Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']http://images23.fotosik.pl/9/19d5580b5d96862a.jpg

buhahahaha ufo:evil_lol:

an(g)ielski ufoczek :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

[quote name='BeaC']ale wypasioną obroże Klockowy zachaczył
http://images30.fotosik.pl/9/8585757ba95b8190.jpg

w końcu należało mu sie..10 dni sam:placz::placz::placz:
no..................z teściową :placz::placz::placz:
:placz::placz:

tja... właśnie za to dostał prezenta... zasłużył sobie- cierpliwością ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']http://www.fotosik.pl/
co mie tu linka na fotosika daje?? wiecej fotek dziś nie bedzie :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:tak tak tak mój ukoffany morderca :loveu::loveu::loveu::loveu:

o masz i powaliło cię na kolanka;)
http://images26.fotosik.pl/9/e9035d84bc603d36.jpg
a powaliło... kcem takiego czarnuszka :diabloti:
piesia po 10ciu minutach miał mnie serdecznie dość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: podobno jeszcze nikt go tak nie ślimtał...

wogóle koleś przyjechał bez psa, ale nie wpuściliśmy go do domu i musiał się wracać... powiedział że jesteśmy chore, ale jak z nim wrócił i zobaczył serducha w moich oczach powiedział że teraz rozumie, czemu bez psa nie miał wstępu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
a powaliło... kcem takiego czarnuszka :diabloti:
piesia po 10ciu minutach miał mnie serdecznie dość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: podobno jeszcze nikt go tak nie ślimtał...

wogóle koleś przyjechał bez psa, ale nie wpuściliśmy go do domu i musiał się wracać... powiedział że jesteśmy chore, ale jak z nim wrócił i zobaczył serducha w moich oczach powiedział że teraz rozumie, czemu bez psa nie miał wstępu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pies pewnie nie wiedział o co biega ....ha ha ...poka serduszka w oczkach ...poka...:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pies pewnie nie wiedział o co biega ....ha ha ...poka serduszka w oczkach ...poka...:multi::multi::multi:

może ten pies tak przedemną uciekał, a ja od razu że on ma ADHD :hmmmm:

Posted

[quote name='clockwork']

może ten pies tak przedemną uciekał, a ja od razu że on ma ADHD :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to już teraz wierze że pańcio staffiora zrozumiał;)...no tak ....kto to widział mówić ze Staffik ma ADHD:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to już teraz wierze że pańcio staffiora zrozumiał;)...no tak ....kto to widział mówić ze Staffik ma ADHD:eviltong:

zupełnie nie wiem skąd mi to wpadło do głowy ... :roll::roll:
ale to chrum chrum... :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']
zupełnie nie wiem skąd mi to wpadło do głowy ... :roll::roll:
ale to chrum chrum... :mdleje:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poczekaj do niedzielki;)...znajdziemy ci jakiegoś swiniaczka:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:też se popaszczałam ...:p

[quote name='dealer']te se odlecialam:diabloti:

przeca pisałam że to dla weszki... niekulturalne baby- w cudzą korespondencje zaglądają.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:mowiłam przeca ....dilować możesz ...yno nie bierz...to szkodzi:razz:
buuuhahhahaha... dilerka po odlocie... może to po jogurciku ;)

Posted

[quote name='clockwork']przeca pisałam że to dla weszki... niekulturalne baby- w cudzą korespondencje zaglądają.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....:eviltong:kopertka nie była zaklejona i wypadło:evil_lol:

buuuhahhahaha... dilerka po odlocie... może to po jogurciku ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no to se dopiero polata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']o qrwaaa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mnie się zrobiło niedobrze :shake::shake::shake:

a dziś taki po moim niebie latał - więc zestrzeliłam dziada :mad:

ooooo własnie takim leciałam :multi::multi::multi:
Weszka... uwierz- bedziesz sie śmiała sama z siebia jak wysiądziesz z samolotu- nie taki diabeł strasny!!!!

ALA!!!!!! nie mam gie... nie wiem co sie dzieje

Posted

[quote name='clockwork']ooooo własnie takim leciałam :multi::multi::multi:
Weszka... uwierz- bedziesz sie śmiała sama z siebia jak wysiądziesz z samolotu- nie taki diabeł strasny!!!!

ALA!!!!!! nie mam gie... nie wiem co sie dzieje

:placz::placz::placz:JA TEŻ NIE MAM GG:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']ooooo własnie takim leciałam :multi::multi::multi:

noo mam nadzieję bo narazie to kiepsko się tam widzę :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']noo mam nadzieję bo narazie to kiepsko się tam widzę :shake:
jutro wrzuce ci pare fotecek z góry- widoczki bywaja przefajne- to tak na odstresowanie...
nie mam nic nadzwyczajnego, ale coś wrzuce

Posted

[quote name='malawaszka']o qrwaaa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mnie się zrobiło niedobrze :shake::shake::shake:

a dziś taki po moim niebie latał - więc zestrzeliłam dziada :mad:

:mdleje: Buhahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol:
[quote name='clockwork']WESZKO!!!!!! specjalnie dla ciebie- trenuj

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,63838,sortuj,,st,,pozycja,1,pe%C5%82ny_odlot_%3B%29

Ale fajnie, ale fajnie, leciałam se samolocikiem:loveu::loveu:
[quote name='clockwork']

nie komentuję...

Ja też:loveu::loveu::loveu::mdleje:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:mowiłam przeca ....dilować możesz ...yno nie bierz...to szkodzi:razz:

[quote name='clockwork']przeca pisałam że to dla weszki... niekulturalne baby- w cudzą korespondencje zaglądają.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buuuhahhahaha... dilerka po odlocie... może to po jogurciku ;)

jogurcik pyszny byl....pyszny jogurcik nie jest zly trala la:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']jogurcik pyszny byl....pyszny jogurcik nie jest zly trala la:diabloti::placz::placz::placz:wiedziałam ...że ci zaszkodzi ...wiedziałam

Posted

Witaj wrócona :multi: Dogo się straaaasznie ślimaczy :angryy: Ale się uparłam i czekałam 5 min na wjazd do blożka :evil_lol:

http://images26.fotosik.pl/9/e9035d84bc603d36.jpg :loveu:

[quote name='clockwork'] wogóle koleś przyjechał bez psa, ale nie wpuściliśmy go do domu i musiał się wracać... powiedział że jesteśmy chore, ale jak z nim wrócił i zobaczył serducha w moich oczach powiedział że teraz rozumie, czemu bez psa nie miał wstępu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:grin: Jak on mógł tak bez psa :niewiem: chory jakiś ;) :evil_lol: