Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']bojam, ale cóż - jest ryzyko, jest zabawa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:nie ryzykujesz ...nie żyjesz ....
takie życie pod adrenalinkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']poproszę , z prądem kawy :p
na razie kawka- prondzik potem... nie bądź zachłanna.. kawa, cukier, prąd, woda... może jeszcze wypić za ciebie?? :diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:.....hi hi ...byłas w medycznym po nową dostawe wazelinki:p;)
Ja też poproszę kawunię ...ostatnio mi bardzo smakowała:loveu:

tak- cała wazela skończyła nam sie na wyspie- dziś dostaliśmy nowe 1 kg. wazelinki :loveu:
przyjedź... robie już... ;)

[quote name='malawaszka']noooo tak troszkie ino bez podziału musku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no co ty... już nie ma co dzielić... 1/3 mi gdzieś zanikła i jakoś dupiato sie Mi funkcjonuje

Posted

[quote name='clockwork']

tak- cała wazela skończyła nam sie na wyspie- dziś dostaliśmy nowe 1 kg. wazelinki :loveu:
przyjedź... robie już... ;)tak myślałam ,że z wazelinka cósik nie tak ....
kawusię mi zrobisz w środę ...z samego raniutka:p...

no co ty... już nie ma co dzielić... 1/3 mi gdzieś zanikła i jakoś dupiato sie i funkcjonuje :placz::placz::placz:też to zauważyłas ...beznadziejnie się funkcjonuje na 2/3 obrotów...z głupim fotosikiem miałam problem :oops:...masakra :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:koligancje rodzinne ci podałam:diabloti:
Ale ja no je przeca znam:diabloti: Kto z kim gdzie i kiedy tyż wiem:diabloti::evil_lol:

Klocusiowa, piknie, piknie się prezentujesz za tym kratami:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale ja no je przeca znam:diabloti: Kto z kim gdzie i kiedy tyż wiem:diabloti::evil_lol:

matko z córkom!!!!!! wszystko wiesz??? ale nie powiesz Pawciowi :modla:

Klocusiowa, piknie, piknie się prezentujesz za tym kratami:loveu::loveu::loveu::diabloti:

przymierzałam sie... nigdy nie wiadomo jaki los czeka człowieka...

Posted

[quote name='clockwork']przymierzałam sie... nigdy nie wiadomo jaki los czeka człowieka...
Co prawda, to prawda:diabloti::diabloti::roll:

Jasne, że nie powiem Pawciowi, bez obaw:loveu: Jam jezd dobroduchna kobiałka:loveu:Tylko napisz konkretnie o której sytuacji mam nie mówić, żebym potem przez przypadek się nie wygadała:loveu::diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdaleno medorowa Tyszanko ...jak ty to wszystko spamietałaś ...:razz:...wow jestem pełna podziwu:p...
Agunia a poczemu siem zaróżowiłas:razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Co prawda, to prawda:diabloti::diabloti::roll:

Jasne, że nie powiem Pawciowi, bez obaw:loveu: Jam jezd dobroduchna kobiałka:loveu:Tylko napisz konkretnie o której sytuacji mam nie mówić, żebym potem przez przypadek się nie wygadała:loveu::diabloti:

nic nie mów... milcz jak wszyscy odwiedzający nas goscie :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no chyba sie zarózowie....:oops: ach.....
dlaczemóż to???

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdaleno medorowa Tyszanko ...jak ty to wszystko spamietałaś ...:razz:...wow jestem pełna podziwu:p...

Lecytyna:eviltong::eviltong::diabloti:
[quote name='clockwork']nic nie mów... milcz jak wszyscy odwiedzający nas goscie :loveu::loveu::loveu:

Skoro nalegasz:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Lecytyna:eviltong::eviltong::diabloti:

Skoro nalegasz:diabloti::razz:...to teraz już wiesz dlazcego Magda pisze że jak się spotykamy to milczymy 6,66godziny:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
buuuhahahha... Alicja terrorystka!!! Samturia... bądź duża!! Ala nie jest taka groźna na jaką wygląda :evil_lol:
no ja też poprosze fotki :roll:

Od Samturii: Ja chce być duża!! Ciągle jem te drożdże, ale one nic nie dają :angryy:
:placz:
Ala nie jest taka groźna na jaką wygląda, bo jest groźniejsza :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']Od Samturii: Ja chce być duża!! Ciągle jem te drożdże, ale one nic nie dają :angryy:
:placz:
Ala nie jest taka groźna na jaką wygląda, bo jest groźniejsza :cool3::evil_lol::multi::multi::multi:tak....Alicja jest Barrrrdzo groźna;):eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']http://images24.fotosik.pl/14/949b5086006f2db8.jpg
Och Klockowa ma swoje nowe M :diabloti: Cudnie jej w nim :evil_lol:
:eviltong:ciasne ale ....własne:hmmmm:no i Dulka dostała exmisję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='paula_z']Cześć Magda :p Przyszłam pomilczeć ;)Paula ....a nie lepiej yło pomilczeć z nami w Jastrzębiu;)

A ja mówię w Naszym Blogasku Dobranoc ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...to teraz już wiesz dlazcego Magda pisze że jak się spotykamy to milczymy 6,66godziny:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Teraz już wiem:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Paula ....a nie lepiej yło pomilczeć z nami w Jastrzębiu;)
Teraz kolej na milczenie w Wawce :eviltong: I na ślimtanie Maksia

Posted

[quote name='Pysia']
Och Klockowa ma swoje nowe M :diabloti: Cudnie jej w nim :evil_lol:
tja... teraz wiem że z(a) kratkami mi do twarzy :evil_lol::evil_lol:

[quote name='paula_z']Cześć Magda :p Przyszłam pomilczeć ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:ciasne ale ....własne:hmmmm:no i Dulka dostała exmisję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Paula ....a nie lepiej yło pomilczeć z nami w Jastrzębiu;)

A ja mówię w Naszym Blogasku Dobranoc ;)

to z litości- miejsce psa nie w klacie... poświęciłam sie aby dać wolność Duleczce;)
Dobranoc:cool1:

[quote name='goldenka245']Cześć Klocki ;] Przyszłam pomilczeć:eviltong::eviltong:
I powiedzieć dobry wieczór :eviltong::eviltong::eviltong:
Ja poprosze herbatkę z prądem:evil_lol:
napoi niskoprocentowych nie podajemy-dzieńdobry wieczór

[quote name='paula_z']Teraz kolej na milczenie w Wawce :eviltong: I na ślimtanie Maksia
Paula... dlaczego mi to robisz.... wiesz że ja nie przyjade... nie ma szans!!!! :placz::placz: proszę- przemilcz ten temat :cool1: buuuuuuuuuuuu... nie bede ślimtana na maxa!!! buuuuuuuuu