clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a)::klacz: super sesja Dilująca :laola: a czy Dili poznał się z Ozzym i Chlorkiem???? :razz: nie... bo my mamy blabladory, które mordują dilerów :diabloti: dealer napisał(a):a gdzie ja bylam jak dusilas mi psa:mad: :diabloti: http://images23.fotosik.pl/39/da3543c0f416680a.jpg leżałaś u Pawcia na kozetce :eviltong: Agunia-Pańciunia) napisał(a): Magda jaki Ty chudzielec jestes.....:crazyeye: :oops::oops::oops: psu oddaje swoje porcje :cool1: Hugo-Kochaś napisał(a):Oj ,biedny Dillerek Te Dwie PSYchopatki miały go w swoich recach:evil_lol: :evil_lol: :loveu: ,aż dziw,że wyszedł z Tego cało,chyba że nie wyszedł???????;) ;) niestety... czmychnął.. wypełzł... przeżył :mad: Alicjarydzewska napisał(a):to cudeńko ma chyba w genach Akitę .... http://images24.fotosik.pl/39/a0dec08e27cd1975.jpg też to stwierdziłyśmy - ja znawca psów... mówie że TAK :roll: evaxon napisał(a):ojojjj ale tu sie zakratowo zrobilo:shake: witam w waszym blożku:multi: trza sie przyzwyczajać patrzyć przez kraty... kto wie dokąd nas drogi zaprowadzą. ;) Witam Cie ja, bo Ala jakoś zaspała :evil_lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a):Madzia, jestes odwazna i niesamowita...mowilam Tobie juz to i bardzo Ce prosze zebys sie tej wersji trzymała....:loveu: foty - pozwol ze nie skomentuje bo mnie sie lezka woku nie jedna kreci jak widze takie fotki . czy tez fotki o dzieciach ....... ach....:placz: nooo.... jasne żem zuch dziewczyna :evil_lol::evil_lol: Aguś.. co by mi zrobili??? wyrzucić bym sie nie dała, bo to miejsce publiczne, choć zapewne miała bym zakaz wstępu... kazałabym im dzwonić na gliny... bo ja też płace podatki :roll: i nikt nie zabroni mi wejść do schronu robić zdjęć żeby pomóc tym biednym psiakom. że co to to... jakiś obiekt chroniony?? baza wojskowa?? sejm?? pentagon?? Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a): trza sie przyzwyczajać patrzyć przez kraty... kto wie dokąd nas drogi zaprowadzą. ;) Witam Cie ja, bo Ala jakoś zaspała :evil_lol: :evil_lol: pfyy takie nie pelne przywitanie:roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: pfyy takie nie pelne przywitanie:roll::roll::roll::oops::oops::oops: JUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZ Witaj Ewuniu w Naszym Bloguniu.........:p Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: pfyy takie nie pelne przywitanie:roll::roll::roll: witam cię w NASZYM blogasku- Efo zwana evaxon od wakacyjnej tigry nie pływającej na linkach :loveu: Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): Magda jaki Ty chudzielec jestes.....:crazyeye: odezwała się ta najgrubsza :diabloti: clockwork napisał(a): że co to to... jakiś obiekt chroniony?? baza wojskowa?? sejm?? pentagon?? prywatny biznes :angryy::angryy::angryy: Magda jakiej wielkości jest kołtunek???? no i ryczę :placz::placz::placz: on jest wielkości olbrzyma? jak widzę te bidy to odechciewa mi się jechać gdziekolwiek na wakacje :-( Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :loveu:o jest Waszeczka ..... dobry duszek sznauciów... Waszko ten bidulek wystraszony kojarzy mi się z Wekim.... Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops: JUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZ Witaj Ewuniu w Naszym Bloguniu.........:p :p nooo clockwork napisał(a):witam cię w NASZYM blogasku- Efo zwana evaxon od wakacyjnej tigry nie pływającej na linkach :loveu: :loveu:odrazu lepiej ale jeszcze nie to co bym chciala:shake: gdzies 1/3 sie podziała:razz: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 evaxon napisał(a)::p nooo :loveu:odrazu lepiej ale jeszcze nie to co bym chciala:shake: gdzies 1/3 sie podziała:razz::p...no .... a nasza 1/3 ma mamusię u siebie ...więc wybaczamy jej