tego pokazywac swiatu..ale wasze podle humory mnie zmusily......zaraz nastapi armagedon:diabloti:

dawa dawa tego armagedona bo ja już do domu lece