Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mięsko ...mięsko ...:loveu: http://images26.fotosik.pl/10/d6cd017edf421f47.jpg Quote
clockwork Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 i takie se foty z innych dziedzin takiego dostaliśmy od pedofila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z Portugalii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak szybko chodziłam żeby zdążyć przed deszczem i przed tą chmurą... Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ;)...to ja się piszę na imprezkę na wyspie ....tylko szaszłyczki swoje wezmę z polskiego mięska:p Quote
clockwork Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 przegląd fur.... może by coś zakupić??? :cool1: za mokry za duży za fajny Angielska wersja OPLA ;) w końcu ten mi spasił... ale okazało sie że zepsuty- jak można zmieniać biegi lewą ręką :-o:-o Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :razz:wow Hummer jest oki ...mi by pasił;)... Koliberek tysz the best:cool1:tylko kto pozamieniał te biegasy:evil_lol: Quote
clockwork Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 deszcz deszcz chmura po i przed deszczem kalibera EMOTKI i niebieska czcionka PILNIE POSZUKIWANE!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :multi::multi::multi:hurrraaaaaaaaaa to se polatałam:p extra:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='dealer']WOW! pelny odlot:evil_lol: o ty babo!!! miałaś iść sprzątać i gotować... :mad::mad::mad::mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 rany jak mi się w głowie kręci od tych fotków z wysokości :diabloti: Quote
Paula Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cze Madzia :p Świetna fotorelacja z wyjazdu :cool2: Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='clockwork']o ty babo!!! miałaś iść sprzątać i gotować... :mad::mad::mad::mad::mad::diabloti::diabloti::diabloti: nie sprzatac i gotowac tylko do sklepa:diabloti: odebrawszy, wrociwszy, napisawszy nastepnie ugotowawszy....a tera przyszlam skontrolowac czy aby jakiej haji tu ni ma:diabloti: i ide se..adijos Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='clockwork'] http://images29.fotosik.pl/10/2bf8b390f14c5591.jpg Takiego bym chciała:loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork'] kalibera http://images30.fotosik.pl/10/fba716d5d9159d0f.jpg Takim też bym nie pogardziła:loveu: [quote name='clockwork'] tak szybko chodziłam żeby zdążyć przed deszczem http://images25.fotosik.pl/10/edc7b990644c2c4d.jpg Jesteś niczym struś pędziwiatr:diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Gdybyś otwarła okno to obraz byłby wyraźniejszy :diabloti: Quote
Paula Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Takiego bym chciała:loveu::loveu::loveu: Hummera czy Pawcia :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Takiego bym chciała:loveu::loveu::loveu:...Pawcio jest zajęty:eviltong:...Magdzin Ci on;) Takim też bym nie pogardziła:loveu:....no masz jak ty patrzysz ...w samochodu Klocusiowa siedzi;) Dobereczk z raniolka :loveu:...jeszcze se pobiegam po blogasakach i przybywam;) Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 witaj Madzia!!!!!! fajny wypad.mimo deszczu.to i tak zazdraszczam.ale tak pozytywnie............... jakbyśmy się nie sklikałay do żegnam Cie............. a nasze zaproszenie nadal aktualne :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='paula_z']Hummera czy Pawcia :razz: :evil_lol: :siara::siara::diabloti: Pawcio Magdzin, a owszem, i nic by się nie zmieniło, dalej był by Magdzin:diabloti: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Vectra']rany jak mi się w głowie kręci od tych fotków z wysokości :diabloti: byłam na moment w niebie... nienajgorzej tam :cool1: [quote name='Hugo-Kochaś']frrrruuuuuu frrruuuuuuu....frrrruuuuuu eee- dziołcha zleź na ziemie... [quote name='paula_z']Cze Madzia :p Świetna fotorelacja z wyjazdu :cool2: dzięx... zawsze to coś innego niż pies, pies, pies, pies... [quote name='dealer']nie sprzatac i gotowac tylko do sklepa:diabloti: odebrawszy, wrociwszy, napisawszy nastepnie ugotowawszy....a tera przyszlam skontrolowac czy aby jakiej haji tu ni ma:diabloti: i ide se..adijos ło jakaś ty obrotna dziołszka :loveu: [quote name='madzia i medor']Takiego bym chciała:loveu: Takim też bym nie pogardziła:loveu: Jesteś niczym struś pędziwiatr:diabloti: :evil_lol::evil_lol: miałam spytać czy takiego Pawcia, ale jak zwykle ktoś mnie ubiegł :evil_lol: [quote name='Pysia'] Gdybyś otwarła okno to obraz byłby wyraźniejszy :diabloti: chciałam zrobić ołpen de okno-ale ono nie współpracowało ze mną :roll: [quote name='paula_z']Hummera czy Pawcia :razz: ooo... to ona mnie ubiegła :mad: [quote name='Alicjarydzewska'] Dobereczk z raniolka :loveu:...jeszcze se pobiegam po blogasakach i przybywam;) poganiaj poganiaj- uważaj na nierówny teren- i przybywaj !!!! :loveu: [quote name='BeaC']witaj Madzia!!!!!! fajny wypad.mimo deszczu.to i tak zazdraszczam.ale tak pozytywnie............... jakbyśmy się nie sklikałay do żegnam Cie............. a nasze zaproszenie nadal aktualne :loveu:(ciach emoty 2) o zaproszonku pamiętam-i dziękuję... mam tel. do cia- w razie wolnego łikendu bydymy fonować. Wyjazd byłby gut gbyby nie pogoda... ale następnym razem bedzie na zamówienie [quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza:loveu: wow.. najmilejsza :oops: w końcu gadasz konkretnie :diabloti: [quote name='madzia i medor']:siara::diabloti:Pawcio Magdzin, a owszem, i nic by się nie zmieniło, dalej był by Magdzin:diabloti: znaczy co... lecisz na jego kase :roll::roll: ot całe Magdy :evil_lol: P.S. HAMERA nie zakupiliśmy HELL.....o!! wszystkim!!! Quote
Recommended Posts