nieobecność;) Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:o jest Waszeczka ..... dobry duszek sznauciów... Waszko ten bidulek wystraszony kojarzy mi się z Wekim.... noo mnie też z Wektorem się kojarzą psiaki w tym typie... no i co ja mam zrobić??? zaraz wyjeżdżam a one będą tam siedzieć :placz: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::p...no .... a nasza 1/3 ma mamusię u siebie ...więc wybaczamy jej nieobecność;) noooadooobra:roll::evil_lol: a u mnie w pabianickim schronie jast astamanek :shake: ale sliczny ( widzialam na stronie schronu) Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):odezwała się ta najgrubsza :diabloti: prywatny biznes :angryy::angryy::angryy: Magda jakiej wielkości jest kołtunek???? kołtunek jest wielkości....... :hmmmm: qrde.... większy pies-mniej więcej mi do doopy... tak myślę, bo nie mieliśmy zbyt wiele czasu na przyglądanie się. Gość mógł wrócić w każdej chwili i tylko leciałyśmy cykać foty na 2 aparaty no i ryczę :placz::placz::placz: on jest wielkości olbrzyma? ja nawet nie wiem czy to nie sznaucer olbrzym... teraz jest zaniedbany, więc wygląda inaczej niż te wzorcowe. Psy są zapchlone, głodne nie myte :angryy: a najgorsze jest to że psy... znikają- dziś są jutro nie ma.... podobno taki ruch w adopcjach :roll: powiedziałabym że jak na schron o którym mało kto wie w Jastrzębiu to idzie im Baaaaardzo dobrze ... bez reklamy psów, bez strony internetowej.... :angryy: jak widzę te bidy to odechciewa mi się jechać gdziekolwiek na wakacje :-( ehhhhhh... weszka... ja tego sznaucera jak zobaczyłam to mi prawie serce pękło- nawet nie próbuje sobie wyobrazić dlaczego tak panicznie boi sie człowieka :placz::placz::placz: evaxon napisał(a)::p nooo :loveu:odrazu lepiej ale jeszcze nie to co bym chciala:shake: gdzies 1/3 sie podziała:razz: tysz fakt... rano mi klikała a potem znikła..... poszła focić te robale?? co to teściową żrą?? Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 co Ty??? taki wielki ten kołtunek?????? ale do dupy sięga czym? głową czy kłębem???? :cool1: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 evaxon napisał(a):noooadooobra:roll::evil_lol: a u mnie w pabianickim schronie jast astamanek :shake: ale sliczny ( widzialam na stronie schronu) wiem wiem... zaglądam na pabianickie bublowate :loveu: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):wiem wiem... zaglądam na pabianickie bublowate :loveu: ale tak szukam i szukam na stronie schronu i go nie ma:razz: ale nadal jest cudenko w ktorym sie zakochałam:placz: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):co Ty??? taki wielki ten kołtunek?????? ale do dupy sięga czym? głową czy kłębem???? :cool1: weszko- strzelam... tak mniej więcej... porównuję do wielkości sznaucera... nie wiem jak by wyglądał po ścięciu kołtunów- uwierz mi że stałam przy nim 20 sek- czas zrobienia zdjęcia... psów jest full.... i wszystko trza było pocykać zanim gość wróci. i to mnie właśnie wkurza że gdyby mieli wolontariat i chęć współpracy- poszłabym na spokojnie pooglądała, pomierzyła, sfotografowała, nawet i zadzwoniła że jest zainteresowanie na dogo..... nawet nie wiem czy to pies czy suka.......... :oops::oops::oops: a tak nic , zupełnie nic... :angryy::angryy: kołtunek należy do większych psów :cool1: Quote
agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 evaxon napisał(a)::p nooo :loveu:odrazu lepiej ale jeszcze nie to co bym chciala:shake: gdzies 1/3 sie podziała:razz: Witam cie Ewuniu w NASZYM Bloguniu:diabloti: :loveu: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):Witam cie Ewuniu w NASZYM Bloguniu:diabloti: :loveu: :multi::multi::multi: noo wreszcie czuje sie nalezycie przywitana:multi: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):Witam cie Ewuniu w NASZYM Bloguniu:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu:Aguniu......jestes w Naszym Bloguniu:loveu::loveu::loveu: evaxon napisał(a)::multi::multi::multi: noo wreszcie czuje sie nalezycie przywitana:multi::razz:...i jak zadowolniona;) Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):co Ty??? taki wielki ten kołtunek?????? ale do dupy sięga czym? głową czy kłębem???? :cool1: Weszka.....Klockowa sięga mi do cycków czyli jej doopa jest tam gdzie moje kolana :evil_lol: Ja nie mogę chodzić do schronów....Narasta wtedy we mnie złość.... Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Weszka.....Klockowa sięga mi do cycków czyli jej doopa jest tam gdzie moje kolana :evil_lol: :diabloti:gupia gupia......:eviltong:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klockowa ma kole 160 cm wzrosta ....ino chudzieńkie to jak zapałeczka:razz:...i beztóż wygląda tak maluśko;) A teraz mówię DOBRANOC w Naszym Blogasku...:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 http://images28.fotosik.pl/39/c4c3fef7e6da22e0.jpg gili gili :loveu: clockwork napisał(a):ta psina wpadła za bude... nie umiała sie nawet odwrócić... kiedy kazaliśmy stróżowi ją wyciągnąć- teraz natychmiast, zignorował nas...... :mad::mad::mad:[SIZE=2]http://images27.fotosik.pl/39/7cdf67e3f91c1b63.jpg :placz::placz::placz: http://images25.fotosik.pl/39/0889e4647f6ab399.jpg Cudo :placz: clockwork napisał(a):koniec opowieści o "ŚWIETNYM SCHRONIE" w Jebiu :angryy: burdel.... jak był tak jest FOTY robione potajemnie, bo jest zakaz fotografowania psów i wrzucania zdjęć gdziekolwiek na ogólnopolskie serwery. więc co nie można to ja robie .....hihi nawet psiaków nie można nigdzie rozreklamować .... buuuuuuuuuuuuuuuu :shake: Brak mi słów, ryczę :placz: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dzień Doberek w Naszym Blogasku ... Klocuś wraz z pańcią walczą dziś w domeczku wiec Magdy dziś nie będzie na kompecku.....:hmmmm: rymło mi się .....:razz: Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 witanko w waszym blożku:multi: a co tu tak nie nagadane:razz: Quote
Medorowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):to cudeńko ma chyba w genach Akitę .... http://images24.fotosik.pl/39/a0dec08e27cd1975.jpg Też mi się tak od razu skojarzył:roll::roll::roll: ... clockwork napisał(a):koniec opowieści o "ŚWIETNYM SCHRONIE" w Jebiu :angryy: burdel.... jak był tak jest FOTY robione potajemnie, bo jest zakaz fotografowania psów i wrzucania zdjęć gdziekolwiek na ogólnopolskie serwery. więc co nie można to ja robie .....hihi nawet psiaków nie można nigdzie rozreklamować .... buuuuuuuuuuuuuuuu To zupełnie podobnie, jak w naszym legnickim schronie:angryy: ... No i się poryczałam ... http://images30.fotosik.pl/39/3bb062bf5f19bc21.jpg ,,Człowiek, to brzmi dumnie...":shake::shake::shake::shake: Nadrobiłam praktycznie wszystko, Chlorkowo-Madziowo-łóżkową sesję i sesję Klockowo-Alowo-Dilującą:p:p Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 evaxon napisał(a):witanko w waszym blożku:multi: a co tu tak nie nagadane:razz:witam witam w Naszym Blogasku:loveu: no Nas nie ma i nienagadane..... madzia i medor napisał(a):Też mi się tak od razu skojarzył:roll::roll::roll: ... To zupełnie podobnie, jak w naszym legnickim schronie:angryy: ... No i się poryczałam ... http://images30.fotosik.pl/39/3bb062bf5f19bc21.jpg ,,Człowiek, to brzmi dumnie...":shake::shake::shake::shake: :-(schroniskowa tematyka zawsze poraża ale są ludzie którzy starają sie tego nie widzieć ....nawet siedząc na dogo w życiu nie weszli na PwP:diabloti: Nadrobiłam praktycznie wszystko, Chlorkowo-Madziowo-łóżkową sesję i sesję Klockowo-Alowo-Dilującą:p:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam nadzieję że sesyjka się podobała;) Quote
Recommended Posts