clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']A no, ino tu trza bardziej kujtujajnie;) ;) ;) :evil_lol: a no tak... a ja kulture w domu zostawiła :shake::oops: a skrzynke PW mam full... błeeee Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork'] a no tak... a ja kulture w domu zostawiła :shake::oops: a skrzynke PW mam full... błeeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam .....prawie 100% nafoolowana Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....taaaaa .....no to myśl nad tym hasłem.. a kupiła juz te słuchawki na SKYPKA;) Ostatnio po rozmowie z Dijejką pamiętałam i miałam kupić, ale jakoś mi sklepnie po drodze był:roll: [quote name='clockwork'] a no tak... a ja kulture w domu zostawiła :shake::oops: a skrzynke PW mam full... błeeee Ja kultury nigdy nie miołom i mieć nie będę - dobrze mi tak:diabloti: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Ostatnio po rozmowie z Dijejką pamiętałam i miałam kupić, ale jakoś mi sklepnie po drodze był:roll: :diabloti:to bląd poważny i niewybaczalny ....może dziś po drodze będzie sklepik;) Quote
agbar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Ostatnio po rozmowie z Dijejką pamiętałam i miałam kupić, ale jakoś mi sklepnie po drodze był:roll: dziolcha:mad: masz czas do nastepnego poniedzialku:diabloti: a dzis w nocy badz zwarta i gotowa bo mozesz miec gosci na kawie:diabloti: :loveu: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Ostatnio po rozmowie z Dijejką pamiętałam i miałam kupić, ale jakoś mi sklepnie po drodze był:roll: Ja kultury nigdy nie miołom i mieć nie będę - dobrze mi tak:diabloti: kup se słuchawki- pogadamy we 4 na skypie :multi::multi::multi::cool1: i dobrze Ci tak :cool3: [quote name='dealer']dziolcha:mad: masz czas do nastepnego poniedzialku:diabloti: a dzis w nocy badz zwarta i gotowa bo mozesz miec gosci na kawie:diabloti: :loveu: a mówiłaś że do nas jedziesz... ucałuj medorową od nas- albo przybierz ją po drodze ;) i cho już.... bo sie doczekać nie moge.... już przygotowałam kartke "DZIS NIECZYNNE, JUTRO TEZ NIE, POJUTRZE-raczej nie" :eviltong: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']kup se słuchawki- pogadamy we 4 na skypie :multi::multi::multi::cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...zatkło mnię ..... i dobrze Ci tak :cool3: a mówiłaś że do nas jedziesz... ucałuj medorową od nas- albo przybierz ją po drodze ;) ;)dobrze gadasz... i cho już.... bo sie doczekać nie moge.... już przygotowałam kartke "DZIS NIECZYNNE, JUTRO TEZ NIE, POJUTRZE-raczej nie" :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś to znaczy ...w srodę :razz: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś to znaczy ...w srodę :razz: ta.. ale napisałam już dziś ... bo potem moge zaniemóc :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']ta.. ale napisałam już dziś ... bo potem moge zaniemóc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:drukowanymi napisałas :razz:......bo będzie jak z tymi drzwiami ...wejście...........obok:eviltong: Quote
Paula Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witajcie gadułki :grins: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....taaaaa .....no to myśl nad tym hasłem.. a kupiła juz te słuchawki na SKYPKA;) Qrde, znowu zapomniałam :splat: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='paula_z']Witajcie gadułki :grins: Qrde, znowu zapomniałam :splat:o nastepna co musi zakupy na karteluszkach zapisywać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 aaaa buuu kiedy ja będę znowu za Wami nadążać :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='paula_z']Witajcie gadułki :grins: Qrde, znowu zapomniałam :splat: witaj Paulo w naszych czarnych progach :loveu: też nie masz słuchawek??? matko!!! jak Wy egzystujecie bez darmowego milczenia na skype :crazyeye: [quote name='malawaszka']aaaa buuu kiedy ja będę znowu za Wami nadążać :placz::placz::placz: skróce CI: nazywam sie Magda, w innych kręgach zwana Klockowa, mam psa o imiu Klokłork i jaszczura o imiu Orange. Jutro nawiedza nas Aga, zwana Dilerką która ma psa Diliego, oraz Alicja= Ozzulkowa, mająca Ozziego :cool1: bedzie sie działo :mdleje: aaa... i miała Dilerowa przybrać Medorową (Magde z Tych) ale ta była w terenie- oczywiście specjalnie wyszła.... nigdy nie wychodzi z domu a wczoraj musiała :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork'] noooo... byłam kiedyś młoda i... owłosiona... ale to było kiedyś, dawno baaaardzo dawno ... jak Jezus był mały...:roll: dziś siwe włosy na skroniach :placz::placz::placz: o rany az tak??? to Ty moze farbuj te wloski swe.....:diabloti: [quote name='clockwork']skróce CI: nazywam sie Magda, w innych kręgach zwana Klockowa, mam psa o imiu Klokłork i jaszczura o imiu Orange. Jutro nawiedza nas Aga, zwana Dilerką która ma psa Diliego, oraz Alicja= Ozzulkowa, mająca Ozziego :cool1: bedzie