Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chalimala']klocuszka na pewno prędzej czy później poznam osobiście :diabloti: jakby nie było tak upalnie na piechotę do jastrzębia bym polazła :D

ale po co na piechote :cool3::cool3::cool3: asfalt wam zwinęli?? awtobiusty jeżdżą :cool1::cool1:
sama przyszłam do studia i niestety sama wyszłam :( ale ja tam jeszcze wrócę :diabloti::evil_lol:
o masz.. zabrzmiało groźnie... nie zrobił Ci Pawcio dobrze :mad::mad::mad::roll:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

ależ zrobił i to bardzo dobrze :D z piesami na piechote byłoby ciężko :D a autobusem to by mnie ludzie wywalili :D jak będę miała samochodzik dostępny wpadnę do Was :D

Posted

[quote name='clockwork']o masz.. zabrzmiało groźnie... nie zrobił Ci Pawcio dobrze :mad::mad::mad::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to jeszcze za 300 stronkę ...
:knajpa::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='chalimala']ależ zrobił i to bardzo dobrze :D z piesami na piechote byłoby ciężko :D a autobusem to by mnie ludzie wywalili :D jak będę miała samochodzik dostępny wpadnę do Was :D

no to kochaniutka- do zobaczyska we wtorek ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to jeszcze za 300 stronkę ...
:knajpa::knajpa::knajpa:

a ty co??? trenujesz???? to ja też.. choć w wirtualu sie napije :knajpa::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='clockwork']następna..... pijta każdy za siebie :eviltong: ja WASZYCH ilości nie zmoge :cool1:
Za nasze zdrówko dasz radę :razz: wierzę w Ciebie :p

[quote name='clockwork']i w tym momencia zastanawiam się nad teorią życia po życiu... czy te maltretowane, głodne dzieci, zwierzęta,- to nie aby odkupywanie grzechów za krzywdę i zło wyrządzone w poprzednim życiu... takie refleksje mi się nasunęły myśląc o reinkarnacji....
Ja nad tym myślałam baaaardzo dużo, w swoim czasie :-( w końcu przestałam, bo świra dostawałam, a i tak się tego za życia nie dowiem :cool1:
Trzymaj się kochana :glaszcze:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)musowo...

A my się juz szykujemy ...tra la la ....ale będzie wesoło tralala:multi::multi::multi:

Udanej zabawy:loveu::loveu::loveu::multi:
[quote name='clockwork']a co???? Ty juz nie możesz?? :diabloti:

Mogę, mogę, aż za bardzo:evil_lol::evil_lol:

Za "szejsetną":evil_lol::evil_lol::knajpa:

No jak się bawicie moje kochane:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']żegnalec..... jade do Ali i Dilerowej :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='dealer']wrocilam:diabloti: ale bylo dretwooooo...masakra:diabloti:

Klockowa kocham cie misiu:loveu::placz::placz::placz:wiedziałam ...i Klockową koffa a mnie NIKT:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:

:placz::placz::placz:wiedziałam ...i Klockową koffa a mnie NIKT:placz::placz::placz:

do ciebie tez ide ci napisac ..ino dogomul mnie nie chce wpuscic:placz:

Posted

[quote name='dealer']do ciebie tez ide ci napisac ..ino dogomul mnie nie chce wpuscic:placz::-(buuu a ja juz miałam doła jak lej po bombie:oops:....to ja lece do się :p

Posted

[quote name='malawaszka']o jezuuu i tu się żalą że drętwo było :shake: no przykjro mi BARDZO mi przykro :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no wiesz ...drętwo to mogło być ...gdybyśmy zapiły się miodem i zesztywniały:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:crazyeye:gdzie TY NASZA1/3:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.....gdzieś zaginęła z samego ranka ...nie mów że poszłas w sprawie ,,skargowej,,....to ja lecę po arbuz i po pilnik:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:gdzie TY NASZA1/3:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.....gdzieś zaginęła z samego ranka ...nie mów że poszłas w sprawie ,,skargowej,,....to ja lecę po arbuz i po pilnik:diabloti:

to ja po raz kolejny ide po kase na kaucje:diabloti:
dzien dobry nienormalna kryminalistko:loveu:

