Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork'] znaczy co... lecisz na jego kase :roll::roll: ot całe Magdy :evil_lol: P.S. HAMERA nie zakupiliśmy Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]eee- dziołcha zleź na ziemie... Dzisiaj jestem baaaardzo przyziemna;) Trzymej kciukasy za mojego starszego szkodnika:p Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor'] won mi z łapami od Pawcia mego!!!! i jego portwela :diabloti: [quote name='Hugo-Kochaś']Dzisiaj jestem baaaardzo przyziemna;) Trzymej kciukasy za mojego starszego szkodnika:p trzymam trzymam-a Ty daj znać jak tylko sie dowiesz!! bedziemy siedzieć z niejaką aląR. jak na szpilkach nie wiem czy na te kciuki już nie za późno:roll: Quote
malawaszka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 czy mogłabyś coś więcej na ten temat???? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a odlot.... :hmmmm: :scared: :placz: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='malawaszka'] http://images29.fotosik.pl/10/9aa8de2659135ef3.jpg czy mogłabyś coś więcej na ten temat???? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a odlot.... :hmmmm: :scared: :placz: no co chcesz wiedziec??? nasi sąsiedzi zza płota... strasznie fajne sąsiedztwo- ciche, bezproblemowe, bezkonfliktowe... z leksza sztywniaki :diabloti: weszko jak mam cie jeszcze przekonać do tego lotu??? naprawde nic strasznego!!! dasz rade, boś ty twarda zagłębianka!!!!! Quote
malawaszka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']no co chcesz wiedziec??? nasi sąsiedzi zza płota... strasznie fajne sąsiedztwo- ciche, bezproblemowe, bezkonfliktowe... z leksza sztywniaki :diabloti: weszko jak mam cie jeszcze przekonać do tego lotu??? naprawde nic strasznego!!! dasz rade, boś ty twarda zagłębianka!!!!! hahahaha no ale jak to za płotem??? jak to w sąsiedztwie - to tam se można teściową tak np w ogródku...??? :roll: a do lotu to ja się sama muszę przekonać - tzn bać się i tak będę cholerenie, ale polecę bom bilety już zapłaciła :diabloti: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='malawaszka']hahahaha no ale jak to za płotem??? jak to w sąsiedztwie - to tam se można teściową tak np w ogródku...??? :roll: a do lotu to ja się sama muszę przekonać - tzn bać się i tak będę cholerenie, ale polecę bom bilety już zapłaciła :diabloti: tak... teściową na 102 - 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią ;) to kochana cmentarz za płotem,nie tesciowe:evil_lol::evil_lol: cmentarz, cmantarz Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Klocuś z Dzieciątkiem:loveu: :loveu: Dzieki za kciuki:kiss_2: Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Klockowa wypuszczaj już Alutkę:mad: :mad: :lol: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Klockowa ja mam pomysła ;) Zamieszkaj z Alą :diabloti: Quote
Paula Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Teleportacja się nie powiodła :placz: ;) No i jak tam, jak tam? :razz: Było dmuchanko i nietoperki? :evil_lol: Fooootki proszę :grins: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='clockwork']won mi z łapami od Pawcia mego!!!! i jego portwela :diabloti: :roll::roll:Nie cesz się podzielić:roll::diabloti: To jest zabójcze:cool2::cool2: http://images25.fotosik.pl/11/800e8f772a63ea38.jpg Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Klockowa wypuszczaj już Alutkę:mad: :mad: :lol: pomyślę..... [quote name='Pysia']Klockowa ja mam pomysła ;) Zamieszkaj z Alą :diabloti: jest taka pomysła... wpadłyśmy nawet na pomysł że zamieszkamy razem.... U CIEBIE :diabloti: [quote name='paula_z']Teleportacja się nie powiodła :placz: ;) No i jak tam, jak tam? :razz: Było dmuchanko i nietoperki? :evil_lol: Fooootki proszę :grins: super... jak zwykle zresztą..;) szkoda że nie dotarłaś :placz: czekałyśmy :placz::placz: [quote name='madzia i medor']:roll::roll:Nie cesz się podzielić:roll::diabloti: To jest zabójcze:cool2::cool2: http://images25.fotosik.pl/11/800e8f772a63ea38.jpg tak... dziecko jest zabójcze- tzw. kinder morderca :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :multi::multi::multi:melduję się ,że dotarłam do Naszego Blogaska:loveu: Fotki widziałam to o nich pisać nie będę:p Dziękuję jednakże mojej Madzi:loveu: za wspaniale spędzone dzionki i noc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...AGA ,Pawciu ...Wam też:loveu: Ozzy dziękuję za prezencik:loveu:lizanko bedzie na miejscu , trzeba się stawić u pana psa osobiście;) Quote
agbar Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 czesc suonce moje:loveu: witam cie i zegnam cie bo ide sobie precz:diabloti: KCM:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='dealer']czesc suonce moje:loveu: witam cie i zegnam cie bo ide sobie precz:diabloti: KCM:loveu: :loveu::razz:że się wewtracę za Naszą 1/3 ...milutko niezmniernie jej będzie ...bo cóż znaczy 1musk bez 1/3...:shake: Quote
Gosia>>> Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 o Boże zabił różowego:-o klocek słodziutki:loveu: Quote
Paula Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 To prezencik od cioci Ali? :razz: http://images25.fotosik.pl/12/af39dfc868257b91.jpg :loveu: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Gosia>>>;6260978 napisał(a): o Boże zabił różowego:-o klocek słodziutki:loveu::poj Gosiu ...to już inny różowy tamten to był Playboy-króliczek a to jest Pigi -świniak Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='paula_z']To prezencik od cioci Ali? :razz: http://images25.fotosik.pl/12/af39dfc868257b91.jpg :loveu::poba 2 ...a trzeci sie zepsuł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:poba 2 ...a trzeci sie zepsuł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O ja ślepa :shake: Piłeczki nie zauważyłam :oops: A jaki był trzeci? :razz: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='paula_z']O ja ślepa :shake: Piłeczki nie zauważyłam :oops: A jaki był trzeci? :razz::ptysz piłeczka ....ale wypchana gąbką ...było sporo sprzątania:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts