Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Majty mam wycierać:crazyeye::crazyeye: Jutro terapia wstrząsowa:diabloti::diabloti:majtami powycieraj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto ma terapię Nasza Niebieskokropkowa :loveu::loveu:czy TY:loveu: Quote
Pysia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):Ala STOP! dziewczyny sie dołuja przez nasza głupote :shake::shake: wybaczcie!!!! bede NORMALNA :roll: Nie ró tego bo nie będziemy rozmawiać w tym samym języku :shake: :evil_lol: clockwork napisał(a):weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, dewociejemy- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło. Zmieniam się. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Masz klimakterium? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):majtami powycieraj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto ma terapię Nasza Niebieskokropkowa :loveu::loveu:czy TY:loveu: Co mam wycierać:mdleje::mdleje::diabloti: Ja ją:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Pysia napisał(a):Nie ró tego bo nie będziemy rozmawiać w tym samym języku :shake: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Masz klimakterium? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Już wiem ...Ty też masz PMS :diabloti: Quote
basia2202 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 cześć i czołem!! :multi: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: przydreptały my z Zuzanką się przywitać z czarnym bandogiem :loveu: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
Pysia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Szukam różowej Pysi ;) Nie było jej tu u Was? :diabloti: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pysia napisał(a):Nie ró tego bo nie będziemy rozmawiać w tym samym języku :shake: :evil_lol: otóż to ...ja wczoraj straciłam wątek ...jak mi tu zszarzała i spoważniała :crazyeye: :crazyeye: Masz klimakterium? :crazyeye: :crazyeye:...jużżżżżżż:crazyeye: madzia i medor napisał(a):Co mam wycierać:mdleje::mdleje::diabloti: Ja ją:evil_lol:posikańce wycieraj.... aaa TY ...JĄ...to rozumie... Pysia napisał(a):Już wiem ...Ty też masz PMS :diabloti:zbiorówka ....potop.... basia2202 napisał(a):cześć i czołem!! :multi: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: przydreptały my z Zuzanką się przywitać z czarnym bandogiem :loveu: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:będę tak miła i cię powitam w Naszym Blogasku:p Pysia napisał(a):Szukam różowej Pysi ;) Nie było jej tu u Was? :diabloti:bosz ......Różowa Pysia zaginęła .......masakra ...to ja już tu sama zostanę :placz::placz::placz::placz::placz: Wracaj do Nas ....Niebieska , arialowa , wielokropkowa:loveu:........bo inna to nie TY:shake: a i oddaj se Avatarka.... Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Ktoś zabrał AVATAREK:crazyeye: buuuuu mojej 1/3 sie pop******** i mi spoważniała .......psychiatra na gwałt potrzebny...:evil_lol: ktokolwiek... byle na gwałt :eviltong: avatarek zniknął bo mnie dogo w kulki ładuje... wklejam 100x76 pix, i 11 bajtów... czty czegoś tam, a on mi pisze że mam za duży rozmiar :angryy: madzia i medor napisał(a):Wróciłam, by sprowadzić Cię na dobrą drogę młodości i głupoty:evil_lol::loveu: hahaha... chciałam, próbowałam, starałam sie być poważna i NORMALNA... ale.... to fota 3 min. po moim poważnym wyjściu wczoraj z pracy paula_z napisał(a):Ani mi się waż :mad: Wracaj niebieski trzykropku :placz: :hmmmm: Psychiatra? Lepszy był by ratownik :evil_lol: wróciłam :multi::multi::multi: dealer napisał(a):Witam Cie serdecznie Magdaleno wieczorowa pora. Przepraszam ze dopiero teraz kiedy Ciebie juz nie ma ale jak sama wiesz goszcze teraz moja mame i mam mniej czasu. Postaram sie jutro do Ciebie zadzwonic i zamienic choc pare slow z Toba oraz Twoim kolega Pawlem ktorego serdecznie pozdrawiam. Zycze Wam milego wieczoru Agnieszka łał.... mam sie bać??? tatuaż ci zniknął?? :cool3::cool3: Pysia napisał(a):Nie ró tego bo nie będziemy rozmawiać w tym samym języku :shake: :evil_lol: :crazyeye: Masz klimakterium? :crazyeye: nie mam... nie mam nic, nawet klimakterium :placz: Pysia napisał(a):Już wiem ...Ty też masz PMS :diabloti: tak... mam Pełną Messagową Skrzynke... skąd wiedziałaś???? :hmmmm: basia2202 napisał(a):cześć i czołem!! :multi: :bluepaw: przydreptały my z Zuzanką się przywitać z czarnym bandogiem :loveu: :bluepaw: no to dzieńdoberek ;) Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :obrazic: ........mnie nie powitała....:obrazic: a ja tak ładnie opiekowałam się blogaskiem:placz::placz::placz: a to fota akuraś na awatarek poważnej Chlorkowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images25.fotosik.pl/38/55d8b1bead7b69d3.jpg Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::obrazic: ........mnie nie powitała....:obrazic: a ja tak ładnie opiekowałam się blogaskiem:placz::placz::placz: a to fota akuraś na awatarek poważnej Chlorkowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images25.fotosik.pl/38/55d8b1bead7b69d3.jpg co się dąsasz.... nikogo nie witałam... prawie :roll: nienormaln, niepoważni i chorzy ludzie zapominają o tak NORMALNYCH rzeczach jak przywitanie :oops: WITAJ ALU!!!! i reszta brygady AA :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a): WITAJ ALU!!!! i reszta brygady AA :evil_lol: :multi:no....teraz to od razu mi lepiej ...;)...czuję się jak w .....Naszym Blogasku...:loveu::loveu::loveu: jest niebiesko.... jest arialowo... są kropeczki:multi::multi::multi: WITAJ MADZIU...;):multi::loveu: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:no....teraz to od razu mi lepiej ...;)...czuję się jak w .....Naszym Blogasku...:loveu::loveu::loveu: jest niebiesko.... jest arialowo... są kropeczki:multi::multi::multi: WITAJ MADZIU...;):multi::loveu: witaj Alu! Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):witaj Alu! :multi::multi::multi:Magdziu......WITAJJJJJJJJJJ:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:no....teraz to od razu mi lepiej ...;)...czuję się jak w .....Naszym Blogasku...:loveu::loveu::loveu: jest niebiesko.... jest arialowo... są kropeczki:multi::multi::multi: WITAJ MADZIU...;):multi::loveu: clockwork napisał(a):witaj Alu! Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Magdziu......WITAJJJJJJJJJJ:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: ochoooo znowu sie zaczyna....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i KCM:evil_lol: :lol: :lol: :lol: DZIEEEENNNNN DOOOBBBRRRYYYY BBBAAAAARRRDZZZOOOOOO:p Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:Magdziu......WITAJJJJJJJJJJ:multi::multi::multi::loveu::loveu: Alloo!!! Alu! :multi::loveu::multi: Agunia-Pańciunia) napisał(a):ochoooo znowu sie zaczyna....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i KCM:evil_lol: :lol: :lol: :lol: DZIEEEENNNNN DOOOBBBRRRYYYY BBBAAAAARRRDZZZOOOOOO:p że co sie zaczyna :hmmmm: wiem wiem Aguś- czekasz na mojego priwa... ale ja sie nie umie zmobilizować- potrzebuje kopa ło jak przeciągła... jak to muuuuuuuulllląąąącccceeee dogo Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ochoooo znowu sie zaczyna....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i KCM:evil_lol: :lol: :lol: :lol: DZIEEEENNNNN DOOOBBBRRRYYYY BBBAAAAARRRDZZZOOOOOO:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzień dobry Aguniu ......WITAJ U NAS:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: witaj Madziu:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 aaaaa cześć Alu... niewidząca mojego banerka!!!! :hmmmm: czy widzicie u mnie baner?? bo ja widze, a Ala nie.... a masz okular na nosie?? :cool3::cool3: AVATARKA nie wiedzicie- bo nie mam :diabloti: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):aaaaa cześć Alu... niewidząca mojego banerka!!!! :hmmmm: czy widzicie u mnie baner?? bo ja widze, a Ala nie.... a masz okular na nosie?? :cool3::cool3: AVATARKA nie wiedzicie- bo nie mam :diabloti::mad:mam okulara na nosie....i Qba tysz nie widzi banderolasa Twego i Cezary.....zgoniłam rodzinę na kompa....i zadyma bo sie tera pchają :diabloti:....... Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:mam okulara na nosie....i Qba tysz nie widzi banderolasa Twego i Cezary.....zgoniłam rodzinę na kompa....i zadyma bo sie tera pchają :diabloti:....... a wyczyściłaś zapluty monitor :diabloti: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):a wyczyściłaś zapluty monitor :diabloti::mad:taaa ...wiedziałam ze jak wpadniesz to wolisz popatrzeć w niezapluty;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:taaa ...wiedziałam ze jak wpadniesz to wolisz popatrzeć w niezapluty;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Alutka:multi: Mogłaś nie czyścic - zapluty ciekawszy:lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć Alutka:multi: Mogłaś nie czyścic - zapluty ciekawszy:lol::razz:nie przyszłaś zobaczyć to wyczyściłam:cool1: Madzialeno...AWATAR EXTRA SEXY Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć Alutka:multi: Mogłaś nie czyścic - zapluty ciekawszy:lol: w imieniu Alutki:eviltong::eviltong::eviltong:- witam Cie kochasiowa :loveu: Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie przyszłaś zobaczyć to wyczyściłam:cool1: Madzialeno...AWATAR EXTRA SEXY :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts