Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']taś taś:loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/22/0cc9e898804e1026.jpg:shake:nie taś taś ...to chrum chrum :diabloti:...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie taś taś ...to chrum chrum :diabloti:...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dla mnie taś taś:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
basienka22 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Madziu Tobie takze bardzo dziękuję za pomoc!!Gdyby nie Twoja interwencja to niewiem co by było dalej z tą psinką......... Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj tyszanko o cudownym serduszku:multi::multi: Ale Ci posłodziłam:multi: Nie przyzwyczajaj się:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć Klocusiowa- babo z wielkim serduchem:kiss_2: Quote
malawaszka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 zapomniałam powiedzieć, że umieram z zazdrości, że jedziecie do Szwecji :p Quote
clockwork Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahaaaaa:evil_lol: Tożeś miała wrażenia:diabloti::loveu: [quote name='clockwork'] 1. Powiało przyjemną grozą:loveu::evil_lol: 2. a> Wiem i dlatego jestem pełna nadziei na lepsze jutro:evil_lol: b> łło matura, nie wnikam cóż to:evil_lol::shake: Albo dobra, wnikam:diabloti: ;) nadzieja matką głupich!! ale matke trza kochać szisza... szisza na dekoracje sklepu przybędzie do Tychów :evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć Magda :p O qrka, ale miałaś dziś przeżycia :glaszcze: Trzymam :kciuki: za malutką sunieczkę i dobry, stały domek jak najszybciej :loveu: no musiałam sie zeźlić na sam początek tygodnia... ale już mi lepiej-teraz tylko szukamy domciu dla maleństwa [quote name='madzia i medor']Witaj tyszanko o cudownym serduszku:multi::multi: Ale Ci posłodziłam:multi: Nie przyzwyczajaj się:evil_lol: ale czemu ja.:oops::oops:.. to Barabara nie zostawiła jej na pastwe losu na tym targowisku w tej torbie.... [quote name='basienka22']Madziu Tobie takze bardzo dziękuję za pomoc!!Gdyby nie Twoja interwencja to niewiem co by było dalej z tą psinką......... usmażylibyśmy na grilu :diabloti: [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć Klocusiowa- babo z wielkim serduchem:kiss_2: zaś ja,.... to nie ja ... mnie tam nie było... :evil_lol: [quote name='malawaszka']zapomniałam powiedzieć, że umieram z zazdrości, że jedziecie do Szwecji :p samolotem... lecisz z nami :diabloti: Quote
clockwork Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Alicjo!!! zapomniałabym Ci podziękować za klockowe zdjęcie :loveu::loveu::loveu: a teraz czas na ... sunie... chcieliśmy ją wrzucić do mikrofali, ale wypadała z talerza :diabloti: SZUKAMY DOMKU!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Słodziaszek malutki:loveu: oby szybko znalazła SWÓJ domek Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Klocusiowa - zmieniłaś awatar:crazyeye: przechodzisz jakąś metamorfoze????:lol: Quote
clockwork Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Słodziaszek malutki:loveu: oby szybko znalazła SWÓJ domek [quote name='Hugo-Kochaś']Klocusiowa - zmieniłaś awatar:crazyeye: przechodzisz jakąś metamorfoze????:lol: :eviltong::eviltong::eviltong: ta.. to moje nowe JA!!! :p a w nagrode że tylko TY tu wlazła- prosze fotki :loveu::loveu: niedzielne popołudnie Klockowo-Dulkowe :loveu::loveu: P.S. Dulczyńska- przyznaj no sie ile dałaś na tą tace za tą pogode niedzielną... toż to jedyny ciepły dzionek był :crazyeye::crazyeye: Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:eviltong::eviltong::eviltong: ta.. to moje nowe JA!!! :p P.S. Dulczyńska- przyznaj no sie ile dałaś na tą tace za tą pogode niedzielną... toż to jedyny ciepły dzionek był :crazyeye::crazyeye: Twoje NOWE JA jakieś historyczne mnie sie wydaje:lol: Nie powiem Ci ile dałam na tace:eviltong: :eviltong: nie chcę,żebyś się czuła zobowiązana:evil_lol: Fotki wspaniałe:multi: :multi: (no może poza TĄ jedną:p ) Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Twoje NOWE JA jakieś historyczne mnie sie wydaje:lol: ....są jeszcze fajniejsze;) Nie powiem Ci ile