sie działo :mdleje: aaa... i miała Dilerowa przybrać Medorową (Magde z Tych) ale ta była w terenie- oczywiście specjalnie wyszła.... nigdy nie wychodzi z domu a wczoraj musiała :cool1: działo sie czy sie bedzie dziac???? o rany to Was troche sie teraz zbierze..znaczy sie zlot czarownic nas czeka..... milego dzionka zycze .....i zapraszam na morskie foty...:p Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ooo dzięki Ci dobra kobieto :multi::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']działo sie czy sie bedzie dziac???? o rany to Was troche sie teraz zbierze..znaczy sie zlot czarownic nas czeka..... milego dzionka zycze .....i zapraszam na morskie foty...:p bedzie siedziało... to Ozzulkowe i Dilerowe bedzie siedziało u mnie :cool1: a byłam byłam u Ciebie... morze nie robi na mnie wrażenia ale widziałam PSY ;) ja też życzę miłego :loveu: [quote name='malawaszka']ooo dzięki Ci dobra kobieto :multi::evil_lol: do usług o Pani :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']bedzie siedziało... to Ozzulkowe i Dilerowe bedzie siedziało u mnie :cool1: a byłam byłam u Ciebie... morze nie robi na mnie wrażenia ale widziałam PSY ;) ja też życzę miłego :loveu: do usług o Pani :eviltong: a czemu morze nie robi wrazenia??? kurcze to chyba tylko na mnie robi wrazenie bo ja go nie mam.... cudownie jest tak wieczorkiem polazikowac po plazy....i ten szum morza....extra jak dla mnie...:loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a czemu morze nie robi wrazenia??? kurcze to chyba tylko na mnie robi wrazenie bo ja go nie mam.... cudownie jest tak wieczorkiem polazikowac po plazy....i ten szum morza....extra jak dla mnie...:loveu: no... może i fajnie, alem ja sie romantykiem nie urodziła :roll: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 nosz kurde lato przyszło... chyba czas na zmaine opon z zimowych na letnie :roll::oops: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']nosz kurde lato przyszło... chyba czas na zmaine opon z zimowych na letnie :roll::oops: ale po co bedziesz tak szalec....za pare miesiecy znow bedziesz zmieniac??? warto??? Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ale po co bedziesz tak szalec....za pare miesiecy znow bedziesz zmieniac??? warto??? mówisz?? :hmmmm: to chyba sobie daruje :evil_lol::evil_lol: za 2 miesiące już wrzesień, potem październik... śnieg, zawieja, mróz, wydmy... dołoże tylko łańcuchy na koła ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']mówisz?? :hmmmm: to chyba sobie daruje :evil_lol::evil_lol: za 2 miesiące już wrzesień, potem październik... śnieg, zawieja, mróz, wydmy... dołoże tylko łańcuchy na koła ;) i pewnie ze tak:diabloti: ....a nie teraz zmiana opon i te sprawy.....szkoda czasu...:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']witaj Paulo w naszych czarnych progach :loveu: też nie masz słuchawek??? matko!!! jak Wy egzystujecie bez darmowego milczenia na skype :crazyeye: skróce CI: nazywam sie Magda, w innych kręgach zwana Klockowa, mam psa o imiu Klokłork i jaszczura o imiu Orange. Jutro nawiedza nas Aga, zwana Dilerką która ma psa Diliego, oraz Alicja= Ozzulkowa, mająca Ozziego :cool1: bedzie sie działo :mdleje: aaa... i miała Dilerowa przybrać Medorową (Magde z Tych) ale ta była w terenie- oczywiście specjalnie wyszła.... nigdy nie wychodzi z domu a wczoraj musiała :cool1: Tak, ja zawsze jestem w domu, nigdy nie wychodzę, wyszłam specjalnie :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='dealer']dziolcha:mad: masz czas do nastepnego poniedzialku:diabloti: a dzis w nocy badz zwarta i gotowa bo mozesz miec gosci na kawie:diabloti: :loveu: To Ty Dilerka łu nas na ojczyźnie jezdeś:crazyeye: :crazyeye: [quote name='clockwork']kup se słuchawki- pogadamy we 4 na skypie :multi::multi::multi::cool1: i dobrze Ci tak :cool3: Kupię i będziemy śpiewać papapa parapapa papapa:loveu: Dobrze mi:cool1: :cool1: :loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Tak, ja zawsze jestem w domu, nigdy nie wychodzę, wyszłam specjalnie :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na taką tez wyglądasz :diabloti: To Ty Dilerka łu nas na ojczyźnie jezdeś:crazyeye: :crazyeye: no jezdeś jezdeś... wprosiła sie do Ciebie na kawe nad ranem... ale ... Ciebie nie było :cool1::mad: Kupię i będziemy śpiewać papapa parapapa papapa:loveu: Dobrze mi:cool1: :cool1: :loveu: niby nic a tak ... niby nic... i dobrze CI :eviltong: w arbajcie jeżeś dziołcha??? Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']niby nic a tak ... niby nic... i dobrze CI :eviltong: w arbajcie jeżeś dziołcha??? A no ślicznie wyglądam:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: A to ona nad ranem rzucała kamyczkami w me okiennice:loveu: A tak to się zaczęło - coraz lepiej:evil_lol: A no w arbajcie se arbatuje:lol: :lol: Aaaaa.... no to wszystko :cool1: :cool1: :cool1: :p Quote
Recommended Posts