Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='clockwork']...:eviltong: :eviltong: to gut... klikne jutro na gie... qrde.. zapomniałam o polskich czcionkach :evil_lol: :splat:;)będę na Cię czekać... Quote
clockwork Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Vectra']Dzień dobry pani :diabloti: dzień dobry wieczór P.S. na Panią to trza mieć wygląd i pieniądze :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];)będę na Cię czekać... powinnam sie nie spóźnić :roll: :roll: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='clockwork'] powinnam sie nie spóźnić :roll: :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli 7.50 ...aktualne;) Teraz mówię juz DOBRANOC ... dziś już śpicie w Waszym wyrku ....z Waszym Klocuszkiem ...o ile go dobrze przeprosiliście...;) Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :multi::loveu::multi:Dobereczek śpiochu w 1 dniu pracy:evil_lol: Kapustka kupiona ...myślałam że ją będę kulać do domu , bo taka wielka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Czekam niecierpliwie na relację ze spotkanka z Klocusiem :loveu:...i jakąś fotorelację z wypadu za morza;) Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nieobecni dziś bratają się z polską służbą zdrowia :diabloti: uwaga na strajki!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: witałam Cię:diabloti: a ty nic:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork'] powinnam sie nie spóźnić :roll: :roll: :hmmmm::hmmmm::hmmmm::niewiem::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaj Klocusiowa:multi: Turbulencje miałaś... fajna sprawa:diabloti::evil_lol:;) Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 cześc Klockowa,ja już dzisiaj nawiedziłam Jastrzębie:p śmigałam koło Gwarka między 9.30 a 10.oo ale nie chciałam Ci zakłócać pierwszego dnia pracy;) i tylko se o Tobie pomyślałam:multi: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli 7.50 ...aktualne;) Teraz mówię juz DOBRANOC ... dziś już śpicie w Waszym wyrku ....z Waszym Klocuszkiem ...o ile go dobrze przeprosiliście...;) przeprosiliście, przeprosiliście... chyba już sie nie gniewa... wlazł nam wczoraj do łóżka w przeciwieństwie do poprzedniej nocy.... mało tego wywalił sie na mojej podusi :mad:.. spałam w jego nogach, bo nie chciałam żeby sie zaś obraził ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::loveu::multi:Dobereczek śpiochu w 1 dniu pracy:evil_lol: Kapustka kupiona ...myślałam że ją będę kulać do domu , bo taka wielka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Czekam niecierpliwie na relację ze spotkanka z Klocusiem :loveu:...i jakąś fotorelację z wypadu za morza;) postaram się dziś poprzerabiać choć część fotek ale nie obiecuje że zdążę... mam kupę zaległości ... cholewcia- przydało by sie trochę urlopu :roll: [quote name='BeaC']uwaga na strajki!!!!!:diabloti: witałam Cię:diabloti: a ty nic:eviltong: u nas nie strajkują... górnicy dają lekarzom duże dowody wdzięczności :p przepraszam że cię przeoczyłam- wydawało mi się że cytowałam wszstkich :oops::oops: tera WITAM CIE DWUKROTNIE!!! cześć Bea, cześć Bea :loveu: [quote name='madzia i medor']Witaj Klocusiowa:multi: Turbulencje miałaś... fajna sprawa:diabloti::evil_lol:;) witulec!!!! tak... świetnie było-wstrząsy jak na polskich drogach :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']cześc Klockowa,ja już dzisiaj nawiedziłam Jastrzębie:p śmigałam koło Gwarka między 9.30 a 10.oo ale nie chciałam Ci zakłócać pierwszego dnia pracy;) i tylko se o Tobie pomyślałam:multi: no i widzisz jaka Ty jesteś?? a ja tak pięknie posprzątałam w sklepiku na twój przyjazd.... :placz::placz::placz: i po co?? w takim razie jak będę na wystawie w Ustroniu- też przejdę koło ciebie i nie będę ci zakłócać pierwszego dnia wystawy :obrazic: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']przeprosiliście, przeprosiliście... chyba już sie nie gniewa... wlazł nam wczoraj do łóżka w przeciwieństwie do poprzedniej nocy.... mało tego wywalił sie na mojej podusi :mad:.. spałam w jego nogach, bo nie chciałam żeby sie zaś obraził ;) postaram się dziś poprzerabiać choć część fotek ale nie obiecuje że zdążę... mam kupę zaległości ... cholewcia- przydało by sie trochę urlopu :roll: :loveu:koffany Klocuś ...wie jak sie urządzić:eviltong: Dam ci troche mojego urlopa;) Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 czesc niebieska:multi: :loveu: pewnie zmeczona jestes co:razz: bo jak musialas wczoraj przeleciec wszystkich lekarzy.