Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']znaczy się Klockowaty zakochany ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to może warto mu wyciąć to i owo ?? się uspokoi ;)odkocha
... NO teraz w końcu zrozumiałam o co chodz z tym wycinaniem... tak jeszcze nigdy nie miał!!!!! zastanawiam się nad tym poważnie, ale pewnie jak mu przejdzie to i ja zapomnę...:evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']klamra... dla niegrzecznych chłopców.. i dosyc drogo bo to orygnalny firmowy angielski coś tam... :roll:
[SIZE=2]
NOCKA BEZ ZMIAN!!!! O 1.30- WYMUSZONY SPACER W STRUGACH DESZCZU- BO MYŚLELIŚMY ŻE KOOPA BEDZIE...
:wallbash:[SIZE=2] A DZIAD INO POWĄCHAĆ MUSIAŁ ...:angryy: :angryy: :angryy:
ZAMĘCZY SIEBIE I NAS- PRAWIE ŚPIMY W PRACY
:sleep::evil_lol:oki przekażę młodemu

[SIZE=2]Ha ha my już nie raz tak deptaliśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..ale raczej kupalona zbłąkanego też wywalił:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']... NO teraz w końcu zrozumiałam o co chodz z tym wycinaniem... tak jeszcze nigdy nie miał!!!!! zastanawiam się nad tym poważnie, ale pewnie jak mu przejdzie to i ja zapomnę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:daj mu poczytać to może sie opamięta;)

Posted

jak tak nie miał a MA to i tak już miał będzie :evil_lol: bedzie coraz bardziej kochliwy
ciachaj , go ciachaj co by z prostatą potem nie mial problemów ;)
mój dobek też był kochliwy i też mnie ciągał non stop na psacerki że niby mu się siq chce a on tylko niufał i niufał i wył :/

teraz już już nie zwraca uwagi na cieczki :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:daj mu poczytać to może sie opamięta;)

wydrukowane- bedziemy przerabiac lekturke dzis bedziemy... ;)

[quote name='Vectra']jak tak nie miał a MA to i tak już miał będzie :evil_lol: bedzie coraz bardziej kochliwy
ciachaj , go ciachaj co by z prostatą potem nie mial problemów ;)
mój dobek też był kochliwy i też mnie ciągał non stop na psacerki że niby mu się siq chce a on tylko niufał i niufał i wył :/

teraz już już nie zwraca uwagi na cieczki :diabloti:

wyciełaś mu?? zawsze wolałam chłopów z jajami, ale chyba trza podjąć decyzje...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy tu o mnie mowa:p

o tobie czarnuchu!! o Tobie!!! jesooo jak ja cie dziś nienawidze!!!

a właśnie zauważyłam na fotce że... pańciowa ręka wyłania się z okolic podjętego tematu... pańcio chyba nie da wyciąć- pilnuje
:evil_lol:

[quote name='Vogue']

Zamaskuje sie!! Moze jajka ocale:evil_lol:

kamuflaż ;) pełną gębą...

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to niech pańcio w nocy wychodzi na spcerki;)
Ozzy ma zapowiedziane że jeden głupi numer ....i rodowód mu nie pomoże / i tak nikt z nim na wystawy jeździć nie chce/i klejnoty pójdą pod topór:mad:

Posted

[quote name='ewelinabuck']do "twarzy" mu w okularkach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

nie nawidział tej sesji zdjęciowej , co zresztą widać na załączonym obrazku :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to niech pańcio w nocy wychodzi na spcerki;)
Ozzy ma zapowiedziane że jeden głupi numer ....i rodowód mu nie pomoże / i tak nikt z nim na wystawy jeździć nie chce/i klejnoty pójdą pod topór:mad:

pańcio z nim wychodzi- przecież pani musiałaby fryzure robić...
to wygląda tak... szturcham pańcia/Pawcia i mówie... Paweł... pies chce na dwór... i sie obracam na drugi bok ;)-ale pańcia też rozbudza sie...:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to niech pańcio w nocy wychodzi na spcerki;)

Ja tez zastanawiam sie czy nie ciachac jajek swojemu,bo strasznie agresywny sie zrobil do innych samcow:shake:
Ale za Arnoldem stoi pancio i broni ich jak wlasnych:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']nie nawidział tej sesji zdjęciowej , co zresztą widać na załączonym obrazku :diabloti:

pańcio z nim wychodzi- przecież pani musiałaby fryzure robić...
to wygląda tak... szturcham pańcia/Pawcia i mówie... Paweł... pies chce na dwór... i sie obracam na drugi bok ;)-ale pańcia też rozbudza sie...:angryy:
:loveu::loveu::loveu:ale macho;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to u nas wygląda tak że jak Ozzy miałby czekać aż pan sie rozbudzi to jeśli byłby chory to nie doniósł by na podwórko.....więc potem pańcia cierpi katusze o 3 nad ranem podczas bliskich spotkań z policmajstrami :angryy:...bo cholera taka niepoczesana własnie idę:placz:

[quote name='Vogue']Ja tez zastanawiam sie czy nie ciachac jajek swojemu,bo strasznie agresywny sie zrobil do innych samcow:shake:
Ale za Arnoldem stoi pancio i broni ich jak wlasnych:evil_lol:
noooo u mnie też jak tylko napomknę to zmiana tematu ....ale jeśli by trzeba było to pies i tak jest MÓJ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska;3084007

[I napisał(a):
noooo u mnie też jak tylko napomknę to zmiana tematu ....ale jeśli by trzeba było to pies i tak jest MÓJ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buhaha!! Ja tez jestem jego wlascicielka:lol:

Posted

[quote name='Vogue']Buhaha!! Ja tez jestem jego wlascicielka:lol:

:crazyeye: Ty tez jesteś właścicielką Ozziego?? :crazyeye:

u nas też Clockwork jest MÓJ, ale daję Pawciowi szanse na wyprowadzanie go ;)

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye: Ty tez jesteś właścicielką Ozziego?? :crazyeye:

u nas też Clockwork jest MÓJ, ale daję Pawciowi szanse na wyprowadzanie go ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz jak Ozzy ma dobrze;)

Ja tez pozwalam moim chłopakom na wychodzenie z psem ....;)....no przecie nie bede taka zaborcza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye: Ty tez jesteś właścicielką Ozziego?? :crazyeye:

u nas też Clockwork jest MÓJ, ale daję Pawciowi szanse na wyprowadzanie go ;)

Jestem wlascicielka swojego Arnolda:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz jak Ozzy ma dobrze;)

Ja tez pozwalam moim chłopakom na wychodzenie z psem ....;)....no przecie nie bede taka zaborcza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no tak... trza sie dzielić... MÓJ jak potrza mi nóżki wygrzać, a na spacerki niech sobie chodzą sami ;)

Posted

[quote name='clockwork']no tak... trza sie dzielić... MÓJ jak potrza mi nóżki wygrzać, a na spacerki niech sobie chodzą sami ;):pjak jest ładna pogoda ...to jest mój ;)i maszerujemy sobie do lasku ...ale jak pda to pozwalam im sie pochlapać w kałużach ;)

Posted

ahhhh... sesja z moim NOWYM przyjacielem Xawerkiem :razz: bratankiem mojego pańcia...
fajny synek z niego!! polubiliśmy sie
:lol: i prezenta dostałem :multi:

i więcej nie daję... bo tak przeleżeli 2 godz. :evil_lol:

Posted

wiecie co mi sie dziś przytrafiło?? 13:39 a ja nadal w pracy... hmmm... po choliere ja tu siedze.. jakimś dziwnym trafem sie mi nadgodzinki zrobili !!! :roflt: w razie jakbym niespodziewanie znikła... :hand:

weekend!!!

Posted

[quote name='Vectra']znaczy się Klockowaty zakochany ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to może warto mu wyciąć to i owo ?? się uspokoi ;)odkocha

właśnie zapadła decyzja: WYCINAMY!!! struny głosowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']właśnie zapadła decyzja: WYCINAMY!!! struny głosowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad:no toż to draństwo .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...już ci P. da wyciąć psu cokolwiek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: