clockwork Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='chalimala']klocuszka na pewno prędzej czy później poznam osobiście :diabloti: jakby nie było tak upalnie na piechotę do jastrzębia bym polazła :D ale po co na piechote :cool3::cool3::cool3: asfalt wam zwinęli?? awtobiusty jeżdżą :cool1::cool1: sama przyszłam do studia i niestety sama wyszłam :( ale ja tam jeszcze wrócę :diabloti::evil_lol: o masz.. zabrzmiało groźnie... nie zrobił Ci Pawcio dobrze :mad::mad::mad::roll: Quote
chalimala Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ależ zrobił i to bardzo dobrze :D z piesami na piechote byłoby ciężko :D a autobusem to by mnie ludzie wywalili :D jak będę miała samochodzik dostępny wpadnę do Was :D Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']o masz.. zabrzmiało groźnie... nie zrobił Ci Pawcio dobrze :mad::mad::mad::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jeszcze za 300 stronkę ... :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='chalimala']ależ zrobił i to bardzo dobrze :D z piesami na piechote byłoby ciężko :D a autobusem to by mnie ludzie wywalili :D jak będę miała samochodzik dostępny wpadnę do Was :D no to kochaniutka- do zobaczyska we wtorek ;) Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jeszcze za 300 stronkę ... :knajpa::knajpa::knajpa: a ty co??? trenujesz???? to ja też.. choć w wirtualu sie napije :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 żegnalec..... jade do Ali i Dilerowej :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jeszcze za 300 stronkę ... :knajpa::knajpa::knajpa: 300?? a ja widze tutaj 600 i to brzmi zdecydowanie lepiej i za to bedziemy pic....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']następna..... pijta każdy za siebie :eviltong: ja WASZYCH ilości nie zmoge :cool1: Za nasze zdrówko dasz radę :razz: wierzę w Ciebie :p [quote name='clockwork']i w tym momencia zastanawiam się nad teorią życia po życiu... czy te maltretowane, głodne dzieci, zwierzęta,- to nie aby odkupywanie grzechów za krzywdę i zło wyrządzone w poprzednim życiu... takie refleksje mi się nasunęły myśląc o reinkarnacji.... Ja nad tym myślałam baaaardzo dużo, w swoim czasie :-( w końcu przestałam, bo świra dostawałam, a i tak się tego za życia nie dowiem :cool1: Trzymaj się kochana :glaszcze: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)musowo... A my się juz szykujemy ...tra la la ....ale będzie wesoło tralala:multi::multi::multi: Udanej zabawy:loveu::loveu::loveu::multi: [quote name='clockwork']a co???? Ty juz nie możesz?? :diabloti: Mogę, mogę, aż za bardzo:evil_lol::evil_lol: Za "szejsetną":evil_lol::evil_lol::knajpa: No jak się bawicie moje kochane:loveu::loveu: Quote
agbar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 wrocilam:diabloti: ale bylo dretwooooo...masakra:diabloti: Klockowa kocham cie misiu:loveu: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 dealer napisał(a):wrocilam:diabloti: ale bylo dretwooooo...masakra:diabloti: Tak też myślałam:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']żegnalec..... jade do Ali i Dilerowej :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: [quote name='dealer']wrocilam:diabloti: ale bylo dretwooooo...masakra:diabloti: Klockowa kocham cie misiu:loveu::placz::placz::placz:wiedziałam ...i Klockową koffa a mnie NIKT:placz::placz::placz: Quote
agbar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu: :placz::placz::placz:wiedziałam ...i Klockową koffa a mnie NIKT:placz::placz::placz: do ciebie tez ide ci napisac ..ino dogomul mnie nie chce wpuscic:placz: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='dealer']do ciebie tez ide ci napisac ..ino dogomul mnie nie chce wpuscic:placz::-(buuu a ja juz miałam doła jak lej po bombie:oops:....to ja lece do się :p Quote
malawaszka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 o jezuuu i tu się żalą że drętwo było :shake: no przykjro mi BARDZO mi przykro :shake: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='malawaszka']o jezuuu i tu się żalą że drętwo było :shake: no przykjro mi BARDZO mi przykro :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no wiesz ...drętwo to mogło być ...gdybyśmy zapiły się miodem i zesztywniały:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no wiesz ...drętwo to mogło być ...gdybyśmy zapiły się miodem i zesztywniały:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to czym zapijałyscie????:diabloti: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :crazyeye:gdzie TY NASZA1/3:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.....gdzieś zaginęła z samego ranka ...nie mów że poszłas w sprawie ,,skargowej,,....to ja lecę po arbuz i po pilnik:diabloti: Quote
