Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']:lol:

Wiesz ALicjo nigdy nic nie wiadomo z Cezarym. A może kiedyś najdzie go ochota na dogo:lol:
:cool1:Agguś czy ty czegoś nie insynułujesz:razz:....pan Cezary w pracy pracuje a w domu odpoczywa ...a do kompa nie ma dostępu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Nic nie insynułuje. Pan Cezary ma takie samo prawo do kompa jak jego zoneczka.:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Agguś .....zajady mi popękały ...:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Agguś .....zajady mi popękały ...:razz:

Terefere:lol: Chyba musze z Cezarym pogadać. Musi komus pasa ukrucić:mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']

Terefere:lol: Chyba musze z Cezarym pogadać. Musi komus pasa ukrucić:mad: :evil_lol:
:oops:jesu pasa nie ukrócaj.......jak schudnę to możesz ale teraz będzie mi się wpijać w brzuszek:angryy:

Posted

[quote name='clockwork']Ty wiem że nie, ale my sprzedajecie... cho do nas na zakupki ;)- do wyboru do koloru :cool3:od 14 (ZŁ) w góre :p

No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :lol: :eviltong:.

Posted

PIKA napisał(a):
Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol:

A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye:

szybko sobie przypomnisz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol:

A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye:

Buahahahahahahahahahahahaha
Masz przesrane :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
szybko sobie przypomnisz :evil_lol: :evil_lol:

nie tak szybko :evil_lol: za jakies póltora roku :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Buahahahahahahahahahahahaha
Masz przesrane :diabloti:

na poczatku na pewno :diabloti:

Posted

[quote name='Cimi']No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :lol: :eviltong:.;)wejdź w profil ...tam są namiary

Posted

Witaj... z rana :cool3::cool3:
myśłałam że to galeria.... a Wy tu o czapkach, paskach, fajkach i takich tam pierdach gadacie.....
dobrze że to nie twój królicek... miałam jednego..... nigdy więcej króliczków (sra więcej niż waży:-o:-o:-o)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roflt:no tak ........................kocham cię misiu:cool1:
Dobrze że Cezary nie ma cierpliwości do Dogo ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Agguś czy ty czegoś nie insynułujesz:razz:....pan Cezary w pracy pracuje a w domu odpoczywa ...a do kompa nie ma dostępu:evil_lol:

Ty to masz luxus... ja to musze walczyć z Pawciem o kompa :olympic: dlatego czasem znikam z dogo... bywa że przegrywam :-(

[quote name='Agga']:lol:

Wiesz ALicjo nigdy nic nie wiadomo z Cezarym. A może kiedyś najdzie go ochota na dogo:lol:

myślisz?? widząc swoją Alicję - jej głupawki i uzależnienie od DGM- myślę że to będzie ostatnia rzecz na którą wlazłby Cezary :evil_lol:

[quote name='Cimi']No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :eviltong:.
na stronce nie mamy całego asortymentu- to stronka studia tatuażu a sklep to tylko w formie informacyjnej- nie prowadzimy sprzedaży internetowej choć nie wiem dlaczego :confused:
[quote name='PIKA']Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol:
kundel juz sie odko****e ;) powoli mija mu miłość do labki... do następnego razu :roll:
samiec- dobra rzecz- ja mam dwóch... no i legwan- płeć niewiadoma :hmmmm:- ja nie znaju...

[quote name='Vectra']szybko sobie przypomnisz :evil_lol:
feministki... muszą być samce ne tym świecie... czasem sie przydają!!!! :evil_lol:

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahaha
Masz przesrane :diabloti: nie słuchaj obcych głosów :ghost_2:zobacz co pisze BeaC poniżej... co tam pies... z królikiem to przesrane!!!!!!!!

[quote name='BeaC']Witaj... z rana :cool3:
myśłałam że to galeria.... a Wy tu o czapkach, paskach, fajkach i takich tam pierdach gadacie.....
dobrze że to nie twój królicek... miałam jednego..... nigdy więcej króliczków (sra więcej niż waży:-o)
czapki, paski, fajki- to niezbędny asortyment dla miłośników psów- bo przecież wychodząc na spacer - ze psem trzeba założyć czapke (w paski) i zajarać fajke... i takie tam pierdy :evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']o ludu ale ta wasza stronka sie wiesza...
trza było numer tel. podawac? bd cie nękła głuchymi telefonami :evil_lol:

w ogóle dogo szleje od kąd powrzucali jakieś reklamy:motz:- moja cierpliwośc jest na wykończeniu :-x a co do telefonu - proszę :handy: [SIZE=5]0700-666-666, i w każdym mieście 99?