Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']buuuu... wypchać ją!!!! wytrymować!! usmażyć na grillu!!!
albo coś świruje bo na ICQ jest dostępna...

no właśnie... dlaczego me ICQ świeci sie jako dostępny :hmmmm::razz:a chcesz o tym porozmawiać:eviltong:

nie wypchamy ....za mało trocin się zmieści :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']bo to jest ekonomia- kochaniutka.... ;)jak ekonomiczna to pozostań ;)...nie damy wypchać...Nasza ty jesteś:loveu::loveu::loveu: krzywdy zrobić nie damy ...nawet błękitnym pitbulom;):evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)jak ekonomiczna to pozostań ;)...nie damy wypchać...Nasza ty jesteś:loveu::loveu::loveu: krzywdy zrobić nie damy ...nawet błękitnym pitbulom;):evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:

[quote name='Pysia']http://images23.fotosik.pl/25/0dcf372e56877453.jpg
Buahahahaha Klockowa zostałam powalona czy jesteś powalona? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jestem walnęta.... nie gadaj żeś nie wiedziała... wsje wiedzą ;) stara a głupia :shake: :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...wiesz ...w razie cóś ...grupa wsparcia jest gotowa:mad:

licze na cie :evil_lol: :evil_lol: i już spadam.... chwilka minęła :placz:

PAPAPA:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']licze na cie :evil_lol: :evil_lol: i już spadam.... chwilka minęła :placz:
:placz::placz::placz:strasznie mała była ta chwilka :-(....stanowczo za mała:razz:
wiesz że ZAWSZE i o każdej porze ;)

PAPAPA:loveu:PA PA PA PARA PA PA PA PA RA:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
albo coś świruje bo na ICQ jest dostępna...

no właśnie... dlaczego me ICQ świeci sie jako dostępny :hmmmm:a wiesz:razz: ...ONO zawsze świeci jako dostępne ...może to tak ma być... :hmmmm:

[quote name='paula_z']Jak oni mogli :shake: jak mogli :placz: Bezszczelni :evil_lol:
no jak można było NASZĄ Madzię wywalać od kompecka:placz::placz::placz:...jeszcze powinno sie podać poduchę pod doopalona i Nagietkową Maść na odciski;)...jakby sie na paluszkach od klawiatury zrobiły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Klocusiowe dziś sie relaxują od kompecka:razz:...więc potem wrzucę jakiegos fotaska ...teraz się witam
DZIEŃ DOBEREK [SIZE=2]W Naszym Blogasku:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)miałabyś okazję tego doświadczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:placz:ja nie mogiem takich czułości doświadczać przez te cholerne alergie :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']:placz:ja nie mogiem takich czułości doświadczać przez te cholerne alergie :placz::placz::placz:nie wiesz co tracisz:razz::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie wiesz co tracisz:razz::loveu::loveu::loveu:

no właśnie wiem co tracę - bo zdarzało się takie wylizywanko :evil_lol: ale ... potem konsekwencje... :shake::angryy::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']no właśnie wiem co tracę - bo zdarzało się takie wylizywanko :evil_lol: ale ... potem konsekwencje... :shake::angryy::placz::razz:może nie pisz tak publicznie bo się nam na lizanko:eviltong: kolejka ustawi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: