Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 clockwork napisał(a):oooo... fotecki RAFAŁKA!!! :loveu::loveu: mój ulubieniec :multi::multi::loveu::loveu::loveu: i ten dziub wiecznie uśmiechnięty :loveu::loveu::loveu:;)chyba nie tylko Twój ...bo się inni za super nianie najęli ....a dziecków zazwyczaj nie trawią ;)....a Rafałek to Super Gość:loveu: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 a ja jestem oburzona i obrazona..:obrazic: :obrazic: na moja czesc nie dalas bialego obrusa na stol:obrazic::diabloti: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 http://images24.fotosik.pl/41/270073a3635a9b39.jpg Chlorus:placz: kochany co oni ci zrobili te zwyrodnialce jedne:placz: dlaczego ty taki smutny jestes:placz: tesknisz za ciocia moj malenki? nie plakaj ciocia przyjedzie, ukocha, utulka, wyslucha cie moja mroweczko malenka:loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):http://images24.fotosik.pl/41/270073a3635a9b39.jpg Chlorus:placz: kochany co oni ci zrobili te zwyrodnialce jedne:placz: dlaczego ty taki smutny jestes:placz: tesknisz za ciocia moj malenki? nie plakaj ciocia przyjedzie, ukocha, utulka, wyslucha cie moja mroweczko malenka:loveu::diabloti:nie smutny ...yno powazny;):eviltong: Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):a ja jestem oburzona i obrazona..:obrazic: :obrazic: na moja czesc nie dalas bialego obrusa na stol:obrazic::diabloti: bo jak Ty byłaś to obrusik czekał na pranie po... WIGILII :eviltong::eviltong::eviltong: dealer napisał(a):http://images24.fotosik.pl/41/270073a3635a9b39.jpg Chlorus:placz: kochany co oni ci zrobili te zwyrodnialce jedne:placz: dlaczego ty taki smutny jestes:placz: tesknisz za ciocia moj malenki? nie plakaj ciocia przyjedzie, ukocha, utulka, wyslucha cie moja mroweczko malenka:loveu: smutny i obrażony... bo tyle słodkości na stole a on tylko miał dostęp do tego co sie poruszało na jego wysokości... w rączce Rafałka :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ..................wpadłam............pourlopowo.i wiesz???????? nawet wszystko nadrobiłam..................... serio jeszcze Ala mi została witaj:loveu: Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 BeaC napisał(a):..................wpadłam............pourlopowo.i wiesz???????? nawet wszystko nadrobiłam..................... serio jeszcze Ala mi została witaj:loveu: no nie żartuj :crazyeye::crazyeye: nie masz tam roboty po tym urlopie??? na Ale to se zarezerwuj ze 3 dni :diabloti::diabloti: CZEŚC pourlopowa BEA!!! qrde... napisałam pourlopowa ALU!!! cholera... uzależnienie pieruńskie :shake::shake: jestem ponownie... byłam na policji na przesłuchaniu z tym moim autem.... stukniętym ponad 4 mies. temu:roll::roll: strasznie długo to trwa.... zresztą jak wychodziłam na gubernie była JESIEŃ- późna jesień, zimno i deszczowo... jak wyszłam jest LATO!!! słonecznie i gorąco... cholera... faktycznie na tej policji to jakoś ten czas leci jak wściekły... nawet nie zauważyłam że tkwiłam tam 3 pory roku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 wypuscili cie????? a ja juz pilnik w arbuzie upchalam:diabloti: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 clockwork napisał(a):no nie żartuj :crazyeye::crazyeye: nie masz tam roboty po tym urlopie??? na Ale to se zarezerwuj ze 3 dni :diabloti::diabloti: tak jakbys tam nie pisała...u tej Ali...:diabloti: CZEŚC pourlopowa BEA!!! qrde... napisałam pourlopowa ALU!!! cholera... uzależnienie pieruńskie :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ale ja jeszcze mam urlop....:razz: jestem ponownie... byłam na policji na przesłuchaniu z tym moim autem.... stukniętym ponad 4 mies. temu:roll::roll: strasznie długo to trwa.... zresztą jak wychodziłam na gubernie była JESIEŃ- późna jesień, zimno i deszczowo... jak wyszłam jest LATO!!! słonecznie i gorąco... cholera... faktycznie na tej policji to jakoś ten czas leci jak wściekły... nawet nie zauważyłam że tkwiłam tam 3 pory roku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....kurde to co zaś urodzinki...:hmmmm: dealer napisał(a):wypuscili cie????? a ja juz pilnik w arbuzie upchalam:diabloti::razz:to dostanie 2 arbuzy i 2 pilniczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 malawaszka napisał(a):musisz kupić czasowstrzymywacz :shake:;)kup kup .....to nam się lato nie skończy:multi: Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):wypuscili cie????? a ja juz pilnik w arbuzie upchalam:diabloti: wypuścili- tymczasowo :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....kurde to co zaś urodzinki...:hmmmm: :razz:to dostanie 2 arbuzy i 2 pilniczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne... jak lato to i urodzinki :evil_lol::evil_lol: ZAP RASZAM! :eviltong: po co mie pilniczki?? ja obgryzam pazuri :cool1: malawaszka napisał(a):musisz kupić czasowstrzymywacz :shake: gdzie, za ile i dlaczego tak drogo?? Alicjarydzewska