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 to juz pewnie szczesliwa i przeproszona z wlasnym prywatnym psem..to i polskie czcionki sie znajda:diabloti: witaj..i milo ze wrocilas...co pisalas o goląbkach? w pitaek?? to ja jestem dla mnie dwa poprosze... UWIELBIAM.......:loveu: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 O w morde....Idę robić gołąbki :evil_lol: Albo nadziewaną cukinie? Nie wiem...Muszę pomyśleć ;) Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='dealer']czesc niebieska:multi: :loveu: pewnie zmeczona jestes co:razz: bo jak musialas wczoraj przeleciec wszystkich lekarzy.....:diabloti: nie no spoko... lata praktyki kochanieńka :eviltong: właśnie byłam u ciebie, ale cie nie zastałam :shake: [quote name='Agunia-Pańciunia)']to juz pewnie szczesliwa i przeproszona z wlasnym prywatnym psem..to i polskie czcionki sie znajda:diabloti: witaj..i milo ze wrocilas...co pisalas o goląbkach? w pitaek?? to ja jestem dla mnie dwa poprosze... UWIELBIAM.......:loveu: no ja mam polskie czcionki, ale tobie co?? zapierdzielili??? Ala przyjeżdża do mnie w piąteczek z prowiantem... wie że uwielbiam :loveu: [quote name='Pysia'] O w morde....Idę robić gołąbki :evil_lol: Albo nadziewaną cukinie? Nie wiem...Muszę pomyśleć ;) pomyśl, zrób i zapraszam :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork'] Ala przyjeżdża do mnie w piąteczek z prowiantem... wie że uwielbiam :loveu: ;)wie , pamięta , dziś zaczyna szaleć w kuchni;)...zapakuje i dowiezie do Cia:loveu: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wie , pamięta , dziś zaczyna szaleć w kuchni;)...zapakuje i dowiezie do Cia:loveu: Alu :loveu: Zapraszam do mnie :loveu: Z prowiantem :diabloti: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']no i widzisz jaka Ty jesteś?? a ja tak pięknie posprzątałam w sklepiku na twój przyjazd.... :placz::placz::placz: i po co?? w takim razie jak będę na wystawie w Ustroniu- też przejdę koło ciebie i nie będę ci zakłócać pierwszego dnia wystawy :obrazic: sie nie fochaj:buzi: :Rose: jak mi napisano małym druczkiem:eviltong: to o TEJ porze jeszcze Cie nie było we sklepie:p Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Pysia']Alu :loveu: Zapraszam do mnie :loveu: Z prowiantem :diabloti: :evil_lol:;)...droga taka sama od mnia do cia...i od cia do mnia:p:loveu: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wie , pamięta , dziś zaczyna szaleć w kuchni;)...zapakuje i dowiezie do Cia:loveu: KOCHOM CIE JAK DIOBLI :loveu::loveu::loveu: [quote name='Hugo-Kochaś']sie nie fochaj:buzi: :Rose: jak mi napisano małym druczkiem:eviltong: to o TEJ porze jeszcze Cie nie było we sklepie:p ale nie wiedziałaś że mnie nie ma... miałabyś wymówke, a tak nie masz :eviltong::eviltong: wybaczam ci bo mam dobry dzień Fotki Klocusia w nowej ANGIELSKIEJ obróżce Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']KOCHOM CIE JAK DIOBLI :loveu::loveu::loveu: ;)z diabelską wzajemnością :loveu: zaje2bista obróżka ....modelik:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/9/8585757ba95b8190.jpg Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ja ciem kapciem...ale wypasik obrozka:loveu: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)z diabelską wzajemnością :loveu: zaje2bista obróżka ....modelik:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/9/8585757ba95b8190.jpg [quote name='dealer']ja ciem kapciem...ale wypasik obrozka:loveu: :diabloti: prawda??? w końcu piesia moja wygląda jak morderca :diabloti: zara zdjątka angielsko-stafikowe :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://images23.fotosik.pl/9/19d5580b5d96862a.jpg buhahahaha ufo:evil_lol: Quote
Recommended Posts