Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']...:eviltong: :eviltong:

to gut... klikne jutro na gie...

qrde.. zapomniałam o polskich czcionkach :evil_lol:
:splat:;)będę na Cię czekać...

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']Dzień dobry pani :diabloti:
dzień dobry wieczór
P.S.
na Panią to trza mieć wygląd i pieniądze :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)będę na Cię czekać...
powinnam sie nie spóźnić :roll: :roll:

Posted

[quote name='clockwork']
powinnam sie nie spóźnić :roll: :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli 7.50 ...aktualne;)

Teraz mówię juz DOBRANOC ...
dziś już śpicie w Waszym wyrku ....z Waszym Klocuszkiem ...o ile go dobrze przeprosiliście...;)

Posted

:multi::loveu::multi:Dobereczek śpiochu w 1 dniu pracy:evil_lol:
Kapustka kupiona ...myślałam że ją będę kulać do domu , bo taka wielka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Czekam niecierpliwie na relację ze spotkanka z Klocusiem :loveu:...i jakąś fotorelację z wypadu za morza;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nieobecni dziś bratają się z polską służbą zdrowia :diabloti:

uwaga na strajki!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

witałam Cię:diabloti: a ty nic:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

cześc Klockowa,ja już dzisiaj nawiedziłam Jastrzębie:p śmigałam koło Gwarka między 9.30 a 10.oo ale nie chciałam Ci zakłócać pierwszego dnia pracy;) i tylko se o Tobie pomyślałam:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli 7.50 ...aktualne;)

Teraz mówię juz DOBRANOC ...
dziś już śpicie w Waszym wyrku ....z Waszym Klocuszkiem ...o ile go dobrze przeprosiliście...;)

przeprosiliście, przeprosiliście... chyba już sie nie gniewa... wlazł nam wczoraj do łóżka w przeciwieństwie do poprzedniej nocy.... mało tego wywalił sie na mojej podusi :mad:.. spałam w jego nogach, bo nie chciałam żeby sie zaś obraził ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::loveu::multi:Dobereczek śpiochu w 1 dniu pracy:evil_lol:
Kapustka kupiona ...myślałam że ją będę kulać do domu , bo taka wielka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Czekam niecierpliwie na relację ze spotkanka z Klocusiem :loveu:...i jakąś fotorelację z wypadu za morza;)

postaram się dziś poprzerabiać choć część fotek
ale nie obiecuje że zdążę... mam kupę zaległości ... cholewcia- przydało by sie trochę urlopu :roll:

[quote name='BeaC']uwaga na strajki!!!!!:diabloti:

witałam Cię:diabloti: a ty nic:eviltong:

u nas nie strajkują... górnicy dają lekarzom duże dowody wdzięczności :p

przepraszam że cię przeoczyłam- wydawało mi się że cytowałam wszstkich :oops::oops:
tera WITAM CIE DWUKROTNIE!!!
cześć Bea, cześć Bea :loveu:

[quote name='madzia i medor']Witaj Klocusiowa:multi:
Turbulencje miałaś... fajna sprawa:diabloti::evil_lol:;)
witulec!!!!
tak... świetnie było-wstrząsy jak na polskich drogach :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']cześc Klockowa,ja już dzisiaj nawiedziłam Jastrzębie:p śmigałam koło Gwarka między 9.30 a 10.oo ale nie chciałam Ci zakłócać pierwszego dnia pracy;) i tylko se o Tobie pomyślałam:multi:
no i widzisz jaka Ty jesteś?? a ja tak pięknie posprzątałam w sklepiku na twój przyjazd.... :placz::placz::placz: i po co??
w takim razie jak będę na wystawie w Ustroniu- też przejdę koło ciebie i nie będę ci zakłócać pierwszego dnia wystawy :obrazic:

Posted

[quote name='clockwork']przeprosiliście, przeprosiliście... chyba już sie nie gniewa... wlazł nam wczoraj do łóżka w przeciwieństwie do poprzedniej nocy.... mało tego wywalił sie na mojej podusi :mad:.. spałam w jego nogach, bo nie chciałam żeby sie zaś obraził ;)

postaram się dziś poprzerabiać choć część fotek
ale nie obiecuje że zdążę... mam kupę zaległości ... cholewcia- przydało by sie trochę urlopu :roll:

:loveu:koffany Klocuś ...wie jak sie urządzić:eviltong:
Dam ci troche mojego urlopa;)

Posted

[quote name='dealer']czesc niebieska:multi: :loveu: pewnie zmeczona jestes co:razz: bo jak musialas wczoraj przeleciec wszystkich lekarzy.....:diabloti:

nie no spoko... lata praktyki kochanieńka :eviltong:
właśnie byłam u ciebie, ale cie nie zastałam :shake:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to juz pewnie szczesliwa i przeproszona z wlasnym prywatnym psem..to i polskie czcionki sie znajda:diabloti:
witaj..i milo ze wrocilas...co pisalas o goląbkach? w pitaek??
to ja jestem dla mnie dwa poprosze...
UWIELBIAM.......:loveu:
no ja mam polskie czcionki, ale tobie co?? zapierdzielili???
Ala przyjeżdża do mnie w piąteczek z prowiantem... wie że uwielbiam
:loveu:

[quote name='Pysia']
O w morde....Idę robić gołąbki :evil_lol: Albo nadziewaną cukinie? Nie wiem...Muszę pomyśleć ;)
pomyśl, zrób i zapraszam :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
Ala przyjeżdża do mnie w piąteczek z prowiantem... wie że uwielbiam
:loveu:
;)wie , pamięta , dziś zaczyna szaleć w kuchni;)...zapakuje i dowiezie do Cia:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)wie , pamięta , dziś zaczyna szaleć w kuchni;)...zapakuje i dowiezie do Cia:loveu:
Alu :loveu: Zapraszam do mnie :loveu: Z prowiantem :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no i widzisz jaka Ty jesteś?? a ja tak pięknie posprzątałam w sklepiku na twój przyjazd.... :placz::placz::placz: i po co??
w takim razie jak będę na wystawie w Ustroniu- też przejdę koło ciebie i nie będę ci zakłócać pierwszego dnia wystawy :obrazic:

sie nie fochaj:buzi: :Rose:

jak mi napisano małym druczkiem:eviltong: to o TEJ porze jeszcze Cie nie było we sklepie:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)wie , pamięta , dziś zaczyna szaleć w kuchni;)...zapakuje i dowiezie do Cia:loveu:
KOCHOM CIE JAK DIOBLI :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Hugo-Kochaś']sie nie fochaj:buzi: :Rose:

jak mi napisano małym druczkiem:eviltong: to o TEJ porze jeszcze Cie nie było we sklepie:p
ale nie wiedziałaś że mnie nie ma... miałabyś wymówke, a tak nie masz :eviltong::eviltong:

wybaczam ci bo mam dobry dzień

Fotki Klocusia w nowej ANGIELSKIEJ obróżce