Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz to ja jużwiem czemu zgubiłyście Pysię :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciiiiiiiiii.....tylko nic nie mów......:eviltong:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz to ja jużwiem czemu zgubiłyście Pysię :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeszcze słowo a....:2gunfire: Miałam się ubrać na błękitno ale jakoś tak stwierdziłam że w tym kolorze łatwiej mnie będzie rozpoznać :evil_lol:

Jesteśmy obie śliczne :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']A któż to:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mła mam Pysia :loveu:i mła cioteczka sis Pysi Klocusiowa:loveu: .../mła 1/3 muska/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mła mam Pysia :loveu:i mła cioteczka sis Pysi Klocusiowa:loveu: .../mła 1/3 muska/
W życiu bym nie zgadła:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

:p...jeszcze 1 fotecka...więcej w klateczce nie pokażę:eviltong:

To fota m.in. dla przeciwników klateczek .....aby pokazać ile psiaczki mają miejsca w dobrze dobranej klatce:p

Posted

Gosia>>>;6260978 napisał(a):

http://images28.fotosik.pl/12/6a3b1155396be08b.jpg

o Boże zabił różowego:-o klocek słodziutki:loveu:

zabił... bo był różowy :loveu:

[quote name='malawaszka']no i nikogo nie ma buuu :shake: mam nadzieję, że siędobrze bawicie babeczki :loveu:
bardzo dobrze sie bawiłyśmy, ino za krótko... musieliśmy do piesa wracać

[quote name='ß@$!@']Prosimy wystawowe fotki :multi:
A Samturia do teraz się trzęsie po spotkaniu :-(:evil_lol: Ahh to trymowanko :eviltong:
buuuhahahha... Alicja terrorystka!!! Samturia... bądź duża!! Ala nie jest taka groźna na jaką wygląda :evil_lol:
no ja też poprosze fotki :roll:

[quote name='Pysia']

Och jakie cudne :loveu: Dlaczego ja takich nie mam :mad:

Klockowa dawaj foty grzywacza w klatce Dulki :diabloti:
mówiłam że mam różowe :angryy::angryy: czaszeczki :angryy:
grzywacza nijaka Alicja terrorystka wrzuciła- jak widze :razz:

[quote name='paula_z']Buhahaha :roflt: http://images30.fotosik.pl/13/a69d21acbc4ddee2.jpg
A gdzie Dulka? Grzywek miał być w klatce z Dulką ;)

Dawać resztę fot :mad:
Dulka zwiała... powiedziała że z nierasowcami klatki dzielić nie bedzie

[quote name='Hugo-Kochaś']Grzywek wygryzł Dulkę :evil_lol:
:oops:

Posted

[quote name='goldenka245']Bry :D A my się nie spotkałyśmy NIEJAKA PANI ALICJO R. :evil_lol:
Klocusiowa chciała zostać dostrzeżoną i wytrymowaną:diabloti::evil_lol:
wiadomości dla niejakiej AlicjiR proszę pisać na Ozzulcowym :eviltong:
dostrzeżono i popłakano sie :cool1:

[quote name='malawaszka']boszzz to ja jużwiem czemu zgubiłyście Pysię :diabloti:
bo Pysia taka mała, niepozorna nierzucająca sie w oczy była.. i ją zgubiliśmy :placz:

[quote name='paula_z']To co Klocki lubią najbardziej :razz: Ślimtanie :evil_lol: http://images27.fotosik.pl/14/39ece9b0fb20a67f.jpg
ślimtu, ślimtu :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj ty Nasza;)wyślimtana przez piesy

a gdzie nasza cząsteczka trzecia??? :placz:

[quote name='malawaszka']a Ty wróciłaś juz tego Ustronia???? :razz:
jasne... jeszcze o Rybnik zahaczyłam

[quote name='madzia i medor']W życiu bym nie zgadła:diabloti::evil_lol:
no witam :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']boszzzz.... Ala a nie marzyłabyś zakoleżankować sie z kimś NORMALNYM ?? :roll::oops::oops:...jakoś mało kto normalny chce sie ze mną zakolezankować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......a może to te NIBY normalne sa nienormalne:roll::hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']Będę gryźć za te fotki w cytatach :mad:

załatw je Vectra!!! załatw!!!
przegryź aorte nieposłusznym

wydawałoby sie że TU nie zaglądasz..., a jednak nic Ci nie umyka :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']załatw je Vectra!!! załatw!!!
przegryź aorte nieposłusznym

wydawałoby sie że TU nie zaglądasz..., a jednak nic Ci nie umyka :crazyeye:
ja jestem wszędzie :diabloti: nie znasz dnia ani godziny kiedy wkraczam :diabloti:

dzień dobry w ogóle :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:...jakoś mało kto normalny chce sie ze mną zakolezankować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......a może to te NIBY normalne sa nienormalne:roll::hmmmm:

otóż to :klacz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja jestem wszędzie :diabloti: nie znasz dnia ani godziny kiedy wkraczam :diabloti:

dzień dobry w ogóle :loveu:
no qrde- nie znam :roll: to co?? tera musze być już grzeczna zawsze??:crazyeye: :cool1:
oj jaka ja też nie kulturalna... powinnam pierwsza przywitać gościa... kawke zaproponować... masakra... jestem okropna:oops:

dzień dobry Ewciu!!!:loveu: kawuni sie napijesz?? :cool3:

Posted

[quote name='clockwork']no qrde- nie znam :roll: to co?? tera musze być już grzeczna zawsze??:crazyeye: :cool1:
oj jaka ja też nie kulturalna... powinnam pierwsza przywitać gościa... kawke zaproponować... masakra... jestem okropna:oops:

poproszę , z prądem kawy :p

Posted

[quote name='clockwork']no qrde- nie znam :roll: to co?? tera musze być już grzeczna zawsze??:crazyeye: :cool1:

:razz:.....hi hi ...byłas w medycznym po nową dostawe wazelinki:p;)
Ja też poproszę kawunię ...ostatnio mi bardzo smakowała:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']noooo tak troszkie ino bez podziału musku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::poki...i nie bojasz ze ja nie teges...z normalnością:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:poki...i nie bojasz ze ja nie teges...z normalnością:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bojam, ale cóż - jest ryzyko, jest zabawa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: