clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):wcale nie zbladzona,jestem na dobrej i prostej drodze do sukcesu, slawy,ogolnego poszanowania i pieniedzy..bo talent juz mam :diabloti: ach, ktoz ma tyle wdzieku co ja,tyle wdzieku co ja haha:loveu: dość że zdbłądzona to jeszcze niepoczytalna:shake::shake: :calus: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):dość że zdbłądzona to jeszcze niepoczytalna:shake::shake: :calus: nie po co???:diabloti: nie przemawiaj do mnie wielozgloskowcami:cool1: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):moje kochane 60 kilo!!! :multi::multi::multi: jak zamknięte jak otwarte ;) futerko ktoś buchnął spod drzwi :placz::placz: a zima straszna tego lata :placz:;) WITAM CAŁE MILIONY TU PRZYBYŁYCH!!!! :multi::multi::multi::eviltong: :razz:futerka nikt nie buchnął ...zabrałam ...bojałam zostawić ...przyniosę później:p Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):wcale nie zbladzona,jestem na dobrej i prostej drodze do sukcesu, slawy,ogolnego poszanowania i pieniedzy..bo talent juz mam :diabloti: ach, ktoz ma tyle wdzieku co ja,tyle wdzieku co ja haha:loveu: Ja mam więcej :diabloti: Witaj Klockowa :multi: Kuna widzę słońce od rana i wciąż mi się wydaje ze majacze :evil_lol: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):Ja mam więcej :diabloti: Witaj Klockowa :multi: Kuna widzę słońce od rana i wciąż mi się wydaje ze majacze :evil_lol: z cala pewnoscia majaczysz:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pten wianeczek zapletłam JA ...osobiście:eviltong: http://images29.fotosik.pl/26/85a1661d47e9b684.jpg Wróciwszy z Jebia....oblewawszy domeczek Bajeczki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nie tylko ;) wstąpiłam wieczorową porą na NASZEGO Blogaska:p Alu, masz talenta;):loveu::loveu::loveu: A ta fotka jest zajebista:evil_lol::evil_lol: http://images23.fotosik.pl/25/0dcf372e56877453.jpg Witaj Klocusiowa, ja dziś znów tylko na chwilkę:roll::roll: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):nie po co???:diabloti: nie przemawiaj do mnie wielozgloskowcami:cool1: nie-po-czy-tal-na :diabloti: czyli że nie umiesz czytać :evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:futerka nikt nie buchnął ...zabrałam ...bojałam zostawić ...przyniosę później:p jezdem- miałam zamówienie od Pana- kawa razy 2 :evil_lol::evil_lol: Pysia napisał(a):Ja mam więcej :diabloti: Witaj Klockowa :multi: Kuna widzę słońce od rana i wciąż mi się wydaje ze majacze :evil_lol: witaj Pysiu!!! też wydaje mi sie że jest jakieś słońce- ale obawiam sie że to fatamorgana :crazyeye: Alu- choo z tym futrem Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Alu, masz talenta;):loveu::loveu::loveu: A ta fotka jest zajebista:evil_lol::evil_lol: http://images23.fotosik.pl/25/0dcf372e56877453.jpg Witaj Klocusiowa, ja dziś znów tylko na chwilkę:roll::roll: i cóż w niej takiego zaje2bistego?? pies morderca rozmiękcza swoją ofiare przed skonsumowaniem :cool1: jak na chwilke, do jasnej anielki!!! jak na chwilke :mad::mad::angryy: siadaj na pośladkach i siedź.... Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a): jezdem- miałam zamówienie od Pana- kawa razy 2 :evil_lol::evil_lol: :razz:kawa była razy 3 witaj Pysiu!!! też wydaje mi sie że jest jakieś słońce- ale obawiam sie że to fatamorgana :crazyeye: Alu- choo z tym futrem no cho no cho.....i znów gdzieś zagine w akcji .....przyniosę później ......napewno się przyda ;) Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):no cho no cho.....i znów gdzieś zagine w akcji .....przyniosę później ......napewno się przyda ;) daj to futro bo nie doczekam sie lata.... i jaki lek na depresje poprosze.. Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):daj to futro bo nie doczekam sie lata.... i jaki lek na depresje poprosze.. na depresje proponuje rosyjska ruletkie:diabloti: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):na depresje proponuje rosyjska ruletkie:diabloti: buuuhahhaha... Dilerka... jo nie wstrzimia z Tobą :shake::shake::shake: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):buuuhahhaha... Dilerka... jo nie wstrzimia z Tobą :shake::shake::shake: nie wstrzimuj....to nie zdrowo:diabloti: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):nie wstrzimuj....to nie zdrowo:diabloti: popuściłam :diabloti: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):popuściłam :diabloti: popusc jeszcze wodze fantazji:razz: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):popusc jeszcze wodze fantazji:razz: fantazja, fantazja... bo fantazja jest od tego...... :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):fantazja, fantazja... bo fantazja jest od tego...... :evil_lol::evil_lol: zeby bawic sie zeby bawic sie....zeby bawic sie na calego:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):daj to futro bo nie doczekam sie lata.... i jaki lek na depresje poprosze.. futro mam ...jak będzie ciepło to i deprecha minie clockwork napisał(a):fantazja, fantazja... bo fantazja jest od tego...... :evil_lol::evil_lol:;)aby bawić sie aby bawić się aby bawić sie na całego:eviltong: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :cool3:Dziś sobota...i pańcia Klocusiowa poszła już do domecku z pieseczkiem:loveu: Quote
malawaszka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 hahahah ZAJERBISTE!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='malawaszka'] hahahah ZAJERBISTE!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:;)miałabyś okazję tego doświadczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Witanko Klockowe misie :loveu: witalec Maxiowe .... niedźwiadki ;) [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Dziś sobota...i pańcia Klocusiowa poszła już do domecku z pieseczkiem:loveu:http://images29.fotosik.pl/27/82e4d18f12bdaaeb.jpg powaga... poszła??? to ci klockowa :shake: [quote name='malawaszka']http://images23.fotosik.pl/25/0dcf372e56877453.jpg hahahah ZAJERBISTE!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: też cie kochom :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork'] powaga... poszła??? to ci klockowa :shake: :razz:no ja nie wiem ...taka Ci ona dzisiaj była ...pojszła ....uciekła porzuciła...Klocusiowego blogaska;) Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no ja nie wiem ...taka Ci ona dzisiaj była ...pojszła ....uciekła porzuciła...Klocusiowego blogaska;) buuuu... wypchać ją!!!! wytrymować!! usmażyć na grillu!!! albo coś świruje bo na ICQ jest dostępna... no właśnie... dlaczego me ICQ świeci sie jako dostępny :hmmmm: Quote
Recommended Posts