Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Wstydliwa z cia dziołcha:calus::evil_lol::evil_lol::loveu: No jasne, że mam... głupi ma zawsze szczęście:diabloti: :evil_lol::eviltong:skromna ....i nie lubiam tłumów...a jak powiem offen to nam sie to zlecą i co ...doopa:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 czesc kochana:loveu: nie plakaj ja WAS kocham i tez mam kundla :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dealer napisał(a):czesc kochana:loveu: nie plakaj ja WAS kocham i tez mam kundla :diabloti::razz:Koffasz nas Wszystkie:loveu::loveu::loveu:bo Nas mało kto koffa:oops: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Viki ośliniła mi psa.:mad: :mad: ... zostawiła mu łańcuszek na szyi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):Viki ośliniła mi psa.:mad: :mad: ... zostawiła mu łańcuszek na szyi :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziesz trymować ...czy focić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziesz trymować ...czy focić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a foty za późno.:roll: :roll: .. są ofiary:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):a foty za późno.:roll: :roll: .. są ofiary:evil_lol: :placz::placz::placz:biedny Klocuś................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja Was kocham :loveu: i też mam kundla :evil_lol: madzia i medor napisał(a):To tyle sprostowania i lecę reszte przelecieć:evil_lol: Mnie nie przeleciałaś :placz: Odczuwam niedosyt :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 paula_z napisał(a):Ja Was kocham :loveu: i też mam kundla :evil_lol: ;)moj ma wprawdzie rodowód ale chłoptaś bez osiagnięć bo ma mało zapobiegliwą pańcię którna sobie przyniosła do domeczku pieska do koffania ....:loveu::loveu::loveu: Mnie nie przeleciałaś :placz: Odczuwam niedosyt :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no i teraz wszystkie niezaspokojone bedą chodzić;) Quote
BoJa2 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no i teraz wszystkie niezaspokojone bedą chodzić;) Dobrze,że jeszcze umią chodzić,a nie leża do góry doopką:evil_lol: Quote
agbar Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 hielol niezaspokojne:diabloti: jak jest...spokojna:evil_lol: melduje ze bylam...i zas przyjde jutro moze cie w koncu spotkam:loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 na dobranoc Nasz ukoffany Klocus :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:z Blogaskiem wędruje na górę Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 paula_z napisał(a):Ja Was kocham :loveu: i też mam kundla :evil_lol: Mnie nie przeleciałaś :placz: Odczuwam niedosyt :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o masz.... Medorowa nie wydoliła :evil_lol: Hugo-Kochaś napisał(a):Dobrze,że jeszcze umią chodzić,a nie leża do góry doopką:evil_lol: ja o tej godzince już doopką do góry byłach :oops: dealer napisał(a):hielol niezaspokojne:diabloti: jak jest...spokojna:evil_lol: melduje ze bylam...i zas przyjde jutro moze cie w koncu spotkam:loveu: tera jezdem- cho :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):na dobranoc Nasz ukoffany Klocus :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:z Blogaskiem wędruje na górę na dzień dobry JA SE wyciągne jestem tu i zaraz zwracam.... ide dobijać sie do Ali bo dzwonie i dzwonie :shake: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a): jestem tu i zaraz zwracam.... ide dobijać sie do Ali bo dzwonie i dzwonie :shake: :p...no tak ty tam a ja TU czekam na cię ;) Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):PUK...PUK....:p Quote
BoJa2 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 cześć Klocusiowa - tez se przyszłam popukać;) :loveu: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):cześć Klocusiowa - tez se przyszłam popukać;) :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... kogo będziesz pukać;) Quote
agbar Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 pryzszlam cie puknac..to znaczy do cie puknac:diabloti: Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):cześć Klocusiowa - tez se przyszłam popukać;) :loveu: dealer napisał(a):pryzszlam cie puknac..to znaczy do cie puknac:diabloti: moje drzwi otwarte som :diabloti: śpiewamy se z koleżanką i kolegą z Czech piesniczki.... czeskie :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a):moje drzwi otwarte som :diabloti: śpiewamy se z koleżanką i kolegą z Czech piesniczki.... czeskie :evil_lol::evil_lol: na polu dolu se kolibamy...:diabloti: Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 dealer napisał(a):na polu dolu se kolibamy...:diabloti: :evil_lol::evil_lol: na horu, dolu se kolibamy na horu dolu se kolibem......... sounce zahori s miserou v dali, utihli ptacy uszli na haj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol: na horu, dolu se kolibamy na horu dolu se kolibem......... sounce zahori s miserou v dali, utihli ptacy uszli na haj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...uszli na haju:diabloti: Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 dealer napisał(a):...uszli na haju:diabloti: oczywiście że tak- bo to piesniczki harcersko-pionierskie... :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts