clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']jadłaś legwanki a żaby masz w brzuniu...:crazyeye: ja sztic.... bo legwan to żaba... ino że z ogonem :eviltong::eviltong::eviltong: jestem, ale zara mam jechać do PiZetjU Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork']ja sztic.... bo legwan to żaba... ino że z ogonem :eviltong::eviltong::eviltong: legwanek to .......SMOK:eviltong: jestem, ale zara mam jechać do PiZetjU:razz:tylko NAM się tam nie zgub... Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:tylko NAM się tam nie zgub... wróciłam... bogatsza :cool1: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork']wróciłam... bogatsza :cool1:jak na PZU to szybko.... a od PZU jak dają to tylko brać;) bogatsza przede wszystkim w doświadczenia... :calus: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']jak na PZU to szybko.... a od PZU jak dają to tylko brać;) bogatsza przede wszystkim w doświadczenia... :calus: chyba tylko w doswiadczenia;) Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']jak na PZU to szybko.... a od PZU jak dają to tylko brać;) bogatsza przede wszystkim w doświadczenia... :calus: aaa...a jutro mnie czeka niespodzianka..... poznam moją prywatną......sis :multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork']aaa...a jutro mnie czeka niespodzianka..... poznam moją prywatną......sis :multi::multi::multi::multi::calus:...niech już jest to JUTRO;) Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:calus:...niech już jest to JUTRO;) albo sobota... to dilerka se już pojedzie :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: buuuhahhah... przez medorową mi palma odwaliła Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork']albo sobota... to dilerka se już pojedzie :eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: buuuhahhah... przez medorową mi palma odwaliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że Medorowa jak wszystkie Tyszanki ma na ludzi zły wpływ:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak KWM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wy moje tyszanki:pDilerke tysz Quote
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 SKANDAL!!!! i tu takie same fotki :shake: Witaj Bogatsza Magdo :loveu: Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 http://images25.fotosik.pl/31/74d728b2ebceb919.jpg Klockowa stęskniłam się za Tobą :placz: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='malawaszka']SKANDAL!!!! i tu takie same fotki :shake: Witaj Bogatsza Magdo :loveu::eviltong:a jakie byś chciała ....w końcu MY to 3/3:evil_lol: [quote name='Pysia']http://images25.fotosik.pl/31/74d728b2ebceb919.jpg Klockowa stęskniłam się za Tobą :placz::cool1:to napiszę Ci tak jakby napisała nasza Klocusiowa ...wsadzaj doopalona w auto i przyjeżdżaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a jak ci wsadze paluszek w obiektyw to zrobisz foteckę:razz: :grin: [quote name='clockwork']aaa...a jutro mnie czeka niespodzianka..... poznam moją prywatną......sis :multi::multi::multi::multi: :multi: Udanego spotkania z niespodzianką :loveu: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'] P.S. co kurde... You have included 39 images in your message. ... qrde .. a to masz jeszcze 1 image :angryy: Szczam:diabloti::turn-l::turn-l::turn-l: [quote name='clockwork']albo sobota... to dilerka se już pojedzie :eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu: buuuhahhah... przez medorową mi palma odwaliła A ta Medorowa... nie zadawaj się z nią, bo to nie wychowane takie i w ogóle wredne:evil_lol::evil_lol:KCM:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że Medorowa jak wszystkie Tyszanki ma na ludzi zły wpływ:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak KWM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wy moje tyszanki:pDilerke tysz KCM Alutko:loveu: Cześć klocusiowa:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 czesc Madzik...... jak sie miewa legwanik? nic o nim ostatnio nie piszesz...przerobilas na torebke ?? Quote
clockwork Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='malawaszka']SKANDAL!!!! i tu takie same fotki :shake: Witaj Bogatsza Magdo :loveu: witaj witaj..... [quote name='Pysia']http://images25.fotosik.pl/31/74d728b2ebceb919.jpg Klockowa stęskniłam się za Tobą :placz: ja też sie za SOBĄ stęskniłam.... cześć Pysiulku [quote name='paula_z']:grin: :multi: Udanego spotkania z niespodzianką :loveu: mam nadzieje że bedzie udane :multi: [quote name='madzia i medor']Szczam:diabloti::turn-l::turn-l::turn-l: A ta Medorowa... nie zadawaj się z nią, bo to nie wychowane takie i w ogóle wredne:evil_lol::evil_lol:KCM:loveu: Cześć klocusiowa:loveu: joł zaszczana tyszanko :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik...... jak sie miewa legwanik? nic o nim ostatnio nie piszesz...przerobilas na torebke ?? legwanik przerobiony na kotlety... poćwiartowany i zjedzony.... zapomniałam napisać? :hmmmm: a teraz jade powiększyć sobie rodzine :multi: do zobaczenia potem. Dilerka już mdleje na fotelu Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='clockwork'] legwanik przerobiony na kotlety... poćwiartowany i zjedzony.... zapomniałam napisać? :hmmmm: a teraz jade powiększyć sobie rodzine :multi: do zobaczenia potem. Dilerka już mdleje na fotelu jak to mdleje????:crazyeye: robi sobie tatuuuu???? no to dzielna kobieta...ja chcialabym a boje sie...:diabloti: jak to na kotlety???:crazyeye: jak to powiekszenie rodziny..co tak hasłami rzucasz..poprosze jasneij... Quote
clockwork Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Szczam:diabloti::turn-l::turn-l::turn-l: oooo masz przecieki ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: KCM Alutko:loveu: :loveu::loveu::loveu:KCM Madziu Medorkowa;) Quote
chalimala Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 a kiedy będą jakieś nowe foteczki kloca? :) tak się grzecznie pytam :) Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='clockwork'] joł zaszczana tyszanko :multi: To o mnie, to o mnie:Cool!::Cool!::Cool!::diabloti: a teraz jade powiększyć sobie rodzine :multi: Ahhh, nie jestem wtajemniczona, ahhhhh, czemuż to czemuż pytam:placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do zobaczenia potem. Dilerka już mdleje na fotelu Dilerka, nie mdlej, przeca Ci dobrze robią:diabloti: :diabloti: [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu:KCM Madziu Medorkowa;) KCM Alutko:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witaj :loveu: Szczerze powiem- nie wiem gdzie jestem :evil_lol: I nie wiem kogo przywitałam :evil_lol: Mogłabym sprawdzić ale tak jest weselej :diabloti: Chociaż.... Chyba Klocki tu powinny być - tak wynika z nagadania :mad: Wszystkie kawałki mózgów- przybywajcie :bigok: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pysia']Witaj :loveu: Szczerze powiem- nie wiem gdzie jestem :evil_lol: I nie wiem kogo przywitałam :evil_lol: Mogłabym sprawdzić ale tak jest weselej :diabloti: Chociaż.... Chyba Klocki tu powinny być - tak wynika z nagadania :mad: Wszystkie kawałki mózgów- przybywajcie :bigok::multi::multi::multi:Witaj PYsiu ...jesteś U NAS[SIZE=2] :loveu::loveu::loveu: My juz po spotkanku ...od poniedziałku znów każda na swym kompeczku ....chociaż czasem ;)...2/3 mogą pisać z jednego;) Ale z racji tego że jestem tu jako pierwsza1/3 to chcę powiedzieć że jestem niezmiernie szczęśliwa że mogłyśmy sie spotkać , chociaż do końca nic nie było pewnego:razz:... przegadałyśmy sporo czasu ...poznałyśmy się jeszcze lepiej i mam nadzieję ze nie raz jeszcze nam sie uda powtórzyć pogaduszki ...nie tylko na Skypku;) Magda pewno w poniedziałek jeszcze wiele ...wiele napisze:razz: MOJE 2/3 KWM:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 melduje że... zamelduje sie w.... poniedziałek... nie jutro :cool1: :cool1: opisze ostatni- bardzo emocjonujący tydzień... i .... a tero jestem na .... ROCZKU...... i jeszcze jeden i jeszcze raz... :eviltong: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork']melduje że... zamelduje sie w.... poniedziałek... nie jutro :cool1: :cool1: :razz:oj pierdasi sie od słoneczka;) opisze ostatni- bardzo emocjonujący tydzień... i .... a tero jestem na .... ROCZKU...... i jeszcze jeden i jeszcze raz... :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ile tych roczków....:eviltong: Quote
Recommended Posts