Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dość długo zastanawiałam się gdzie mnie los przywiał i przyszło mi do głowy popatrzeć u góry :evil_lol: I teraz wiem :multi: U Klockowej :loveu: Witaj kobieto co to opanowały Ci blogaska takie jedne spod ciemnej gwiazdy :shake: Nie zadawaj się z nimi - radzę Ci bo się stoczysz :cool1: Patrz co ze mną zrobiła Weszka :placz: :evil_lol: Quote
agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 srutututu majty z drutu:diabloti: dzien dobry moja mila:loveu: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Boszzz, aż mis ię roczochrana wyprostowała z wrażenia Boszzz, przeca ja nie lubię alkoholu:shake: :evil_lol::evil_lol: :shake::shake: a tej tylko jedno we głowie... ALKOHOL.... czy gdzieś kochanieńka padło słowo "ALCOHOL"??? ehhhhhhh Poland-Alkoholand :shake::shake: paula_z napisał(a):Cze miszczuniu :grins: http://images25.fotosik.pl/38/55d8b1bead7b69d3.jpg :grin: Idę po ściereczkę do czyszczenia monitora :roll: poszła i znikła.... czy ta szmata cie porwała??? :crazyeye: evaxon napisał(a)::hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: czesc:razz::diabloti: co :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: ?????????????????? cześć Ewuniu w Naszym bloguniu:diabloti::cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::grins: cześć Ewuniu ........w NASZYM Bloguniu :loveu: :loveu: dealer napisał(a):czesc Ewuniu w Naszym bloguniu:diabloti: :loveu: malawaszka napisał(a):widze baner :diabloti: inaczej nie umiam nawiązać do Waszej rozmowy :evil_lol: miło :diabloti: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 agnes1 napisał(a):UPS a ja nie widzę banerka wsiech 3/3 :placz: Nie ma ani Klockowej, ani Ozulkowej, ani Dilerkowej.:angryy: Nie wiem o co biega ale chyba was ktoś okradł;) i to mówię całkiem poważnie:shock: agnes1 napisał(a):Witaj Alu:loveu: Przecie napisałam że to poważnie:cool1: Wszystkie inne widzę a waszych nie:-( Co tu sie do chorej nerki dzieje:mad: A Klocuś był taki siupel na tym banerku:roll: Ktoś was straszy:diabloti: :shock::shock::shock::shock: cholewcia... a mówiłam nie zadawajcie sie ze mną... bo na dobre Wam to nie wyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kruca bomba..:mad:.:mad: KRADZIEJE!!!!!!!!!!!!!!! oddajcie nasze banerki!!!!! malawaszka napisał(a):hahaha 3/3 macie jakąś karę????? :evil_lol: to nie my... karę mająCi którzy nie mają przyjemności oglądać naszych banerków :diabloti: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Klocuszkowa.... dzis widze Twoj banerek...jest ppppiiiiiieeeeeeeeeeeekkkkkknnnyyyyy:loveu: czy to jest pocieszajace??? niezmiernie pocieszające... :cool1: to był cel mojego życia- objawić wszystkim banerek :evil_lol: Pysia napisał(a):Dość długo zastanawiałam się gdzie mnie los przywiał i przyszło mi do głowy popatrzeć u góry :evil_lol: I teraz wiem :multi: U Klockowej :loveu: Witaj kobieto co to opanowały Ci blogaska takie jedne spod ciemnej gwiazdy :shake: Nie zadawaj się z nimi - radzę Ci bo się stoczysz :cool1: Patrz co ze mną zrobiła Weszka :placz: :evil_lol: ja myśle że to im powinnaś dać taką rade... zobacz... już im zapierdasili banera, potem zniknie ich/nasz blogas, potem sfixują.. a potem... potem to nogi śmierdzą :diabloti: dealer napisał(a):srutututu majty z drutu:diabloti: dzien dobry moja mila:loveu: titti frutti prostitutti :diabloti: guten morgen NASZA ty! Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a)::obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: czego wali focha???? :mad:odpowiedzi musiałam podzielić na 3 posty bo było 4 miliardy images :shake: DZIEŃ DOBRY sie ogólnie z wszystkimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a)::obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Odwołuję :diabloti: :evil_lol: Quote
agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Chlorkowa wyslij no mnie tu przyjaciela mego motylka z bateriami mymi:diabloti: bo mnie padli a Dili mi wlasnie demoluje ogrodek i chcialam to uwiecznic...:razz: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 agnes1 napisał(a):Witaj Alu:loveu: Przecie napisałam że to poważnie:cool1: Wszystkie inne widzę a waszych nie:-( Co tu sie do chorej nerki dzieje:mad: A Klocuś był taki siupel na tym banerku:roll: Ktoś was straszy:diabloti: :hmmmm:...wieczorkiem widziałam wszystkie 3 dziś widzę wszystkie 3 ....AGA .....nie pij więcej .....z NAMI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....albo pij częściej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: AGUŚ i zapomniałam się z tobą przywitać :loveu::loveu::loveu:..w Naszym Bloguniu;) malawaszka napisał(a):hahaha 3/3 macie jakąś karę????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:...Nagrodę....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:Witaj Nasza 1/3 W Naszym Bloguniu:loveu::loveu::loveu: jak tam skorupeczka i zapałeczki....;) Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):Chlorkowa wyslij no mnie tu przyjaciela mego motylka z bateriami mymi:diabloti: bo mnie padli a Dili mi wlasnie demoluje ogrodek i chcialam to uwiecznic...:razz: Tobie też pies zmienia zabudowe przestrzenną ? :crazyeye: Ja mam trzy dziury do zakopania :mad: :angryy: Nie wiem czy do którejś z nich nie wsadzę Szelmy i nie zakopię :diabloti: Quote
agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Tobie też pies zmienia zabudowe przestrzenną ? :crazyeye: Ja mam trzy dziury do zakopania :mad: :angryy: Nie wiem czy do którejś z nich nie wsadzę Szelmy i nie zakopię :diabloti: przez ostatnich pare dnich uchlastalam pare drzewek, sliwke, japko i grusze...bo siem nieco rozrosly, wykarczowalam winobluszcz bo sie rozpychal, pozbieralam szyszki i galezie rozniste, ulozylam na koope zamowilam pana co mial to zabrac se.......... Pieseczek rozwloczyl po calym ogrodzie to co bylo poskladane:mad: przewrocil donice z roza i jakims sposobem wyrwal rododendrona....a to wszystko w pol godziny:roll: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):przez ostatnich pare dnich uchlastalam pare drzewek, sliwke, japko i grusze...bo siem nieco rozrosly, wykarczowalam winobluszcz bo sie rozpychal, pozbieralam szyszki i galezie rozniste, ulozylam na koope zamowilam pana co mial to zabrac se.......... po co siem pan miał przemęczać..... Pieseczek rozwloczyl po calym ogrodzie to co bylo poskladane:mad: przewrocil donice z roza i jakims sposobem wyrwal rododendrona....a to wszystko w pol godziny:roll::loveu::loveu::loveu:koffany Dilski:loveu: Quote
agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:koffany Dilski:loveu: noooo....:mad: :diabloti: i wlasnie odkrylam dlaczego moj wilec sie nie wije i nie pnie.....bo se na nim Dilski odpoczywal.....wypcham:diabloti: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):przez ostatnich pare dnich uchlastalam pare drzewek, sliwke, japko i grusze...bo siem nieco rozrosly, wykarczowalam winobluszcz bo sie rozpychal, pozbieralam szyszki i galezie rozniste, ulozylam na koope zamowilam pana co mial to zabrac se.......... Pieseczek rozwloczyl po calym ogrodzie to co bylo poskladane:mad: przewrocil donice z roza i jakims sposobem wyrwal rododendrona....a to wszystko w pol godziny:roll: Ja skrzętnie siałam trawke przy krzaczkach aby łysych placków na trawniku nie było....Trawka wyrosła i...Szelma zaczęła kopać :angryy: Już kilka przepięknych tuji płożących i stojących ma pourywane korzenie....Modlę się żeby jednak przeżyły :roll: Powoli zaczyna mnie to męczyć.... Quote
agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Ja skrzętnie siałam trawke przy krzaczkach aby łysych placków na trawniku nie było....Trawka wyrosła i...Szelma zaczęła kopać :angryy: Już kilka przepięknych tuji płożących i stojących ma pourywane korzenie....Modlę się żeby jednak przeżyły :roll: Powoli zaczyna mnie to męczyć.... a ja zyczynam sie bac...bo on nigdy tak nie robil.....no ale jak sobie wymyslil ze teraz bedzie tak robil to sie myli....:mad: wypcham:diabloti: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):Chlorkowa wyslij no mnie tu przyjaciela mego motylka z bateriami mymi:diabloti: bo mnie padli a Dili mi wlasnie demoluje ogrodek i chcialam to uwiecznic...:razz: masz pretext żeby do nas wrócić... czy tego chcesz czy nie- bateryjki czekają :p opiekuję się nimi... suuuuuuuper te niemieckie aku :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm:...wieczorkiem widziałam wszystkie 3 dziś widzę wszystkie 3 ....AGA .....nie pij więcej .....z NAMI:evil_lol:....albo pij częściej:evil_lol: AGUŚ i zapomniałam się z tobą przywitać :loveu:..w Naszym Bloguniu;) :diabloti:...Nagrodę....:evil_lol: :multi:Witaj Nasza 1/3 W Naszym Bloguniu:loveu: jak tam skorupeczka i zapałeczki....;) ha ha ha.... śmieszne to że moje PMS sie skończyło i zwinęłam sie w nocy jak domek ślimaka... a tera oczy na zapałkach :cool1: jo tysz widza wsje 3 banery... wszystko widze :diabloti: Pysia napisał(a):Tobie też pies zmienia zabudowe przestrzenną ? :crazyeye: Ja mam trzy dziury do zakopania :mad: :angryy: Nie wiem czy do którejś z nich nie wsadzę Szelmy i nie zakopię :diabloti: dealer napisał(a):przez ostatnich pare dnich uchlastalam pare drzewek, sliwke, japko i grusze...bo siem nieco rozrosly, wykarczowalam winobluszcz bo sie rozpychal, pozbieralam szyszki i galezie rozniste, ulozylam na koope zamowilam pana co mial to zabrac se.......... Pieseczek rozwloczyl po calym ogrodzie to co bylo poskladane:mad: przewrocil donice z roza i jakims sposobem wyrwal rododendrona....a to wszystko w pol godziny:roll: Pysia napisał(a):Ja skrzętnie siałam trawke przy krzaczkach aby łysych placków na trawniku nie było....Trawka wyrosła i...Szelma zaczęła kopać :angryy: Już kilka przepięknych tuji płożących i stojących ma pourywane korzenie....Modlę się żeby jednak przeżyły :roll: Powoli zaczyna mnie to męczyć.... oj tak... modlenie męczy :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak ja kocham te Wasze psy... i zazdroszcze życia rozrywkowego :diabloti: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a): masz pretext żeby do nas wrócić... czy tego chcesz czy nie- bateryjki czekają :p opiekuję się nimi... suuuuuuuper te niemieckie aku :diabloti: ooo koniecznie musisz po akumulatorki przybyć ...i wiesz ....mus jechać przez Boguszowice;) ha ha ha.... śmieszne to że moje PMS sie skończyło i zwinęłam sie w nocy jak domek ślimaka... a tera oczy na zapałkach :cool1: jo tysz widza wsje 3 banery... wszystko widze :diabloti: ;)jak ci zbraknie zapałków to mam pudełeczko ....podciepnę do Cia;) i ffcale się nie śmiałam ...bo napisałam ze współczuwam:razz:....ino se wyobraziłam...................... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 czesc Magdaleno..... czy ja sie juz dzis z Toba nie witałam???:loveu: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Magdaleno..... czy ja sie juz dzis z Toba nie witałam???:loveu: :hmmmm: :shake::shake::shake: Quote
agnes1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm:...wieczorkiem widziałam wszystkie 3 dziś widzę wszystkie 3 ....AGA .....nie pij więcej .....z NAMI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....albo pij częściej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: AGUŚ i zapomniałam się z tobą przywitać :loveu::loveu::loveu:..w Naszym Bloguniu;) A ja nadal nie widzę :placz:To chyba jedna ja mam karę jak wszyscy widzą:roll: tylko za co:hmmmm: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 agnes1 napisał(a):A ja nadal nie widzę :placz:To chyba jedna ja mam karę jak wszyscy widzą:roll: tylko za co:hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!....i byłabym się zlała czytając to............ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:normalnie zatkło mię ...i powiem Ci co miałam napisać ale inną razą;) Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 agnes1 napisał(a):A ja nadal nie widzę :placz:To chyba jedna ja mam karę jak wszyscy widzą:roll: tylko za co:hmmmm: zastanów sie... przemyśl swoje życie.. wróć do dzieciństwa :diabloti: pomyśl o oim złamanym nosie :evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!....i byłabym się zlała czytając to............ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:normalnie zatkło mię ...i powiem Ci co miałam napisać ale inną razą;) powiedz mi tą razą :cool3::cool3: Quote
BoJa2 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cześć skarżypyto:multi: Tyż widze banerek:crazyeye: Quote
Recommended Posts