Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :multi::multi::multi:Leca już leca ....do Klocuszka:loveu::loveu::loveu: i do Nas:loveu: ..lecąąąąąąąąąąą:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Chyba już sa nad NASZYMI wodami terytorialnymi:multi: :multi: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Chyba już sa nad NASZYMI wodami terytorialnymi:multi: :multi: [quote name='paula_z']Klocki wracają :multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za około godzinkę będą już w KATOWICACH:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No to lećta szybko i fotki dawajta, opowiadajta i wogóle odpoczywajta:) :) Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :multi::multi::multi:już za chwilkę ........lądowanie:multi::multi::multi::multi::multi:;) trzymamy kciukasy za szybkie spotkanko z Klocusiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pewnie krążą gdzieś nad Pysią....;) Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Chyba wyladowali:multi::multi::multi: Quote
Paula Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No i co i co? Są już razem z Klocusiem :loveu: ? Ala, Agnes, piszcie jak cuś będziecie wiedzieć :razz: Quote
agnes1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wiadomość z ostatniej chwili:diabloti: szczęśliwie wylądowali :multi: są w drodze z Katowic do Jastrzębia:multi: Za pół godzinki powinni być ślimtani przez mordulca:evil_lol: Jutro Klockowa ma dzień urlopu na odpoczynek po ciężkiej pracy ;) obiecuję że jak mnie nawiedzi to udostępnię jej kompecka z niebieskimi literkami:diabloti: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ..................no to jako pierwsza witam Cię na ojczystej ziemi:eviltong: chlebem i sola..................no chyba że wolisz pifko:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='agnes1']Wiadomość z ostatniej chwili:diabloti: szczęśliwie wylądowali :multi: są w drodze z Katowic do Jastrzębia:multi: Za pół godzinki powinni być ślimtani przez mordulca:evil_lol: Jutro Klockowa ma dzień urlopu na odpoczynek po ciężkiej pracy ;) obiecuję że jak mnie nawiedzi to udostępnię jej kompecka z niebieskimi literkami:diabloti: :multi::multi::multi::multi::multi: SERDECZNIAWE WITANKO:multi::loveu::multi::loveu::multi:w Naszym Blogasku:p Madziulec ....dlaczego zapakowałaś do plecaczka angielską pogodę:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='dealer']witajcie obecni nieobecni:diabloti::razz:nieobecni dziś bratają się z polską służbą zdrowia :diabloti: Quote
Anja33 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No Welcome Klocusiowa Na naszej Polskiej ziemi Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 czesc Magdaleno ...na własnych smieciach juz jestes??? cała i zdrowa??? daj znak.....:cool1: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomnielim :evil_lol::evil_lol::evil_lol:STAROPOLSKIM OBYCZAJEM .....WELCOME:eviltong: ;) Quote
Paula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Gołąbki :sabber: a gdzie sosik :grins: :multi: Witaj nawrócona ;) wyślimtana przez Klocusia :loveu: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='paula_z']Gołąbki :sabber: a gdzie sosik :grins: :multi: Witaj nawrócona ;) wyślimtana przez Klocusia :loveu:;)wszystko w swoim czasie ...sosik też będzie:eviltong: Quote
clockwork Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 :eviltong: :evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']Klocusiowa combeckaj:lol: ,bo do 30 czerwca muszem nawiedzić Jastrzębie,więc przy okazji wpadnę do Cie na mineralną z lodówki;) Dulkowa!!! od jutra siedzem w pracy chyba cale 8 godzin- chyba..... w razie wypadu do miasta- ZAPRASZAM.... P.S. po cholere jedziesz do Jebia?? przeca tu nic nie ma....:roll: [quote name='Anka12']Cze Klocusiowa Wracaj tutok natentychmiast mam nadzieje że tumorow jak łotworze pracowego kompika to śmignom mi niebieskie litereczki :lol: :eviltong: masz... blue [quote name='Alicjarydzewska']:multi: SERDECZNIAWE WITANKO:multi:w Naszym Blogasku:p Madziulec ....dlaczego zapakowałaś do plecaczka angielską pogodę:placz: nosz qrna... tak sie cieszkalam na ten powrot do cieplych krajow... a tu dupa!!! deszcz, zima.... taka pogode mielismy TAM ino 10 stopni mnie... Jutro pisze zażalenie na góre!!!! wogóle przed samymi Katowicami przywitaly nas grzmoty, burze, błyskawice, turbulencje.... aż zamknełam okno bo siem bałam :cool1: [quote name='dealer']witajcie obecni nieobecni:diabloti: witaj obecna obecna :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nieobecni dziś bratają się z polską służbą zdrowia :diabloti: tak bylo... mialam wizyte u ortopedy a zeby dostac sie do niego musialam przeleciec wszystkich innych osobistych doktorow... o matko!! jak ja nienawidze tej biurokracji polskiej ... wracam do JuKeja [quote name='Anka12']No Welcome Klocusiowa Na naszej Polskiej ziemi welcome :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Magdaleno ...na własnych smieciach juz jestes??? cała i zdrowa??? daj znak.....:cool1: daje znak.:evil_lol:.. Quote
clockwork Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Welcome in home:grins: welkome in cudzy home... goscina :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomnielim skreslic skreslic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:STAROPOLSKIM OBYCZAJEM .....WELCOME:eviltong: skreslic ;) NIE SKRESLAC [quote name='paula_z']Gołąbki :sabber: a gdzie sosik :grins: :multi: Witaj nawrócona ;) wyślimtana przez Klocusia :loveu: wyslimtana , ale dziad w nocy ani na moment nie wlazl do lozka... nadal go przepraszamy :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];)wszystko w swoim czasie ...sosik też będzie:eviltong: jak pisalam w esemesiku- zapraszam w piatek golabki- mozesz przyjechac z nimi :eviltong: Quote
Paula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :multi: Witaj niebieski trzykropku :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='clockwork']welkome in cudzy home... goscina :eviltong: NIE SKRESLAC...:evil_lol:nie skreślam wyslimtana , ale dziad w nocy ani na moment nie wlazl do lozka... nadal go przepraszamy :diabloti:...przepraszaj Klocusia ile sie da:evil_lol: jak pisalam w esemesiku- zapraszam w piatek golabki- mozesz przyjechac z nimi :eviltong::pto ja se przyjade z Tymi gołąbkami;)...a co se tak same będa do Cia jeździć:eviltong: Esemesika odczytałam ...i odpisałam :eviltong: Quote
clockwork Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Witaj niebieski trzykropku :loveu: :evil_lol: ...:eviltong: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:pto ja se przyjade z Tymi gołąbkami;)...a co se tak same będa do Cią jeździć:eviltong: Esemesika odczytałam ...i odpisałam :eviltong: to gut... klikne jutro na gie... qrde.. zapomniałam o polskich czcionkach :evil_lol: :splat: Quote
Recommended Posts