Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):w imieniu Alutki:eviltong::eviltong::eviltong:- witam Cie kochasiowa :loveu::loveu:miło z Twojej strony...:eviltong: clockwork napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):Alloo!!! Alu! :multi::loveu::multi: że co sie zaczyna :hmmmm: nio zaczynaja sie posty w stylu Kocham Cie Misiu:diabloti: wiem wiem Aguś- czekasz na mojego priwa... ale ja sie nie umie zmobilizować- potrzebuje kopa Madzik spoko:loveu: ...bedziesz gotowa to napiszesz i odpiszesz:loveu: ja nie poganiam........:loveu: ło jak przeciągła... jak to muuuuuuuulllląąąącccceeee dogo nio wiesz dogo mowi to i mnie sie udziela czasami.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzień dobry Aguniu ......WITAJ U NAS:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: witaj Madziu:loveu::loveu::loveu: Witaj Alu, witaj....:loveu: :loveu: :loveu: clockwork napisał(a):aaaaa cześć Alu... niewidząca mojego banerka!!!! :hmmmm: czy widzicie u mnie baner?? bo ja widze, a Ala nie.... a masz okular na nosie?? :cool3::cool3: i nie psykuj:diabloti: bo nie tylko Ala nie widzi Twojego banerka. ja tez go nie widze...i nie nosze okularów i wzrok mam sokoli , ach ta dzisiejsza młodziez...prawda Alu:diabloti: ...no zero szcunku dla starszych :loveu:( pojechałam???:diabloti: ) AVATARKA nie wiedzicie- bo nie mam :diabloti: to widzicie.... i nie krzycz tak!!!!!!!!!bo oczy az bola:loveu: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):nio wiesz dogo mowi to i mnie sie udziela czasami.....:loveu: :razz:..a co ci się udziela nio zaczynaja sie posty w stylu Kocham Cie Misiu:diabloti: i czemu nie lubiasz naszych postów .....:evil_lol:....w tym stylu...w Naszym Blogasku:loveu: :mad:zmieniłam Ci kolorek.... Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Witaj Alu, witaj....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:witaj Aguniu ......witaj U NAS...w Naszym Blogasku:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:..a co ci się udziela nio zaczynaja sie posty w stylu Kocham Cie Misiu:diabloti: i czemu nie lubiasz naszych postów .....:evil_lol:....w tym stylu...w Naszym Blogasku:loveu: :mad:zmieniłam Ci kolorek.... Alu moja kochana...:loveu: nie napisałam, ze nie lubie tylko, ze sie zaczynaja...nie wyczulas subtelnej nutki ironi w moich literkach????????????:diabloti: udziela mi sie mułowatosc myslenia- mowiac prosciej - łem mi peka....tak prochy juz wzielam i nadal jestem nieprzytomna z bolu:placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:witaj Aguniu ......witaj U NAS...w Naszym Blogasku:evil_lol: jak miło i sympatycznie....Alu..dawno sie nie witałysmy..witam Ce bardzo serdecznie:loveu: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Alu moja kochana...:loveu: nie napisałam, ze nie lubie tylko, ze sie zaczynaja...nie wyczulas subtelnej nutki ironi w moich literkach????????????:diabloti: udziela mi sie mułowatosc myslenia- mowiac prosciej - łem mi peka....tak prochy juz wzielam i nadal jestem nieprzytomna z bolu:placz::razz:to wszystko tłumaczy......ech te prochy....:diabloti:....;) Agunia-Pańciunia) napisał(a):jak miło i sympatycznie....Alu..dawno sie nie witałysmy..witam Ce bardzo serdecznie:loveu: :multi:oj Witam cie w imieniu Nas Obuch dwóch :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 sie mi tu rozgadały... a mnie nie było :placz: co sie dzieje z moim banerkiem!!! ja wciąż i ciągle widze- czemu Wy nie widzicie :placz::placz::placz: Quote
BoJa2 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):sie mi tu rozgadały... a mnie nie było :placz: co sie dzieje z moim banerkiem!!! ja wciąż i ciągle widze- czemu Wy nie widzicie :placz::placz::placz: jak se zmienisz na mniej seksowną fotkę.to może wtedy cenzura puści:hmmmm: :grins: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):sie mi tu rozgadały... a mnie nie było :placz: co sie dzieje z moim banerkiem!!! ja wciąż i ciągle widze- czemu Wy nie widzicie :placz::placz::placz: :-(nie było Ciebie ...to ktos musiał być na blogasku:p Hugo-Kochaś napisał(a):jak se zmienisz na mniej seksowną fotkę.to może wtedy cenzura puści:hmmmm: :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie awatar tylko Banerek w podpisie;) Quote
