Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']lalaaaaaaaaaaaallllllalalalalala jaka cisza ......:diabloti:

[quote name='dealer']ze co????? glosniej mowcie bo przez te larmo nic nie slyszeeeeeee:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:nic nie słysze bo wrzeszczysz........................:diabloti:

maupy!!!!! czlowiek na moment zaniemoze i juz blogasek na szescsetszescdziesiatejszostej stronie :mad:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']maupy!!!!! czlowiek na moment zaniemoze i juz blogasek na szescsetszescdziesiatejszostej stronie :mad::placz::placz::placz:fotaska dałam ....a ona jesce od maupów wyzywa:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:fotaska dałam ....a ona jesce od maupów wyzywa:placz:

a no jak dalas fotaska- zwracam honor!!!!!

Maupa dajaca fotaski :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']a no jak dalas fotaska- zwracam honor!!!!!

Maupa dajaca fotaski :diabloti::diabloti:pocekaj ........już ja coś wymyślę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']maupy???:crazyeye: ide...wychodze....:placz::placz::placz:bo ta ona ...nasza 1/3 nas już nie koffa:placz::placz::placz:ona woli anglików
i jak bedziemy wyglądać z 2/3 mózga....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:bo ta ona ...nasza 1/3 nas już nie koffa:placz::placz::placz:ona woli anglików

to ja tej lady mowie bye:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']to ja tej lady mowie bye:diabloti::razz:...a może tam ktoś kupił niebiewska walizkę i krzywde nasze 1/3 zrobił ...i dlatego taka nie nasza:diabloti:...albo ten ....pedofil ja skrzywdził:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...a może tam ktoś kupił niebiewska walizkę i krzywde nasze 1/3 zrobił ...i dlatego taka nie nasza:diabloti:...albo ten ....pedofil ja skrzywdził:mad:

a moze Freddy Kruger tam byl??:crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']a moze Freddy Kruger tam byl??:crazyeye: :diabloti::mad:trza ja ratować ...ze szponów tych oprawców...:diabloti::diabloti::diabloti:
łuułuułuułuułuułuułuułuułuułuu.....policaje pedza ......będa ratować:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:trza ja ratować ...ze szponów tych oprawców...:diabloti::diabloti::diabloti:

ijoijoijojioijoijo......:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ijoijoijojioijoijo......:diabloti:
migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu
na sygnale swietlnym jadą:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu

we amerykanskim stylu
migu migu migu migu:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...kkkurde i co teraz ...dojechali i co ...aaa ruki wierch:diabloti:

teraz do ja ide sliping meine kleine Klockowa i Alutkowa...

guten nacht:diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']teraz do ja ide sliping meine kleine Klockowa i Alutkowa...

guten nacht:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu:i znów razem :p...uratowana nasza częsteczka:p...dobrej nocki bez koszmarów;)....Moja KLocusiowa:loveu:i Moja Dilerówno:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:trza ja ratować ...ze szponów tych oprawców...:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu

[quote name='dealer']we amerykanskim stylu
migu migu migu migu:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...kkkurde i co teraz ...dojechali i co ...aaa ruki wierch:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...Aga ...a tobię sie cos staneło;)...pomogę ci wstać;)...oć zaprowadzę na fotelik:p
to ja już wolę tu zostać:diabloti: bo drugi raz upadku mogę nie przeżyć:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']to ja już wolę tu zostać:diabloti: bo drugi raz upadku mogę nie przeżyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:doprowadzę ...najwyżej upadniemy cuzamen do kupy;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jagodziane wypił:eviltong:...biołego nie było:razz:
Białego nie macie, boshh baby, przeca dilerową tu mamy:loveu::loveu:

:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:multi:witaj o Nasza ...:loveu:...upodlona angielskim trunkiem:diabloti:...nie ma to jak polski beer:loveu::loveu::loveu:wstajesz rano zadowolony , wypoczęty , zapychasz z piesem na psacerek , wracasz , robisz kawę i odpalasz kompka:grins::grins::grins:po angielskim to yno śpią:razz:
Wstawaj ...zacznij się już pakować:razz:...wracasz TU do NAS:multi::loveu::multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj niebawem powracająca;):multi:szybciej niż niebawem ....;)...już jutro wsiada do pięknego:razz:różowego samolociku:evil_lol:

Wyciągam Naszego Blogasa co byś mnie znów nie nakrzyczała:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']maupy???:crazyeye: ide...wychodze....
mialas wyjsc... a mi tu wylyscie ijowalyscie i blyskalyscie kogutami...

alem sie uplakala- wariatki

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:bo ta ona ...nasza 1/3 nas już nie koffa:placz::placz::placz:ona woli anglików

KWM!!!:loveu::loveu::loveu:
[quote name='dealer']to ja tej lady mowie bye:diabloti:
fochmenka :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...a może tam ktoś kupił niebiewska walizkę i krzywde nasze 1/3 zrobił ...i dlatego taka nie nasza:diabloti:...albo ten ....pedofil ja skrzywdził:mad:
po co niebieska walizka :hmmmm:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj o Nasza ...:loveu:...upodlona angielskim trunkiem:diabloti:...nie ma to jak polski beer:loveu:wstajesz rano zadowolony , wypoczęty , zapychasz z piesem na psacerek , wracasz , robisz kawę i odpalasz kompka:grins:po angielskim to yno śpią:razz:
Wstawaj ...zacznij się już pakować:razz:...wracasz TU do NAS:multi:

wstanieta o 7mej- juz po jednych zakupkach na tzw. bowlu, tera jedziem na drugi.

[quote name='madzia i medor']Witaj niebawem powracająca;)

witalec