Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']A te się znowu umawiają pomijając mnie :mad: :mad: :mad: widzisz Pysiu, widzisz....i mnie tez pomijaja...... paskudy....:mad: :mad: :p Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']A te się znowu umawiają pomijając mnie :mad: :mad: :mad: o ty niewdzięczna!!! ileż razy można WAS prosić, zapraszać... oki- ostatni raz- ZAPRASZAM NA śLąSK! wszyscy którzy mają ochotę nas nawiedzić będą mile widziani!!!!!!!! [quote name='Agunia-Pańciunia)']widzisz Pysiu, widzisz....i mnie tez pomijaja...... paskudy....:mad: :mad: :p jak wyżej [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:doberek całej Klocuszkowej Rodzince :loveu:...chociaż rzekłaś mi tu dobranoc:eviltong: rzekłam ci na wczoraj- dziś mówię dzień dobry ;) Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']o ty niewdzięczna!!! ileż razy można WAS prosić, zapraszać... oki- ostatni raz- ZAPRASZAM NA śLąSK! wszyscy którzy mają ochotę nas nawiedzić będą mile widziani!!!!!!!! jak wyżej rzekłam ci na wczoraj- dziś mówię dzień dobry ;);)ten musi być dobry ....po 20 proszę o esesmanka bo mnie paluchi pocierpną a piwelo zmrozi się na lód:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']kieedyś przyjada na tyn ślunsk :loveu::mad:Waszeczko jak najszybciej ...bo będę musiała do weta po karme jechać:placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :mad:Waszeczko jak najszybciej ...bo będę musiała do weta po karme jechać:placz::placz::placz: :mad:ino że ona jeszcze do mnie nie dotarła :placz: też już mam tylko garsteczkę :shake: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='malawaszka']:mad:ino że ona jeszcze do mnie nie dotarła :placz: też już mam tylko garsteczkę :shake::placz::placz::placz:zbij tego pana :mad:...pozwalam ci ...ja pacyfistka:diabloti: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='malawaszka']kieedyś przyjada na tyn ślunsk :loveu: nie obiecuj tylko przybywaj :p [quote name='Alicjarydzewska'];)ten musi być dobry ....po 20 proszę o esesmanka bo mnie paluchi pocierpną a piwelo zmrozi się na lód:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:Waszeczko jak najszybciej ...bo będę musiała do weta po karme jechać:placz::placz::placz: bedzie info bedzie.... może nawet przed 20tą :cool3: puść już te kciukasy- co ma być to bedzie- nie męcz sie bo klikac nie umiesz :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']:mad:ino że ona jeszcze do mnie nie dotarła :placz: też już mam tylko garsteczkę :shake: ale u ciebie taka garsteczka to na tydzień, a u Ali :roll::roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']o ty niewdzięczna!!! ileż razy można WAS prosić, zapraszać... oki- ostatni raz- ZAPRASZAM NA śLąSK! wszyscy którzy mają ochotę nas nawiedzić będą mile widziani!!!!!!!! jak wyżej ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: KCM Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj kobieto z tamTych szefujących:loveu::loveu::loveu: To co Wy za karmę zamawiacie:hmmmm: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']nie obiecuj tylko przybywaj :p bedzie info bedzie.... może nawet przed 20tą :cool3: puść już te kciukasy- co ma być to bedzie- nie męcz sie bo klikac nie umiesz :evil_lol::evil_lol:...ściskam zamiennie nóżczane;)...i ręczane;) ale u ciebie taka garsteczka to na tydzień, a u Ali :roll::roll::placz::placz::placz:tak...Ozzulek nam się zagłodzi:placz: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj kobieto z tamTych szefujących:loveu::loveu::loveu: To co Wy za karmę zamawiacie:hmmmm::razz:Cibau z rybką ...na próbę wiec woreczek na pół;) Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Cibau z rybką ...na próbę wiec woreczek na pół;) Gdzie, kiedy, jak, gdzie, za ile i czego tak drogo:razz::razz::diabloti: Dajcie linka, bo ja chyba będę musiała kundlom karmę zmienić:roll: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj kobieto z tamTych szefujących:loveu::loveu::loveu: To co Wy za karmę zamawiacie:hmmmm: jo nic nie wia :hmmmm: to weszka z Ala na pół biorą... mój tam zajada biedronki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Gdzie, kiedy, jak, gdzie, za ile i czego tak drogo:razz::razz::diabloti: Dajcie linka, bo ja chyba będę musiała kundlom karmę zmienić:roll: no przeca mówie że nie wiem, co gdzie, jak za ile... noooo... strasznie drogo!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 w końcu udało mi sie zajrzeć do zrzuconych fotek z wystawy- większośc poszła do kontenera na śmieci bo tak waliło słońce że na monitoringu nic nie widziałam, w związku z czym psy potraciły głowy, poucinało im konczyny, a i bublowate bez ogonów też jakieś nie takie :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 ten sie mi podobieł :loveu::loveu::loveu: pies- nie pan :diabloti: i TERRORYSTKA ALA!