Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork']buuuu... wypchać ją!!!! wytrymować!! usmażyć na grillu!!! albo coś świruje bo na ICQ jest dostępna... no właśnie... dlaczego me ICQ świeci sie jako dostępny :hmmmm::razz:a chcesz o tym porozmawiać:eviltong: nie wypchamy ....za mało trocin się zmieści :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a chcesz o tym porozmawiać:eviltong: nie wypchamy ....za mało trocin się zmieści :evil_lol: bo to jest ekonomia- kochaniutka.... Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork']bo to jest ekonomia- kochaniutka.... ;)jak ekonomiczna to pozostań ;)...nie damy wypchać...Nasza ty jesteś:loveu::loveu::loveu: krzywdy zrobić nie damy ...nawet błękitnym pitbulom;):evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 http://images23.fotosik.pl/25/0dcf372e56877453.jpg Buahahahaha Klockowa zostałam powalona czy jesteś powalona? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)jak ekonomiczna to pozostań ;)...nie damy wypchać...Nasza ty jesteś:loveu::loveu::loveu: krzywdy zrobić nie damy ...nawet błękitnym pitbulom;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: [quote name='Pysia']http://images23.fotosik.pl/25/0dcf372e56877453.jpg Buahahahaha Klockowa zostałam powalona czy jesteś powalona? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jestem walnęta.... nie gadaj żeś nie wiedziała... wsje wiedzą ;) stara a głupia :shake: :placz: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :razz:...wiesz :loveu:...w razie cóś ...grupa wsparcia jest gotowa:mad: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...wiesz ...w razie cóś ...grupa wsparcia jest gotowa:mad: licze na cie :evil_lol: :evil_lol: i już spadam.... chwilka minęła :placz: PAPAPA:loveu: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork']licze na cie :evil_lol: :evil_lol: i już spadam.... chwilka minęła :placz: :placz::placz::placz:strasznie mała była ta chwilka :-(....stanowczo za mała:razz: wiesz że ZAWSZE i o każdej porze ;) PAPAPA:loveu:PA PA PA PARA PA PA PA PA RA:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Madzia, już spadła :-( Parapapa, do poniedziałku pewnie :hand: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='paula_z']Madzia, już spadła :-( Parapapa, do poniedziałku pewnie :hand::placz:pewno wykopsali od kompecka .....:diabloti: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:pewno wykopsali od kompecka .....:diabloti: Jak oni mogli :shake: jak mogli :placz: Bezszczelni :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='clockwork'] albo coś świruje bo na ICQ jest dostępna... no właśnie... dlaczego me ICQ świeci sie jako dostępny :hmmmm:a wiesz:razz: ...ONO zawsze świeci jako dostępne ...może to tak ma być... :hmmmm: [quote name='paula_z']Jak oni mogli :shake: jak mogli :placz: Bezszczelni :evil_lol: no jak można było NASZĄ Madzię wywalać od kompecka:placz::placz::placz:...jeszcze powinno sie podać poduchę pod doopalona i Nagietkową Maść na odciski;)...jakby sie na paluszkach od klawiatury zrobiły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klocusiowe dziś sie relaxują od kompecka:razz:...więc potem wrzucę jakiegos fotaska ...teraz się witam DZIEŃ DOBEREK [SIZE=2]W Naszym Blogasku:p Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Moi kochani, później nadrobię Waszego blogaska, ale chciałam powiedzieć, że jestem i o Was nieustająco pamiętam;):loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)miałabyś okazję tego doświadczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :placz:ja nie mogiem takich czułości doświadczać przez te cholerne alergie :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='malawaszka']:placz:ja nie mogiem takich czułości doświadczać przez te cholerne alergie :placz::placz::placz:nie wiesz co tracisz:razz::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nie wiesz co tracisz:razz::loveu::loveu::loveu: no właśnie wiem co tracę - bo zdarzało się takie wylizywanko :evil_lol: ale ... potem konsekwencje... :shake::angryy::placz: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='malawaszka']no właśnie wiem co tracę - bo zdarzało się takie wylizywanko :evil_lol: ale ... potem konsekwencje... :shake::angryy::placz::razz:może nie pisz tak publicznie bo się nam na lizanko:eviltong: kolejka ustawi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :D :loveu: http://images27.fotosik.pl/27/fe8461e918e877a2.jpg "ble, nie smaczne" ;) Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='paula_z']:D :loveu: http://images27.fotosik.pl/27/fe8461e918e877a2.jpg "ble, nie smaczne" ;)niesmacne ...niesmacne...ale ile syfu z tego sie da zrobić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :turn-l: Aż strach się bać;) http://images27.fotosik.pl/27/fe8461e918e877a2.jpg Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='dealer']bylach sam tukej:loveu::loveu::loveu::loveu:ja też;)czyli prawie komplet:pjutro dołączy 3 cząsteczka;) Quote
Recommended Posts