agbar Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:gdzie TY NASZA1/3:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.....gdzieś zaginęła z samego ranka ...nie mów że poszłas w sprawie ,,skargowej,,....to ja lecę po arbuz i po pilnik:diabloti: to ja po raz kolejny ide po kase na kaucje:diabloti: dzien dobry nienormalna kryminalistko:loveu: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 kto na Pawcia fotelu ten popadł:evil_lol: a teraz na kolanka ...Pawcio zawsze pozwala a dlaczego bartek ma opory:razz: ta pani uwieczniała to na wieczność;) i była uwieczniana a potem dokarmiała piesa Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='paula_z']Za nasze zdrówko dasz radę :razz: wierzę w Ciebie :p Ja nad tym myślałam baaaardzo dużo, w swoim czasie :-( w końcu przestałam, bo świra dostawałam, a i tak się tego za życia nie dowiem :cool1: Trzymaj się kochana :glaszcze: hihi sie trzymam .... tez mi sie wydaje że nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie... NIKT KTO ŻYJE... można mieć teorie, przypuszczenia... ale nic na 100%. Pauluś.... moja sytuacja jest zupełnie inna niz to co spotkało Ciebie :glaszcze: w moim przypadku ten ktoś nie zasługuje na współczucie, wspomnienia i dobre słowo ;) choć powinien... dla mnie ten ktoś umarł 16 lat temu- jak ja dla niego :cool1: [quote name='madzia i medor']Udanej zabawy:loveu::loveu::loveu::multi: No jak się bawicie moje kochane:loveu::loveu: dupa... drętwe towarzycho strasznie.. a taka fajna sie ta dilerowa wydawała :diabloti::eviltong: [quote name='dealer']wrocilam:diabloti: ale bylo dretwooooo...masakra:diabloti: Klockowa kocham cie misiu:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dobra ... to i ja KWM :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='madzia i medor']Tak też myślałam:diabloti::diabloti: nie szpanuj że myślisz :cool1: Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu: :placz:wiedziałam ...i Klockową koffa a mnie NIKT:placz: jo cie kochom jak diobli!!! [quote name='malawaszka']o jezuuu i tu się żalą że drętwo było :shake: no przykjro mi BARDZO mi przykro :shake: oj juz nie udawaj że Ci PRZYKRO :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']to czym zapijałyscie????:diabloti: colą.... JA colą :cool1: aż mi sie żaby w brzuchu zalęgły :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:gdzie TY NASZA1/3:loveu:.....gdzieś zaginęła z samego ranka ...nie mów że poszłas w sprawie ,,skargowej,,....to ja lecę po arbuz i po pilnik:diabloti: nie...w sprawie "skargowej" pan komendant badzie oczekiwał na telefon po 14tej- tera pewnie śpi w kamerliku :mad: a gdzie byłam??? wszędzie... musze pozałatwiać niezałatwione przez NIEGO sprawy :angryy::angryy::angryy: konta, długi, polisy....... :mad: :angryy: [quote name='dealer']to ja po raz kolejny ide po kase na kaucje:diabloti: dzien dobry nienormalna kryminalistko:loveu: masz tą kase??? bo jutro pizze bedziem zamawiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jo ni mam czasu jak inne lebry:loveu::loveu::loveu: na stanie w kuchni 2 godz... i pieczenie legwanów :cool1: witanko.... kochaniutkie wszysstkie WY!!!!! :loveu::loveu: P.S. co kurde... You have included 39 images in your message. ... qrde .. a to masz jeszcze 1 image :angryy: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 i ciąg dalszy fotasków fotografowano wszystkich i w każdej sytuacji i udało mi sie 2/3 ufocić razem:loveu::loveu::loveu: a jak ci wsadze paluszek w obiektyw to zrobisz foteckę:razz: :loveu::loveu::loveu:Nasz Ozzulek;) Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork']jo cie kochom jak diobli!!! :loveu::loveu::loveu:i zaraz mi lzej na serduchu.... colą.... JA colą :cool1: aż mi sie żaby w brzuchu zalęgły :evil_lol: jadłaś legwanki a żaby masz w brzuniu...:crazyeye: nie...w sprawie "skargowej" pan komendant badzie oczekiwał na telefon po 14tej- tera pewnie śpi w kamerliku :mad: a gdzie byłam??? wszędzie... musze pozałatwiać niezałatwione przez NIEGO sprawy :angryy::angryy::angryy: konta, długi, polisy....... :mad: :angryy: :cool1:trza ten rozdział zamknąć ...coś zawsze kiedyś się kończy masz tą kase??? bo jutro pizze bedziem zamawiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jo ni mam czasu jak inne lebry:loveu::loveu::loveu: na stanie w kuchni 2 godz... i pieczenie legwanów :cool1: :eviltong:legwanki smażyłam godzinkę ...i jeszcze biegałam do cia:loveu::loveu: na GG witanko.... kochaniutkie wszysstkie WY!!!!! :loveu::loveu: P.S. co kurde... You have included 39 images in your message. ... qrde .. a to masz jeszcze 1 image :angryy:nareszcie jesteś bom się zamartwiała:oops: Quote
Recommended Posts