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A skad Alunia takiego dzieciaka dorwała???? o rany....:diabloti: Madzia przesadzasz...pan tez...no powiedzmy ok...karczycho jest , szyi brak....dresiki na czasie.....do ogarniania podworeczka to moze byc....:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ten...no...ten wescik cholernie zadowolony ze musial na tym stole tyle czasu spedzic:diabloti: :diabloti: w puderku i lakierku i w czym tam jeszcze....... biedaki.....:-( ja swoje kapie, leje odzyweczka i siem naturalnie suszy i ju...... oczywiscie nim wrzuce do wanny to trza gadzine wyczesac a potem to juz fale same sie robia:loveu: :loveu: i na szczescie nei musze torturowac tymi pudrami i innymi specyfikami........ Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Gdzie, kiedy, jak, gdzie, za ile i czego tak drogo:razz::razz::diabloti: Dajcie linka, bo ja chyba będę musiała kundlom karmę zmienić:roll:nie wiem czy mogę liniora .....w razie cóś sie wyciapnie http://www.zoo-dragon.pl/index.php?products=product&prod_id=94 Oj maluśko maluśko fotasków...problemik jak i u mnie ...światełko słonkowe po ślipkach dawało;) Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A skad Alunia takiego dzieciaka dorwała???? o rany....:diabloti: Madzia przesadzasz...pan tez...no powiedzmy ok...karczycho jest , szyi brak....dresiki na czasie.....do ogarniania podworeczka to moze byc....:cool1::oops:no i wydało sie ..........no mam takie na stanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ładniutkie dzieciątko było :loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ten...no...ten wescik cholernie zadowolony ze musial na tym stole tyle czasu spedzic:diabloti: :diabloti: w puderku i lakierku i w czym tam jeszcze....... biedaki.....:-( ja swoje kapie, leje odzyweczka i siem naturalnie suszy i ju...... oczywiscie nim wrzuce do wanny to trza gadzine wyczesac a potem to juz fale same sie robia:loveu: :loveu: i na szczescie nei musze torturowac tymi pudrami i innymi specyfikami........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ten weścik z beżowego zrobił sie biały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....byłam tam jak pańcia go mordowała:angryy:...a ktoś spytał czy on jest beżowy a ktoś odpowiedział że powinien być biały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:no i wydało sie ..........no mam takie na stanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ładniutkie dzieciątko było :loveu: no pewnie ze sie wydało...a dlugo chialas to w tajemnicy utrzymywac??:cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ten weścik z beżowego zrobił sie biały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....byłam tam jak pańcia go mordowała:angryy:...a ktoś spytał czy on jest beżowy a ktoś odpowiedział że powinien być biały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokladnie ...szkoda mi tych wescikow na tych wystawach bo wlasciciele szarpia te swtorzenia tak przez pare godzin...cholery idzie dostac od samego patrzenia...:cool1: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A skad Alunia takiego dzieciaka dorwała???? kupiła na wyprzedaży, tanio bo nierasowe... o rany....:diabloti: Madzia przesadzasz...pan tez...no powiedzmy ok...karczycho jest , szyi brak....dresiki na czasie.....do ogarniania podworeczka to moze byc....:cool1: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']dokladnie ...szkoda mi tych wescikow na tych wystawach bo wlasciciele szarpia te swtorzenia tak przez pare godzin...cholery idzie dostac od samego patrzenia...:cool1: no masakra... jednego łeścika tak maltretowali że borok jak zaskowyczał :shake::shake: pewnie obcieli mu jajka przy goleniu :shake::shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu::loveu: no masakra... jednego łeścika tak maltretowali że borok jak zaskowyczał :shake::shake: pewnie obcieli mu jajka przy goleniu :shake::shake: a jak na wyprzedazy to spoko..... bo juz sie zaczynalam martwic...:loveu: masakra...owszem masakra:loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a jak na wyprzedazy to spoko..... bo juz sie zaczynalam martwic...:loveu: masakra...owszem masakra:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tanio było to wzielim ....:eviltong:... a te pudrowane ...lakierowane psy ...strach pomyśleć jak sie taki czyje:diabloti: ...toż chyba prawie jak Teletubiś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tanio było to wzielim ....:eviltong:... a te pudrowane ...lakierowane psy ...strach pomyśleć jak sie taki czyje:diabloti: ...toż chyba prawie jak Teletubiś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tia...jak Teletubisie....tylko bez torebek...no chyba ze mosznowe:diabloti: Quote
Recommended Posts