Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]eee- dziołcha zleź na ziemie...

Dzisiaj jestem baaaardzo przyziemna;) Trzymej kciukasy za mojego starszego szkodnika:p

Posted

[quote name='madzia i medor']

won mi z łapami od Pawcia mego!!!! i jego portwela :diabloti:

[quote name='Hugo-Kochaś']Dzisiaj jestem baaaardzo przyziemna;) Trzymej kciukasy za mojego starszego szkodnika:p
trzymam trzymam-a Ty daj znać jak tylko sie dowiesz!! bedziemy siedzieć z niejaką aląR. jak na szpilkach
nie wiem czy na te kciuki już nie za późno:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']
http://images29.fotosik.pl/10/9aa8de2659135ef3.jpg

czy mogłabyś coś więcej na ten temat???? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a odlot.... :hmmmm: :scared: :placz:

no co chcesz wiedziec??? nasi sąsiedzi zza płota... strasznie fajne sąsiedztwo- ciche, bezproblemowe, bezkonfliktowe... z leksza sztywniaki :diabloti:

weszko jak mam cie jeszcze przekonać do tego lotu??? naprawde nic strasznego!!! dasz rade, boś ty twarda zagłębianka!!!!!

Posted

[quote name='clockwork']no co chcesz wiedziec??? nasi sąsiedzi zza płota... strasznie fajne sąsiedztwo- ciche, bezproblemowe, bezkonfliktowe... z leksza sztywniaki :diabloti:

weszko jak mam cie jeszcze przekonać do tego lotu??? naprawde nic strasznego!!! dasz rade, boś ty twarda zagłębianka!!!!!

hahahaha no ale jak to za płotem??? jak to w sąsiedztwie - to tam se można teściową tak np w ogródku...??? :roll:

a do lotu to ja się sama muszę przekonać - tzn bać się i tak będę cholerenie, ale polecę bom bilety już zapłaciła :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha no ale jak to za płotem??? jak to w sąsiedztwie - to tam se można teściową tak np w ogródku...??? :roll:

a do lotu to ja się sama muszę przekonać - tzn bać się i tak będę cholerenie, ale polecę bom bilety już zapłaciła :diabloti:

tak... teściową na 102 -
100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią ;)

to kochana cmentarz za płotem,nie tesciowe:evil_lol::evil_lol: cmentarz, cmantarz

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Klockowa wypuszczaj już Alutkę:mad: :mad: :lol:
pomyślę.....
[quote name='Pysia']Klockowa ja mam pomysła ;) Zamieszkaj z Alą :diabloti:
jest taka pomysła... wpadłyśmy nawet na pomysł że zamieszkamy razem.... U CIEBIE :diabloti:

[quote name='paula_z']Teleportacja się nie powiodła :placz: ;) No i jak tam, jak tam? :razz: Było dmuchanko i nietoperki? :evil_lol: Fooootki proszę :grins:
super... jak zwykle zresztą..;) szkoda że nie dotarłaś :placz: czekałyśmy :placz::placz:

[quote name='madzia i medor']:roll::roll:Nie cesz się podzielić:roll::diabloti:

To jest zabójcze:cool2::cool2:

http://images25.fotosik.pl/11/800e8f772a63ea38.jpg
tak... dziecko jest zabójcze- tzw. kinder morderca :evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi:melduję się ,że dotarłam do Naszego Blogaska:loveu:
Fotki widziałam to o nich pisać nie będę:p
Dziękuję jednakże mojej Madzi:loveu: za wspaniale spędzone dzionki i noc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...AGA ,Pawciu ...Wam też:loveu:
Ozzy dziękuję za prezencik:loveu:lizanko bedzie na miejscu , trzeba się stawić u pana psa osobiście;)

Posted

[quote name='dealer']czesc suonce moje:loveu: witam cie i zegnam cie bo ide sobie precz:diabloti:
KCM:loveu: :loveu::razz:że się wewtracę za Naszą 1/3 ...milutko niezmniernie jej będzie ...bo cóż znaczy 1musk bez 1/3...:shake:

Posted

Gosia>>>;6260978 napisał(a):

o Boże zabił różowego:-o klocek słodziutki:loveu:
:poj Gosiu ...to już inny różowy tamten to był Playboy-króliczek a to jest Pigi -świniak

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:poba 2 ...a trzeci sie zepsuł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O ja ślepa :shake: Piłeczki nie zauważyłam :oops: A jaki był trzeci? :razz:

Posted

[quote name='paula_z']O ja ślepa :shake: Piłeczki nie zauważyłam :oops: A jaki był trzeci? :razz::ptysz piłeczka ....ale wypchana gąbką ...było sporo sprzątania:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: