Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']PUK PUK DRYN DRYN JEBUDUUUU...spadlam ze schodow...:cool1: czy ten rumor mojego spadajacego cielska cie nie obudzil:crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyliłas domy , tamoj nie ma schodów.......albo wpadłaś do windy;)

HELLoooooooooooooołłłłłłłłłłł
Nasze Klocusiowe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
zaraz uciokam ;)meldnę się później:p

Posted

[quote name='madzia i medor']Moi kochani, później nadrobię Waszego blogaska, ale chciałam powiedzieć, że jestem i o Was nieustająco pamiętam;):loveu:
masz szczęście chciałam Ci-po-wiedzieć :p

[quote name='malawaszka']:placz:ja nie mogiem takich czułości doświadczać przez te cholerne alergie :placz:

[quote name='malawaszka']no właśnie wiem co tracę - bo zdarzało się takie wylizywanko :evil_lol: ale ... potem konsekwencje... :shake::angryy::placz:
ale ile przyjemności przed konsekwencjami :loveu::loveu: ja bym sie nie oparła pokusie :cool3:

[quote name='paula_z']Dziń dybry :grins:
joł joł Pa-ULA!!!!

[quote name='dealer']PUK PUK DRYN DRYN JEBUDUUUU...spadlam ze schodow...:cool1: czy ten rumor mojego spadajacego cielska cie nie obudzil:crazyeye:
a to TY odbiłaś sie od windy :crazyeye: myśłałam że sie urwała... taki huk był :grins:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyliłas domy , tamoj nie ma schodów.......albo wpadłaś do windy;)

HELLoooooooooooooołłłłłłłłłłł
Nasze Klocusiowe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
zaraz uciokam ;)meldnę się później:p

jak uciokłaś jak ja Ci na gie pisam.... dlaczemu... po co ja gnałam do pracy :mad:

HELL...................................o :diabloti:

Posted

dzien dobry sie z pania....
jakie Ty masz piekne zdjecie wstawione w avatorku..fiu fiu..fiu....rewelacja..jakie TY piekne dziewcze z pełnym owłosieniem na glowie jestes:evil_lol: :loveu: :loveu: :p

miłego dzioneczka....
wróciłam i juz bede:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry sie z pania....
jakie Ty masz piekne zdjecie wstawione w avatorku..fiu fiu..fiu....rewelacja..jakie TY piekne dziewcze z pełnym owłosieniem na glowie jestes:evil_lol: :loveu: :loveu: :p

miłego dzioneczka....
wróciłam i juz bede:diabloti:

noooo... byłam kiedyś młoda i... owłosiona... ale to było kiedyś, dawno baaaardzo dawno ... jak Jezus był mały...:roll:
dziś siwe włosy na skroniach :placz::placz::placz:

[quote name='dealer']bu:diabloti:
:eek2:

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='clockwork']

jak uciokłaś jak ja Ci na gie pisam.... dlaczemu... po co ja gnałam do pracy :mad:

HELL...................................o :diabloti:

:multi::multi::multi:już jestem w domecku.......
za chwilke będę na stałe na kompeczku;)
oj nie mów że nie wiedziałaś po co gnałaś
;)

Posted

[quote name='clockwork']
noooo... byłam kiedyś młoda i... owłosiona... ale to było kiedyś, dawno baaaardzo dawno ... jak Jezus był mały...:roll:
dziś siwe włosy na skroniach :placz::placz::placz:

:eek2:

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::razz:oj tak tak ...widziałam dzisiaj 1szy siwy włos na czyichś skroniach;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:już jestem w domecku.......
za chwilke będę na stałe na kompeczku;)
oj nie mów że nie wiedziałaś po co gnałaś
;)

no wiedziałam wiedziałam że mnie nawiedzicie :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj tak tak ...widziałam dzisiaj 1szy siwy włos na czyichś skroniach;)
:mad::mad::mad: na czyichś, na czyichś.... qrde... może jeszcze wygadaj że na moich :roll:

dogo zamulona jak stuletni staw- idę w takim razie myć Pawciowo-studyjne okna

Posted

[quote name='clockwork']no wiedziałam wiedziałam że mnie nawiedzicie :loveu:
KCM:loveu::loveu::loveu:

:mad::mad::mad: na czyichś, na czyichś.... qrde... może jeszcze wygadaj że na moich :roll:
no przecie nie pisałam że na Twoich:razz:

dogo zamulona jak stuletni staw- idę w takim razie myć Pawciowo-studyjne okna
:razz:no masz .....a było dać ściere na tyle rąk to by poszło raz dwa

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no masz .....a było dać ściere na tyle rąk to by poszło raz dwa

buuu.... że ja nie wspomniałam o oknach wcześniej... ale to była kwestia chwili jak wpadłam na pomysła że okazja umyć, bo klient Pawciowi nie przylazł :mad:

[quote name='madzia i medor']No przeca mówiłam, że głuupi ma zawsze szczęście:diabloti::diabloti::diabloti:

Witajta:multi:
no... dlatego mówie że masz szczeście :cool3::cool3:

witaj!!!!
nie gadaj żeś jest na kompku wtedy co ja
:crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']
no... dlatego mówie że masz szczeście :cool3::cool3:

witaj!!!!
nie gadaj żeś jest na kompku wtedy co ja :crazyeye:
A no jezdem, pracujem:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Klikła bym do Ciem na gie gie, ale rzekomo podaje nie prawidłowe hasło :mdleje:

Posted

[quote name='madzia i medor']A no jezdem, pracujem:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Klikła bym do Ciem na gie gie, ale rzekomo podaje nie prawidłowe hasło :mdleje:
specjalnie??? :p

Posted

[quote name='clockwork']że specjalnie wbijasz złe hasło- cobym Cie nie namierzyła.... na gie :mad:
Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Dokłądnie tak;)
Hasło podaję prawidłowe, bo codziennie je w domu używam:roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Dokłądnie tak;)
Hasło podaję prawidłowe, bo codziennie je w domu używam:roll:

to może numerek nie ten :roll::roll: może nie masz pamięci do numerków :p

Posted

[quote name='clockwork']buuu.... że ja nie wspomniałam o oknach wcześniej... ale to była kwestia chwili jak wpadłam na pomysła że okazja umyć, bo klient Pawciowi nie przylazł :mad:
:razz:a było pomyśleć wcześniej ......

Posted

[quote name='clockwork']to może numerek nie ten :roll::roll: może nie masz pamięci do numerków :p
Numerki bywają ulotne, fakt:diabloti: :diabloti: Ale poszłam sprawdzić do domu i gra gitara, a tu doopa wołowa:roll: :roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']Numerki bywają ulotne, fakt:diabloti: :diabloti: Ale poszłam sprawdzić do domu i gra gitara, a tu doopa wołowa:roll: :roll:

no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież"

Posted

[quote name='clockwork']no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież":razz:no ta...to temu już do mła nie klika...
a to u NAS na blogasie się pogaduchy odbywają ;)

Posted

[quote name='clockwork']no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież"

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no ta...to temu już do mła nie klika...
a to u NAS na blogasie się pogaduchy odbywają ;)

A no, ino tu trza bardziej kujtujajnie;) ;) ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']A no, ino tu trza bardziej kujtujajnie;) ;) ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....taaaaa .....no to myśl nad tym hasłem..
a kupiła juz te słuchawki na SKYPKA;)