dałam na tace:eviltong: :eviltong: nie chcę,żebyś się czuła zobowiązana:evil_lol: :modla:...powiedz no nie daj się prosić ... Fotki wspaniałe:multi: :multi: (no może poza TĄ jedną:p )a NAM sie ta BARDZO podobała ....jest the best:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :multi: Super fotki Klockowo-Dulkowe :loveu: Cześć Magda :lol: Śliczny avantarek :loveu: :grin: Chyba gdzieś widziałam tę fotkę :hmmmm: ;) Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 clockwork napisał(a):Alicjo!!! zapomniałabym Ci podziękować za klockowe zdjęcie :loveu::loveu::loveu: :loveu:dla was ...prawie wszystko ;) paula_z napisał(a)::multi: Super fotki Klockowo-Dulkowe :loveu: Cześć Magda :lol: Śliczny avantarek :loveu: :grin: Chyba gdzieś widziałam tę fotkę :hmmmm: ;):hmmmm: czyżby....;) Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 clockwork napisał(a): ale czemu ja.:oops::oops:.. to Barabara nie zostawiła jej na pastwe losu na tym targowisku w tej torbie.... Achh, tak jakoś:diabloti::diabloti::cool1:;) Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Achh, tak jakoś:diabloti::diabloti::cool1:;);)...bo Tyszanka nie doczytała:eviltong: One wszystkie pospołu się przyczyniły ;) Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witanko zapracowanej i zagonionej z samego raneczka;) dziś mam nadzieję :eviltong: spokojnie oddasz sie obowiązkowi pracy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzulek posyła lizanki:loveu::loveu::loveu: o reszcie Rodzinki nie napiszę....;):eviltong: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Twoje NOWE JA jakieś historyczne mnie sie wydaje:lol: Nie powiem Ci ile dałam na tace:eviltong: nie chcę,żebyś się czuła zobowiązana:evil_lol: Fotki wspaniałe:multi: (no może poza TĄ jedną:p ) moje nowe-stare ja to sentymenty :oops: nie no... jak miałabym ci oddać połowe- to lepiej nie mów ... TA jest bardzo piękna... najlepsza fota... no ale nic dziwnego- modelki the best to i fota pikna Alicjarydzewska napisał(a):a NAM sie ta BARDZO podobała ....jest the best:loveu: paula_z napisał(a)::multi: Super fotki Klockowo-Dulkowe :loveu: Cześć Magda :lol: Śliczny avantarek :loveu: :grin: Chyba gdzieś widziałam tę fotkę :hmmmm: ;) buuhahhaha.. to avatar specjalnie dla Dominiki- może doceni i zajrzy czasem do swoich ulubieńców :loveu::loveu: madzia i medor napisał(a):Achh, tak jakoś:diabloti::cool1: wiem wiem wiem... gdyby nie ja to świat byłby jeszcze bardziej podły ;) Alicjarydzewska napisał(a):Witanko zapracowanej i zagonionej z samego raneczka;) dziś mam nadzieję :eviltong: spokojnie oddasz sie obowiązkowi pracy:evil_lol: Ozzulek posyła lizanki:loveu: o reszcie Rodzinki nie napiszę....;):eviltong: alem sie nagoniła!! dopiero mnie czeka latanko-do małej suni jade, potem ZUS,PZU, Avans, poczta-i to ta w realu, nie wirtual :cool3: policja.... ide wnieść skarge do samego komendanta :mad: qrde.. 3,5 mies temu gość mnie stuknął, a oni nadal nic nie robią.... posiedze jakie 2 godzinki i wybywam w teren :razz: ciach emoty :angryy: Quote
BoJa2 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Czesc Klocusiowa:multi: ,;) ino sie nie zatchnij jak tak będziesz gonić po tym Zdroju;) Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a): alem sie nagoniła!! dopiero mnie czeka latanko-do małej suni jade, potem ZUS,PZU, Avans, poczta-i to ta w realu, nie wirtual :cool3: policja.... ide wnieść skarge do samego komendanta :mad: qrde.. 3,5 mies temu gość mnie stuknął, a oni nadal nic nie robią.... posiedze jakie 2 godzinki i wybywam w teren :razz: o masz ...co za pracowity dzionek... tylko pamiętaj...jakby co pilnik do krat będzie w arbuzie:diabloti: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Czesc Klocusiowa:multi: ,;) ino sie nie zatchnij jak tak będziesz gonić po tym Zdroju;) pomyśle... może zadysze sie na śmierć i jednej gupiej mniej :diabloti: coponiektórzy by sie ucieszyli ;) Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):pomyśle... może zadysze sie na śmierć i jednej gupiej mniej :diabloti: coponiektórzy by sie ucieszyli ;) :diabloti:o w życiu ...nie dałabym takiej satysfakcji .....;) Quote
Recommended Posts