Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']no i nikogo nie ma buuu :shake: mam nadzieję, że siędobrze bawicie babeczki :loveu::pbawiłyśmy się supero od piatku;)...dziś był wystawa w Ustroniu ...są fotaski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale dziś specjalnie dla wiernych oglądających Nasz Blożek;)....Różowe Czaszeczki:loveu:

bluzeczki są cud miód malinka:loveu:

Posted

[quote name='ß@$!@']Prosimy wystawowe fotki :multi:
A Samturia do teraz się trzęsie po spotkaniu :-(:evil_lol: Ahh to trymowanko :eviltong:....o Basia...:multi:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Samturia.....ja siem załamnę ...dlaczego mnie się bojasz:cool3:

Posted

[quote name='ß@$!@']Samturia: Bo ja sie boje trymowanka :placz: ja nie chce wyglądać jak szatanistaaa! :placz: buuu:placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ....wszystkie weściki ....są trymowane ...to ja już wsio wiem :diabloti:

Posted

[quote name='ß@$!@']Samturia: co to ja niby mam być łeścikiem? o nie...:shake: to ja juz sie wole powiesić niż być wytrymowanym łescikiem :eviltong::evil_lol::eviltong:wybór nalezy do Ciebie .....byłabyś łeścikiem;)Kamcia 14 by się tobą zaopiekowała ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:wybór nalezy do Ciebie .....byłabyś łeścikiem;)Kamcia 14 by się tobą zaopiekowała ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O nie... Marta po przeczytaniu słowa Kamcia 14 poszła po skakanke... będziesz ją miała na sumieniu niejaka Pani Alicjo R. :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']O nie... Marta po przeczytaniu słowa Kamcia 14 poszła po skakanke... będziesz ją miała na sumieniu niejaka Pani Alicjo R. :evil_lol::crazyeye:nie kochacie kamci....
no i jak niejaka ...przecież się poznałyśmy:evil_lol:

[quote name='Pysia']
http://images24.fotosik.pl/13/39241721b77b390b.jpg
Och jakie cudne :loveu: Dlaczego ja takich nie mam :mad:

Klockowa dawaj foty grzywacza w klatce Dulki :diabloti::eviltong:nie masz ...bo tylko Mła Klocusiowa ma taką:p

Foteckę dam ...nie będę taka .....ale dam tylko 1:eviltong:

Grzywacza nie wystawiałam ....bo nie zakładamy hodowli:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nie kochacie kamci....
no i jak niejaka ...przecież się poznałyśmy:evil_lol:

Kamci nie kochamy... my... my do niej czujemy coś więcej niż miłość!!
Poznałyśmy , ale płci nie :evil_lol:
P.S. Marta wróciła, skakanka się urwała :angryy:

A co do foty... czyżby Klocusiowa chciała poczuć się jak.. Kamcia?

Posted

[quote name='goldenka245']Bry :D A my się nie spotkałyśmy NIEJAKA PANI ALICJO R. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Klocusiowa chciała zostać dostrzeżoną i wytrymowaną:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol:no właśnie o byłyśmy cały czas z Klocusiową na bulkach...:razz: