Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :lol: Wiesz ALicjo nigdy nic nie wiadomo z Cezarym. A może kiedyś najdzie go ochota na dogo:lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga']:lol: Wiesz ALicjo nigdy nic nie wiadomo z Cezarym. A może kiedyś najdzie go ochota na dogo:lol: :cool1:Agguś czy ty czegoś nie insynułujesz:razz:....pan Cezary w pracy pracuje a w domu odpoczywa ...a do kompa nie ma dostępu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nic nie insynułuje. Pan Cezary ma takie samo prawo do kompa jak jego zoneczka. Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga']Nic nie insynułuje. Pan Cezary ma takie samo prawo do kompa jak jego zoneczka.:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Agguś .....zajady mi popękały ...:razz: Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Agguś .....zajady mi popękały ...:razz: Terefere:lol: Chyba musze z Cezarym pogadać. Musi komus pasa ukrucić:mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga'] Terefere:lol: Chyba musze z Cezarym pogadać. Musi komus pasa ukrucić:mad: :evil_lol: :oops:jesu pasa nie ukrócaj.......jak schudnę to możesz ale teraz będzie mi się wpijać w brzuszek:angryy: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga'] Terefere:lol: Chyba musze z Cezarym pogadać. Musi komus pasa ukrucić:mad: :evil_lol: Łomatko Agga to straszne co piszesz..... Quote
Cimi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='clockwork']Ty wiem że nie, ale my sprzedajecie... cho do nas na zakupki ;)- do wyboru do koloru :cool3:od 14 (ZŁ) w góre :p No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :lol: :eviltong:. Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol: A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye: Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a):Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol: A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye: szybko sobie przypomnisz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a):Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol: A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye: Buahahahahahahahahahahahaha Masz przesrane :diabloti: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Vectra napisał(a): szybko sobie przypomnisz :evil_lol: :evil_lol: nie tak szybko :evil_lol: za jakies póltora roku :evil_lol: Pysia napisał(a):Buahahahahahahahahahahahaha Masz przesrane :diabloti: na poczatku na pewno :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Cimi']No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :lol: :eviltong:.;)wejdź w profil ...tam są namiary Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahaha Masz przesrane :diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a co suki nie sr...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witaj... z rana :cool3::cool3: myśłałam że to galeria.... a Wy tu o czapkach, paskach, fajkach i takich tam pierdach gadacie..... dobrze że to nie twój królicek... miałam jednego..... nigdy więcej króliczków (sra więcej niż waży:-o:-o:-o) Quote
Samturia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Królicki są lepsze od świnek morskich :P Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roflt:no tak ........................kocham cię misiu:cool1: Dobrze że Cezary nie ma cierpliwości do Dogo ;) [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Agguś czy ty czegoś nie insynułujesz:razz:....pan Cezary w pracy pracuje a w domu odpoczywa ...a do kompa nie ma dostępu:evil_lol: Ty to masz luxus... ja to musze walczyć z Pawciem o kompa :olympic: dlatego czasem znikam z dogo... bywa że przegrywam :-( [quote name='Agga']:lol:Wiesz ALicjo nigdy nic nie wiadomo z Cezarym. A może kiedyś najdzie go ochota na dogo:lol: myślisz?? widząc swoją Alicję - jej głupawki i uzależnienie od DGM- myślę że to będzie ostatnia rzecz na którą wlazłby Cezary :evil_lol: [quote name='Cimi']No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :eviltong:. na stronce nie mamy całego asortymentu- to stronka studia tatuażu a sklep to tylko w formie informacyjnej- nie prowadzimy sprzedaży internetowej choć nie wiem dlaczego :confused: [quote name='PIKA']Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol: kundel juz sie odko****e ;) powoli mija mu miłość do labki... do następnego razu :roll: A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye: samiec- dobra rzecz- ja mam dwóch... no i legwan- płeć niewiadoma :hmmmm:- ja nie znaju... [quote name='Vectra']szybko sobie przypomnisz :evil_lol: feministki... muszą być samce ne tym świecie... czasem sie przydają!!!! :evil_lol: [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahaha Masz przesrane :diabloti: nie słuchaj obcych głosów :ghost_2:zobacz co pisze BeaC poniżej... co tam pies... z królikiem to przesrane!!!!!!!! [quote name='BeaC']Witaj... z rana :cool3: myśłałam że to galeria.... a Wy tu o czapkach, paskach, fajkach i takich tam pierdach gadacie..... dobrze że to nie twój królicek... miałam jednego..... nigdy więcej króliczków (sra więcej niż waży:-o) czapki, paski, fajki- to niezbędny asortyment dla miłośników psów- bo przecież wychodząc na spacer - ze psem trzeba założyć czapke (w paski) i zajarać fajke... i takie tam pierdy :evil_lol: Quote
Samturia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 o ludu ale ta wasza stronka sie wiesza... trza było numer tel. podawac? bd cie nękła głuchymi telefonami :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Samturia']o ludu ale ta wasza stronka sie wiesza... trza było numer tel. podawac? bd cie nękła głuchymi telefonami :evil_lol: w ogóle dogo szleje od kąd powrzucali jakieś reklamy:motz:- moja cierpliwośc jest na wykończeniu :-x a co do telefonu - proszę :handy: [SIZE=5]0700-666-666, i w każdym mieście 99? Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Pysia']Cześć kolezanko degeneratko inaczej ;) że niby co??? Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 mata... popatrzta jak zachowywuje sie głupecek... http://video.interia.pl/obejrzyj,film,44443,sortuj,,st,,pozycja,1,clockwork na początku troche ciemnawo bo komornik znajomym prad ukradł! :;P: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='clockwork']mata... popatrzta jak zachowywuje sie głupecek... http://video.interia.pl/obejrzyj,film,44443,sortuj,,st,,pozycja,1,clockwork na początku troche ciemnawo bo komornik znajomym prad ukradł! :;P: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:głupecek Cześć klockowe ....dotarłam do domu:razz: Quote
Medorowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ale śliczny morderczy banduś:loveu: :loveu: :loveu: Będziemy tu zagladać częściej:cool3: Quote
Samturia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale super odbija tą piłeczke xD a tam też był jakiś inny piesek nie? nóżki było widać :D Quote
Recommended Posts