clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Klocusiowa - dzieki za płytkę z fotkami:kiss_2: prącie... następną wystawową odbierzesz osobiście ;) Alicjarydzewska napisał(a):to fajna musi ta kapela :p dobra bo... jastrzębska- chcesz pożyczyc?? Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):prącie... następną wystawową odbierzesz osobiście ;) dobra bo... jastrzębska- chcesz pożyczyc??już ja ją przywlekę osobiście ...:p No mus posłuchać takich szlagrów;) Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):już ja ją przywlekę osobiście ...:p No mus posłuchać takich szlagrów;) pytałam czy chcesz pożyczy MI bo ja nie mam.... na ANALogu ino... a adapter zje...psuty Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):pytałam czy chcesz pożyczy MI bo ja nie mam.... na ANALogu ino... a adapter zje...psuty :diabloti:mam gramofona ....w Rybolku na starówce...ale tam teraz tłok ....wiesz czemu:angryy:... Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:mam gramofona ....w Rybolku na starówce...ale tam teraz tłok ....wiesz czemu:angryy:... ja mam 3 .... wszystkie nie ten teges... wypchaj tłum :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):ja mam 3 .... wszystkie nie ten teges... wypchaj tłum :angryy::angryy:...oj ...trzymaj kciukaski co bym tlumowi krzywdy jutro nie zrobiła:diabloti:...w Rybolu sa 2 jeden z wieżą a 2 do podłączenia ...taki na luziku;)...tak że możemy kiedyś przywieść i zrobić sobie session ;) Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):...oj ...trzymaj kciukaski co bym tlumowi krzywdy jutro nie zrobiła:diabloti:...w Rybolu sa 2 jeden z wieżą a 2 do podłączenia ...taki na luziku;)...tak że możemy kiedyś przywieść i zrobić sobie session ;) łał... a płytek u nas dostatek... same old skule :multi::multi::multi: chyba musimy zakupi czwrty, bo płytki sie kurza :shake: a kciuki trzymam trzymam- chcesz pojade z Tobą bedziemy krzywdzic we dwie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a): łał... a płytek u nas dostatek... same old skule :multi::multi::multi: chyba musimy zakupi czwrty, bo płytki sie kurza :shake: a kciuki trzymam trzymam- chcesz pojade z Tobą bedziemy krzywdzic we dwie :evil_lol::evil_lol:;)...gramofonik się załatwi.. Oć pojedziemy Naszym autem i zrobimy zadyme:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)...gramofonik się załatwi.. Oć pojedziemy Naszym autem i zrobimy zadyme:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ok... zakasuje rękawy i kiece i ... lece Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):ok... zakasuje rękawy i kiece i ... lece :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a ja bede focić ....te zakasana kiece ........:diabloti: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a ja bede focić ....te zakasana kiece ........:diabloti: to ja lece do domu golic kopyta :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):to ja lece do domu golic kopyta :evil_lol: :pa ja pedzę ....ładować akumulatorki:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pa ja pedzę ....ładować akumulatorki:evil_lol: a ja spadam z kompa.... bom w gościach przeca :roll::roll::roll::roll::roll: sie mi przypomniało :cool1: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):a ja spadam z kompa.... bom w gościach przeca :roll::roll::roll::roll::roll: sie mi przypomniało :cool1::loveu:to CiPa;) Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:to CiPa;) postanowiłam jeszcze pozosta- nikt nie zauważył nieobecności mej :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):postanowiłam jeszcze pozosta- nikt nie zauważył nieobecności mej :eviltong::eviltong::placz::placz::placz:a nade moja głową wisi taki stwór ...Dragonis:diabloti:..i odbiera dostęp do kompecka:placz: Quote
agbar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 no tiaaa..ja przylazlam to ta idzie:diabloti: najmilejsza moja jestem:multi: wrocilam do swiata zywych:diabloti: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:a nade moja głową wisi taki stwór ...Dragonis:diabloti:..i odbiera dostęp do kompecka:placz: wypchaj :angryy::angryy::angryy: Qba bądź wyrozumiały!!! ja zara spadam to i mama nie bedzie miała co robi na kompku :roll: dealer napisał(a):no tiaaa..ja przylazlam to ta idzie:diabloti: najmilejsza moja jestem:multi: wrocilam do swiata zywych:diabloti: zostaje :diabloti: ooo jak fajnie wygląda Twój wpisik między moimi a Alicjowymi :evil_lol::evil_lol: czekałam na cie z utęsknieniem a od 20 :30 cos tam pijam piwko za szczęsliwy powrót teściowej twej do domciu :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):wypchaj :angryy::angryy::angryy: Qba bądź wyrozumiały!!! ja zara spadam to i mama nie bedzie miała co robi na kompku :roll:....uciokam ....tęsknij za mna :-(...będę jutro po 13 ....jak mnie nie zamkną :razz: zostaje :diabloti: ooo jak fajnie wygląda Twój wpisik między moimi a Alicjowymi :evil_lol::evil_lol: czekałam na cie z utęsknieniem a od 20 :30 cos tam pijam piwko za szczęsliwy powrót teściowej twej do domciu :evil_lol::evil_lol:tak tak ...3 wpisiki obok siebie:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):wypchaj :angryy::angryy::angryy: Qba bądź wyrozumiały!!! ja zara spadam to i mama nie bedzie miała co robi na kompku :roll: zostaje :diabloti: ooo jak fajnie wygląda Twój wpisik między moimi a Alicjowymi :evil_lol::evil_lol: czekałam na cie z utęsknieniem a od 20 :30 cos tam pijam piwko za szczęsliwy powrót teściowej twej do domciu :evil_lol::evil_lol: dobroc twa o mila ma nie zna granic...wyzlopalam juz flaszkie wina..sama:oops: i mam probloem trafic w kalwiszki:diabloti: ale chyba mi bedzie wybaczone...to z radosci:diabloti: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):tak tak ...3 wpisiki obok siebie:loveu::loveu::loveu: no cóż... dzieci sie nie wybiera :roll: dealer napisał(a):dobroc twa o mila ma nie zna granic...wyzlopalam juz flaszkie wina..sama:oops: i mam probloem trafic w kalwiszki:diabloti: ale chyba mi bedzie wybaczone...to z radosci:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wybaczamy Ci kochana.. pij i zapomnij o gehennie dni ostatnich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):no cóż... dzieci sie nie wybiera :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wybaczamy Ci kochana.. pij i zapomnij o gehennie dni ostatnich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o milosierne wy mle:loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :loveu:dogobranoc mła Koffane :loveu::loveu::loveu:będę jutro.............................. Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:dogobranoc mła Koffane :loveu::loveu::loveu:będę jutro.............................. no CiPa!!! do jutra Quote
agbar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ja tez sobie ide:diabloti: to ci pa, nara i pochwa:diabloti: Quote
Recommended Posts