agbar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 PUK PUK DRYN DRYN JEBUDUUUU...spadlam ze schodow...:cool1: czy ten rumor mojego spadajacego cielska cie nie obudzil:crazyeye: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='dealer']PUK PUK DRYN DRYN JEBUDUUUU...spadlam ze schodow...:cool1: czy ten rumor mojego spadajacego cielska cie nie obudzil:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyliłas domy , tamoj nie ma schodów.......albo wpadłaś do windy;) HELLoooooooooooooołłłłłłłłłłł Nasze Klocusiowe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zaraz uciokam ;)meldnę się później:p Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Moi kochani, później nadrobię Waszego blogaska, ale chciałam powiedzieć, że jestem i o Was nieustająco pamiętam;):loveu: masz szczęście chciałam Ci-po-wiedzieć :p [quote name='malawaszka']:placz:ja nie mogiem takich czułości doświadczać przez te cholerne alergie :placz: [quote name='malawaszka']no właśnie wiem co tracę - bo zdarzało się takie wylizywanko :evil_lol: ale ... potem konsekwencje... :shake::angryy::placz: ale ile przyjemności przed konsekwencjami :loveu::loveu: ja bym sie nie oparła pokusie :cool3: [quote name='paula_z']Dziń dybry :grins: joł joł Pa-ULA!!!! [quote name='dealer']PUK PUK DRYN DRYN JEBUDUUUU...spadlam ze schodow...:cool1: czy ten rumor mojego spadajacego cielska cie nie obudzil:crazyeye: a to TY odbiłaś sie od windy :crazyeye: myśłałam że sie urwała... taki huk był :grins: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyliłas domy , tamoj nie ma schodów.......albo wpadłaś do windy;) HELLoooooooooooooołłłłłłłłłłł Nasze Klocusiowe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zaraz uciokam ;)meldnę się później:p jak uciokłaś jak ja Ci na gie pisam.... dlaczemu... po co ja gnałam do pracy :mad: HELL...................................o :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 dzien dobry sie z pania.... jakie Ty masz piekne zdjecie wstawione w avatorku..fiu fiu..fiu....rewelacja..jakie TY piekne dziewcze z pełnym owłosieniem na glowie jestes:evil_lol: :loveu: :loveu: :p miłego dzioneczka.... wróciłam i juz bede:diabloti: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry sie z pania.... jakie Ty masz piekne zdjecie wstawione w avatorku..fiu fiu..fiu....rewelacja..jakie TY piekne dziewcze z pełnym owłosieniem na glowie jestes:evil_lol: :loveu: :loveu: :p miłego dzioneczka.... wróciłam i juz bede:diabloti: noooo... byłam kiedyś młoda i... owłosiona... ale to było kiedyś, dawno baaaardzo dawno ... jak Jezus był mały...:roll: dziś siwe włosy na skroniach :placz::placz::placz: [quote name='dealer']bu:diabloti: :eek2: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork'] jak uciokłaś jak ja Ci na gie pisam.... dlaczemu... po co ja gnałam do pracy :mad: HELL...................................o :diabloti: :multi::multi::multi:już jestem w domecku....... za chwilke będę na stałe na kompeczku;) oj nie mów że nie wiedziałaś po co gnałaś ;) Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork'] noooo... byłam kiedyś młoda i... owłosiona... ale to było kiedyś, dawno baaaardzo dawno ... jak Jezus był mały...:roll: dziś siwe włosy na skroniach :placz::placz::placz: :eek2: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::razz:oj tak tak ...widziałam dzisiaj 1szy siwy włos na czyichś skroniach;) Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:już jestem w domecku....... za chwilke będę na stałe na kompeczku;) oj nie mów że nie wiedziałaś po co gnałaś ;) no wiedziałam wiedziałam że mnie nawiedzicie :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj tak tak ...widziałam dzisiaj 1szy siwy włos na czyichś skroniach;) :mad::mad::mad: na czyichś, na czyichś.... qrde... może jeszcze wygadaj że na moich :roll: dogo zamulona jak stuletni staw- idę w takim razie myć Pawciowo-studyjne okna Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']no wiedziałam wiedziałam że mnie nawiedzicie :loveu: KCM:loveu::loveu::loveu: :mad::mad::mad: na czyichś, na czyichś.... qrde... może jeszcze wygadaj że na moich :roll: no przecie nie pisałam że na Twoich:razz: dogo zamulona jak stuletni staw- idę w takim razie myć Pawciowo-studyjne okna :razz:no masz .....a było dać ściere na tyle rąk to by poszło raz dwa Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']masz szczęście chciałam Ci-po-wiedzieć :p No przeca mówiłam, że głuupi ma zawsze szczęście:diabloti::diabloti::diabloti: Witajta:multi: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no masz .....a było dać ściere na tyle rąk to by poszło raz dwa buuu.... że ja nie wspomniałam o oknach wcześniej... ale to była kwestia chwili jak wpadłam na pomysła że okazja umyć, bo klient Pawciowi nie przylazł :mad: [quote name='madzia i medor']No przeca mówiłam, że głuupi ma zawsze szczęście:diabloti::diabloti::diabloti: Witajta:multi: no... dlatego mówie że masz szczeście :cool3::cool3: witaj!!!! nie gadaj żeś jest na kompku wtedy co ja :crazyeye: Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork'] no... dlatego mówie że masz szczeście :cool3::cool3: witaj!!!! nie gadaj żeś jest na kompku wtedy co ja :crazyeye: A no jezdem, pracujem:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Klikła bym do Ciem na gie gie, ale rzekomo podaje nie prawidłowe hasło :mdleje: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']A no jezdem, pracujem:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Klikła bym do Ciem na gie gie, ale rzekomo podaje nie prawidłowe hasło :mdleje: specjalnie??? :p Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']specjalnie??? :p Żem co specjalnie:hmmmm::niewiem::niewiem::niewiem: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Żem co specjalnie:hmmmm::niewiem::niewiem::niewiem: że specjalnie wbijasz złe hasło- cobym Cie nie namierzyła.... na gie :mad: Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']że specjalnie wbijasz złe hasło- cobym Cie nie namierzyła.... na gie :mad: Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Dokłądnie tak;) Hasło podaję prawidłowe, bo codziennie je w domu używam:roll: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Dokłądnie tak;) Hasło podaję prawidłowe, bo codziennie je w domu używam:roll: to może numerek nie ten :roll::roll: może nie masz pamięci do numerków :p Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']buuu.... że ja nie wspomniałam o oknach wcześniej... ale to była kwestia chwili jak wpadłam na pomysła że okazja umyć, bo klient Pawciowi nie przylazł :mad: :razz:a było pomyśleć wcześniej ...... Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']to może numerek nie ten :roll::roll: może nie masz pamięci do numerków :p Numerki bywają ulotne, fakt:diabloti: :diabloti: Ale poszłam sprawdzić do domu i gra gitara, a tu doopa wołowa:roll: :roll: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Numerki bywają ulotne, fakt:diabloti: :diabloti: Ale poszłam sprawdzić do domu i gra gitara, a tu doopa wołowa:roll: :roll: no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież" Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież":razz:no ta...to temu już do mła nie klika... a to u NAS na blogasie się pogaduchy odbywają ;) Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież" [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no ta...to temu już do mła nie klika... a to u NAS na blogasie się pogaduchy odbywają ;) A no, ino tu trza bardziej kujtujajnie;) ;) ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']A no, ino tu trza bardziej kujtujajnie;) ;) ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....taaaaa .....no to myśl nad tym hasłem.. a kupiła juz te słuchawki na SKYPKA;) Quote
Recommended Posts