Paula Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Bawcie się dobrze :multi: miziu dla Klocuszka :loveu: Quote
malawaszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 witam sie z Wami w waszymblogasku :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 paula_z napisał(a):Bawcie się dobrze :multi: miziu dla Klocuszka :loveu: malawaszka napisał(a):witam sie z Wami w waszymblogasku :evil_lol:Witam W Naszym Blogasku:loveu::loveu::loveu: Zaraz wyjeżdżam o miziankach dla Klocunia nie zapomnę:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A kto z nami nie wypije ... :drink1: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 paula_z napisał(a):A kto z nami nie wypije ... :drink1: :evil_lol: :mad:do domu marsz czesc kinderbalowiczki:multi: Quote
BoJa2 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jaki Tu spokój......la la la:cunao: Nic się nie dzieje....la la la la:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 dealer napisał(a):Kontrola NASZEGO Blogunia:diabloti::loveu:sumienna Nasza 1/3 paula_z napisał(a):A kto z nami nie wypije ... :drink1: :evil_lol:niech się pod stół skryje...;) evaxon napisał(a)::mad:do domu marsz czesc kinderbalowiczki:multi:cześć tyranie;) Hugo-Kochaś napisał(a):Jaki Tu spokój......la la la:cunao: Nic się nie dzieje....la la la la:evil_lol: :evil_lol: ;)spokój bo niedzielka:p Jestem już wrócona z urodzinkowej imprezki u Mojej 1/3 :loveu: Cieszkam że mogłam spedzić czas w miłym towarzystwie:p... ale naj naj to był kolega RAFAŁEK ...zawładnął serduchami wszystkich gości ....nawet pana C.R.;)...sa dowody:evil_lol: a oto kolega Rafalek :loveu::loveu::loveu: z wujaszkiem Pawciem i nie może zabraknąć Klocuszka vel Chlorka vel Clockworka ;) Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 i jeszcze raz Rafałek :loveu: i Chlorek z cioteczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 To super, że imprezka udana :multi: http://img141.imageshack.us/img141/5147/79378383fd8.jpg Fajna fotka :loveu: Quote
clockwork Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 wpadłam skontrolować jakie fotki dała moja 1/3 :evil_lol: :evil_lol: są wpożo;) spasiba Alu! i już spadam. Zamelduje sie jutro. Dziękuję wszystkim tu obecnych za odwiedzinki. Tera jesteśmy u Dareckich&Rafałka&Saby i zara myjemy rządową -myju myju pucu pucu :eviltong: Pozdrower! Klocusiowo Zdrój Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 clockwork napisał(a):wpadłam skontrolować jakie fotki dała moja 1/3 :evil_lol: :evil_lol: są wpożo;) spasiba Alu! i już spadam. Zamelduje sie jutro. Dziękuję wszystkim tu obecnych za odwiedzinki. Tera jesteśmy u Dareckich&Rafałka&Saby i zara myjemy rządową -myju myju pucu pucu :eviltong: Pozdrower! Klocusiowo Zdrój:evil_lol::evil_lol::evil_lol:karta kontrolna odstemplowana ...czyli esesmanek doszedł;)... a było polówkę wziąć tysz do umycia za jednym zamachem;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa i pozdrówka dla Rafałka:loveu: Quote
Medorowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam nadzieję że sesyjka się podobała;) Owszem:p:p:p Witajta:lol!: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Owszem:p:p:p Witajta:lol!::multi::multi::multi:Witamta:p.... witaj w skromnych progach Naszego Blogaska :loveu::loveu::loveu: jako że Moja 1/3 pojawi się tutaj jutro po godz.9 ;)...to jeszcze pełnie tu wieczorną straż ...:p Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 http://img141.imageshack.us/img141/5147/79378383fd8.jpg świetna!!!! :klacz: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):http://img141.imageshack.us/img141/5147/79378383fd8.jpg świetna!!!! :klacz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja robiłam ...ja ......fotograf tysz ważny no nie:razz::eviltong: Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 witaaamy po weekendzie!! :multi: pozdrawiamy w chmurny bardzo dzionek... oj... :roll: :p mizianko za uchem dla czarnego wielkoluda :p Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :multi:Dobereczek w Naszym Blogasku :loveu: ale się Nam spierdzieliła pogoda:angryy:.....:razz: Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 już jestem dotarta do pracy :roll::roll: dzień dobry sie bardzo ze WSZYSTKIMI!!!!:loveu::loveu: przepraszam za pogode- moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina..... umyłam auto i... normalne- deszcz :oops: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dzien dobry :p zapewne u nas bedzie tez lalo -moja mamunia myje mi okna:cool1: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 clockwork napisał(a):już jestem dotarta do pracy :roll::roll: dzień dobry sie bardzo ze WSZYSTKIMI!!!!:loveu::loveu: przepraszam za pogode- moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina..... umyłam auto i... normalne- deszcz :oops: dealer napisał(a):dzien dobry :p zapewne u nas bedzie tez lalo -moja mamunia myje mi okna:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ja was koffam .......:loveu::loveu::loveu:....bo pan C. chciał dziś robić mycie swojej Polówki ...z moja pomocą:diabloti:....ha ha mam luzik:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Chlorkowa pańcia dziś bardzo zapracowana ...;) kolega Rafałek Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry :p zapewne u nas bedzie tez lalo -moja mamunia myje mi okna:cool1: Sciemnianko :loveu: no to tornado murowane :shake: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ja was koffam .......:loveu::loveu::loveu:....bo pan C. chciał dziś robić mycie swojej Polówki ...z moja pomocą:diabloti:....ha ha mam luzik:multi::multi::multi: a że Ty mu tam po co :crazyeye::crazyeye: SWOJĄ polówke niech se myje, a Ty mie tu siedź :mad: Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 oooo... fotecki RAFAŁKA!!! :loveu::loveu: mój ulubieniec :multi::multi::loveu::loveu::loveu: i ten dziub wiecznie uśmiechnięty :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 clockwork napisał(a): a że Ty mu tam po co :crazyeye::crazyeye: SWOJĄ polówke niech se myje, a Ty mie tu siedź :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie mu powiedziałam że Nasza Rządówka jest umyta:p i kolega Chlorek......i inni:evil_lol: Quote
Recommended Posts