napisał(a):;)kup kup .....to nam się lato nie skończy:multi: kup, kup.. może Ty kup... moje płodne pieniądze gdzieś sie mie zgubiły, a te co mam nie chcą sie rozmnażać :shake::placz: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 clockwork napisał(a):wypuścili- tymczasowo :diabloti: ....wiedzieli ,że musza wypuścić;) jasne... jak lato to i urodzinki :evil_lol::evil_lol: ZAP RASZAM! :eviltong: ha ha ......impra na fo;) po co mie pilniczki?? ja obgryzam pazuri :cool1: do piłowania krat:diabloti: gdzie, za ile i dlaczego tak drogo?? kup, kup.. może Ty kup... moje płodne pieniądze gdzieś sie mie zgubiły, a te co mam nie chcą sie rozmnażać :shake::placz:a to nie w ERZE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):a to nie w ERZE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też w to nie wiERZE :diabloti: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 clockwork napisał(a):też w to nie wiERZE :diabloti::razz:...uffff ...czyli wszystko w normie... Quote
Medorowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jestem:loveu::loveu: Ni cholery nie nadrobię, tak tego dużo:mdleje::diabloti: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Jestem:loveu::loveu: Ni cholery nie nadrobię, tak tego dużo:mdleje::diabloti::razz:oj nie marudź ...... powitam Cię za Moją 1/3 którna to już śpi ....zresztą ja też zaraz się udaję w objęcia Morfeusza .....bo cos ciężkie wstawanko miałam dziś:diabloti: WITAJ Medorowa Magdaleno:multi: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 paula_z napisał(a)::multi: Witaj wypuszczona Magdziu :grins::loveu::loveu::loveu:ciebie też powitam ........a Magda powita Cie jutro:p Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Jestem:loveu::loveu: Ni cholery nie nadrobię, tak tego dużo:mdleje::diabloti: kłamczucha :p wcale nic nie było .... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi..... żegnajcie PSYjaciele :placz: paula_z napisał(a)::multi: Witaj wypuszczona Magdziu :grins: witaj Paulo!!!! dzisiaj ;) Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:ciebie też powitam ........a Magda powita Cie jutro:p ciebie też dzisio przywitam :multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):oooo... fotecki RAFAŁKA!!! :loveu::loveu: mój ulubieniec :multi::multi::loveu::loveu::loveu: i ten dziub wiecznie uśmiechnięty :loveu::loveu::loveu: małe dzieci tak maja:p wiecznie usmiechniete pyszczki:loveu: malawaszka napisał(a):musisz kupić czasowstrzymywacz :shake: Weszka a Ty masz jakies udziały w mojej firmie co tu taka agitacje robisz????:p madzia i medor napisał(a):Jestem:loveu::loveu: Ni cholery nie nadrobię, tak tego dużo:mdleje::diabloti: nie poddawaj sie...badz twarda:loveu: clockwork napisał(a):kłamczucha :p wcale nic nie było .... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi..... żegnajcie PSYjaciele :placz: ale bredzisz......normalnie nie chodz na ta policje bo te wizyty wybitnie Ci szkodza.........na kore mozgowa:p ciebie też dzisio przywitam :multi::multi::multi: Czesc Klocuszkowa..... Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):kłamczucha :p wcale nic nie było .... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi..... żegnajcie PSYjaciele :placz: :placz:nie ić........ ciebie też dzisio przywitam :multi::multi::multi::multi::multi::multi:witam Cię witam:multi::multi::multi: Agunia-Pańciunia) napisał(a):małe dzieci tak maja:p wiecznie usmiechniete pyszczki:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tu się moja miła mylisz ......ma się to doświadczenie:eviltong:...poza tym zna się mnóstwo dziecków znajomych co naj ....robiły buuuuuuuuuuuuuuu:diabloti::angryy: Quote
basia2202 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dziń dybry :cool3: witamy czarnego potwora i jego pańcię :loveu: pozdrawiamy:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witam Cię witam:multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tu się moja miła mylisz ......ma się to doświadczenie:eviltong:...poza tym zna się mnóstwo dziecków znajomych co naj ....robiły buuuuuuuuuuuuuuu:diabloti::angryy: uuu no to całkiem mozliwe...moje wlasnei zawsze usmiechniete synu bylo jak bylo male:loveu: teraz tez jest ok:p Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):małe dzieci tak maja:p wiecznie usmiechniete pyszczki:loveu: fffffcale nie... bo są i takie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: Czesc Klocuszkowa..... cześć Aguś ;) Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witam Cię witam:multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tu się moja miła mylisz ......ma się to doświadczenie:eviltong:...poza tym zna się mnóstwo dziecków znajomych co naj ....robiły buuuuuuuuuuuuuuu:diabloti::angryy: O! :evil_lol::evil_lol: basia2202 napisał(a):dziń dybry :cool3: witamy czarnego potwora i jego pańcię :loveu: pozdrawiamy:cool1: witamy witamy... Cię i Twą piese :razz: Quote
Recommended Posts