Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']A te się znowu umawiają pomijając mnie :mad: :mad: :mad:
o ty niewdzięczna!!! ileż razy można WAS prosić, zapraszać... oki- ostatni raz-
ZAPRASZAM NA śLąSK! wszyscy którzy mają ochotę nas nawiedzić będą mile widziani!!!!!!!!

[quote name='Agunia-Pańciunia)']widzisz Pysiu, widzisz....i mnie tez pomijaja......
paskudy....:mad: :mad: :p

jak wyżej
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:doberek całej Klocuszkowej Rodzince :loveu:...chociaż rzekłaś mi tu dobranoc:eviltong:
rzekłam ci na wczoraj- dziś mówię dzień dobry ;)

Posted

[quote name='clockwork']o ty niewdzięczna!!! ileż razy można WAS prosić, zapraszać... oki- ostatni raz-
ZAPRASZAM NA śLąSK! wszyscy którzy mają ochotę nas nawiedzić będą mile widziani!!!!!!!!

jak wyżej

rzekłam ci na wczoraj- dziś mówię dzień dobry ;);)ten musi być dobry ....po 20 proszę o esesmanka bo mnie paluchi pocierpną a piwelo zmrozi się na lód:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']kieedyś przyjada na tyn ślunsk :loveu::mad:Waszeczko jak najszybciej ...bo będę musiała do weta po karme jechać:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:mad:Waszeczko jak najszybciej ...bo będę musiała do weta po karme jechać:placz::placz::placz:

:mad:ino że ona jeszcze do mnie nie dotarła :placz: też już mam tylko garsteczkę :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']:mad:ino że ona jeszcze do mnie nie dotarła :placz: też już mam tylko garsteczkę :shake::placz::placz::placz:zbij tego pana :mad:...pozwalam ci ...ja pacyfistka:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']kieedyś przyjada na tyn ślunsk :loveu:
nie obiecuj tylko przybywaj :p

[quote name='Alicjarydzewska'];)ten musi być dobry ....po 20 proszę o esesmanka bo mnie paluchi pocierpną a piwelo zmrozi się na lód:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:mad:Waszeczko jak najszybciej ...bo będę musiała do weta po karme jechać:placz::placz::placz:
bedzie info bedzie.... może nawet przed 20tą :cool3: puść już te kciukasy- co ma być to bedzie- nie męcz sie bo klikac nie umiesz :evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']:mad:ino że ona jeszcze do mnie nie dotarła :placz: też już mam tylko garsteczkę :shake:
ale u ciebie taka garsteczka to na tydzień, a u Ali :roll::roll:

Posted

[quote name='clockwork']o ty niewdzięczna!!! ileż razy można WAS prosić, zapraszać... oki- ostatni raz-

jak wyżej

;)
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: KCM

Posted

[quote name='clockwork']nie obiecuj tylko przybywaj :p

bedzie info bedzie.... może nawet przed 20tą :cool3: puść już te kciukasy- co ma być to bedzie- nie męcz sie bo klikac nie umiesz :evil_lol::evil_lol:...ściskam zamiennie nóżczane;)...i ręczane;)

ale u ciebie taka garsteczka to na tydzień, a u Ali :roll::roll::placz::placz::placz:tak...Ozzulek nam się zagłodzi:placz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj kobieto z tamTych szefujących:loveu::loveu::loveu:
To co Wy za karmę zamawiacie:hmmmm::razz:Cibau z rybką ...na próbę wiec woreczek na pół;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Cibau z rybką ...na próbę wiec woreczek na pół;)
Gdzie, kiedy, jak, gdzie, za ile i czego tak drogo:razz::razz::diabloti:
Dajcie linka, bo ja chyba będę musiała kundlom karmę zmienić:roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj kobieto z tamTych szefujących:loveu::loveu::loveu:
To co Wy za karmę zamawiacie:hmmmm:

jo nic nie wia :hmmmm: to weszka z Ala na pół biorą... mój tam zajada biedronki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Gdzie, kiedy, jak, gdzie, za ile i czego tak drogo:razz::razz::diabloti:
Dajcie linka, bo ja chyba będę musiała kundlom karmę zmienić:roll:
no przeca mówie że nie wiem, co gdzie, jak za ile... noooo... strasznie drogo!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

w końcu udało mi sie zajrzeć do zrzuconych fotek z wystawy- większośc poszła do kontenera na śmieci bo tak waliło słońce że na monitoringu nic nie widziałam, w związku z czym psy potraciły głowy, poucinało im konczyny, a i bublowate bez ogonów też jakieś nie takie :evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ten...no...ten wescik cholernie zadowolony ze musial na tym stole tyle czasu spedzic:diabloti: :diabloti: w puderku i lakierku i w czym tam jeszcze.......
biedaki.....:-(
ja swoje kapie, leje odzyweczka i siem naturalnie suszy i ju......
oczywiscie nim wrzuce do wanny to trza gadzine wyczesac a potem to juz fale same sie robia:loveu: :loveu: i na szczescie nei musze torturowac tymi pudrami i innymi specyfikami........

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']A skad Alunia takiego dzieciaka dorwała????
o rany....:diabloti:

Madzia przesadzasz...pan tez...no powiedzmy ok...karczycho jest , szyi brak....dresiki na czasie.....do ogarniania podworeczka to moze byc....:cool1::oops:no i wydało sie ..........no mam takie na stanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ładniutkie dzieciątko było :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ten...no...ten wescik cholernie zadowolony ze musial na tym stole tyle czasu spedzic:diabloti: :diabloti: w puderku i lakierku i w czym tam jeszcze.......
biedaki.....:-(
ja swoje kapie, leje odzyweczka i siem naturalnie suszy i ju......
oczywiscie nim wrzuce do wanny to trza gadzine wyczesac a potem to juz fale same sie robia:loveu: :loveu: i na szczescie nei musze torturowac tymi pudrami i innymi specyfikami........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ten weścik z beżowego zrobił sie biały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....byłam tam jak pańcia go mordowała:angryy:...a ktoś spytał czy on jest beżowy a ktoś odpowiedział że powinien być biały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:no i wydało sie ..........no mam takie na stanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ładniutkie dzieciątko było :loveu:

no pewnie ze sie wydało...a dlugo chialas to w tajemnicy utrzymywac??:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ten weścik z beżowego zrobił sie biały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....byłam tam jak pańcia go mordowała:angryy:...a ktoś spytał czy on jest beżowy a ktoś odpowiedział że powinien być biały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dokladnie ...szkoda mi tych wescikow na tych wystawach bo wlasciciele szarpia te swtorzenia tak przez pare godzin...cholery idzie dostac od samego patrzenia...:cool1:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']A skad Alunia takiego dzieciaka dorwała????
kupiła na wyprzedaży, tanio bo nierasowe...
o rany....:diabloti:

Madzia przesadzasz...pan tez...no powiedzmy ok...karczycho jest , szyi brak....dresiki na czasie.....do ogarniania podworeczka to moze byc....:cool1:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dokladnie ...szkoda mi tych wescikow na tych wystawach bo wlasciciele szarpia te swtorzenia tak przez pare godzin...cholery idzie dostac od samego patrzenia...:cool1:
no masakra... jednego łeścika tak maltretowali że borok jak zaskowyczał :shake::shake: pewnie obcieli mu jajka przy goleniu :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu::loveu:

no masakra... jednego łeścika tak maltretowali że borok jak zaskowyczał :shake::shake: pewnie obcieli mu jajka przy goleniu :shake::shake:

a jak na wyprzedazy to spoko.....
bo juz sie zaczynalam martwic...:loveu:

masakra...owszem masakra:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a jak na wyprzedazy to spoko.....
bo juz sie zaczynalam martwic...:loveu:

masakra...owszem masakra:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tanio było to wzielim ....:eviltong:...
a te pudrowane ...lakierowane psy ...strach pomyśleć jak sie taki czyje:diabloti: ...toż chyba prawie jak Teletubiś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tanio było to wzielim ....:eviltong:...
a te pudrowane ...lakierowane psy ...strach pomyśleć jak sie taki czyje:diabloti: ...toż chyba prawie jak Teletubiś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tia...jak Teletubisie....tylko bez torebek...no chyba ze mosznowe:diabloti: