Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęcia z pogrzebu mojego BLUEBIRDzika :placz::placz:

facjata :loveu:

doopka ;)

ijo ijo karawanik

kondukt żałobny- przed nami Pan Rydzewski :evil_lol:

i tak biedaczek skończy :placz::placz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']:placz: Pamiętam bluebirdzika :loveu: Tak sobie ślicznie stał wcale nie na środku ulicy :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/16/d37a01529db61891.jpg:-(tak ....Blue Birdzik.....pięknie się prezentował ...ostatni wjazd na lawete zafundował mu Adwokat i kuzyn Magdy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....
oj piękny to był kondukt ...nawet Peleton pe..;)..kolarzy zafundowało Nam Miasto Jastrzębie:eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Bidny pan samochodzik:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::-(biedny ...a taki był ładniutki ....niebiewski:placz:...miałyśmy go z Aga w testamencie zapisanego:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(biedny ...a taki był ładniutki ....niebiewski:placz:...miałyśmy go z Aga w testamencie zapisanego:cool3:

To tera Klocusiowa zapisze Wam Rządówkę,nie rycz;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(biedny ...a taki był ładniutki ....niebiewski:placz:...miałyśmy go z Aga w testamencie zapisanego:cool3:

[quote name='Hugo-Kochaś']To tera Klocusiowa zapisze Wam Rządówkę,nie rycz;)
I w ten oto piękny sposób Magdalena została odzmotoryzowana:diabloti:

Posted

Cytat:
Napisał paula_z
:placz: Pamiętam bluebirdzika :loveu: Tak sobie ślicznie stał wcale nie na środku ulicy :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/16/d37a01529db61891.jpg

auto Klockowej mogło se stać na środku- jam jest panią tego miasta .... :evil_lol:
Cytat:
Napisał Alicjarydzewska
:-(tak ....Blue Birdzik.....pięknie się prezentował ...ostatni wjazd na lawete zafundował mu Adwokat i kuzyn Magdy:evil_lol:....
oj piękny to był kondukt ...nawet Peleton pe..;-)..kolarzy zafundowało Nam Miasto Jastrzębie:eviltong:

ani mi nie wspominaj tych kolarzy, przez których zablokowali ruch w całym mieście :angryy: widok tych jędrnych pośladków w gejowskich spodenkach- bleeee,
Kuzynowi vel adwokatowi serdeczne bóg zapłac :eviltong:

Cytat:
Napisał madzia i medor
Bidny pan samochodzik:evil_lol::diabloti:

oj bidny... a taki był zajebiaszczy!! (zanim nie stanął na środku ulicy):cool1:

Cytat:
Napisał Alicjarydzewska
:-(biedny ...a taki był ładniutki ....niebiewski:placz:...miałyśmy go z Aga w testamencie zapisanego:cool3:

zielony metalik :diabloti: pokazać ci papióry?? :cool3:

Cytat:
Napisał Hugo-Kochaś
To tera Klocusiowa zapisze Wam Rządówkę,nie rycz;-)

tja- na moment przed złomowaniem :eviltong:

Cytat:
Napisał Pysia
Witaj Klockowa :multi:
Wiesz....Tak mi jakoś ciężko na sercu :shake:

a wiesz jak mi?? czego sie teraz czepią sąsiedzi, straż miejska?? tylko Clockwork im został... ale jego nie zezłomuje- O NIE!!!

Cytat:
Napisał madzia i medor
I w ten oto piękny sposób Magdalena została odzmotoryzowana:diabloti:

no co ty mówisz?? PATRZ!

Ala- kończy sie OC i przegłąd na rządową- wpłac mi na konto 500 zł- twoje pół

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']To tera Klocusiowa zapisze Wam Rządówkę,nie rycz;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy wiesz coś czego ja nie wiem :eviltong:

Cze Klocusiowe :multi::multi::multi:z samego ....angielskiego raneczka:p
pranko zrobione ...wypłukane w płynie o zapachu AMAZONIA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Lenor bądź Silan ...nie pamintom:razz:...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy wiesz coś czego ja nie wiem :eviltong:

Cze Klocusiowe :multi::multi::multi:z samego ....angielskiego raneczka:p
pranko zrobione ...wypłukane w płynie o zapachu AMAZONIA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Lenor bądź Silan ...nie pamintom:razz:...

w tym śmierdzącym?? :eviltong::eviltong::eviltong: co to pani wcisła Qbie??

Posted

[quote name='clockwork']
Cytat:
Napisał Alicjarydzewska
:-(tak ....Blue Birdzik.....pięknie się prezentował ...ostatni wjazd na lawete zafundował mu Adwokat i kuzyn Magdy:evil_lol:....
oj piękny to był kondukt ...nawet Peleton pe..;-)..kolarzy zafundowało Nam Miasto Jastrzębie:eviltong:

ani mi nie wspominaj tych kolarzy, przez których zablokowali ruch w całym mieście :angryy: widok tych jędrnych pośladków w gejowskich spodenkach- bleeee,
Kuzynowi vel adwokatowi serdeczne bóg zapłac :eviltong:....Adwokat vel kuzyn przesyła pozrówka:p
taaa widok ped***** pośladków:diabloti:....i ten godzinny korek na drodze:diabloti:

Cytat:
Napisał Alicjarydzewska
:-(biedny ...a taki był ładniutki ....niebiewski:placz:...miałyśmy go z Aga w testamencie zapisanego:cool3:

zielony metalik :diabloti: pokazać ci papióry?? :cool3:
:evil_lol:to pewno błekitne niebo się odbijało i tak kolorek zmieniło

Cytat:
Napisał Hugo-Kochaś
To tera Klocusiowa zapisze Wam Rządówkę,nie rycz;-)

tja- na moment przed złomowaniem :eviltong:
przeca powiedziałaś że jest NASZA:eviltong:

no co ty mówisz?? PATRZ!

Ala- kończy sie OC i przegłąd na rządową- wpłac mi na konto 500 zł- twoje pół
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czekam na moje pół papierów autowych....o masz .....to KONTO też jest NASZE...tego nie wiedziałam ...:eviltong:

[quote name='clockwork']w tym śmierdzącym?? :eviltong::eviltong::eviltong: co to pani wcisła Qbie?? :diabloti:śmierdzący to był do prania ....do płukania SAMA se kupuje ...nie wierzez nikomu:mad:

Posted

[quote name='clockwork']ale coś namieszałam przy edytowaniu 3 posty wyżej :oops::oops::oops:

Ala!!! podeślij 5 stów na opłaty za Naszą rządową !!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:priorytetem wyślę.....PP:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ooo a tu za kierownica ...siedzi adwokat Magdy vel kuzyn vel Cezary R.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://images29.fotosik.pl/16/125d5e8868b2bb05.jpg

szpanował potem ,że się przejechał Nysanem:eviltong:....Bleu Birdem;)

walnął ostatniego kursa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i kurde- gdzie dał kluczyk ze stacyjki :cool3: jeden mam ja a on ma drugi?? zostawił se na pamiątke?

Alu melduję że TWÓJ NYSAn wyrejestrowany- kosztowało CIĘ to dychacza :p

Posted

[quote name='clockwork']
walnął ostatniego kursa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i kurde- gdzie dał kluczyk ze stacyjki :cool3: jeden mam ja a on ma drugi?? zostawił se na pamiątke?

Alu melduję że TWÓJ NYSAn wyrejestrowany- kosztowało CIĘ to dychacza :p
:razz:kluczyczek został ...panowie zabrali:placz:...ale kursa se Cezary walnął do końca se zapamięta:evil_lol:
Aga ....mamy dyche do zapłacenia :crazyeye:....to jak darczyńca niech za nas zapłaci:eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']:placz::-(:placz::-(:placz: to straszne coście zrobili z bluebirdem :placz::-(:placz::-(:placz::shake:my nic ....to ten PAN z lawety ....wybił okienka:placz::placz::placz:żeby pasy zaczepić:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:my nic ....to ten PAN z lawety ....wybił okienka:placz::placz::placz:żeby pasy zaczepić:placz::placz::placz:

brutal:mad: :mad:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']brutal:mad: :mad::diabloti:tak ...Pan był bardzo brutalny ...jednym szarpnięciem wyrwał tabule rejestracyjne co wprawiło Magdę w zaskoczenie , zdumienie ect...
A potem jak wybijał szybki to Cezary żałował ...że nie ma aparatu w łapkach bo podobno Magda miała zaje2bistą minkę:cool1: