Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):są 2 opcje... albo ja z medorową już nie pijemy, albo WY! ta druga sie mi bardziej podoba :evil_lol: Nie mam innej opcji, jak wybór rozwiązania nr 2:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 nie pytajcie jak to zrobiłam :roll: ale przez baner szarpnęłam godzine nadgodzin :oops::oops: ale sie udało......:multi::multi::multi: proszę mi mówić mistrzu :cool1: MEDOROWA!!!!!! spokojna Twoja rozczochrana... możesz pić dalej Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 MISTRZU - też już widzę.... nie rzucaj picia...:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):MISTRZU - też już widzę.... nie rzucaj picia...:evil_lol: HA! dziękują Bill Kill....... z piciem to do medorowej.. ja juz swoje wypiłam- pauza dzięki za odwiedzonko- wymiziaj zmorowatego pomiocika... też ma taką fryzure jak ja?? jakby piorun w pudla d...pnął??? Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :multi::multi::multi:MISZCZU:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a): nie pytajcie jak to zrobiłam :roll: ale przez baner szarpnęłam godzine nadgodzin :oops::oops: ale sie udało......:multi::multi::multi: proszę mi mówić mistrzu :cool1: MEDOROWA!!!!!! spokojna Twoja rozczochrana... możesz pić dalej Boszzz, aż mis ię roczochrana wyprostowała z wrażenia:evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):HA! dziękują Bill Kill....... z piciem to do medorowej.. ja juz swoje wypiłam- pauza Boszzz, przeca ja nie lubię alkoholu:shake::shake: Quote
Paula Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Cze miszczuniu :grins: http://images25.fotosik.pl/38/55d8b1bead7b69d3.jpg :grin: madzia i medor napisał(a):Boszzz, aż mis ię roczochrana wyprostowała z wrażenia:evil_lol::evil_lol: :roflt: Idę po ściereczkę do czyszczenia monitora :roll: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: czesc:razz::diabloti::multi: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a)::hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: czesc:razz::diabloti::multi: :grins::grins::grins: cześć Ewuniu ........w NASZYM Bloguniu :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a)::hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: czesc:razz::diabloti::multi: czesc Ewuniu w Naszym bloguniu:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 widze baner :diabloti: inaczej nie umiam nawiązać do Waszej rozmowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 malawaszka napisał(a):widze baner :diabloti: inaczej nie umiam nawiązać do Waszej rozmowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...żartujesz .....MY też widzimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale WITAJ U NAS:multi::multi::multi: Quote
agnes1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 UPS a ja nie widzę banerka wsiech 3/3 :placz: Nie ma ani Klockowej, ani Ozulkowej, ani Dilerkowej.:angryy: Nie wiem o co biega ale chyba was ktoś okradł;) i to mówię całkiem poważnie:shock: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::grins::grins::grins: cześć Ewuniu ........w NASZYM Bloguniu :loveu::loveu::loveu: dealer napisał(a):czesc Ewuniu w Naszym bloguniu:diabloti: ojejjj dziewczynyyy co wy tu robicie?? ojejj ojejjj Quote
agbar Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):ojejjj dziewczynyyy co wy tu robicie?? ojejj ojejjj jak to co?? witamy Cie w NASZYM Bloguniu:diabloti: Quote
agbar Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 agnes1 napisał(a):UPS a ja nie widzę banerka wsiech 3/3 :placz: Nie ma ani Klockowej, ani Ozulkowej, ani Dilerkowej.:angryy: Nie wiem o co biega ale chyba was ktoś okradł;) i to mówię całkiem poważnie:shock: cholercia....ktos nas sabotuje:mad: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 dealer napisał(a):jak to co?? witamy Cie w NASZYM Bloguniu:diabloti: łola boga....... no to witam :loveu: Quote
agbar Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):łola boga....... no to witam :loveu: witaj, witaj w Naszym bloguniu:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 dealer napisał(a):witaj, witaj w Naszym bloguniu:diabloti: achh witam w waszym blogasku:loveu: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 agnes1 napisał(a):UPS a ja nie widzę banerka wsiech 3/3 :placz: Nie ma ani Klockowej, ani Ozulkowej, ani Dilerkowej.:angryy: Nie wiem o co biega ale chyba was ktoś okradł;) i to mówię całkiem poważnie:shock::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Aga...serio serio ...czy żart....zaczynam się o NAS martwić ...:roflt::roflt::roflt::roflt: evaxon napisał(a):ojejjj dziewczynyyy co wy tu robicie?? ojejj ojejjja co to za pitanko:razz: dealer napisał(a):jak to co?? witamy Cie w NASZYM Bloguniu:diabloti: Tak ...witamy cię w Naszym Blogasku:loveu::loveu::loveu: dealer napisał(a):cholercia....ktos nas sabotuje:mad::mad:nie damy się ... Chlorek:loveu::loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/38/86852d43f04c629f.jpg Quote
agnes1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Aga...serio serio ...czy żart....zaczynam się o NAS martwić ...:roflt::roflt::roflt::roflt: Witaj Alu:loveu: Przecie napisałam że to poważnie:cool1: Wszystkie inne widzę a waszych nie:-( Co tu sie do chorej nerki dzieje:mad: A Klocuś był taki siupel na tym banerku:roll: Ktoś was straszy:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 hahaha 3/3 macie jakąś karę????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 czesc Klocuszkowa.... dzis widze Twoj banerek...jest ppppiiiiiieeeeeeeeeeeekkkkkknnnyyyyy:loveu: czy to jest pocieszajace??? Quote
Recommended Posts