BoJa2 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::-(nie było Ciebie ...to ktos musiał być na blogasku:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie awatar tylko Banerek w podpisie;) wiedziałam,:evil_lol: ale może to przez teen sexy awatar nie chcą jej puścić banerka:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):jak se zmienisz na mniej seksowną fotkę.to może wtedy cenzura puści:hmmmm: :grins: ale ja mówie o banerku w podpisiku nie o avatarku- banerka z Klockiem podobno nie widać, a ja widze:hmmmm: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ale masz seksiasny avatar:mdleje::mdleje::mdleje: W morde małego, bezbronnego jeżyczka:diabloti: Acha widzę Twój banerek:grins::grins: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Zajrzałam nie przez pomyłkę i też bannerka NIE WIDZĘ:cool1: Quote
agbar Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nie wnikam o co kaman....podpisik widze banerek wsyslo ci:razz: i cie kofam informuje uprzejmie i informuje tez ze fon mi nie dziala jak naprawia jutro to zadzwonie:p Quote
BoJa2 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):wiedziałam,:evil_lol: ale może to przez teen sexy awatar nie chcą jej puścić banerka:evil_lol: :evil_lol: A ja ci mówię"zmień ten sexy AWATAR,to może zobaczymu Klocka w BANERKU":eviltong: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale masz seksiasny avatar:mdleje::mdleje::mdleje: W morde małego, bezbronnego jeżyczka:diabloti: Acha widzę Twój banerek:grins::grins: bezbronny JęZYCZEK :hmmm: :multi::multi: widzi banerek!!!! AlKil napisał(a):Zajrzałam nie przez pomyłkę i też bannerka NIE WIDZĘ:cool1: nie widzi :placz: dealer napisał(a):nie wnikam o co kaman....podpisik widze banerek wsyslo ci:razz: i cie kofam informuje uprzejmie i informuje tez ze fon mi nie dziala jak naprawia jutro to zadzwonie:p nie wiidzi :angryy::angryy: mam skypa jakby co... jak teściowa nie blokuje :angryy: Hugo-Kochaś napisał(a):A ja ci mówię"zmień ten sexy AWATAR,to może zobaczymu Klocka w BANERKU":eviltong: nie zmienie- foto ocenzurowano :p cholera!!!!!!!!!!!! o co biega z tym banerem... to jest czy nie ma!!!!????? :angryy::angryy::angryy: Quote
agbar Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nie ma banera!! nie ma! nie ma!!!:diabloti: nie wierz im one klamia! nie ma banera ..jest podpis banera niet!! Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 dealer napisał(a):nie ma banera!! nie ma! nie ma!!!:diabloti: nie wierz im one klamia! nie ma banera ..jest podpis banera niet!! masakra... trace zmysły... nie wiem o co biega... ja... ja nie wiem o co biega.... banera w podpisiku widze tylko JA i MEDOROWA!!!!!! przeca nie możliwe żeby to była wersja dla Tyszanek, Magdów :shake::shake: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 dealer napisał(a):nie ma banera!! nie ma! nie ma!!!:diabloti: nie wierz im one klamia! nie ma banera ..jest podpis banera niet!!tak ...NASZA 1/3 prawdę pisze ...nie ma BANERA ...jest tylko podpisik Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):bezbronny JęZYCZEK :hmmm: :multi::multi: widzi banerek!!!! Taa, bezbronny, bananowy, wszędobylski języczek:mdleje: Boszzzz zdemoralizują mnie do reszty:placz::placz: clockwork napisał(a): masakra... trace zmysły... nie wiem o co biega... ja... ja nie wiem o co biega.... banera w podpisiku widze tylko JA i MEDOROWA!!!!!! przeca nie możliwe żeby to była wersja dla Tyszanek, Magdów :shake::shake: Buhahahahaaaa:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):tak ...NASZA 1/3 prawdę pisze ...nie ma BANERA ...jest tylko podpisik Nieprawdaż to, na banerku pierwsze zdjęcie śpiącego Klocka, drugie Klocek wpatruje się w swoją niewidzialną ofiarę, trzecie macha nam jakaś zielona gadzina:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 są 2 opcje... albo ja z medorową już nie pijemy, albo WY! ta druga sie mi bardziej podoba :evil_lol: czy ktoś mi wytłumaczy o co kaman... że ktoś widzi, a ktosie nie widzą??/ :hmmmm: bo ja chyba wariuje Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):są 2 opcje... albo ja z medorową już nie pijemy, albo WY! ta druga sie mi bardziej podoba :evil_lol: czy ktoś mi wytłumaczy o co kaman... że ktoś widzi, a ktosie nie widzą??/ :hmmmm: bo ja chyba wariuje pasuje mi opcja że WY już z Madzią Medorową nie pijecie ...chyba że z Nami:evil_lol:....a wariowanie też wchodzi w grę :razz: Quote
Recommended Posts