Posted

kto na Pawcia fotelu ten popadł:evil_lol:

a teraz na kolanka ...Pawcio zawsze pozwala a dlaczego bartek ma opory:razz:

ta pani uwieczniała to na wieczność;)

i była uwieczniana

a potem dokarmiała piesa

Posted

[quote name='paula_z']Za nasze zdrówko dasz radę :razz: wierzę w Ciebie :p

Ja nad tym myślałam baaaardzo dużo, w swoim czasie :-( w końcu przestałam, bo świra dostawałam, a i tak się tego za życia nie dowiem :cool1:
Trzymaj się kochana :glaszcze:
hihi sie trzymam .... tez mi sie wydaje że nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie... NIKT KTO ŻYJE... można mieć teorie, przypuszczenia... ale nic na 100%. Pauluś.... moja sytuacja jest zupełnie inna niz to co spotkało Ciebie :glaszcze:
w moim przypadku ten ktoś nie zasługuje na współczucie, wspomnienia i dobre słowo ;) choć powinien... dla mnie ten ktoś umarł 16 lat temu- jak ja dla niego :cool1:

[quote name='madzia i medor']Udanej zabawy:loveu::loveu::loveu::multi:

No jak się bawicie moje kochane:loveu::loveu:

dupa... drętwe towarzycho strasznie.. a taka fajna sie ta dilerowa wydawała :diabloti::eviltong:
[quote name='dealer']wrocilam:diabloti: ale bylo dretwooooo...masakra:diabloti:

Klockowa kocham cie misiu:loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dobra ... to i ja KWM :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='madzia i medor']Tak też myślałam:diabloti::diabloti:
nie szpanuj że myślisz :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:

:placz:wiedziałam ...i Klockową koffa a mnie NIKT:placz:
jo cie kochom jak diobli!!!

[quote name='malawaszka']o jezuuu i tu się żalą że drętwo było :shake: no przykjro mi BARDZO mi przykro :shake:
oj juz nie udawaj że Ci PRZYKRO :cool1:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to czym zapijałyscie????:diabloti:
colą.... JA colą :cool1: aż mi sie żaby w brzuchu zalęgły :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:gdzie TY NASZA1/3:loveu:.....gdzieś zaginęła z samego ranka ...nie mów że poszłas w sprawie ,,skargowej,,....to ja lecę po arbuz i po pilnik:diabloti:
nie...w sprawie "skargowej" pan komendant badzie oczekiwał na telefon po 14tej- tera pewnie śpi w kamerliku :mad:
a gdzie byłam??? wszędzie... musze pozałatwiać niezałatwione przez NIEGO sprawy :angryy::angryy::angryy: konta, długi, polisy....... :mad: :angryy:

[quote name='dealer']to ja po raz kolejny ide po kase na kaucje:diabloti:
dzien dobry nienormalna kryminalistko:loveu:
masz tą kase??? bo jutro pizze bedziem zamawiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jo ni mam czasu jak inne lebry:loveu::loveu::loveu: na stanie w kuchni 2 godz... i pieczenie legwanów :cool1:

witanko.... kochaniutkie wszysstkie WY!!!!! :loveu::loveu:

P.S. co kurde... You have included 39 images in your message. ... qrde .. a to masz jeszcze 1 image :angryy:

Posted

i ciąg dalszy fotasków

fotografowano wszystkich i w każdej sytuacji

i udało mi sie 2/3 ufocić razem:loveu::loveu::loveu:

a jak ci wsadze paluszek w obiektyw to zrobisz foteckę:razz:

:loveu::loveu::loveu:Nasz Ozzulek;)

Posted

[quote name='clockwork']jo cie kochom jak diobli!!!
:loveu::loveu::loveu:i zaraz mi lzej na serduchu....

colą.... JA colą :cool1: aż mi sie żaby w brzuchu zalęgły :evil_lol:
jadłaś legwanki a żaby masz w brzuniu...:crazyeye:

nie...w sprawie "skargowej" pan komendant badzie oczekiwał na telefon po 14tej- tera pewnie śpi w kamerliku :mad:
a gdzie byłam??? wszędzie... musze pozałatwiać niezałatwione przez NIEGO sprawy :angryy::angryy::angryy: konta, długi, polisy....... :mad: :angryy:
:cool1:trza ten rozdział zamknąć ...coś zawsze kiedyś się kończy

masz tą kase??? bo jutro pizze bedziem zamawiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jo ni mam czasu jak inne lebry:loveu::loveu::loveu: na stanie w kuchni 2 godz... i pieczenie legwanów :cool1:
:eviltong:legwanki smażyłam godzinkę ...i jeszcze biegałam do cia:loveu::loveu: na GG

witanko.... kochaniutkie wszysstkie WY!!!!! :loveu::loveu:

P.S. co kurde... You have included 39 images in your message. ... qrde .. a to masz jeszcze 1 image :angryy:nareszcie jesteś bom się zamartwiała:oops: