Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='malawaszka']bojam, ale cóż - jest ryzyko, jest zabawa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:nie ryzykujesz ...nie żyjesz .... takie życie pod adrenalinkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']Będę gryźć za te fotki w cytatach :mad: ooooooo a ja sadziłam ze to tylko ja z tymi fotkami tak broje:diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ooooooo a ja sadziłam ze to tylko ja z tymi fotkami tak broje:diabloti: nie no muszę cię aż pochwalić :diabloti: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']poproszę , z prądem kawy :p na razie kawka- prondzik potem... nie bądź zachłanna.. kawa, cukier, prąd, woda... może jeszcze wypić za ciebie?? :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:.....hi hi ...byłas w medycznym po nową dostawe wazelinki:p;) Ja też poproszę kawunię ...ostatnio mi bardzo smakowała:loveu: tak- cała wazela skończyła nam sie na wyspie- dziś dostaliśmy nowe 1 kg. wazelinki :loveu: przyjedź... robie już... ;) [quote name='malawaszka']noooo tak troszkie ino bez podziału musku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co ty... już nie ma co dzielić... 1/3 mi gdzieś zanikła i jakoś dupiato sie Mi funkcjonuje Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork'] tak- cała wazela skończyła nam sie na wyspie- dziś dostaliśmy nowe 1 kg. wazelinki :loveu: przyjedź... robie już... ;)tak myślałam ,że z wazelinka cósik nie tak .... kawusię mi zrobisz w środę ...z samego raniutka:p... no co ty... już nie ma co dzielić... 1/3 mi gdzieś zanikła i jakoś dupiato sie i funkcjonuje :placz::placz::placz:też to zauważyłas ...beznadziejnie się funkcjonuje na 2/3 obrotów...z głupim fotosikiem miałam problem :oops:...masakra :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:koligancje rodzinne ci podałam:diabloti: Ale ja no je przeca znam:diabloti: Kto z kim gdzie i kiedy tyż wiem:diabloti::evil_lol: Klocusiowa, piknie, piknie się prezentujesz za tym kratami:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale ja no je przeca znam:diabloti: Kto z kim gdzie i kiedy tyż wiem:diabloti::evil_lol: matko z córkom!!!!!! wszystko wiesz??? ale nie powiesz Pawciowi :modla: Klocusiowa, piknie, piknie się prezentujesz za tym kratami:loveu::loveu::loveu::diabloti: przymierzałam sie... nigdy nie wiadomo jaki los czeka człowieka... Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']przymierzałam sie... nigdy nie wiadomo jaki los czeka człowieka... Co prawda, to prawda:diabloti::diabloti::roll: Jasne, że nie powiem Pawciowi, bez obaw:loveu: Jam jezd dobroduchna kobiałka:loveu:Tylko napisz konkretnie o której sytuacji mam nie mówić, żebym potem przez przypadek się nie wygadała:loveu::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']nie no muszę cię aż pochwalić :diabloti: no chyba sie zarózowie....:oops: ach..... Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdaleno medorowa Tyszanko ...jak ty to wszystko spamietałaś ...:razz:...wow jestem pełna podziwu:p... Agunia a poczemu siem zaróżowiłas:razz: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Co prawda, to prawda:diabloti::diabloti::roll: Jasne, że nie powiem Pawciowi, bez obaw:loveu: Jam jezd dobroduchna kobiałka:loveu:Tylko napisz konkretnie o której sytuacji mam nie mówić, żebym potem przez przypadek się nie wygadała:loveu::diabloti: nic nie mów... milcz jak wszyscy odwiedzający nas goscie :loveu::loveu::loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no chyba sie zarózowie....:oops: ach..... dlaczemóż to??? Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdaleno medorowa Tyszanko ...jak ty to wszystko spamietałaś ...:razz:...wow jestem pełna podziwu:p... Lecytyna:eviltong::eviltong::diabloti: [quote name='clockwork']nic nie mów... milcz jak wszyscy odwiedzający nas goscie :loveu::loveu::loveu: Skoro nalegasz:diabloti: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Lecytyna:eviltong::eviltong::diabloti: Skoro nalegasz:diabloti::razz:...to teraz już wiesz dlazcego Magda pisze że jak się spotykamy to milczymy 6,66godziny:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork'] buuuhahahha... Alicja terrorystka!!! Samturia... bądź duża!! Ala nie jest taka groźna na jaką wygląda :evil_lol: no ja też poprosze fotki :roll: Od Samturii: Ja chce być duża!! Ciągle jem te drożdże, ale one nic nie dają :angryy: :placz: Ala nie jest taka groźna na jaką wygląda, bo jest groźniejsza :cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ß@$!@']Od Samturii: Ja chce być duża!! Ciągle jem te drożdże, ale one nic nie dają :angryy: :placz: Ala nie jest taka groźna na jaką wygląda, bo jest groźniejsza :cool3::evil_lol::multi::multi::multi:tak....Alicja jest Barrrrdzo groźna;):eviltong: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Och Klockowa ma swoje nowe M :diabloti: Cudnie jej w nim :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia']http://images24.fotosik.pl/14/949b5086006f2db8.jpg Och Klockowa ma swoje nowe M :diabloti: Cudnie jej w nim :evil_lol: :eviltong:ciasne ale ....własne:hmmmm:no i Dulka dostała exmisję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć Magda :p Przyszłam pomilczeć ;)Paula ....a nie lepiej yło pomilczeć z nami w Jastrzębiu;) A ja mówię w Naszym Blogasku Dobranoc ;) Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...to teraz już wiesz dlazcego Magda pisze że jak się spotykamy to milczymy 6,66godziny:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz już wiem:diabloti::diabloti: Quote
goldenka245 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cześć Klocki ;] Przyszłam pomilczeć:eviltong::eviltong: I powiedzieć dobry wieczór :eviltong::eviltong::eviltong: Ja poprosze herbatkę z prądem:evil_lol: Quote
Paula Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Paula ....a nie lepiej yło pomilczeć z nami w Jastrzębiu;) Teraz kolej na milczenie w Wawce :eviltong: I na ślimtanie Maksia Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia'] Och Klockowa ma swoje nowe M :diabloti: Cudnie jej w nim :evil_lol: tja... teraz wiem że z(a) kratkami mi do twarzy :evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć Magda :p Przyszłam pomilczeć ;) [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:ciasne ale ....własne:hmmmm:no i Dulka dostała exmisję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula ....a nie lepiej yło pomilczeć z nami w Jastrzębiu;) A ja mówię w Naszym Blogasku Dobranoc ;) to z litości- miejsce psa nie w klacie... poświęciłam sie aby dać wolność Duleczce;) Dobranoc:cool1: [quote name='goldenka245']Cześć Klocki ;] Przyszłam pomilczeć:eviltong::eviltong: I powiedzieć dobry wieczór :eviltong::eviltong::eviltong: Ja poprosze herbatkę z prądem:evil_lol: napoi niskoprocentowych nie podajemy-dzieńdobry wieczór [quote name='paula_z']Teraz kolej na milczenie w Wawce :eviltong: I na ślimtanie Maksia Paula... dlaczego mi to robisz.... wiesz że ja nie przyjade... nie ma szans!!!! :placz::placz: proszę- przemilcz ten temat :cool1: buuuuuuuuuuuu... nie bede ślimtana na maxa!!! buuuuuuuuu Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A te się znowu umawiają pomijając mnie :mad: :mad: :mad: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :multi::multi::multi:doberek całej Klocuszkowej Rodzince :loveu:...chociaż rzekłaś mi tu dobranoc:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']nic nie mów... milcz jak wszyscy odwiedzający nas goscie :loveu::loveu::loveu: dlaczemóż to??? bo mnie Vectra chyba chwaliła.....:diabloti: :razz: . Quote
Recommended Posts