Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dość długo zastanawiałam się gdzie mnie los przywiał i przyszło mi do głowy popatrzeć u góry :evil_lol: I teraz wiem :multi: U Klockowej :loveu: Witaj kobieto co to opanowały Ci blogaska takie jedne spod ciemnej gwiazdy :shake: Nie zadawaj się z nimi - radzę Ci bo się stoczysz :cool1: Patrz co ze mną zrobiła Weszka :placz:

:evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Boszzz, aż mis ię roczochrana wyprostowała z wrażenia

Boszzz, przeca ja nie lubię alkoholu:shake:

:evil_lol::evil_lol:

:shake::shake: a tej tylko jedno we głowie... ALKOHOL.... czy gdzieś kochanieńka padło słowo "ALCOHOL"??? ehhhhhhh Poland-Alkoholand :shake::shake:

paula_z napisał(a):
Cze miszczuniu :grins:

http://images25.fotosik.pl/38/55d8b1bead7b69d3.jpg :grin:

Idę po ściereczkę do czyszczenia monitora :roll:

poszła i znikła.... czy ta szmata cie porwała??? :crazyeye:

evaxon napisał(a):
:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

czesc:razz::diabloti:

co :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: ??????????????????
cześć Ewuniu w Naszym bloguniu:diabloti::cool1:

Alicjarydzewska napisał(a):
:grins:
cześć Ewuniu ........w NASZYM Bloguniu :loveu:

:loveu:

dealer napisał(a):
czesc Ewuniu w Naszym bloguniu:diabloti:

:loveu:

malawaszka napisał(a):
widze baner :diabloti: inaczej nie umiam nawiązać do Waszej rozmowy :evil_lol:

miło :diabloti:

Posted

agnes1 napisał(a):
UPS a ja nie widzę banerka wsiech 3/3 :placz: Nie ma ani Klockowej, ani Ozulkowej, ani Dilerkowej.:angryy: Nie wiem o co biega ale chyba was ktoś okradł;)
i to mówię całkiem poważnie:shock:

agnes1 napisał(a):
Witaj Alu:loveu: Przecie napisałam że to poważnie:cool1: Wszystkie inne widzę a waszych nie:-( Co tu sie do chorej nerki dzieje:mad: A Klocuś był taki siupel na tym banerku:roll: Ktoś was straszy:diabloti:

:shock::shock::shock::shock:
cholewcia... a mówiłam nie zadawajcie sie ze mną... bo na dobre Wam to nie wyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kruca bomba..
:mad:.:mad:

KRADZIEJE!!!!!!!!!!!!!!! oddajcie nasze banerki!!!!!

malawaszka napisał(a):
hahaha 3/3 macie jakąś karę????? :evil_lol:

to nie my... karę mająCi którzy nie mają przyjemności oglądać naszych banerków :diabloti:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
czesc Klocuszkowa....
dzis widze Twoj banerek...jest ppppiiiiiieeeeeeeeeeeekkkkkknnnyyyyy:loveu:

czy to jest pocieszajace???

niezmiernie pocieszające... :cool1:
to był cel mojego życia- objawić wszystkim banerek :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Dość długo zastanawiałam się gdzie mnie los przywiał i przyszło mi do głowy popatrzeć u góry :evil_lol: I teraz wiem :multi: U Klockowej :loveu: Witaj kobieto co to opanowały Ci blogaska takie jedne spod ciemnej gwiazdy :shake: Nie zadawaj się z nimi - radzę Ci bo się stoczysz :cool1: Patrz co ze mną zrobiła Weszka :placz:

:evil_lol:

ja myśle że to im powinnaś dać taką rade... zobacz... już im zapierdasili banera, potem zniknie ich/nasz blogas, potem sfixują.. a potem... potem to nogi śmierdzą :diabloti:
dealer napisał(a):
srutututu majty z drutu:diabloti: dzien dobry moja mila:loveu:

titti frutti prostitutti :diabloti:
guten morgen NASZA ty!

Posted

Pysia napisał(a):
:obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

czego wali focha???? :mad:odpowiedzi musiałam podzielić na 3 posty bo było 4 miliardy images :shake:

DZIEŃ DOBRY sie ogólnie z wszystkimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Chlorkowa wyslij no mnie tu przyjaciela mego motylka z bateriami mymi:diabloti: bo mnie padli a Dili mi wlasnie demoluje ogrodek i chcialam to uwiecznic...:razz:

Posted

agnes1 napisał(a):
Witaj Alu:loveu: Przecie napisałam że to poważnie:cool1: Wszystkie inne widzę a waszych nie:-( Co tu sie do chorej nerki dzieje:mad: A Klocuś był taki siupel na tym banerku:roll: Ktoś was straszy:diabloti:
:hmmmm:...wieczorkiem widziałam wszystkie 3 dziś widzę wszystkie 3 ....AGA .....nie pij więcej .....z NAMI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....albo pij częściej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

AGUŚ i zapomniałam się z tobą przywitać :loveu::loveu::loveu:..w Naszym Bloguniu;)

malawaszka napisał(a):
hahaha 3/3 macie jakąś karę????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti:...Nagrodę....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:multi::multi::multi:Witaj Nasza 1/3 W Naszym Bloguniu:loveu::loveu::loveu:

jak tam skorupeczka i zapałeczki....;)

Posted

dealer napisał(a):
Chlorkowa wyslij no mnie tu przyjaciela mego motylka z bateriami mymi:diabloti: bo mnie padli a Dili mi wlasnie demoluje ogrodek i chcialam to uwiecznic...:razz:

Tobie też pies zmienia zabudowe przestrzenną ? :crazyeye: Ja mam trzy dziury do zakopania :mad: :angryy: Nie wiem czy do którejś z nich nie wsadzę Szelmy i nie zakopię :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Tobie też pies zmienia zabudowe przestrzenną ? :crazyeye: Ja mam trzy dziury do zakopania :mad: :angryy: Nie wiem czy do którejś z nich nie wsadzę Szelmy i nie zakopię :diabloti:

przez ostatnich pare dnich uchlastalam pare drzewek, sliwke, japko i grusze...bo siem nieco rozrosly, wykarczowalam winobluszcz bo sie rozpychal, pozbieralam szyszki i galezie rozniste, ulozylam na koope zamowilam pana co mial to zabrac se..........

Pieseczek rozwloczyl po calym ogrodzie to co bylo poskladane:mad: przewrocil donice z roza i jakims sposobem wyrwal rododendrona....a to wszystko w pol godziny:roll:

Posted

dealer napisał(a):
przez ostatnich pare dnich uchlastalam pare drzewek, sliwke, japko i grusze...bo siem nieco rozrosly, wykarczowalam winobluszcz bo sie rozpychal, pozbieralam szyszki i galezie rozniste, ulozylam na koope zamowilam pana co mial to zabrac se..........
po co siem pan miał przemęczać.....

Pieseczek rozwloczyl po calym ogrodzie to co bylo poskladane:mad: przewrocil donice z roza i jakims sposobem wyrwal rododendrona....a to wszystko w pol godziny:roll:
:loveu::loveu::loveu:koffany Dilski:loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu:koffany Dilski:loveu:

noooo....:mad: :diabloti: i wlasnie odkrylam dlaczego moj wilec sie nie wije i nie pnie.....bo se na nim Dilski odpoczywal.....wypcham:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):

Ja skrzętnie siałam trawke przy krzaczkach aby łysych placków na trawniku nie było....Trawka wyrosła i...Szelma zaczęła kopać :angryy: Już kilka przepięknych tuji płożących i stojących ma pourywane korzenie....Modlę się żeby jednak przeżyły :roll: Powoli zaczyna mnie to męczyć....

Posted

Pysia napisał(a):
Ja skrzętnie siałam trawke przy krzaczkach aby łysych placków na trawniku nie było....Trawka wyrosła i...Szelma zaczęła kopać :angryy: Już kilka przepięknych tuji płożących i stojących ma pourywane korzenie....Modlę się żeby jednak przeżyły :roll: Powoli zaczyna mnie to męczyć....

a ja zyczynam sie bac...bo on nigdy tak nie robil.....no ale jak sobie wymyslil ze teraz bedzie tak robil to sie myli....:mad: wypcham:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):

masz pretext żeby do nas wrócić... czy tego chcesz czy nie- bateryjki czekają :p opiekuję się nimi... suuuuuuuper te niemieckie aku :diabloti:

:hmmmm:...wieczorkiem widziałam wszystkie 3 dziś widzę wszystkie 3 ....AGA .....nie pij więcej .....z NAMI:evil_lol:....albo pij częściej:evil_lol:

AGUŚ i zapomniałam się z tobą przywitać :loveu:..w Naszym Bloguniu;)

:diabloti:...Nagrodę....:evil_lol:

:multi:Witaj Nasza 1/3 W Naszym Bloguniu:loveu:

jak tam skorupeczka i zapałeczki....;)

ha ha ha.... śmieszne to że moje PMS sie skończyło i zwinęłam sie w nocy jak domek ślimaka... a tera oczy na zapałkach :cool1:
jo tysz widza wsje 3 banery... wszystko widze :diabloti:

Pysia napisał(a):

dealer napisał(a):

Pysia napisał(a):

oj tak... modlenie męczy :diabloti:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak ja kocham te Wasze psy... i zazdroszcze życia rozrywkowego :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):

masz pretext żeby do nas wrócić... czy tego chcesz czy nie- bateryjki czekają :p opiekuję się nimi... suuuuuuuper te niemieckie aku :diabloti:

ooo koniecznie musisz po akumulatorki przybyć ...i wiesz ....mus jechać przez Boguszowice;)

ha ha ha.... śmieszne to że moje PMS sie skończyło i zwinęłam sie w nocy jak domek ślimaka... a tera oczy na zapałkach :cool1:
jo tysz widza wsje 3 banery... wszystko widze :diabloti:
;)jak ci zbraknie zapałków to mam pudełeczko ....podciepnę do Cia;)
i ffcale się nie śmiałam ...bo napisałam ze współczuwam:razz:....ino se wyobraziłam......................

Posted

:hmmmm:...wieczorkiem widziałam wszystkie 3 dziś widzę wszystkie 3 ....AGA .....nie pij więcej .....z NAMI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....albo pij częściej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

AGUŚ i zapomniałam się z tobą przywitać :loveu::loveu::loveu:..w Naszym Bloguniu;)

A ja nadal nie widzę :placz:To chyba jedna ja mam karę jak wszyscy widzą:roll: tylko za co:hmmmm:

Posted

agnes1 napisał(a):
A ja nadal nie widzę :placz:To chyba jedna ja mam karę jak wszyscy widzą:roll: tylko za co:hmmmm:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!....i byłabym się zlała czytając to............
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:normalnie zatkło mię ...i powiem Ci co miałam napisać ale inną razą;)

Posted

agnes1 napisał(a):

zastanów sie... przemyśl swoje życie.. wróć do dzieciństwa :diabloti: pomyśl o oim złamanym nosie :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!....i byłabym się zlała czytając to............
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:normalnie zatkło mię ...i powiem Ci co miałam napisać ale inną razą;)

powiedz mi tą razą :cool3::cool3: